24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a kézlenyomatát vették le,hanem megfertõzték egy vírusal,mintegy elõrevetitve a 3 évad eseményeit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

II Rocky II
vki mondja már meg hogy most mi is van.azaz s03e14nél járok a kérdésem a köv.: s03e01ben láttuk vagyis a s02e24ben hogy Palmer kezet fogott egy nõvel és Palmernek a kézlenyomatát vették igy le.de eddgi még nem láttam semmi arra utalot hogy jelentõsége lenne.nos a kérdés,ennek lessz vmi jelentõsége,ha igen akkor meik részben ,vagypedig egy baki lett volna?

24 - Exile -Nov.23

desigo
Azt a sok gyilkolászást,kínzást tisztán nem is lehetne kibírni <#szomoru1>
Csak képregény.
desigo
nyami

Fido4life
Just Watch the Show.

II Rocky II
de most akkor arrol nem készült évad amikor Jack beépül Salaazar bandájába?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
köszi 😊

24 - Exile -Nov.23

Bandi 18
Harmadik

II Rocky II
a harmadik évad kezdõdik ugy hogy 3 év elteltés hogy egy ember a tollal nyakonszurja az ügyvédet?vagy ez a negyedik évad?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
köszi.látom te ugy irtad be a kereséshez hogy : huszonnégy na én igy nem néztem csak szám meg utána szöveg...😄

24 - Exile -Nov.23

stargatelost
itt van mindenhez felirat 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

II Rocky II
vki néztem én de nme találtam a 3évadhoz feliratot.5dik évadtol van csak akármelyik oldalt néztem.vki tudna segiteni?

24 - Exile -Nov.23

Szolnokboy1
max. megkínozza a börtönõrt, utána elharapja a nyakát és kiszabadul, rohan forgatni 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Csak nehogy az legyen hogy mégis lecsukják,merthát az óvadék az csak a tárgyalásig szól,aztán nehogy a 7. évad rovására menjen a dolog 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

desigo
Kicsit korrekt,hogy nem kivételeznek és a büntetés mértéke is kemény.
Látszik,hogy nem magyarországon volt...
dienesoft
Úristen, hülyeséget írtam. 4 és fél millió forintért engedték szabadlábra.

dienesoft
Halljátok Kiefer Sutherland ittasan vezetett vagy mi? 25000 dollárértz 8 és és fél millió forintért) engedték el... ost hallottam TV-bõl...ennyire be kell rúgni a forgatás után, olyan jól sikerült az egyik rész a 7.évadból? Ez csak jót jelenthet 😄

a.carkey
Addig ott a Tûzvonalban ... 😊

A medve nem játék.

Fido4life
pfff 😄 bár nincs túl sok okom nekem se álszentet játszani, ugyan is az elsõ évad negyedjére 2 nap alatt megvolt, ahogy a második, és ötödik évad is 😄

ugyanmár, 24 átlag nálam 2,5 nap/évad, csak kaját csinálni álltam fel, a laptopot vittem még a wcre is 😄

-the invisible-

Halfer
2008. január, sajna sokára 😞

Fido4life
te fel is szoktál állni a gép elõl néha ? 😊

Shaman
Mikor kezd a 7. évad?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

II Rocky II
jaja igaz már elnök😄 most tartok a S03x5 nél nemsoká a 6nál járok...😊

24 - Exile -Nov.23

az elnök

-the invisible-

Hát jaja furcsa h visszahozák Tonyt:S, de az a kérdés hogy mégis hogy😊
Az 5. évadba túl sokan haltak meg😞
Ha Tonyt visszaakarták hozni akkor mér nem a 6. évadba tették::S lol
Na mind1 várom a 7. évadot remélem sokkal jobb lesz mint a 6 mer az halovány volt:S

Bandee1987
de, úgy kezdõdik

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

II Rocky II
a második évad ugy kezdõdik hogy a szenátor a fiával pecázik ugye???? vagy ez nem a második évad?

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
az 5. évad amúgyis halva született számomra, úgyhogy nem nagyon tudtam komolyan venni az ott történteket..

Akárhogy is csinálják, az én szememben két dolgot fognak tenni

-az 5.évadot hiteltelenné

-magukat nevetségessé.
azért várjuk ki hogy hogy csinálják meg.. még nem lehet tudni..

