24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azert koszi! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Ha van valaki, akkor javaslom, menjunk at privatba.)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Lehetseges, hogy kesobb volt este a tv-ben? Mielott eljovok meloba reggel, mar mindig kinn szokott lenni.
fennt van 😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
7. évad promó kép :-)

nesztek dzsek báer! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Damme it!!

Amúgy a 2.-3. évad között játszódik. Ebben a "részben" kerül a CTU-ba Jack lánya (szóval Baueressen jól indul az elsõ napja hehehe), lábadozik President David Palmer.
Ha van haverodnak PS2-je kérd kölcsön. Pár nap alatt végigtolható, úgy hogy nem erõlteted meg magad (na azért van egy két nyagyon szopatós rész). Ja és csak hogy tudd: minden idõre megy természetessen... szóval pity-paty, pity-paty...
A 21. részt letöltötem, de kódot kér kitömörítésnél!
NEm tom megoldani a helykót!
Küldjetek egy jó linket ahonnan leszedhetem please!
Köszi elöre is!
- Chloei szerelmi enyelgés gyomorforgató. Komolyan ennyire nem tudják mivel kitölteni a sorozatidõt?
- Heller félle keménykedés tök logikátlan. Add 1:Õvét is és a lánya életét is Jacknek köszönheti, Add 2: Audrey valószínüleg nem telefonált Kínába Jacknek, hogy ugyan má' érted mennyek-e vagy sem, ergó azaz õ sara. Add 3: minek szól bele a lánya kivel jár, Audrey már elég nagy hogy eldöntse.
- CTU betámadás, már nagyon unalmas. Elösször felrobantják, aztán elfoglalják(a játékban, sztem ezt a mostanit onnan koppintották), aztán elgázosítják, most megint elfoglalják... bakker nem egy életbiztosítás ott dolgozni, még íróasztal mellet sem. Az igazgatók csúf sorsáról nem is beszélek; atommal felrobbantják, kivégzik,...
Ebbõl már jó szezont nem hoznak ki, csak legalább tovább ne rontsák. Mylo szimpatikus volt (ellentétbe Chloéval, meg a hülye férjével... õk hol fexenek a készítõknél, hogy még élnek?). Nadia remélem megmarad, hosszú idõ óta ez elsõ jó nõ a szezonban és még szimpatikus is,... bár a készítõkbõl minden rosszt kinézek (amúgy Tony és Michelle kinyirását sosem fogom megbocsátani nekik, ezért utálom az 5. évadot).
május 17. Csütörtök, 21:00
május 17. Csütörtök, 1:35
május 18. Péntek, 21:00
május 18. Péntek, 1:35
május 21. Hétfõ, 21:00
május 21. Hétfõ, 1:35
május 22. Kedd, 21:00
május 22. Kedd, 1:35
május 23. Szerda, 21:00
május 23. Szerda, 1:35
május 24. Csütörtök, 21:00
május 24. Csütörtök, 1:35
május 25. Péntek, 21:00
május 25. Péntek, 1:35
Az 1. évad-ot nézegetm most és amikor Jack úgy csinált mintha megölte volna Nina Myerst, aztán Nina elment 1 házhoz és onnan telefonált Tonynak... Na ott kiszúrtam az operatõrt...😊 ilyet még nem láttam h operatõr a filmben láccik na mind1...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
de mégegyszer bocs érte.
szerintem
A legdühítõbb pedig, hogy Jack alig durvul be.
Nagyon szeretnék már pár olyan részt, ahol Bruce Willis mintájára, egy szál trikóban szétcsap valami nagy brigádot egyedül. Mondjuk még van 2 rész hátha zúz valami nagyot, de az eddigi 22-bõl 3-4 résznél volt igazi, remegõs, adrenalinos 24 fílingem.
😊
A "szerelmi szálak" szvsz pedig tök nevetségesek.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
A medve nem játék.