24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPOILER!!!

Ha valaki már túljutott a finálén vessen ide egy pillantást!

http://www.youtube.com/watch?v=OttiDqyc72U
Köszi szépen, ezt kerestem.<#worship>

http://blog.24in24.info/season-6/

Haláli!!!
a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alelnök Jack, apja, anyjának, az apjának a dédunokája, és egyben Chloe féltestvére.

A medve nem játék.

dienesoft
Au. 😄

hát nem anyacsavart az hétszentség

Alien
USA-ban este 2 hour season finale 😄

Kiváncsi vagyok a végén milyen csavart raknak be 😊

http://24hungary.extra.hu/ (lehet h ez az??)

Sziasztok, segítség kellene. Van az az oldal, ahol a 24 6. évadjáról csinálnak képregényt, minden rész egy oldal. Sajnos elvesztettem a linket, és a google csak a régi linkjét dobja ki. Valaki léci, írja be ide a linket. Köszi

dienesoft
Íhaa...belefutottál egy nagy kamu cuccba. Fake barátom, töröld, kedd hajnalba lesz csak fent a 23.rész.

nud
hali!
tudnátok segíteni?torrentrõl leszedtem 2x:24 S06E23 HDTV XviD-NoTV:
melyik verzió olyan,amihez nem kell külön player?
az 1ik rar-os volt.

Már várom a 6. évadnak a 2db befejezõ részét!

Szolnokboy1
nyugi nem veled van a baj, nekem sem egyértelmû...<#wilting>

www.feliratok.hu

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hi!
A harmadik évadnál járok !
Hol lehetne hozzá fellelni feliratot??
desigo
Most végeztem az 5-ik évaddal

hát ezek a kínaiak😞(((((((((
Fido4life
Most megnézve ezt a 24-es South Park részt kicsit csalódott vagyok, jóval többett kihozhattak volna a témából 😞

Nekem is feltûnt Daniel Jackson a Csillagkapuból! Érdekes dolog(és jó) egyik sorozat szereplõit egy másikban látni

takibalint
Nekem is eddig az 5. evad tetszik a legjobban, az 1. meg a leggyengebb.

Amugy tegnap a Cool tv elkezdte adni szinkronizaltan. Nekem mgyar feliratra sincs szuksegem, de kivancsisagbol beleneztem a szinkronosba. Szerintem kozepesnel is rosszabb. A szineszek ismertek, bar nem kifejezetten szinkronszineszek, ezert nem is illik szerintem a hangjuk a karakterekhez.

Fido4life
de mér, valamivel elkell ütni az idõt amíg jön a következõ rész..😄

Szolnokboy1
annak aztán sok értelme van... <#wilting><#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fido4life
hogy az összes részbe belenéztem egy kicsit hogy összeálljon a kép ^^

Mayday
Igen, O az, kozben sikerult kideriteni egy forumtars segitsegevel. Plusz a Surface - A melyseg fantomja sorozatban is volt. Koszi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Mit is jelent pontosan az, hogy "atkattintgatva"?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csak nekem tûnt fel egyébként, ki játszotta a ruszki kém Mark Bishopot?
A mi drága archeológusunk Dr. Daniel Jackson alias Michael Shanks. (SG-1 nézõk elõnyben.)
Day breakba játszott! Õ volt az egyik nyomozó (ha rá gondolsz).

Fido4life
Nálam az 1. a Top, 5. a leggyengébb a többi meg teljesen egálban van bár azért 3. megelõzi egy kicsit a 2. és a 6.-ost..^^

NeoMaN
Most az ötös vagy a hatos a leggyengébb nálad?
Mert nálam a 6. a leggyengébb, az 5. meg a top.
😊

Mocskoslogan...
😛

Fido4life
Most így átkattintgatva az ötödik évadon tényleg nyílvánvalóvá vált hogy számomra ez a leggyengébb széria.. Fõleg ha nem követik el azokat az emlékezetes hibákat rögtön az elsõ részben 😞

Csacsi
Spoiler S06E23-24

Nem gond, de ha tényleg meghal Chloe, akkor gyilkolok szét mindenkit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
Bocs.

