24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
annak én is...de nem lepõdtem meg,vhogy vártam 😄 (azért nem lett volna jo hogy ha csak Bauer lett volna egyedüli a régi szereplõk közül 😊

24 - Exile -Nov.23

Csacsi
Természetesen 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SötétBarom
Fákk. Most fejeztem be a 6odik évadot..
Nem volt ez olyan rossz, mint ahogy írták mindenfelé..
Várom a 7. évadot 😊 Promo odabasz 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

II Rocky II
mármint hogy szerepelni fognak ?

24 - Exile -Nov.23

Csacsi
Remélem. Ja és vessetek meg, de én örülök Chloenak, és Buchanennek is.

Tonyra meg nagyon kíváncsi leszek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tnm
napvégére, ha marad 2...

II Rocky II
szám szerint 7 😮OO jaja eléggé sok,de reméljük nem nagy fõszereplõk lesznek 😊

24 - Exile -Nov.23

desigo
kicsit sok az új arc...
theone91
Elsõ hír...
A hivatalos promó-crew-kép + Pár (spoileres) hírmorzsa.

theone91
Hát kell a cliffhanger a sorozatoknak 😉

SötétBarom
Gáddemit, hogy lehet ilyen hülyén befejezni egy évadot :S

+ a hatodik évad prequelje is elég wtf.. 😄

theone91
Hehe..aztmég anno ingyen töltöttem le, a burgerking jóvóltából...

SötétBarom
5. évad elsõ rész: OMFG 😮OOO

theone91
Ma lesz a StoryTV-n, a Hollywood-i Történetek (21:45-kor) és a 24 lesz a téma ->WACCS!!!

Oziris666
Ja vagy mint az Ál/Arc címû filmben ,kiderül h Tony arcát átnyomatták Jack egyik õsi ellenségének a pofikája helyére😄😄😄😄😄
Edetleg Tony terrorista ikertestvére bosszúra éhes:😄😄😄😄😄
Beteg elméletekböl lehet párat írni😊

Oziris666
Sztem sok nézõ ezt szeretné,köztük én is😊
De pont ezért tuti h negatív szereplõ lesz!
Nemis muszáj az íróknak nagyon túlbonyolítani,végülis valamilyen szinten Jack és a "kormány" miatt halt meg a kedvese!Õ meg átállt a sötét oldalra😊 Persze nem lesz ilyen egyszerû...

Csacsi
2009 január.

N o N a m e
én még az elsõ kettõvel végeztem, ma néztem a 3. évad elsõ részét. Mire jön a 7. évad addig meg akarok nézni minden részt. 😄
theone91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 5. évadig igen, a 6-ik már nem annyira, de szerintem az is jó volt!...

SötétBarom
Megnéztem az elsõ három évadot, exponenciális színvonalnövekedést véltem felfedezni 😄DD

A harmadik évad bizony igen ütõs 😊

Most kezdtem a negyediket, a 6dik résznél tartok, kíváncsi vagyok fent tudják-e tartani mindezt 😊

Bandee1987
Szerintem is egész jó választás volt Kõszegi. Bár én maradok az originál Kiefer Sutherland hangnál 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
Én is erre figyeltem fel...

Szerintem Kõszegi remekül megállja a helyét, mint új szinkronhang. A kiabálós kínvallatás nála sokkal baueresebb, mint Selmeczinek volt. (Evvel nem õt akarom lealázni, félreértés ne essék.)
theone91
Aztkell mondanom Kõszegi helytállt!...(Cutris-nek viszont gyalázat a hangja!)

theone91
2005 óta...

Minstrel
már pár éve kint van játék és csak PS2-re

http://topgearhungary.blogspot.com/

II Rocky II
te a játék nem PC re jön ki ugye?😞

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
elsõre a neve se jutott eszembe mert hirtelen akartam irni,szal köszi <#wink>

24 - Exile -Nov.23

theone91
(Ha valakit érdekel, ITT, van több mint 30 videó a 24: The Game-rõl)

theone91
*Chase - bocs rossz szokás...

II Rocky II
ooh hát mikor beépült Jack Saalazarékhoz akkor Jacknak is adtak egy pisztolyt hogy löjje le Case-t 😄 és megtette volna..szal attól tartom magam ahhoz hogy lehet hogy tony beépített ember.😄(de lehet valóban elege lett és átpártolt a rossz oldalra.

24 - Exile -Nov.23

A trailerben elég egyértelmûen Jackékre lõ. Ja, persze, csak vaktöltény! 😊 Amúgy nem hiszem, hogy ismét pozitív hõst csinálnak belõle, az fullon Dallas-feeling lenne.
II Rocky II
huh télleg lehet egy titkos akcioban vesz részt és Jack nem tudhat róla,Tony fog most beépülni és ahogy mondod a 4-5 vagy 10 részben fog kiderülni hogy Tony még mindig hû CTU-s <#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

theone91
Szerintem Tony olyan karakter lesz, hogy az elsõ, 4-5 epizód erejéig "gonoszka", utána viszont Jack mellé szegül majd... 😉

Ugyebár a készítõk a negyedik évadtól változtatást akartak, ezért elhagyták a szokásos kettéosztott évad koncepciót. Én azt mondom, bár inkább maradtak volna annál, ugyebár a negyedik évad is már erõsen negatív kritikákat kapott.
II Rocky II
hja meg észrevehettük már a soriban hogy az emberek azt gondolnák megvan az ellenség,majd jött a csavar hogy az nem is az ellenség volt😄

24 - Exile -Nov.23

Én úgy értettem, hogy gonosz lesz, de nem fõgonosz, hanem olyasmi alcsicska, mint Gaines vagy Amador.
NeoMaN
Egyetértek. Sõt, szerintem Tony nem Tony. De az, hogy nem a rossz oldalon áll az tuti. 😊)

II Rocky II
mondasz vmit,lehet hogy vki zsarolja tonyt--t sajnos nem tudhatjuk,de várom már hogy kiderüljön😄

24 - Exile -Nov.23

Fõgonosz biztos nem lesz, mivelhogy az ilyen személyeket nem szokás mindjárt az évad elején képbe keríteni.
theone91
Én direkt vártam is a trjélert...

II Rocky II
sztem nem sokan fogjak kibirni hogy ne nézzék meg a trailert.😊
én nem bánom,jo volt látni..a részletekre leszek kiváncsi..hogyan s miért ..stb.
báár ha azt vesszük ugy is megcvsinálhattálk volna a trailert hogy nem mutatják Tony arcát hanem vmi sötét alakot és akor lehetett volna találgatni😄

24 - Exile -Nov.23

Oziris666

Elég ütõs lesz a 7.évad a Trailer alapján!Aki meglepit akar ne nézze meg sztem, én már bánom!😊

Spoiler!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár meglepõ h lelõvik benne a poént a fõellenségröl(aminek speciel nagyon nem örülök h a régi nagy kedvencem lett)Utáltam is az 5.évad végét miatta😊 De legalább ujra láthatjuk

theone91
Jah...tényleg...elnéztem... 😛

II Rocky II
ja mert te ezt linkelted be(ami a vasárnap. De szombaton lessz ezen a linken 😊

24 - Exile -Nov.23

theone91
Úgy volt, de valamiért megvariálták. Nekem is jobban bejött volna, ha vasárnap esténként van.
theone91
nem úgy volt hogy márc 30. 22:30??? <#wilting>

II Rocky II
íme,két részt is leadnak 😄 (és igen szombaton)

24 - Exile -Nov.23

Nem vasárnap, szombaton!!!