24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szolszil
hehe 😊
nem is mondasz hülyeséget....
lehet levágok egy-két prívijöszli részt
kösz az ötlet!

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Nekem nagyon bejött! Most nézem a 6. évad befejezõ részeit!
Indítottunk is 24-es szavazásokat, úgyhogy gyertek erre az oldara szavazni: 24movieés erõsítsétek ti is a 24-et!
ill Jack Bauert ->Ki a legnagyobb akcióhõs?
Sokat számítana, ha jönnétek, mert igazi FANOK vagyunk!!!

Köszönettel:
Az oldal készítõi
vágj le a 24. rész végébõl, az úgyse olyan izgalmas 😊)

szolszil
Valaki tudna segíteni? Kiírnám a 6. évad végét dvd-re, a 13.-tól a 24. részig, de kb 80 mb-al több mint ami ráfér a lemezre. Nincs valami ötletetek, mivel tudnám összesûríteni valamelyik részt, hogy felférjen mind egy lemezre?
kösz elõre is!!!!<#worship><#worship>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Csacsi
Nézd meg nyugodtan a perquelt ami a 3. és a 4. évad között van. Nem lesz semmi bajod tõle. Sok mindent nem tudsz meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Most végeztem a sorozat 3.évadával. Láttam, hogy a negyedik évad egy nulladik (prequelnek nevezett) epizóddal kezdõdik. Most akkor ezt nézzem következõnek vagy az elsõt? Ez valami olyasmi, mint a Star Wars trilógiánál?<#wow2><#conf> Spoilermentes választ kérek!
Csacsi
Remélem nem. 😄

Még jó hogy nem azt írta, hogy Audrey azt mondja, hogy : "Menjél kis tigrisem" 😄

Nah mind1. Szerintem pont jó volt így a vége. Semmiképp nem akartam volna Happyendet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandee1987
24 6x23-24

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit furcsa volt az elmúlt évadok befejezései után egy ilyen nyugis befejezés...mindenesetre ez is sok kérdést vet fel, hogy most akkor vajon mi lesz. Gondolom jövõre a CTU-nál kezd Jack, de ki tudja. Van 1 tippem: lehet, hogy a faterja nem halt meg a robbanásban, el tudom képzelni. Chloe terhes? nem rossz 😊
Összefoglalva: nem volt erõs évad az tény, de még így is elment, remélhetõleg jövõre keményebb évad lesz. Találkozunk 2008 januárjában.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nagyon nem örülnék ha az utolsó évad végén kinyirnák szegény Jack-et,ennyi köszködés után.Valami 4. évad befejezés szerü lenne jó,csak már nem kezdenék újra megint utánna.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fido4life
jah így viszont érthetõ.. azt hittem megutálta a sorozatot azt azért hagyta abba...:S

ami késik nem múlik! <#nyes>

Mayday
Wendigo zenesz eletmodot folytat, es iszonyat sok idejet felemeszti ez, egyre tobbet, aztan a vegefele mar nem tudta teljesiteni "hataridore", es aztan vegkepp nem.

Allitolag a ki mit tud, vagy en nem tudom, mifele zenei vetelkedoben, a dontoben masodik helyezett lett a srac a RuzsaMagdi utan, de az igazat megvallva en rohadtul nem vagyok ezekkel a dolgokkal kepben, csak egy 24 fan kolleganomtol hallottam.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fido4life
most mér hatolsz a lelkébe ? 😄

Csacsi
Azért örülök, hogy Te egy 24 részt nem írtál 😄

nem volt rossz a szezonzáró finálé, bár jobbra számítottam..én az alábbi módon csináltam volna meg a végét:

Jack: - Audrey eszméletlenül (is) szeretlek, de értsd meg, nekem most tovább kell lépnem !

Eközben Audrey félig kinyitja a szemét és elhaló hangon ezt mondja hõs szerelmének:

Audrey: - Áj láv jú dzsekk, jú ár máj hiró!
Jack: - Áj láv jú túú béjbé

Alásfestõ zeneként -e könnymorzsoló jelenethez- egy kellemesen megható Sarah Brightman számra gondoltam!