A medve nem játék.

Csacsi
Miért ne nézhetném meg? Az aktuális részig minden részt láttam. Promót soha nem nézek. Nem feltétlen arról kellett, hogy írjon spoilerbõl. Írhatott volna az eheti részrõl is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mi más lett volna a 23-24. rész? Önmagában spoiler minek nézted meg?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Csacsi
Azért odaírhattad volna hogy ez promos spoiler. <#mf1>

dienesoft
s06e22:

Így a végére az évad nagyon összekapta magát, az utolsó 5-6 rész már teljesen lekötötte a figyelmemet és egyre kiszámíthatatlanabb dolgok történnek. A mostani részben nagyon sok akció volt, ráadásul kiderült, hogy mit is akar Bauer papa az alelnöktõl.Érdekes lesz az utolsó két rész, én már magam elé képzeltem a jövõ nagy kérdését: lelövi az apját vagy nem?😊 Persze, ez csak egy feltételezés, de szerintem ilyesmire lehet majd számítani 😊

a.carkey
Huh. Chloe meghal? (Vsz nem, mert mutatták ...) Két rész egyben? Nem lesz rossz. 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
24 6x22
Na, erre kíváncsi leszek, hogy oldja meg Jack az ügyet, hogy fogja visszaszerezni a fiút.

24 6x23 & 6x24 promo

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pontosan. Szerintem próbálnak újítani, az egy dolog hogy elég sok régi dolgot fel kell használniuk, de aztis próbálják ügyesebben felhasználni. Mint már mondtam, nekem ez az évad tetszik a legjobban.
Mayday
Kesz a magyar felirat 😊

a.carkey
*sorozatba

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudom miért szidjuk a 6. szériát? Volt benne testvérkínzás, apa megölte fiát, atom robbant az USAban, meghalt két régi szereplõ, Palmer ellen merénylet készült, tök jó új arcok kerültek be a sorozatban (Lennox), támadás volt a CTU ellen, szopnak a kínaiak, Jack kiszabadult, és majdnem feláldozták az elsõ részben, stb. Ráadásul kiderült, hogy ez az alelnök sem hülye. Mi kell még? Egy Juliánus barátban anno az MTVn 1000 rész alatt sem történt semmi fontos ... 😊

A medve nem játék.

Ez fake szerintem. Úgy van összeollozva egyébb filmekbõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Nem o az, en is ezt talaltam, sztem ez a szinesz az, aki Cheng mellett dolgozik, gepen. Nem pedig aki lelotte a CTU-ban .... baratunkat.

meg ezt :http://www.youtube.com/watch?v=6g6KIOuE6YY&mode=related&search=
Ezek meg nem valósított tervek vagy mi?:S
http://www.youtube.com/watch?v=eIdKV8kAXR8&mode=related&search=
ezt megmagyarázná nekem valaki?:/
Ha arra gondolsz aki a CTU elleni támadást vezette akkor ez lehet õ:
Kenneth Choi

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Segitsetek mar nekem. A s06e21-ben Cheng embereinek a vezetojet szeretnem kideriteni, mi a szinesz neve, de imdb-n nem talaltam meg az aktualis resznel ot. Olyan ismeros, es nem tudom hova tenni. 😊

Most kezdtem el a sorozat 3.évadát. Részeket letöltöttem egészen a kilencedik epizódig. Xvides foxtv verzió. A feliratok.hu-n nincs kimondottan ehhez való idõzítés. Nem tudtok esetleg másik magyar oldalt, ahol lenne? Tudom, meg lehetne csinálni az idõzítést, de nem akarom, mert akkor közben akaratlanul is poénokat lövök le magam elõtt.
desigo
Én most tartok az 5-ik évead 20-ik részénél.
Nagyon komoly.Ez a szemét elnök már igazán bukhatna!

Már csak 1 évadot kell behoznom😊