24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha mondjuk tudnám, hogy él. De akkor, mint írtam, érthetetlen, hogy miért csigáztak bennünket.
Bár nem ez az elsõ érthetetlen eset a sorozat folyamán. Én a 3x01 után is azt hittem, hogy Kate Warner még szerepelni fog.
gabi89
Ami tényleg elvárható lett volna az Logan elnök esete.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Audrey -s rész szerintem le lett tudva avval ,hogy Jack belátta ,hogy elhagyja mert csak bajt hozott rá...
Most mennyivel lenné boldogabb ha tudnád ,hogy felépült vagy netán meghalt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ha W. Palmert, vagy Keelert hozták volna vissza, náluk is elvártam volna valami magyarázatot. Most ez olyan dolog, képzeljük el, hogy egy sorozat egyik évadában egy szereplõnek eltörik mind a négy végtagját. Majd egy következõ évadban viszontlátjuk, makkegészséges, járkál, és még fut is, de a fenti dologról szó sem esik. Ugyanúgy idegesítene. Igaz, összeforrhatnak az ember csontjai szerencsésen, de az ilyesmi akkor is minimum említést érdemel. Nem hiszem, hogy ez túlzott szájbarágás lenne, ahogy egyesek mondják.
Ami pedig Audrey-t és Martha-t illeti, nem voltak annyira mellékszereplõk, hogy ennyire elvarratlanul hagyják a velük történteket. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért csigáztak bennünket az elõzõ évadban elejtett mondatokkal, ha végül nem kaptunk magyarázatot. Legalább valami interjúban, vagy speciális netes videókban megtehetnék a készítõk.
Na az utolsó 8 részt egyhuzamban lenyomtam most.
Amilyen jól állt 23. rész végén a dolog,az utolsó 20 percben olyan tragikusan gyenge lett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó a ruszki elnököt nem lövi le mert egy 3. világháborút mégse akar,de Logan-t elvártam volna hogy a sniper-el megküldje.Az elnöknõ pálfordulása az utolsó pillanatban meg aztán mindennek az alja,az már nagyon gyenge volt.Cserébe az utolsó 2 perc jó lett,tetszett ahogy elmegy,nem tudom mért akarja szegény Jack-et mindenki kinyírni :-) mint "jó befejezés"

De összességében csak a jóra tudok ezzel a sorozattal kapcsolatban is emlékezni.Ahogy elõttem is írták ,24 és Lost is vége.Nekem ez a két sorozat mutatta meg valamikor 2005 táján hogy ma már a sorozatok mást jelentenek mint a kilencvenes években futó,mai szemmel már igen gagyi színvonalat hozó valamik.Ennek a kettõnek a hatására kezdtem el keresgélni más mai alkotásokat is.És ezeknek most vége.Valahol szomorú vagyok,de ugyanakkor sok nagyszerû pillanat is megmarad.Reméljük lesznek méltó követõk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szolnokboy1
neked ez a nyakszúrás a mániád. 😊 úgy élte túl, ahogy a fejlövést is. egy igazi csótány az a faszi, mindent túlél, ennyi. egyszerûen felépült. rajtad kívül senki nem foglalkozik már ezzel szvsz. 😊

@desigo: ha egy sorozatot abbafejeznek, akkor nincs tovább. legalábbis még sosem volt példa ilyesmire és tuti nem a fox fog ezen változtatni.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

<#eljen>

én is reménykednék ilyesmiben, ha nem néztem volna meg az alantabb lévõ Kiefer interjút. Sajnos abból nagyon az szûrõdik le hogy ennyi, még lesz egy mozi oszt csõ (mondjuk azt nem is említette) Mindenesetre EZ lezárásnak tényleg nem volt méltó, meg úgy az egész évad se, de ez kizárólag az íróknak "köszönhetõ" ugyanis a rendezés, a zene és legfõképp a színészek alakítása minden tekintetben fantasztikus volt.

Szeretem a cicákat

desigo
Szerintem is simán mehetne a folytatás.
Most kaphat egy év szünetet aztán újult erõvel,nézõi nyomásra mehet a következõ évad.
Ez nem volt befejezés. Egy ilyen után símán jöhetne egy 9.évad. Értem én, hogy mozifilmezni akarnak, de azért ide is kellett volna valami olyan, ami lezárásfeelinget ad. Mondjuk az, hogy Jack börtönbe megy, valami hasonló.
És egy nagy rakás elvarratlan szál maradt. Nem tudtuk meg, mi történt Audrey Raines-szel, Martha Logannel, meg hogy Logan hogy élte túl a nyakszúrást. És még sorolhatnám. Nekem az elsõ három évad marad a favorit.
<#levele>