<#vigyor5>

dienesoft
Én ma végeztem ki az utolsó részt is. Szép lezárás, nem hagytak egy szálat se elvarratlanul. Szerintem a készítõk be fognak újítani (a nézettséget látva), mert a 6. évad elsõ fele (egy két rész kivételével) a leglangyosabb az összes évad közül. Összeségében nem volt rossz ugyan, de sokkal töbebt vártam tõle, fõleg úgy, hogy az ötödiket avval az ominózus esettel fejezték be. A szereplõk nem hullotak annyira, bár azt a kettõt is nagyon sajnálom. Jack-nek már nincs sok évada hátra, annyi minden történt már vele, hogy ezt egy éppeszû ember nem bírja agyilag. Nyílván ezért sorozathõs. Szerintem még 2 vagy 3 évad lesz a sorozatból, aztán Jack szépen eltûnik a szinrõl, mert ezt a sorozatot véleményem szerint kétféleképpen lehet lezárni:
1.Jack mindenképpen meghal (legalábbis szerintem) | 2.Egy marha nagy cliffhanger az utolsó évad végén (mondjuk ki lõtte le Jack-et?😄), majd ebbõl egy utolsó jó kis film. 😊

Hát a 6. évadról úgy egészében azt mondanám az utolsó rész megtekintése után,hogy pár fellángolástól eltekintve szerintem elég gyenge lett.Már a gyengét a 24-hez mért (ami egy igen magas szintnálam),gyengének mondom.
Pedig nagyon jól indult.Az elsõ 4 rész ütõs volt,a 4. végén pedig a robbanás a távolban telitalálat.Akkor még valami igazán nagyszerüben reménykedtem.
De onnan sajnos egy erõs zuhanás vette kezdetét,mintha maguk se tudták volna mit akarnak ebbõl kihozni.Arabok,Oroszok,Kinaiak volt itt már mindenki,de valahogy egyik se volt rendessen kidolgozva.Közbe kaptunk olyan fordulatokat amik már régebbi évadokban el lettek lõve egyszer,ez szintén nem tett jót.
Aztán a végére sikerült megint pár jó rész összerakni,néhány jó jelenettel,igy a végére azért nem annyira rossz az összkép.A lezárása is kellemes,nem maradnak függõben igazán dolgok.Ez talán jót is tehet az egészenk,és igy a következõ évad,különösebb történet beli kötötségek nélkül,ugymont tiszta lappal indulaht.
Na azért hiányozni fog Jack heti kalandja,igyhogy mindenképp jöjjön a folytatás jövõre!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bauer15
http://lostfeliratok.extra.hu/
pl itt megvan

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Hali!

Kedves forumozók tudnátok linkelni nekem az 5.évedhoz feliratot?
Xvid-Xoros kéne! Egy péda az 1. rész fájlneve: 24.S05E01.HDTV.XviD-XOR
De nem kell kijavítani ha nem értelmes valami akkor hagyd az illetõt!
Lehet be voltam álva vagy nem aludtam semmit, minden meglehet, de valakinek mindig okosnak kell lenni, nem bírja ki h ne szóljon be a másiknak, stb.
Mind1 részemrõl ennyi!!

Köszönöm.
OFF:
Zsozsizsá....ha észrevetted volna, csak azt javítottam ki ami nyelvhelyességi hiba volt. Amit elgépeltél azt nem, mert mindenki hibázhat, és joga van lesz@rni. De azért nehogymár besértõdj, ha szólunk neked, magyar létedre, hogy az nem úgy helyes....hihetetlen!
ON:
Még nem nyilatkoztam a 23-24-rõl!
Szerintem elég jó lett ez az évad, nekem tetszik. Most csak azt hiányolom hogy nem az van hogy kezdem a következõt, hanem várakozás:S😞 Szal januárban kezdõdik a 7. évad? Alapból ekkor kezdõdne, vagy a film forgatása lassít a dolgokon?. De a lényeg! Én is örülök hogy nem úgy zárták le mint pl. az 5.-et. Jó volt így a vége, de azért Jacknek már érik egy öngyilkosság😄 Na jó, õ nem olyan. Igaz, nem 24-es lett volna ha elviszi Audreyt és akkor azt gondoljuk hogy jajj már happy minden. Jó volt ez így! Chloe terhes...gondoltam😄. Nemnagyon tetszett a Morris-Chloe szál az évadban, de Morrist bírom! Meg Chloet is kezdem megszeretni. Ennyi egyelõre!😊 Bye.
kisdead99
Nem az apró részletekrõl, melléütésekrõl van szó, hanem az alapvetõ nyelvhelyességrõl. És még bunkózni is van képed... bunkó!

