24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is mondasz hülyeséget....
lehet levágok egy-két prívijöszli részt
kösz az ötlet!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Indítottunk is 24-es szavazásokat, úgyhogy gyertek erre az oldara szavazni: 24movieés erõsítsétek ti is a 24-et!
ill Jack Bauert ->Ki a legnagyobb akcióhõs?
Sokat számítana, ha jönnétek, mert igazi FANOK vagyunk!!!
Köszönettel:
Az oldal készítõi
kösz elõre is!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Még jó hogy nem azt írta, hogy Audrey azt mondja, hogy : "Menjél kis tigrisem" 😄
Nah mind1. Szerintem pont jó volt így a vége. Semmiképp nem akartam volna Happyendet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összefoglalva: nem volt erõs évad az tény, de még így is elment, remélhetõleg jövõre keményebb évad lesz. Találkozunk 2008 januárjában.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Allitolag a ki mit tud, vagy en nem tudom, mifele zenei vetelkedoben, a dontoben masodik helyezett lett a srac a RuzsaMagdi utan, de az igazat megvallva en rohadtul nem vagyok ezekkel a dolgokkal kepben, csak egy 24 fan kolleganomtol hallottam.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Jack: - Audrey eszméletlenül (is) szeretlek, de értsd meg, nekem most tovább kell lépnem !
Eközben Audrey félig kinyitja a szemét és elhaló hangon ezt mondja hõs szerelmének:
Audrey: - Áj láv jú dzsekk, jú ár máj hiró!
Jack: - Áj láv jú túú béjbé
Alásfestõ zeneként -e könnymorzsoló jelenethez- egy kellemesen megható Sarah Brightman számra gondoltam!
<#vigyor5>#vigyor5>
1.Jack mindenképpen meghal (legalábbis szerintem) | 2.Egy marha nagy cliffhanger az utolsó évad végén (mondjuk ki lõtte le Jack-et?😄), majd ebbõl egy utolsó jó kis film. 😊
Pedig nagyon jól indult.Az elsõ 4 rész ütõs volt,a 4. végén pedig a robbanás a távolban telitalálat.Akkor még valami igazán nagyszerüben reménykedtem.
De onnan sajnos egy erõs zuhanás vette kezdetét,mintha maguk se tudták volna mit akarnak ebbõl kihozni.Arabok,Oroszok,Kinaiak volt itt már mindenki,de valahogy egyik se volt rendessen kidolgozva.Közbe kaptunk olyan fordulatokat amik már régebbi évadokban el lettek lõve egyszer,ez szintén nem tett jót.
Aztán a végére sikerült megint pár jó rész összerakni,néhány jó jelenettel,igy a végére azért nem annyira rossz az összkép.A lezárása is kellemes,nem maradnak függõben igazán dolgok.Ez talán jót is tehet az egészenk,és igy a következõ évad,különösebb történet beli kötötségek nélkül,ugymont tiszta lappal indulaht.
Na azért hiányozni fog Jack heti kalandja,igyhogy mindenképp jöjjön a folytatás jövõre!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pl itt megvan
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Kedves forumozók tudnátok linkelni nekem az 5.évedhoz feliratot?
Xvid-Xoros kéne! Egy péda az 1. rész fájlneve: 24.S05E01.HDTV.XviD-XOR
Lehet be voltam álva vagy nem aludtam semmit, minden meglehet, de valakinek mindig okosnak kell lenni, nem bírja ki h ne szóljon be a másiknak, stb.
Mind1 részemrõl ennyi!!
OFF:
Zsozsizsá....ha észrevetted volna, csak azt javítottam ki ami nyelvhelyességi hiba volt. Amit elgépeltél azt nem, mert mindenki hibázhat, és joga van lesz@rni. De azért nehogymár besértõdj, ha szólunk neked, magyar létedre, hogy az nem úgy helyes....hihetetlen!
ON:
Még nem nyilatkoztam a 23-24-rõl!
Ha ilyen okos vagy nem lennél enyire bunkó vagy inkább nagyon!
Ezt a témát zárjuk le és kész gondolom a többi 24 fan nem kiváncsi ezekre a beszólásokra!
Egyébként te magyar vagy, vagy nem? Csakmert ha nem, akkor elismerésem hogy ilyen szinten legalább tudsz magyarul, mert nagyon nehéz nyelv. De ha magyar anyanyelvû vagy, akkor takarodj a nyelvtan könyv mellé, ne 24-et nézni...
montam=monDtam. angolúl=angolul. A többi valszeg elgépelés volt! Ja és az örökzöld: biSZtos=biZtos.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
sz.tem mindenki meg tudja magának nézni hogy van e ha meg nem tudja hol kell keresni akkor nem "méltó" e sorozatra😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Amúgy ha még ehhez sincs fáradtságotok, 1,5 éve tanulok angolt, szal egy kis angol nyelvtan tudás, plussz: http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
És a lényeget bõven meglehet érteni. És akkor biSZtos nem kell várni kicsitianra...
Nem ez lesz a kedvenc évadom az biztos, de azért voltak benne jó dolgok.
S06 Szereplõkrõl:
Újak közül Tom volt az aki a meglepetést okozta, mert amilyen ellenszenves volt az elején, a végén megkedveltem õt.
Aaron-t jó volt viszont látni, de kár, hogy alig volt szerepe 😞 Kicsit hiányoltam Mike Novick-ot, úgy látszik 2 Mike nem kell egy évadba, hisz most volt nekünk egy Doyle-unk. Igazából így mellékszereplõnek jó volt, de mondjuk úgy, hogy õ lenne a fõhõs Jack helyett, úgy már nem tudnám elképzelni.
Bill-nek örültem, hogy ismét velünk volt de lehet, hogy a következõben már nem látjuk viszont, persze minden lehetséges 😊
Ismét gazdagodtunk minimum egy "Best of 24" jelenettel :
A lezárás tetszett, szép befejezés volt. Várom én is a hetedik évadot, hogy mit találnak ki, az biztos, hogy amíg megy a 24, én nézni fogom , akármi is lesz! 😊
Végezetül:
Így tehát ez az évad is teljesítette a 24-tõl elvárható színtet, mégha egy kicsit alacsonyabb vérmérsékletû is volt mint a többi 😊 És ahogy Szonlnokboy mondta: Szeretettel várjuk a folytatást !
Jah és a hét idézete:
- Im pregnant.
- You mean what? With a child? 😄DD aranyos jelenet volt.
Összességében elég jó évad volt, bár a közepe fele kicsit leült a sorozat, ellenben jóval visszafogottabb történetvezetést kapott. Rájöttek a készítõk, hogy nem kell túl húzni itt a dolgokat mert abból jó nem fog kisülni (lásd második évad). Karakterek terén számomra a pozitív csalódások szezonja volt (Tom Lennox; Mike Doyle; talán még VP Daniels is a végére) és örültem, hogy visszafogták magukat az írók és nem írtották ki a fél bagázst mint azt tavaly tették.
Szeretettel várom a folytatást...Jaj de soká lesz még <#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.