nud
az utolsó rész végén kirázott a hideg!<#vigyor5>

Számomra a zárás elég középszerû volt. Az évad meg a leggyengébb az összes közül.
Nekem a legjobban egy olyan zárás tetszett volna, mint ami ha jól emlékszem talán a 3.ik végén volt mikor Jack megjátszotta a halálát és a végén elgyalogolt. Ahhoz képest ez a zárás nulla.
Az elnöknõ számomra hiteltelen, viszont Logan nagyon jól hozta a figurát (sose tudtam meg hogyan is élte túl a halálát... minek is erõltették volna meg magukat az írok, hisz úgy se kell többet a 24-el bajlódniuk :/). Chole nem voltam képes megszeretni ennyi évadon keresztül se. Számomra az egyik legantipatikusabb figura maradt végig.
Nálam a 2 és 3 évad marad a legjobb (leszámítva az idióta lányát).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szolnokboy1
szerintem is szép, összeszedett és izgalmas befejezés volt, habár nem igazán passzolt egy sorozatzáráshoz. egyértelmûen nyitva hagyták a dolgokat, kiváncsi vagyok, hogy így tettek volna-e akkor is, ha nem jön szóba a mozifilm.

A színészek nagyon kitettek magukért a fináléban. Cherry Jones (Taylor) így utólag bebizonyította, hogy megérdemelte a tavalyi vitatott Emmy-t, az utolsó két részben hatalmasat alakított, Gregory Itzinnek (Logan) pedig egyenesen Oscart adnék. 😊 Mary Lynn Rajskub (Chloe) nem csak megjátszotta a sírást az utolsó jelenetben, ahhoz túl hiteles volt, még talán Sutherland volt a "leggyengébb", de ha azt vesszük, hogy Jackbõl szinte mindennemû érzelem kihalt a 8 évad alatt, ez nem róható fel neki, mert az elszánt, megtört embert attól függetlenül remekül hozta, csak a többiekhez mérten semmi kimagaslót nem mutatott fel.

várjuk a filmet, mint a messiást, ide jöhetnek majd a hírek róla.

Amúgy késöbb 1-2 év múlva simán lehetne folytatni, birom ezeket a nyomi tv castornákat, rinyálnak allandoan, FOX az már elégg hogy is mondjam, kihúzta a gyúfát sokaknál nem egyszer, sok sorozatot elbaszott 😊 :S

Én 1-2 év múlva folytatnám, sok jó szereplõ megmaradt, Cole, Chloe, Arlo, meg minden... a sztori adott lenne, és nagyot is ütne 1-2 év kihagyás után

még 2 évadot bedobnák, de mondjuk ezalattt a max 2 év alatt ultra übercool realis (kevésbé beleköthet) sztorit iratnék(v vmi) össze - és szép pont kerek 10 ÉVAD LENNE, milyen jó is lenne 😊))

Nemtom miért esett ennyire a nézettség állitolag ez volt... a sorozat egy igazi Amerikát átfogó momentum volt minden benne volt, mindent megadott amit csak lehetett ha végigszaladunk akárcask gondolatban is az évadokon, mindent megjártak benne volt itt minden akció, dráma, izgalom, minden minden és minden - ez volt amerika sorozata, az ott élõké, amely az egész világot bejárta, szórakoztatott, lekötött és az egész világra hatásra volt, vagy mondjuk úgy talán valóság volt/lehet az amit ez a 8 évad itt bemutatott - persze ez egyrészt hülyén hangzik, de ne úgy gondoljátok, hanem amúgy...szerintem értik sokan. 😉

davidka003
Nagyon jó volt. Sajnálom, hogy vége.
Mikor a végén elkezdett sírni Chloe az eléggé megható volt.

8 évad nagyon sok, voltak kicsit gyengébb részek de összességében elmondható, hogy EPIC volt és nagyon hiányozni fog. 😞
Állítólag a film majd csak 1-2 év múlva jön.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

desigo
utolsó elõtti rész jobban tetszett mint az utolsó
várható volt,hogy ez lesz a vége
hiányozni fog :/
lesz mozifilm

Sajnálom hogy vége lett, nem felejtjük el...a befejezés is teccett :S 😊
Beírta magát a (sorozat)történelembe

😞 :'(

EPIC!

zaki
tölthetõ a magyar felirat a szokásos helyrõl.

Victor1103
Akkor lett volna tökéletes ha Jack meghal, de nem. Látni hogy itt nem csak a filmrõl van szó hanem, hogy vége a sorozatnak de addig üsd a vasat amíg meleg alapon gondollkoznak. Míg jön a rendes mozi majd nyomatnak egy két Redemption szerû melléksztorit a Tv-be szerintem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Na, én még nem láttam, de itt olvasgatva elkeserítõ... 😞
EPIC befejezésnek kellett volna lennie!!

fotográfik kolomp edisön :D

Victor1103
Hát én nem mondanám hogy nem tetszett csak igaz az amit írtál hogy semmitmondó lett. Semmi látványos csattanó vagy ilyesmi:/
Mondjuk azért az is közrejátszott a keserû szájízben hogy elõtte Lost finálé volt és hát azért nem egy súlycsoport volt a kettõ😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Más írna véleményt? Kíváncsi vagyok, hogy csak nekem nem tetszett-e a finálé.

Paulie
vége😞 nagyon szerettem a sorozatot sajnálom hogy befejezték. :/

.

Victor1103
9. évad nem lesz de egy film tuti várható még. Ott bármi megtörténhet.

