24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
S06E22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na az elején tetszett ez a kis cooperatív action 😄 viszont a végén felröhögtem hogy így taktikázni kell hogy Jack ne tudjon meg egy-két dologról 😄

Mayday
Na, ez maris buko, Pest kornyeke lenne inkabb megoldhato 😞

Azert koszi! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bandee1987
ja, én is pont ezt akartam mondani, tisztára mint a Lara Croft 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hát én Gyõri vagyok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Chloe, ez jaaaaj.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Kiraly, orulok neki 😊 Nagyon teccik, nagyon birom Chloe-t 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hello, az iromanyod alapjan nagyon elkezdett erdekelni ez a ps2-es game. Namarmost sikerulne is egy kollegamtol kolcson kapni ps2-t, de a jatek nincsen meg. Gondoltam, beszerezhetem netrol, de a gep nem chipes, ha jol fejezem ki magam. Tehat, ha Neked, vagy valakinek van eredetiben, es megbizna igy egy ismeretlen, csak forumbol ismert emberkeben, megkerdeznem, kolcson tudja-e valaki adni?

(Ha van valaki, akkor javaslom, menjunk at privatba.)

Szolnokboy1
nemtudom, imdbn az egyik fórumban találtam. sztem nem photoshop

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Mayday
Ez nagyon jo kep hallod. Eredeti ez, vagy photoshop? Nagyon Lara Croftos 😊

Mayday
Mostmar mininovan is kinn van jonehany torrent belole, koszonom!

Lehetseges, hogy kesobb volt este a tv-ben? Mielott eljovok meloba reggel, mar mindig kinn szokott lenni.

Alien
24.622.hdtv.xvid.notv

<#vigyor0>

bauer15
én megtaláltam a 22 részt Bh-n
fennt van 😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Fido4life
na mind1 Heroes az má gyün lefele, 24-et majd d.u.-án meglessük...

Fido4life
én is ugyanezt akartam kérdezni az a memetic tényleg elég gyanús

Mayday
Skacok, van most uj resz? Nem igazan latok torrentet, ami 1 darab fenn van mininovan, az gyanus... (dvdrip, semmi seed)

Fido4life
loooooooooooooooooooooooooooooool

Szolnokboy1
na még1, ez az uccsó ígérem. míg az elõbbi a múlt, ez talán a jövõ?

7. évad promó kép :-)

Szolnokboy1
hamár képeknél tartunk:

nesztek dzsek báer! <#idiota><#idiota>

Fido4life
Ilyen jellegû kijelentéseket a jövõben légyszi mellõzd ha nem akarod hogy néhányan totál hülyének nézzenek...

It's not come out on PC.
Damme it!!

Ja és ha eredetivel tolod, akkor végig magyar feliratos a játék. 😊

Tényleg. Aki játszot a játékkal: nem tudom biztosan, de a játék fõgenyája ugye az aki a 2. szezon végén a yachtján telefonálgat mialatt Palmert merénylik? Tehát az a befejezés tulajdon képpen a játék felvezetõje volt, ugye?

Nem jött ki PC-re, pedig nagyon jó. És úgy(is) mondom mint játék, tehát nagyon élvezetes, változatos. Van benne autós üldözés (GTA szerûen még a kocsiból is kikaphatók a szerencsétlenek), lövöldözés, kihalgatás, mesterlövészkedés (Jack rulez), logikai kód feltörés, és még sok egyéb nyalánkság. A története is keményen üt. Simán mehetett volna sorozatba, mert jó ötlettekkel volt tele (tényleg nagyon jó sztori!!). Külön élvezetes, hogy mindenki az eredeti hangján szólal meg, így kapunk sok Jack féle "Damme it!!"-et. (Nem csak Jacket irányíthatjuk, hanem Tonyt, Michellet, Chaset de még a Kimmel is megismertetik a CTU légtechnikai csõrendszerét).
Amúgy a 2.-3. évad között játszódik. Ebben a "részben" kerül a CTU-ba Jack lánya (szóval Baueressen jól indul az elsõ napja hehehe), lábadozik President David Palmer.

Ha van haverodnak PS2-je kérd kölcsön. Pár nap alatt végigtolható, úgy hogy nem erõlteted meg magad (na azért van egy két nyagyon szopatós rész). Ja és csak hogy tudd: minden idõre megy természetessen... szóval pity-paty, pity-paty...