-the invisible-

Az a szomorú, hogy sokan úgy vannak vele, hogy "Valóban logikátlan lépés a feltámasztás, és nem is biztos, hogy hihetõ lesz, de kit érdekel, fõ, hogy visszajön!".<#boxer><#violent>
dienesoft
Jézusom ez most halálkomoly? NANEEEEE...ez azért már olyan szinten unreális, hogy nem hiszem el. Ez csak a saját hülyeségükre írhatják, õk akarták kivenni a sorozatból Tony-t! És most fel akarják támasztani hátha nagyobb lesz a nézettség??? Elmennek a jó pi..... komolyan mondom. Ha ezt tényleg megcsinálják, nem hiszem, hogy többé érdekelne a sorozat.Remélem csak egy rossz vicc, vagy valami kacsa, mert egyszerûen felháborító.

Kitaláltam:
Az elsõ rész elsõ 3 percében Jack a PS2-es játékot játssza majd, és mivel ha a saját karakterével lenne az egyenlõ lenne a godmode-dal, ezért nyomja Tony-val.

Na, mit nyertem? 😄
Én a falra tudok mászni attól, hogy manapság, ha meghal egy szimpatikus szereplõ egy sorozatban, néhányan reménykedni kezdenek, hogy hátha csak látszat, és feltámad még.

Prison Break
Elõször ott volt Abruzzi, most meg ugye a Kellerman-dolog.

Dead Zone
Külföldi fórumokon reménykednek, hogy Walt Bannerman talán nem is halt meg, csak megrendezte, és hogy egyszer majd visszatér.

Úgy látszik, napjainkban ragályos módon kezd elterjedni valami "Dallas-Bobby" effekt iránti vágyakozás.
Fido4life
mindjárt öröm táncot járok 😄 k*rvára logikátlan lépés, de ez esetben elnézem..😄

És ezt hogy? Kiássa magát? Bármennyire is szerettem a szereplõt, ezért kár volt...
2008. januárjában jelenik Magyarországon a 24 / 6. évad.
Filmforgalmazói információ. ( én már megrendeltem )
Ha pontosabban tudom a dátumot akkor megirom.

www.magnokazetta.hu

II Rocky II
na ide se kell egy darabig jönni.😄 akkor spoilerek vannak ha olvasom mint állat,,,vagyis nekem..most végeztem az elsõ évaddal.Hát az uccso rész elõttinek a végenadon jo volt mikor megtudtuk hogy Nina is Bauer ellen van ,az uccso rész meg pláne jovolt...😄 majd holnap belelesek a második évadba is.És egyszer eljutok idáig..😄 téllegérdemes volt elkezdeni megnézni.most akkor 1 év mulva jön ki a 7.évad?ugye joltom?

24 - Exile -Nov.23

Ez akkor sem passzol bele.
desigo
Már mindent kitaláltak

Kell bele valami új ami még nem volt...
Na, azt hiszem a sorozat meg is kapja tõlem a cancelt:

Egy halott karaktert feltámasztanak
Kmarha
6. évad elsõ rész

weeheee.. Jack a vámpir 😄DDD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

II Rocky II
dejo akkor ezek szerint vmeik két epizod van felcserélve.:S hát kössz.amugy jol néztem hiszen 8ig lestem aztán ami 8 után jönne az megoan mintha 9 kor jönne:S jah kössz na meglesegetem😄

24 - Exile -Nov.23

Riddick21
Tegnap végeztem ki a 2. évadot. A története és a karakterek sokkal jobban tetszettek, mint az elsõben, bár a csavarok egyáltalán nem ütöttek akkorát és könnyen kitalálhatóak voltak, viszont cserébe kevésbé tûntek erõltetettnek.
Kíváncsian várom a harmadikat, mindjárt kezdem is, sokak szerint az a legjobb évad.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Reggel vagy este? De amúgy az epizód elején ugyebár bemondják, hogy mikor történnek az események, így hát könnyû rájönni, hogy valóban kimaradt egy epizód és a fájlnév van elírva vagy pedig csak te érzed úgy, hogy kimaradt. 😊
II Rocky II
hali.lenne egy olyan kérdésem mert gondban vok..most kezdtem neki a sorozatnak és valóban faja ez is.)ott akadtam el hogy 7:00 - 8:00 ez a rész után jönne a 8:00 - 9:00 ig terjedõ idõszak.szalneki kezdtem de mintha kimaradt volna egy rész a kettõ között.

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
Jövõre 😞