Hmmm.......... hát nem egészen erre számítottam. Nem mondom hogy rossz volt, de kicsit olyan semmitmondó az egész......... Nem követtem a híreket, se a promókat, szóval most perpillanat nem tudom hogy lesz-e 9. évad, vagy hogy mik derültek ki a promókból, de meg voltam gyõzõdve róla, hogy Jack meg fog halni. Sokkal hitelesebb lett volna az egész, ha az elnök nem hátrál meg, Jack pedig valami drámai módon meghal. Ha az nem is, az utolsó 5 percben azt hittem hogy öngyilkos lesz ott a helyszínen. De ez, hogy elsétált, ez nagyon nyitott.......... most lesz 9. évad vagy nem? Szerintem sehogy sem jó ez..... ha lesz, akkor annak már nagyon rókabõr szaga lesz, ha pedig nem lesz, akkor faszság volt életben hagyni Jacket. Szerintem nagyon eltolták ezt az évadzárást.

Victor1103
Hmm tegnap Lost ma meg 24. Két eléggé meghatározó sorozat ért véget amit én nagyon sajnálok. Egyszer minden jónak vége szakad<#rinya>

Csacsi
hmm...akkor talán nem csak a megszokott helyemen kéne néznem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Riddick21
Én már meg is néztem õket.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Csacsi
Nincs fent még a szezonzáró(k)?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem.
Spoileres ?

Szeretem a cicákat

STREEX
1:29

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Szolnokboy1
<#rinya>

desigo
a.carkey
Egyértelmûen ez az utóbbi évek legjobb 24 órája. 😊

A medve nem játék.

grebber
Minek gondolkozzon lerendez mindenkit és nincs ki bántsa Kimet és a gyerköcöt!
Felhúzza a black suitot azt go go power rangers!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Szolnokboy1
Renee kinyírása csak a pont volt az i-n. Jack már nagyon régóta a szakadék szélén állt és ez volt az, amikor betelt a pohár.

De csak azért ismerte fel, hogy Jack ellen irányuljon >p
De azt is nézzétek, hogy nem Jack ellen irányult az egész, hanem direkt Renét akarták lelõni, mert "felismerte" az egyik tagot 😊 amúgy az tényleg gáz, hogy úgy ontja mindenkinek a vérét, hogy Kimre meg a kiccccsajra nem is gondol

grebber
Az lenne a nagy meghalna lenne nagy leleplezés elnökbukás no béke sõt atomháború egybõl gyászszertartás sortûz.

Next PC upgrade: 2022

Hát csak fel akarták húzni Jacket, és kézenfekvo volt az idegroncsot kinyírni már akkor. De tényleg ha utolsó évad akkor miért nem lehett már Kimhez és a családjához hozzányúlni? Ha bosszút állt volna már nem is maradt volna miért élnie, "tokéletes" befejezés. A másik pedig az, hogy a lányára és az unokájára nem is gondol. Mintha már neki senkije se lenne olyan lazán nyomja ezeket az akciókat. Renee ezek szerint tobbet ért neki. :S Tetszik az akció nagyon is, csak nekem ez azért kicsit így mégsem az igazi.
Dugás után? Az mormognám: még idõben megvóót.<#idiota>

Renee-Bauer románc volt teljesen hiteltelen. Még az elõzõ nõiért sem kapálózott ennyit. Nekem nem jött le hogy ennyire szeretné azt depresszios csajt. Úgy tûnik ahogy öregszik felértékelõdnek a dolgok...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szintén egyetértek

azért megnézném te mit csinálnál, ha a nõt akit szeretsz lelövik a dugás után egy távcsövessel...

Egyetértek. A Renee miatti bosszúhadjárat teljesen hiteltelen.

Nagyon remélem h az elnokasszony csúnyán megbukik, sosem kedveltem. Ezzel a bosszúhadjárattal csak az az egy bajom van, hogy Renee miatt megy az egész.. Egyáltalán nem hiteles a nagy szerelem kettojuk kozott. Nina csak kapott 3 golyót és el volt intézve, semmi kínzás, pedig o jó sokáig szopatta a CTU-t is. Ha Kimet és a kis Terit nyírták volna ki, az sokkal jobb lett volna. Arra már lett volna értelme durvulni.
Azért ne felejtsük el hogy minimum 10 részen keresztül kb. egy Barátok Közt színvonalon folyt az évad (najó, talán ez kicsit erõs) "Starbuck" Dana és az exboyfriend full logikátlan bohóckodásai miatt. Elismerem hogy így a vége felé tényleg a maximumot hozzák ki ebbõl az évadból is, de köze nincs a többi évadokhoz ahol azért a színvonal végig megvolt valamilyen szinten.

Szeretem a cicákat

Tökéletes, csodálatos, felemelõ. Az utóbbi évadok fabatkát sem értek, de most talán úgy néz ki, méltó lezárása lesz a sorozatnak.
Az utolsó rész utolsó másodperceiben pedig biztosra veszem, hogy elbúcsúzunk Jack-tõl. Örökre.