5854
-
#3727 Khömmm... #3725 -
wasmacska #3726 Eredetiben biztos, hogy nem jelent meg szinkronnal. Csak az első éved. Ez 1000%.
Ezt hol tudnám megszerezni? Nagyon sokat kerestem. -
#3725 Első évad (Hatlemezes), 5-6k körül Media Marktban, Electro World-ben... -
wasmacska #3724 Tisztáztam az eladóval, tényleg nincs rajt magyar szinkron. Kösz a segítséget. Hol lehetne a magyar szinkronnal ellátottat beszerezni? Bármelyik évad érdekelne. -
#3723 Eredetiben biztos, hogy nem jelent meg szinkronnal. Csak az első éved. Ez 1000%. -
#3722 4-5 évad megvan magyarul, de a 6. évad biztos hogy angol csak magyar felirattal van. -
#3721 Vagy nem eredeti. -
wasmacska #3720 Azért kérdeztem, mert egy hirdetésben(magán) ez állt:
A DVD-k eredetiek, olyan nyelvet es feliratot lehet valasztani, amilyet csak akartok. Termeszetesen, angol es magyar nyelven is meg lehet nezni. Mindenféle felirat is van.
Szamitogep es sima DVD lejatszo is lejatsza.
A 4-5-6 évadról van szó. Akkor ez kamu lehet? -
#3719 A csak az első (tuti) és a második (nembiztos) van szinkronosan forgalomban. Az ötödik évad szinkronmunkálatait nemrégiben fejezhették be, vagyis a hatodikat még el sem kezték. -
wasmacska #3718 Azt kérdezném, hogy tud e valaki magyar szinkronnal a 24. 4-5-6 évadjáról kiadott DVD-ről. Nagyon érdekelne!!! -
#3717 jah, azt én is néztem, de azt hittem, hogy a weasel-nek az "cool" írása (mint pl. rulez) a weasel-t ről meg tudjuk, hogy menyét, ezt a Carton Network elég alaposan beleverte a fejünkbe :D -
#3716 Már maga a Weazel (=Valami sivatagi rágcsálóféle) egy paródiája a FOX (=Róka, de tudjuk, hogy nem az... :D)... -
#3715 Meg a TV-ben is :D -
#3714 Ha lenne Dzsekk akkor is megszegné... -
ba32107 #3713 Itt a bosszú Ryan-ért :D -
ba32107 #3712 Én nem értek hozzá, de nincs valami protokollszabály arra, hogy a férfiak ne üljenek ilyen buzis lábkeresztben? -
#3711 a páros lábbal térdelős mint valami kivégzésre várva -
#3710 Csillagátadás... -
#3709 Óriásplakátokon is kinn van. -
Dean Winchester #3708 Unit?? privátban vagy ide (ha nem gond) pár szót hallhatnék? =) -
#3707 A GTA4ben van az egyik újság reklámhírdetés-részében egy ilyen sorozat, hogy "72". -
#3706 Meglehet. :) -
#3705 3. évad volt az. -
#3704 Már nem tudom melyik évad volt, de szerintem az volt a legállatabb évad, amikor beépült már az elején (kínzott és ölt) és az évad közepére derült ki, hogy csak megtévesztettek mindenkit. :)
A több, mint egy év szünet viszont nekem annyiban jött jól, hogy nagy Unit fan lettem. -
#3703 Ideje volt... :) -
#3702 -
#3701 mostmár csak vagy 1000 csillagnyira lehet a faterjától :) -
#3700 Amúgy mikor lesz? -
Dean Winchester #3699 mennyi pénzbe is kerül neki ez a mulatság? ^_^ -
#3698 Megérdemli. -
#3697 -
Keifer Sutherland csillagot kap Hollywoodban
Kiefer Sutherland lesz a 2377. ember, aki csillagot kap a Hollywood Boulevardon a hírességek sétányán - írja a Digital Spy. A csillag felevatásán ott lesz többek között Donald Sutherland, a színész apja, valamint Joel Schumacher filmrendező is.
-
Dean Winchester #3695 na én márnemtom melyik évad volt az de kb a 4. lehetett amikor már akcióval indult ,na ez nekem nagyon bejött =) -
#3694 Kb. -
ba32107 #3693 Nekem sem tetszett az első, pedig a legtöbb helyen azt olvasom, hogy az a favorit mindenkinél. Én összesen asszem eddig háromszor daráltam végig az évadokat, de ebből két alkalommal a 2. évadnál kezdtem :D -
#3692 Énis:)
Bár nagyon régen néztem az első évadot,ami hát nem ösztönzött h folytassam(amikor már 3adszor rabolták el a feleségét vagy a lányát a rendörségröl vagy odafele hát ott már röhögni tudtam csak kínomban:D)
Ugyh jópár év kihagyással(az akkor nézett sorik szüneteltek épp) 1éve kb énis 3-4hét alatt ledaráltam a maradék 5évadott!De bármekkora Jack Bauer Fan lettem az első évadot akkor se nézném meg mégegyszer ha fizetnének érte:) -
Dean Winchester #3691 jo de én akkor suliba jártam :D szal ezért volt ennyi...kemény volt nem fogom elfelejteni az bíztos =)
am ugy indultam neki,hogy említették hogy jó a 24sorozat..a cime nem kellett bennem késztetést hogy megnézzem.
Majd nem volt sorozat ,na mondom nekilátok és hát örülök,hogy megnéztem mert nálam ott van a top3ba! -
#3690 detto, csak én olyan 2 hét alatt toltam le az egészet, napi fél évad :P -
Dean Winchester #3689 én nemtudo milyen hétről hétre várni :D mert tavaly októberben kezdtem el a 0ról és hát napi 3-4-5 részt egyben néztem...este 8tól volt mikor éjfélig :D egyszerüen nemtudtam abbahagyni.Szal most kipróbálom,hogy milyen is heteket izgulni a kövi rész után. -
#3688 Folyamatosan nézni sokkal jobb mint hétről-hétre várakozni
de még mindig jobb mintha kimaradna egy évad ...