Te beszél olvasd el a saját írásod te se nagyon tudsz magyarúl 😊

Ja magar vok, ó mer te szarakodsz az írásal én nem fogok minden apró részletet átolvasni!
Ha ilyen okos vagy nem lennél enyire bunkó vagy inkább nagyon!
Ezt a témát zárjuk le és kész gondolom a többi 24 fan nem kiváncsi ezekre a beszólásokra!

Elnézééést kéürek hogy ha megbántotttalak.
Egyébként te magyar vagy, vagy nem? Csakmert ha nem, akkor elismerésem hogy ilyen szinten legalább tudsz magyarul, mert nagyon nehéz nyelv. De ha magyar anyanyelvû vagy, akkor takarodj a nyelvtan könyv mellé, ne 24-et nézni...
montam=monDtam. angolúl=angolul. A többi valszeg elgépelés volt! Ja és az örökzöld: biSZtos=biZtos.
rendben, köszike elõre is😄
dienesoft
A felirat megjelent a 23.részhez! HDTV-XOR verzióhoz, én ilyenkor általában megvárom a HR-HDTV idõzítést.

msn-re fel feszlek és ott dumálunk ok?

24 / 1-6. évad

Itt találhatsz olyan linkeket, amik segíthetnek.
tudok és próbáltam már nagyon sok helyen, de vagy nagyon kevesen seedelik, vagy fenn sincs az 1.-2. évad angolul csak magyarul... és nekem igazából angolul kéne nagyon, egyéb megoldást nem tudnál esetleg? elõre is köszi
Torrentrõl tudsz tölteni?

sziasztok. az lenne a kérésem/kérdésem hogy nem e tudna valamelyikõtök segíteni megszerezni a 24 1.-2. évadát divx-esen angol hanggal magyar felirattal? aki tudna segíteni lécci jelezzen, bármilyen megoldás érdekelne... köszönöm szépen... várom hogy írjatok
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Fido4life
azért a magyart még tanulhatnád ^^

És a heroest nézve televolt hibával a felirat!

Ém csak azt montamn h nem várok addig megnétem felirat nélkül mer nagyon érdekel, és tudok annyira angolúl h megétsem, úgyhogy nem kell letámadnod az embert egybõl! (barom)

Fido4life
van vmi infó arról hogy Wendigo miért fejezte be ?

bauer15
én már azokat is kitiltatnám innen aki feliratot kér😛
sz.tem mindenki meg tudja magának nézni hogy van e ha meg nem tudja hol kell keresni akkor nem "méltó" e sorozatra😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

szerk: ehhez sem veszitek a fáradtságot.
Én nem értem egyeseknek hogy van pofájuk ahhoz, hogy hõbölögjenek ha nincs hamar felirat. Ki a retkes f@szt érdekel hogy a Heroshoz aznap volt már?? mert én nagyon magasról leszarom. Legalább van aki megcsinálja a feliratot. Szerintem illene megköszönni Kicsitiannak h megcsinálja. Nem pofázni, hogy: "biSZtos nem várok addig". Hát ne várj. Mindegy, okoskodjatok csak csak nehogy kicsitian egyszer benézzen ide, aztán azt mondja hogy leszarja, õ érti angolul is, ekkora buziknak meg nem csinál feliratot. Istenem...
Amúgy ha még ehhez sincs fáradtságotok, 1,5 éve tanulok angolt, szal egy kis angol nyelvtan tudás, plussz: http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
És a lényeget bõven meglehet érteni. És akkor biSZtos nem kell várni kicsitianra...
NeoMaN
bisztos???
😄DDDDDDDDDDDD

kisdead99
Senki nem kért rá. Ott az angol felirat + a szótár. Sok sikert!

hát akkor jólvan én bisztos nem fogok várni szombatig!

dienesoft
Kicsitian nem olyan gyors. Régen Wendigo tök gyorsan megcsinálta, de nem baj, Kicsitian méltó utódja.A gyorsasága nem is, de a minõsége kíváló 😊 Elvégre: Örüljünk, hogy valaki Wendigo helyett csinálja. 😊

Fido4life
lol, heroeshoz aznap volt...

dienesoft
A 23-hoz elméletileg holnap, a 24-hez péntek-szombat környékén várható.

