24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Szerintem arra a levélra nem is kapsz vaálasz...😉 Én valahol azt olvastam (sorozatjunkie-n...Commenten, vagy valahol) hogy az M1 nyár elején fogja adni...(A Cool-on a 4. kezdõdik most vasárnap!!!)

Nem tudjátok,hogy az mtv mikortól vetíti a 3. évadot?Írtam már nekik pár hete,de nem válaszolnak.Köszi
II Rocky II
Õsszel jön a 24-film

A sztrájk majdnem minden aktuális amerikai tévésorozatot megviselt, de legnagyobbat talán Jack Bauer és a 24 rajongói koppantak, ugyanis a Fox úgy döntött, hogy értelmetlen lenne csak 8 részt leadni a teljes évadból, ezért egy évet elcsúsztatják a premiert.

Ennek megfelelõen a 24 7. évada 2008 januárja helyett csak 2009 januárjában fog indulni, de hogy a Fox csatorna a rajongók kedvében járjon, úgy döntöttek, hogy õsszel bemutatnak egy 90 perces 24-tévéfilmet, mely a 6. és a 7. évad között fog képezni egy hidat. Az új szezon elõzményeit ismerhetjük meg belõle, valamint az új konfliktusforrásról is lehull a lepel.

Persze hiába a rengeteg hónap, amit türelemmel ki kell bírnia az egyszeri 24-rajongónak, szerencsére van mivel enyhíteni az elvonási tüneteket, hiszen nálunk a hónap végén a Cool elkezdi adni a sorozat 4. évadát szinkronosan, valamint a teljes 6. évadot tartalmazó DVD is nemrég jelent meg.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
egalább irtál volna vmit is hozzá,nem csak a linket adod. 😊de azért kössz.

24 - Exile -Nov.23

theone91
kicsit késõn van (lehetne csak egy rész vasárnaponkét (fõleg!))

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/11/reggeli-video-24/
Tud vki egy olyan complete torrentet amiben az összes évad bennevan?
így van. 1 órában van kb 17-18 perc reklám. a 24 részek is 42-3 percesek, és egy órát mesélnek el, úgyhogy össze lehet adni 😊)

-the invisible-

N o N a m e
Úgy hogy a többi reklám. Megjelent február 17.én a Knight Rider, be volt hirdetve hogy 2 órás film, erre csak 1 óra 19 perc volt a film, 40 perc a reklám. 😊
Hogyan? Azt mondjuk tudom, hogy náluk a földszint már elsõ emelet.
onnan, hogy amerikában 2 óra az nettó 90 perc kb..

-the invisible-

II Rocky II
jo lenne az ,de sztem is realtime film=24

24 - Exile -Nov.23

SötétBarom
Igen, mosmár a második évad több mint felét láttam, eddig sokkal ütõsebb 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ezt jól mögaszontad.<#vigyor0>
theone91
megoldaható és elfogadható, de megszokhatóan szokatlan lenne 😉

Semmi baj a mozifilmmel sem, ha 24 óra alatt játszódik. A cím csak ennyit követel meg, a realtime-ot nem feltétlenül.
Csacsi
Jó akkor legyen 10 perc, de az akkor is más. Egy ilyennel simán elégedett lennék. De hogy egy két órás sima akciófilmet csináljanak egy olyan sorozatból, aminek a varázsát leginkább az adja ki, hogy real time. Hát nem tudom, az nem a 24. És az sem lehet, hogy akkor 2 órás realtime az elõzményekrõl, mert akkor annyira kapcsolódna idõben a sorozathoz, akkor nem 24, hanem 26 lenne a címe. Szóval sezrintem sehogy sem mûködne a dolog. Legalábbis az én szememben semmiféleképp. Ugyanígy vagyok a 24 c. mozifilmel, amirõl már jó rég hallottam, remélem törölték is, mert az sem illik bele ebbe a képbe.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
inkább 10 😉 prequel-nek szólítják 😄

Nem kell, hogy realtime játszódjon, és huszonnégy óra alatt, hogyha kap egy alcímet.
Csacsi
De az kb 2 perces volt. az megint más.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[NST]Cifu
Emlékeim szerint volt egy átvezetõ (fél) epizód a 6 évad elött is, vagy rosszul rémlik?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

II Rocky II
nembaj,sztem nem ölné meg,de akkor megcsinálhatnák hogy 2 óra eseményét irna le:d

24 - Exile -Nov.23

Csacsi
Én meg azt nem értem, hogy egy ilyen fantasztikus sorozatból, aminek a legnagybb elõnye az, hogy real time megy végig egy egész nap, minek csinálnak belõle egy 2 órás akciófilmet? Megölné az egész 24-et. Én inkább kivárnám a 7. évadot.

