5854
-
#3247 az azért nekem is leesett :) -
#3246 amúgy ez több buli kép montázsa :) -
#3245 atyagatya -
#3244 Háát, elég durva buli vót, íme:
-
#3243 a kép az kurvára lol... :D -
#3242 ... LOL! -
#3241 csak megfogta a csajét aki a lába előtt fetreng... -
#3240 Két cigivel tolja... :D
(Reméljük nem lesz valami komolyabb baja tőle :\ (ld. Patrick Swayze)) -
#3239 jó buli lehetett xD -
Quantumleap #3238 Tényleg, lehetne már egy olyan évad, ahol "John McClane-Die Hard 3" feeling van. :D -
#3237 7. nap nagyon korán fog kezdődni, egy durván átmulatott éjszaka után:) -
#3236 -
#3235 -
Quantumleap #3234 Igen, meg szerepelt az 1.évad legelső három epizódjában is. -
#3233 Mandy... -
#3232 ja, igen a behrúz csajára emlékszem, mert kurvára sajnáltam, hogy kinyírták, igazán kár volt érte :) -
#3231 Ja,tényleg!A második Hölgy nagyon ottvan a szeren, lehet be is próbálom a Gossip Girl cimű sorit miatta:) -
ba32107 #3230 Saunders lánya a 3. szezonból, és Behrooz barátnője is szépecskék voltak:
-
#3229 Na őrá gondoltam:)
-
#3228 Volt még1 penge csaj,aki megmérgezte kézfogással az elnököt utána meg késöbbi szériában túszként vitte Tonyt!Hátha vki vágja kire gondolok:) -
#3227 Multkor a Hálózat-on volt egy "p"-kategóriás film, abban hosszú volt a haja, és olyan Balázs Pali feeling volt...Tehát a haj bárhogy is trágya... :D -
Quantumleap #3226 És hát ő Jack felesége volt, pedig ő azért válogathat. Vajon hogy jöttek össze? Erről kellene egy mozifilm. :) -
#3225 Egészségére! :) -
Quantumleap #3224 Hát Zakkant Eli meghágta az első évadban. -
#3223 max a terroristáknak xD -
#3222 de ez a nő nézett ki valaha normálisan is? hogy lehet ilyen trágya haja egy nőnek..... -
#3221 LOLOMG:ASDasd :D -
#3220 Teri nem kéne senkinek? :D
A 24 castingjának legnagyobb elb*szása sztem :) -
#3219 a, valóban igazatok van,vannak jo szereplők a 24-ben:D
na egy kis multidéző :....:
-
Quantumleap #3218 Na jó, állandó szereplőnek nyilván nem jön vissza, de pár epizódos vendégszereplés csak lehetséges. Ha Jack feláldozza magát a sorozat legvégén, előtte nyilván elbúcsúzik tőle, mint Bruce Willis az Armageddonban. -
ba32107 #3217 a 24-ben egyedül a második szezonban volt szép. de amúgy csak azért volt jobb a girl next doorban, mert agyon volt sminkelve, meg jól volt felöltöztetve -
#3216 Azért a 24ben közel se így nézett ki,ott elég lepattant volt:)
A Girl next doorban nézett így ki max...
Ódri tényleg odi:D
Michelle meg Nadia -
#3215 Ódrit bottal se piszkálnám.
:D -
#3214 nekem is Michelle
összehasonlíthatatlanok szerintem
:DD -
#3213 Onnan, hogy ha megnézed az írókkal készült (Joel Surnow, Robert Cochran) olyan intejúkat, ahol rákérdeznek Kim visszatérésére, szarrá oltják szegényt karaktert... :\ -
#3212 Nadia igen kiváló hölgyemény volt.. -
ba32107 #3211 :D:D:D
én se szerettem soha Kim-et. csak a seggét nézni volt jó. -
#3210 kivéve, ha valamelyik nap azzal kezdődik, hoyg jack épp a lánya sírjánál gondozza a virágokat, vagy valamelyik szereplő még az első órában elejt egy olyan mondatot, hogy: Jack, tudom, hogy nehéz túltenni magad a lányod elvesztésén, stb...
Amúgy én nem szerettem Kim-et, akkor már inkább Audrey, ő olyan igazi milf-alkat:) -
Quantumleap #3209 Honnan veszed? Ha a sorozat legvége tényleg Jack halála lesz, akkor csak visszahozzák. -
#3208 Az én nevembe ne beszélj, én soha nem szerettem. Inkább Nadia, vagy Michelle volt a kedvencem.