24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki már túljutott a finálén vessen ide egy pillantást!
http://www.youtube.com/watch?v=OttiDqyc72U
Haláli!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
tudnátok segíteni?torrentrõl leszedtem 2x:24 S06E23 HDTV XviD-NoTV
melyik verzió olyan,amihez nem kell külön player?
az 1ik rar-os volt.
www.feliratok.hu
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A harmadik évadnál járok !
Hol lehetne hozzá fellelni feliratot??
Amugy tegnap a Cool tv elkezdte adni szinkronizaltan. Nekem mgyar feliratra sincs szuksegem, de kivancsisagbol beleneztem a szinkronosba. Szerintem kozepesnel is rosszabb. A szineszek ismertek, bar nem kifejezetten szinkronszineszek, ezert nem is illik szerintem a hangjuk a karakterekhez.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A mi drága archeológusunk Dr. Daniel Jackson alias Michael Shanks. (SG-1 nézõk elõnyben.)
Mert nálam a 6. a leggyengébb, az 5. meg a top.
😊
Mocskoslogan...
😛
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
A medve nem játék.
24 6x23 & 6x24 promo
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezek meg nem valósított tervek vagy mi?:S
ezt megmagyarázná nekem valaki?:/
Kenneth Choi
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...