Ja amúgy sokan beszélnek itt a játékról, de nem jött ki PC-re ugye. Emulatorral nemlehet vele tolni Pc-n?:S
Részben igazad van. De nekem valahogy akkor is nagyon tetszik ez az évad. Nem figyelek azokra a "baéf@szságokra" amiket felsoroltál, pedig így olvasva télleg az összes többi évadból táplálkozik, de azért szerintem nem unalmas. És most nemtudom hogy te ki tudnál e hatodszorra találni olyan durva dolgokat mint pl a 2. 3. 4. évadban. Amúgy én David Palmer leváltását sem akartam soha megbocsájtani, nemhogy a halálát! És Tony meg Michelle is a kedvenceim közé tartoztak, de ez egy ilyen sorozat. Szerintem hatodszorra is jót alkottak vele, és várom majd a 7.-et, mert a 24 akkor is 24, mégha kicsit alábbadtak is 😊
vezérszuszu
CSõ!
A 21. részt letöltötem, de kódot kér kitömörítésnél!
NEm tom megoldani a helykót!
Küldjetek egy jó linket ahonnan leszedhetem please!
Köszi elöre is!

Nagyon nem sikerült ez a 6. évad. Na az elsõt nem múlja allul, de közvetlen utánna jön.
- Ez a ruszki fenyegetõzés nevettséges. Ha amerika tényleg ludas lenne mert mondjuk a kínaiak megszerezték a ruszki védelmi kodot (ami ugyse fog bekövetkezni sztem) akkor rohadt logikátlan lépés támadást intézni egy Amerika szintû nagyhatalom ellen mikor a szomszéd kína kopogtat a határnál. Inkább katoni támogatást kéne kizsarolni tõle míg átírják a védelmi kódjaikat, meg azt megtéríttetni velük, bakker.
- Chloei szerelmi enyelgés gyomorforgató. Komolyan ennyire nem tudják mivel kitölteni a sorozatidõt?
- Heller félle keménykedés tök logikátlan. Add 1:Õvét is és a lánya életét is Jacknek köszönheti, Add 2: Audrey valószínüleg nem telefonált Kínába Jacknek, hogy ugyan má' érted mennyek-e vagy sem, ergó azaz õ sara. Add 3: minek szól bele a lánya kivel jár, Audrey már elég nagy hogy eldöntse.
- CTU betámadás, már nagyon unalmas. Elösször felrobantják, aztán elfoglalják(a játékban, sztem ezt a mostanit onnan koppintották), aztán elgázosítják, most megint elfoglalják... bakker nem egy életbiztosítás ott dolgozni, még íróasztal mellet sem. Az igazgatók csúf sorsáról nem is beszélek; atommal felrobbantják, kivégzik,...

Ebbõl már jó szezont nem hoznak ki, csak legalább tovább ne rontsák. Mylo szimpatikus volt (ellentétbe Chloéval, meg a hülye férjével... õk hol fexenek a készítõknél, hogy még élnek?). Nadia remélem megmarad, hosszú idõ óta ez elsõ jó nõ a szezonban és még szimpatikus is,... bár a készítõkbõl minden rosszt kinézek (amúgy Tony és Michelle kinyirását sosem fogom megbocsátani nekik, ezért utálom az 5. évadot).

takibalint
A Cool csatorna majus 17-en kezdi vetiteni a 24-et. A port.hu szerint szinkronizaltan. Ez jo hir annak, aki nem tud angolul. Itt a program.

május 17. Csütörtök, 21:00
május 17. Csütörtök, 1:35
május 18. Péntek, 21:00
május 18. Péntek, 1:35
május 21. Hétfõ, 21:00
május 21. Hétfõ, 1:35
május 22. Kedd, 21:00
május 22. Kedd, 1:35
május 23. Szerda, 21:00
május 23. Szerda, 1:35
május 24. Csütörtök, 21:00
május 24. Csütörtök, 1:35
május 25. Péntek, 21:00
május 25. Péntek, 1:35

Fido4life
Én is bírtam legalább értelmesebb halált adtak volna neki, nem egy ok nélküli headshotot😞 így nagyon úgy érzõdik mintha a készítõk vele akarták volna elérni a szokásos "meghökkenõ élményt" amin sajna érzõdik az izzadság szag

Beértelek titeket 😛
Mylo 😞 Õt nagyon bírtam pedig. De hát szokásos 24...
szerintem nagyon jó ez az évad, eddig ez tetszik a legjobban. kíváncsi vok mi lesz a vége..de egy a baj. Megint tuti úgy lesz vége hogy jajj hadd nézzem már a következõt..eddig csak a 3.-nak nem úgy volt vége. És most meddig kell várni majd a 7. évadra?😞 Mindegy.
Tök szar sorozat.

Fido4life
sose értem vki miért kezd valamibe bele ha végét úgy zárja le na mind1..

