24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem ez az elsõ érthetetlen eset a sorozat folyamán. Én a 3x01 után is azt hittem, hogy Kate Warner még szerepelni fog.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Most mennyivel lenné boldogabb ha tudnád ,hogy felépült vagy netán meghalt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ami pedig Audrey-t és Martha-t illeti, nem voltak annyira mellékszereplõk, hogy ennyire elvarratlanul hagyják a velük történteket. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért csigáztak bennünket az elõzõ évadban elejtett mondatokkal, ha végül nem kaptunk magyarázatot. Legalább valami interjúban, vagy speciális netes videókban megtehetnék a készítõk.
Amilyen jól állt 23. rész végén a dolog,az utolsó 20 percben olyan tragikusan gyenge lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De összességében csak a jóra tudok ezzel a sorozattal kapcsolatban is emlékezni.Ahogy elõttem is írták ,24 és Lost is vége.Nekem ez a két sorozat mutatta meg valamikor 2005 táján hogy ma már a sorozatok mást jelentenek mint a kilencvenes években futó,mai szemmel már igen gagyi színvonalat hozó valamik.Ennek a kettõnek a hatására kezdtem el keresgélni más mai alkotásokat is.És ezeknek most vége.Valahol szomorú vagyok,de ugyanakkor sok nagyszerû pillanat is megmarad.Reméljük lesznek méltó követõk...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@desigo: ha egy sorozatot abbafejeznek, akkor nincs tovább. legalábbis még sosem volt példa ilyesmire és tuti nem a fox fog ezen változtatni.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szeretem a cicákat
Most kaphat egy év szünetet aztán újult erõvel,nézõi nyomásra mehet a következõ évad.
És egy nagy rakás elvarratlan szál maradt. Nem tudtuk meg, mi történt Audrey Raines-szel, Martha Logannel, meg hogy Logan hogy élte túl a nyakszúrást. És még sorolhatnám. Nekem az elsõ három évad marad a favorit.
Nekem a legjobban egy olyan zárás tetszett volna, mint ami ha jól emlékszem talán a 3.ik végén volt mikor Jack megjátszotta a halálát és a végén elgyalogolt. Ahhoz képest ez a zárás nulla.
Az elnöknõ számomra hiteltelen, viszont Logan nagyon jól hozta a figurát (sose tudtam meg hogyan is élte túl a halálát... minek is erõltették volna meg magukat az írok, hisz úgy se kell többet a 24-el bajlódniuk :/). Chole nem voltam képes megszeretni ennyi évadon keresztül se. Számomra az egyik legantipatikusabb figura maradt végig.
Nálam a 2 és 3 évad marad a legjobb (leszámítva az idióta lányát).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A színészek nagyon kitettek magukért a fináléban. Cherry Jones (Taylor) így utólag bebizonyította, hogy megérdemelte a tavalyi vitatott Emmy-t, az utolsó két részben hatalmasat alakított, Gregory Itzinnek (Logan) pedig egyenesen Oscart adnék. 😊 Mary Lynn Rajskub (Chloe) nem csak megjátszotta a sírást az utolsó jelenetben, ahhoz túl hiteles volt, még talán Sutherland volt a "leggyengébb", de ha azt vesszük, hogy Jackbõl szinte mindennemû érzelem kihalt a 8 évad alatt, ez nem róható fel neki, mert az elszánt, megtört embert attól függetlenül remekül hozta, csak a többiekhez mérten semmi kimagaslót nem mutatott fel.
várjuk a filmet, mint a messiást, ide jöhetnek majd a hírek róla.
Én 1-2 év múlva folytatnám, sok jó szereplõ megmaradt, Cole, Chloe, Arlo, meg minden... a sztori adott lenne, és nagyot is ütne 1-2 év kihagyás után
még 2 évadot bedobnák, de mondjuk ezalattt a max 2 év alatt ultra übercool realis (kevésbé beleköthet) sztorit iratnék(v vmi) össze - és szép pont kerek 10 ÉVAD LENNE, milyen jó is lenne 😊))
Nemtom miért esett ennyire a nézettség állitolag ez volt... a sorozat egy igazi Amerikát átfogó momentum volt minden benne volt, mindent megadott amit csak lehetett ha végigszaladunk akárcask gondolatban is az évadokon, mindent megjártak benne volt itt minden akció, dráma, izgalom, minden minden és minden - ez volt amerika sorozata, az ott élõké, amely az egész világot bejárta, szórakoztatott, lekötött és az egész világra hatásra volt, vagy mondjuk úgy talán valóság volt/lehet az amit ez a 8 évad itt bemutatott - persze ez egyrészt hülyén hangzik, de ne úgy gondoljátok, hanem amúgy...szerintem értik sokan. 😉
8 évad nagyon sok, voltak kicsit gyengébb részek de összességében elmondható, hogy EPIC volt és nagyon hiányozni fog. 😞
Állítólag a film majd csak 1-2 év múlva jön.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
várható volt,hogy ez lesz a vége
hiányozni fog :/
Beírta magát a (sorozat)történelembe
😞 :'(
EPIC!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
EPIC befejezésnek kellett volna lennie!!
fotográfik kolomp edisön :D
Mondjuk azért az is közrejátszott a keserû szájízben hogy elõtte Lost finálé volt és hát azért nem egy súlycsoport volt a kettõ😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szeretem a cicákat
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Felhúzza a black suitot azt go go power rangers!<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Renee-Bauer románc volt teljesen hiteltelen. Még az elõzõ nõiért sem kapálózott ennyit. Nekem nem jött le hogy ennyire szeretné azt depresszios csajt. Úgy tûnik ahogy öregszik felértékelõdnek a dolgok...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szeretem a cicákat
Az utolsó rész utolsó másodperceiben pedig biztosra veszem, hogy elbúcsúzunk Jack-tõl. Örökre.