5854
-
Quantumleap #3287 Igen, mind a huszonnégyet. -
ba32107 #3286 huszonnégyet akartam írni -
Quantumleap #3285 Hogy micsoda? Milyen négy részt nézek végig? -
ba32107 #3284 és mind a négy részt végignézed 24 óra alatt? vagy mi?
ha nem, akkor meg ennek mi értelme? -
#3283 Sejtettem amikor azt mondtad "Mert sokadik nézésre már nyilván nem olyan izgalmas". Én csak a feelinget hangsúlyoztam ki. Meg dicsértem a sorozatot. -
Quantumleap #3282 Csak hogy tiszta legyen:
Én már láttam mindegyik évadot. -
#3281 Nagyon jó így a feeling-je és a sorozat is nagyon jó. Nem gondoltam, hogy ennyire elvan találva. Tudtam hogy min alapul a sorozat és kipróbáltam elsőre milyen. :) Nem csalódtam benne :) -
Quantumleap #3280 Mert sokadik nézésre már nyilván nem olyan izgalmas, de gondoltam valamikor mostanában megjátszok egy ilyet, mert kíváncsi vagyok a feelingre. -
#3279 Tudom, hogy azoktól kérdezted, akik már látták. De igen most láttam először :D -
Quantumleap #3278 De te akkor láttad először? -
#3277 Az első évadot szerintem a legdurvább úgy nézni :D Én úgy kezdtem el. És a szüleim kicsit hülyének néztek de nem voltam álmos mert izgalmas volt mindvégig a sorozat. :D Holnap elkezdem a második évadot így nézni :D -
Quantumleap #3276 Azoktól kérdezném akik már csináltak maguknak 24 maratont:
Az első három évad közül melyiket a legkényelmesebb realtime végignézni (tehát abban az időpontban kezdem, amikor az adott évad kezdődik)? -
#3275 ... Szineskijelzősre gondoltam, mobil már volt a második vh.-ban, mint hátizsák... -
Quantumleap #3274 Mobilok voltak már, csak akkorák, hogy majd két kézzel kellett őket tartani.
Amúgy szerintem Tony feltámasztása után ez az "inkább hat évet ugorjunk" dolog a második legrosszabb ötlet. Legfőképp azért, mert menetközben gondolták meg magukat, tehát az emberek maszkírozásán már nem tudnak változatni. (Nem mintha eddig nagyon megtették volna.) -
#3273 valaki fel tudná tölteni a 24.514.hdtv-lol .r22 és .r23 fájlját? a kettő összesen 20 mb. Légyszi segitesen valaki. Sehol nem találom :S -
#3272 1990-ben nem voltak színeskijelzős PDA-k és mobilok :D -
Quantumleap #3271 Egyesek meg azt szokták érdezni, hogy "Ki mondta, hogy az első évad 2001-ben játszódik?". Ha nem akkor, hát mikor? Talán 1990-ben? -
#3270 Uhmm... Forgatókönyv... Talán? -
szando #3269 Hol van az megírva, hogy Jack hány éves volt az első napon? -
ba32107 #3268 "24 hozzászólás"
-
#3267 Kedvcsináló őszre... -
#3266 -
#3265 Nabazme... Már ő is menstruál? -
#3264 Glock, H&K, C4, GPS, mindenféle ilyen military grade cuccost.. :D -
#3263 kiváncsi vagyok, Jack mit használ a "nehéz napokon" :D -
sorrow #3262 Mivel általában mindíg más elnököt "szolgált" - egy elnöki ciklus pedig négy év - ezért vannak a nagy csúszások a nehéz napok között. -
#3261 Semmi se lehet tökéletes ez a sorozat se kivétel a tézis alól.Rengeteg mozis vagy tv-s produkcióban felfedezhető ez a baki de lényegében a "kit érdekel úgyse lényeges" kategóriát képviseli és gondolom ezért nem foglalkoznak vele az alkotók.Mondjuk azt nem értem tényleg hogy mi értelme ekkorákat ugrani az időben mert ok legyen 1-2 év de 6 meg 10 éveket szerintem hülyeség.Én egyedül az 5.évad végén tartottam értelmét hogy sok idő telt el mert hogy Jacket fogvatartották a kínaiak és azért a nagy ugrás de a többi évad közt nem nagy lényeg az idődifferencia.. -
#3260 "- A "24" hetedik évada a hat évvel később játszódik... Egy baromi nagy WTF! A tvguide.com összeszámolta: Az első és hetedik nap közt 17 év telik el... Bazdmeg! Kezdetben Jack 35 éves volt (ugyanannyi, mint amikor Kiefer kezdte, mivel rászabták Bauer szerepét), akkor a hetedik évadban 52 (!!!) éves lesz a világ-hero. Ez az anomália miért nem tűnik fel a készítőknek? Amúgy Sutherland a valóságban 41 éves."
Ahogy a blogomon is megírtam... Vélemények? -
#3259 igen amugy ezt akartam irni -
#3258 Jó pontot kaptál volna, ha azt mondod:
"hiszen tegnap a 24 szünetében volt rá lehetőségem :D" -
#3257 valóban..
nemtom engem nem fogott meg hogy szinte egész vég egy telefon fülkében játszodik :D
de tegnap belenéztem és előveszem ma és végnézem.
hiszen tegnap az eb szünetében volt rá lehetőségem :D -
#3256 ...Amúgy ma volt a negyedik-finálé, és egyben (szvsz) a legjobb... -
#3255 FAIL -
#3254 ez elég jó kis film volt... -
#3253 is -
#3252 nem Collin Farel szerepelt benne? -
#3251 ezek a geci rtl-esek már megint elbaszták a "stáblistapótló" képernyőt, szerintük a Fülkében Donald Sutherland szerepelt és nem Kiefer. Levélben gratuláltam nekik, hogy mennyire hozzáértő emberek dolgoznak náluk. köcsögök! -
ba32107 #3250 :D:D télleg -
#3249 -
#3248 jaja főleg hogy a nadrág egyiksen se ugyanaz :D
de am mikor lehetettek ezen bulik?XD jo kész a bauer :D