Csak azt tudnám, honnan veszik a 90 percet, amikor az eredeti angol cikkben is két órát írnak.
szerintem nyáron lesz elég idõd...

-the invisible-

II Rocky II
kössz.😄 jo lenne mit ne mondjak.😄

24 - Exile -Nov.23

Japep

Ez ???

Jó lesz, csak az a baj, hogy én még csak a 4.évadig láttam, és ez ugye összeköti a 6-7.évadot...szóval sietnem kellene, de azt meg megint nem akarom... :S 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
magyarul röviden mi a lényege?😄

24 - Exile -Nov.23

Pacal17
Na végre valami mozgolódás

És arról nincs infó, hogy ez mikorra készülne el, illetve kerülne bemutatásra? És ez két óra eseményeit fogja bemutatni? Vagy real-time-tól független lesz?
Bandee1987
Örülünk, bár azért ez mégse ugyanaz. De legalább a túléléshez elég 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
nem mondtam hogy nem kéne 😉

Akkor is csinálhatnának egy prequel nulladik epizódot.
theone91
amikor kitûzték a 2009 januári dátumot még ment a sztrájk, nem tudták mikor lesz vége és olyan dátumot kerestek amikorra biztos hogy vége a sztrájknak...(a tvguide elmondása szerint)

theone91
de legalább éled a topic 😉

II Rocky II
lehet nem akartak darab részt leadni...de csinálhatnánmak éppen egy 2 napos évadot.mein jo lene már😄 48 órát mesélne el és 48 részes lenne😄 1 évig tudnánk nézni..mert ugye hetente egy rész és hát 53 hét van egy évben.😄 ...kira lenne..lol😄(meg leht uncsi is..😄 mert a 26.órában azt néznénk hogy Jack alszik 4 órát 😄

24 - Exile -Nov.23

Ha már egy évet elcsúszik a 7.évad, igazán csinálhatnának hozzá nulladik epizódot. Egyáltalán miért döntöttek úgy, hogy most nem lesz?
Én azért nem hülyézem le azt, aki megveszi. Annak egyszerûen többet megér.
N o N a m e
Nem arra gondolt NoName. Õ nem olyan hülye hogy megvegye a filmet, ha le is lehet tölteni. A játék az más..
Mármint, hogy Noname gondolt arra. Látom, nagy a kavarodás. 😊
II Rocky II
neem😛P éppen a letöltésre gondoltam😄vagyis 3 évadot találtam magyar szinkronos letöthetõ állapotban.😄

24 - Exile -Nov.23

Szerintem õ a hivatalos hazai dvd-megjelenésre gondolt.
theone91
"jelent meg" = letölteni a netrõl 😉 ... (az hogy a dvdre nem ment fel a szinkron, attól még le lehet szedni szinkronnal dvd minõségben 😊)

Höh? Én úgy tudtam, egyik dvd-re se került szinkron.
N o N a m e
OKÉ! Köszi a választ!
Pacal17
24 - A valóságsó XD

II Rocky II
tudja hogy van felirat.a kérdése az volt hogy hány évad jelent meg magyarul.
Szóval 3 évad jelent meg magyar szinkronnal
és igeb 6 évad van eddig és 2009.jan.ban jön a 7dik évad amit sokan már nagyon várnak 😊

24 - Exile -Nov.23

Az összes epizódhoz van magyar felirat. Második kérdésedre választ ad az imdb és hasonló oldalak. Amúgy hat.
N o N a m e
Nekifogtam nézni unalmamban ezt a sorozatot is, az elsõ évad 10. részéig jutottam el. Hányadik évadig jelent meg magyarúl? És hány évad van készen eddig?