5854
-
#3367 nem hinném, hogy komolyan gondolta, mert ott a 'lol'
amúgy sztem is le kéne rövidíteni a topikcímet... -
#3366 én kérek elnézést xD
legalább annyira mint a Weedsnél a Nancy ül a fűben :) -
Quantumleap #3365 O szerintem komolyan mondta, hogy otletes. -
#3364 jah eléggé gáz...
jó lenne lerövidíteni a topikcímet,hogy a kedvenceknél ne két sort foglaljon... -
daydream #3363 Jack, aludd ki magad - ez igazán ötletes. lol -
#3362 ok -
#3361 Voltmár. -
#3360 -
#3359 Megint pletyka a Friends-filmről at Sorozatjunkie :)) -
#3358 Nah, komalyan... Innen tucc szedni! -
#3357 warez tiltott az sg-n :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sms web :D -
simi83 #3356 Köszi!Akkor elkérhetném a címet ahonnan lelehet tölteni? -
#3355 SG Fórum - Korlátlan tárhely -
#3354 nekem ez az első:
"SG Fórum - Unalmas az élet"
xD -
#3353 első találat:
"SG Fórum - Hotdogos hirdetések az SG-n?????"
-
#3352 Persze. -
simi83 #3351 Helló mindenkinek! Tudnátok olyan torrent oldalt ajánlani ahol fent van a 24? Előre is köszi! -
#3350 elsőre én is :D -
#3349 Bazzeg, azzitem az Exile-t törölték... :I -
#3348 http://www.sg.hu/cikkek/61673/nem_lesz_24_film -
#3347 váó :D vagyis minden sorozat akkor dupla epizoddal indul :D -
ba32107 #3346 aki esetleg nem látta (én csak most találtam meg), annak itt egy alternatív trailer a season 7-hez.
lenne egy kérdésem is: régen találtam egy videót youtube-on, ami úgy volt összevágva, hogy egy srác beszélget jack-el telefonon, és jack szerelmet valott neki (eredetileg az Audrey-val beszélgetős jeleneteket vágta bele a csávó), és marhára poén volt. nem ismeri valaki? nem találom! -
#3345 csak azért merem feltételezni, mert a tavalyi 7. évados előzetesből is volt HD. -
#3344 Oké fennségességed, ki 640x480 alá nem adja... -
#3343 ha lesz ebből hivatalos HD változat, szóljatok! -
#3342 nagyon komoly lesz
lesz osztás rendesen
-
#3341 *trailer -
#3340 Nem hivatalos a triler, viszont remek munka, csak a Fox-nahg koppintás nagyon gáz :\ -
#3339 lehet h tony is jo ember csak bekellett épülnie neki is ? :O -
#3338 A CTU-nál krizishelyzet van a 6. évadban, nincs idejük azzal foglalkozni hogy elmondják hogy hogy él Tony, Audrey és Kim sem tudja hogy visszajött Jack.
Mikor vált gonosszá Tony?
#3336: kiváncsi vagyok milyen lesz a meglepi :) -
Quantumleap #3337 Aham. És a CTU-nál mindenki eltitkolta Jack elől, mi? És vajon gonoszzá hogyan vált Tony? -
ba32107 #3336 nem hiszem, hogy ez lesz, túlságosan egyértelmű lenne. a linkelt oldalon valami olyasmit magyaráztak, hogy mindenki meg fog lepődni. -
#3335 igaz :D -
#3334 te nem láttad az 5. évadot vagy nem emlékszel rá?
Ahogy akarta beadni Hendersonnak a mérget, Henderson felébredt, Tonyba szúrta a injekciós tűt és megszökött. Teljesen szándékos volt, nem hiszem hogy csak megjátszották a halálát..
Szerintem az lesz, hogy az a méreg vagy mi nem artériát ért és nem állt le végleg a szive, a kórházban kómában volt és hosszú idő után felépült, csak azt már nem mutatták mert Jacknek más dolga volt Kinában :) -
#3333 megkelett játszani a halálát?talán :S titkos küldetés? sztem ez lessz :D -
#3332 Na nee.. ez a FOX mindenkit fel akar támasztani? Prison Breakben Sara levágott fejét varják vissza itt meg Tonyból kiszivják a mérget vagy mit és újra élni fog.. Áhh... biztosan lesz egy jó magyarázatuk rá. -
ba32107 #3331 hmm, hát vegyes érzelmeim vannak. afrika nem igazán tetszik mint helyszín.....a női elnök sem tűnik valami karizmatikus személyiségnek...majd meglátjuk.
viszont marhára érdekel Tony feltámadása, és az is nagyon tetszik, hogy gyerekek is vannak a terroristák között.......érdekes helyzetek lesznek, az biztos! Jack gyerekeket is fog ölni? ha igen, remélem legalább olyan drámai lesz, mint Ryan Chappelle kivégzése...
a zene nem volt túl jó választás szvsz. -
#3330 ááááááááá a hideg is kirázott kurva nagy film lessz...nagyon várom már..birom ezt a bauert naon jol játsza a szerepét..az üvöltései fenomenálisak XD
nagyon jó lessz jöjjön már:AS?D:?ASD -
#3329 24: Exile trailer
BESZARÁS ZSÍR LESZ! -
#3328 Tényleg nagyon zsír