24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Most megy a Coolon a harmadik évad elsõ része

Botrány pocsék a szinkron...
Én is csatlakozok.Láttam az összes évadot😄
Sokan rosszat hallottam a 6. évadról,de sztem nem volt rossz,sõt egyenesen jó volt.Sztem Adler tök jó volt a vége,ha nem tudnám,hogy lesz 7. évad,azt hinném ez volt az utolsó
desigo
lol tényleg 😊
Bandee1987
Mekkora lol már: Cool tv honlapján a fõoldalon az a kép, ami a 24 szereplõit ábrázolja, az ötödik évadból való. No, de ne akadjunk fenn ilyesmin, csak aki feltéved oda, és még csak az elsõ két évadot látta, az meg fog lepõdni kicsit 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
de szinkronosan nézed?
mondjuk kivételesen a magyar szinkron nem olyan rossz, de eredetiben a legjobb ofkorsz.

Bandee1987
az is nagyon jó, de sztem a 3. a beszt 😊
persze ahány ember annyi vélemény.

akyyy
igen? én ugy tudtam hogy a kettõ. de akkor kíváncsian várom😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dienesoft
Egyértelmû!

Bandee1987
Sztem egyértelmûen a legjobb évad az összes közül.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Biztosabb, ha csak annyit írsz be: "huszonn".
Feliratok.hu-n van 4 fajta pack csak ird be a keresõbe hogy huszonnégy igaz amit te irtál hogy hdvs nincs de szerintem HDTV-re gondoltál.

hali, tudnátok segíteni, hogy az 5ös évad hdvs-s ripjéhez honnan tudnm egyben! leszedni az összes feliratot?..fontos legyen hogy egy pakkk legyen, nemszeretek pepecselni, elõre is köszi
Fido4life
szerintem mindkettõt...😞

dienesoft
Szerintem a második.

Alien
Szerintem egyik sem, nem a hatodik szezonra gondoltak, hanem ötödikre tehát

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Palmer vagy Tony

Alien
Oooo <#rinya>

Vagy Assad?
Kíváncsi volnék, hogy vajon ki az a karakter, akit késõbb megbántak, hogy nem hagytak életben? Talán Curtis?
NeoMaN
Actor James Morrison (who plays Bill Buchanan) revealed on his website that at present (as of July 1, 2007) he will not be returning for season 7 due to the change in direction of the show.

Alien
Nagyon remélem, hogy Buchanan maradni fog.

Nõ elnök lesz, az majdnem bizti.
Minstrel
Chloe for prezident

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nem fogod elhinni. Többek között innen az sg-rõl.<#wow2><#vigyor0>

http://www.sg.hu/cikkek/52393/dontott_a_fox_6_evad_nem_eleg_a_24_bol

http://www.sg.hu/cikkek/52089/ujitanak_a_24_keszitoi
ezeket az infokat honnan szerzed? link plz 😊

-the invisible-

A tervek szerint ugye a következõ évad nem is Los Angelesben fog játszódni. Az is lehet, hogy Chloe lesz az egyetlen állandó másodfõszereplõ, és a többiek csak egy-egy epizódban bukkannak fel.
Csacsi
Ha tényleg, csak Chloe lesz, akkor nekem Buchanen nagyon fog hiányozni. Meg Nadia is. Meg Morris is. Remélem azért még õk visszatérnek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ezt nem tudtam ^^ akkor semmi 😊

-the invisible-

Én úgy tudom, hogy egyedül Chloe lesz a megszokott szereplõk közül. Csak õ írt alá.
igaz.. inkább csak már nem fognak ott dolgozni a köv. szezonban, mint Chase és Kim. De hát ki tudja 😊

-the invisible-

Miért? Már nem áll módodban tölteni?
NeoMaN
mivaaaan?
😄DDDDDDDDDDDD

VeNoN
Én már régen néztem meg a 24-et és az utolsó 3 részt nem láttam.Mi lett a vége?<#help>

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

De Chase-t kórházba szállították, méghozzá villámgyorsan, és profi szakértõk varták vissza, nem egy állatorvos tûvel-cérnával.<#vigyor0> Amúgy tényleg milyen lett volna már, ha Jack azt mondja:

- Itt a kezed, vedd a hónod alá, és rohanj a legközelebbi kórházig! Nekünk most fontosabb elintéznivalónk van!<#wow2>
Fido4life
balta - balta 😄

Nana! Vele azért nem olyan hátrányos helyzetben esett meg, mint T-Baggel.<#ejnye1>
Minstrel
de Chasenek nincs keze 😄

http://topgearhungary.blogspot.com/

És ha Jack egyszer meghalna, az úgy lenne, hogy Chasenek kell úgy kinyírnia, mint neki anno Chapelle-t. Bár itt inkább az lenne, hogy Chase nem tudná megtenni, és Jacknek ki kéne venni a kezébõl a fegyvert.<#hehe><#wow2>
desigo
Chase eleinte nekem nem volt szimpatikus de aztán már tetszett...
(amikor kínozták <#hehe> )
Fido4life
ja annak én is örülnék, bírtam a fejét nagyon a harmadik évadban (meg a játékban is 😊 )

NeoMaN
Én azt bínám, ha Chase visszajönne és Jackkel ketten gyalulnának le pár mocskosfejût...
😄

Amúgy nekem szimpi a karakter, vagyis igazából a 4.évadban vált azzá. És elõre utánanéztem, hogy meghal-e, és megkönnyebbülve láttam, hogy nem. Viszont a következõ évadtól vele kapcsolatban nekem is jön az adrenalinpumpa.
S magára hagyja Morrist a gyerekkel?<#shakehead>
Chloe-nak meg kell már halnia vagy valami mert már túl régen dolgozik a CTU-nál..

-the invisible-

desigo
Neeeeem

most kiderül,hogy Chloe az áruló...
dienesoft
😄D Simán!

7. évadnak nyilván õ lesz a fõgonosza.<#hehe>
NeoMaN
Sztem az is egy nagy geci.
😄DDDDDDDDDDdd

Stílusodon faragj egy kicsit. Amúgy nem igaz, hogy nem érted. Arról van szó, hogy kiderült Jack öccsérõl, hogy õ volt az egyik fõgeci az 5.évadban, és az apjáról is, hogy szintén rosszfiú, de érdekesmód az anyjáról szó sem esett, hogy él-e, hal-e, vagy elvált.