APRÓ BAKI AZ 1 ÉVADban... ( az 1 évad 8 részéig spoilert tartalmazhat)

Az 1. évad-ot nézegetm most és amikor Jack úgy csinált mintha megölte volna Nina Myerst, aztán Nina elment 1 házhoz és onnan telefonált Tonynak... Na ott kiszúrtam az operatõrt...😊 ilyet még nem láttam h operatõr a filmben láccik na mind1...

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Ja. Azért említette még Nadiát is. Az is régebbi részekben volt.

desz@r volt 😊
NeoMaN
Abruzzi is halott...
😄

dienesoft
jah basszus most esik le az egész! Te hátrébb jársz mint én 😊 No comment...😄

Bazeg Audrey meghalt??? eküszöm majdnem sírtam vagy nemtom😞😞😞😞..de csak mert Jack szerette és õt is elvesztette ahogy a feleségét! Tudom hogy cka film de beleélem magam....elég durva dráma ez az egész! Szerintme egy ember nem bírna ki ennyi csapást az élettõl...soroljatok fel egy jót Jack Bauer életében a lányán és esetleg 1-2 barátján kívül? Megmentette má számtalanszor amerikát és mégis mindig beszopja😞..dehát ez van 😊 azért az igazi Kiefer papa tuti jól él😄😄. Nha de áhh...ez tökre megütött h Audrey meghalt. pedig 6. évad eleje óta azt vártam hogy mi lesz ha meglátja Jacket.........francba😞...még amikor jack az aktát kérte gondolkodtam hogy lehet lesz vmi h nem audrey halt meg, de már akkoris tudtam h az iylen nem 24-re vall, õk télleg "kinyírnak" egy fontos és az eber szívéhez nõtt szereplõt.
Bocsi....de amúgy valószínûleg már semmi élményt nem fog nyújtani a 24, mert 1 epizódban történteket elmondtam (ami leginkább mellékes nem a legfõbb sztori..)
de mégegyszer bocs érte.

Elõször is: nem vagyok láma. Inkább mondd azt hogy [email protected] a béna netes dumát ne nekem nyomd pls. Amúgymeg azt hittem csak az új részekkel kell egy ideig spoilerezni (pb topikban ígyvolt) merthogy ittmár mindneki látta a többit, de mindegy majd méskor betolom.

a.carkey
Lásd: 22. rész (jóslat: az elõzetes alapján 😊

A medve nem játék.

dienesoft
igazábol csak az elsõ spoilerig olvastam. Tovább nem, és most le se tekerem az oldalt 😊

NeoMaN
Messze a legrosszabb, leglaposabb, legkiszámíthatóbb, televankliséval évad. Ugyanazok történnek mint másik évadokban, max a CTU-ban vannak más arcok.
szerintem
A legdühítõbb pedig, hogy Jack alig durvul be.
Nagyon szeretnék már pár olyan részt, ahol Bruce Willis mintájára, egy szál trikóban szétcsap valami nagy brigádot egyedül. Mondjuk még van 2 rész hátha zúz valami nagyot, de az eddigi 22-bõl 3-4 résznél volt igazi, remegõs, adrenalinos 24 fílingem.
😊

A "szerelmi szálak" szvsz pedig tök nevetségesek.

NeoMaN
Csak az elsõ pár részt spoilerozta, de azokat sztem te már láttad.
😊

dienesoft
Basszus elrontottad az élményemet! Nemigaz, most jöttem haza kirándulásból , már készültem az ûllítólagos "jó résznek", erre....áááh, ezt nem hiszem el 😞😞<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#csodalk>

desigo
te mekkora egy láma vagy
szerinted dísznek van a SPOILER! ???
Marha jó eddig a 6. évad! szerintem simán a legjobb. de azért neee, Audrey meghalt. áhh. szerintem ezeket a kínzásoka amit Jackkel csináltak + a lelki traumát egyetlen ember sem bírná a földön és már rég kinyírta volna magát😊 de full komolyan. egyébként ha egysze elhatározzák h vége lesz a 24-nek remélem így ér véget h jack megöli magát, bár õ nem oylan típus, akkor megölik😊. remélem Nadia télleg nem áruló mert elég aranyos 😛😄

icewolf
Én bírtam a fejét...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Mayday
LOL 😊

a.carkey
Mondjuk nevetséges, hogy akárhogy is, de össze akarják ugrasztani az USA-t Oroszországgal. De röhejes most már az egész sztori. Mit szednek még elõ? Nem zárták le a német szálat, aztán jött ez a kínai szál, aztán ismét az ifjú Bauerrel egy régebbi, stb. Kiváncsi vagyok mikor szedik elõ a Mandy-s illetve a Collette-s fonalat? Az lenne csak a röhej! 😊

A medve nem játék.