24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Logan nyakszúrásának említését még mindig hiányolom. De lehet, jön majd Pierce és így minden idevonatkozót meg fogunk tudni.
Dana kivégzésénél gondolom, nemcsak nekem ugrott be Nináé a harmadik évadból. Az a poén, hogy én valamiért azt vártam, hogy csendespitty lesz.<#wow2>#wow2>
Szerintem Chloe lesz az a sokkoló haláleset, akit emlegetnek.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nem vitte xD
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
fotográfik kolomp edisön :D
A medve nem játék.
Elnökasszony remélem, megmurdél majd.
Chloe-ban csalódnom kellett, hogy képes kétségbevonni Jack józan ítélõerejét, pont õ, aki annyi ideje ismeri.
Kicsit kár, hogy Madsen nem rossz fiút alakít, a megszokott fekete napszemüveges feszítéssel.😊 Bár az meg lehet, hogy túl sablonos lenne.
Cole gondolom együtt akciózik Jackkel a hátralévõ epizódokban. Nem hiszem, hogy meghalna. Kellett mellé valaki, és a készítõk nyilván belátták, hogy Tony erõltetett sztoriba rángatása röhejes, abszurd és logikátlan lenne.
ezt a pár részt bírjátok ki...
azért van a spoiler lehetõség,hogy másoknak még véletlenül se okozzunk kárt
az aktuális részrõl 4-5 napig így kell írni vagy spoiler mentesen
Akkor mi a faszért olvasol a témába illõ fórumot??? Kurvára unalmas már ez a állandó "Nem kéne spoilerezni" hülyeség.
bocsi az offért.
de elsõre már azt hittem a 24 filmrõl van szó 😄DD
Szeretem a cicákat
Sztem átvezetõnek jó volt a rész, remélem a következõben durran azért vmi😊
Amúgy ki volt Jim? Úgy értem, szerepelt már a sorozatban? Nagyon ismerõs volt, de nem tudom felidézni, hogy láttuk-e már.
Ha kötözködni akarnék, akkor az epizód totális elszaródásáról beszélnék a realtime-ot illetõen.
Szeretem a cicákat
Minden tiszteletem Hunbaueré, de még mindig nem értem, hogy a Bazhaev nevet miért nem lehet rendesen, magyarosan írni (Szergej Bazajev). Sztálint se szokás meghagyni Stalinnak, vagy Szaddam Husszeint Saddam Husseinnek.
Azt hiszem, a sorozatban most volt elõször olyan, hogy az elnök a CTU-ba ment. (A legelsõ évadban Palmer még csak szenátor volt.) Elnökasszony remélem, keservesen megbánja még ezt a mozzanatát.
Azt csak én látom úgy, hogy Logan mintha néha fura fintorokat vágna? Nem tehetek róla, mániám, hogy legyen valami nyoma a sérülésének.😊
Hogy esetleg újabb tégla? Na nézzük, ott volt elõször Hassan öccse, aztán Tarin, majd Dana. És most egy újabb valaki? Majd lehet, Cole-ról kiderül, hogy tudathasadásos skizofrén, és a másik énje a genyáknak dolgozik.😊
Összességében egy közepesnek elmegy epizód volt.
Ami még eszembe jutott:
Az elõzõ részbõl azt tudtuk meg, hogy Logannek kegyelmet adott a Mme President elõtti elnök. De a 7.évad elején Renee úgy mondta, hogy Logan enyhe büntetést kapott, egy villában él. Akárhogy is nézzük, ez logikai bukfenc. Meg mirefól kapott õ kegyelmet? Jó lenne erre valami választ kapni a hátralévõ epizódokban, de inkább rögtön a következõben.
Az elnöknõ meg híába bízik meg Jackben,mert Jack a ruszkikat akarja elkapni,az meg nem tenne jót a békének.
Rosszul emlékszem, hogy Jack lánya még mindig ott csücsül a reptéren és várja az apját?
A medve nem játék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century