Mikor lesz magyar felirat a 23,24-nek nagyon várom??

Alien
S06 E23-24

Jack és Bill együtt ez az 😄 Amikor Bill együtt Jack-el, mondtam magamban, hogy Na ha Billnek baja lesz akkor mérges leszek 😄 De szerencsére nem 😊

Nem ez lesz a kedvenc évadom az biztos, de azért voltak benne jó dolgok.

S06 Szereplõkrõl:
Idén lényegében két fõbb embert vesztettünk Curtist és Milo-t. Curtis lelövése valahogy nem rendített meg, Milo-nál viszont olyan hirtelen történt, hogy csak kerestem az állam 😊 (és jó volt keresni, mert hosszú részek óta nem volt ilyen már😊)
Újak közül Tom volt az aki a meglepetést okozta, mert amilyen ellenszenves volt az elején, a végén megkedveltem õt.
Aaron-t jó volt viszont látni, de kár, hogy alig volt szerepe 😞 Kicsit hiányoltam Mike Novick-ot, úgy látszik 2 Mike nem kell egy évadba, hisz most volt nekünk egy Doyle-unk. Igazából így mellékszereplõnek jó volt, de mondjuk úgy, hogy õ lenne a fõhõs Jack helyett, úgy már nem tudnám elképzelni.
Bill-nek örültem, hogy ismét velünk volt de lehet, hogy a következõben már nem látjuk viszont, persze minden lehetséges 😊

Ismét gazdagodtunk minimum egy "Best of 24" jelenettel :

Amikor az atombomba felrobbant mindenképp beírta magát a 24 legjobb jelenetei közé az biztos 😊 Amikor bemennek üvölti a fickó, hogy "Noooooooooo" majd a robbanás és a reakciók, nagyon jó volt

A lezárás tetszett, szép befejezés volt. Várom én is a hetedik évadot, hogy mit találnak ki, az biztos, hogy amíg megy a 24, én nézni fogom , akármi is lesz! 😊

Végezetül:

Azért most így belegondolva a Tony, Michelle, David Palmer hármas rettenetesen hiányzik, egyiküket életben hagyhatták volna. Bár az biztos, hogy kegyetlen áll leesõs kezdése volt az S05E01-nek pont miattuk 😊 Egyik kedvencem az ötödik évad annak ellenére, hogy mindhárom szereplõ elment.

Fido4life
S06E24:
Örültem hogy a Harmadik évad után ismét egy nyugis, mûvészi befejezést kaptunk.. A végére paráztam hogy vajon betesznek e vmit ami miatt körmünket rághatjuk hónapokon keresztül de szerencsére a készítõk nem tették meg ezt a hibát..😊

Így tehát ez az évad is teljesítette a 24-tõl elvárható színtet, mégha egy kicsit alacsonyabb vérmérsékletû is volt mint a többi 😊 És ahogy Szonlnokboy mondta: Szeretettel várjuk a folytatást !

Szolnokboy1
S06E23-24:

Jó volt az évadzáró. Bill Buchanan in action! Végre. De sajnos már nem látjuk viszont szerintem, ahogy Karen Hayes-t sem, maximum pár epizód erejéig. Azért annak ellenére, hogy annó nem mutatta ki, eléggé zokon vette Jack, amit az a vén farok mondott neki, már azthittem megöli 😊 Pa Bauer halálában nem vagyok biztos, és miután nála volt a sub-circuit board, annak épségét és megkérdõjelezem.

Jah és a hét idézete:

- Im pregnant.
- You mean what? With a child? 😄DD aranyos jelenet volt.

Összességében elég jó évad volt, bár a közepe fele kicsit leült a sorozat, ellenben jóval visszafogottabb történetvezetést kapott. Rájöttek a készítõk, hogy nem kell túl húzni itt a dolgokat mert abból jó nem fog kisülni (lásd második évad). Karakterek terén számomra a pozitív csalódások szezonja volt (Tom Lennox; Mike Doyle; talán még VP Daniels is a végére) és örültem, hogy visszafogták magukat az írók és nem írtották ki a fél bagázst mint azt tavaly tették.
Szeretettel várom a folytatást...Jaj de soká lesz még <#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.