5854
-
Tomek83 #3767 Már akkor sem tudott mellélőni:) -
#3766 nem vállalt, kényszerítették rá. Jacknek az is nagyon hosszú éjszaka volt XD -
#3765 Asszem 14-15, volt Kim. Többször el is hangzott. Vagyis Jack már 20 évesen gyermeket vállalt. :D -
Tomek83 #3764 Előző hsz az a 3759re válasz,csak azóta annyit írtatok már:)
Jack az első évadban 35? Kiefer volt kb annyi(33-34),Kim akkor hány éves lehetett? Mert én is 35re gondoltam elsőnek,de Kim miatt sztem kicsit több. -
Tomek83 #3763 Igen,nagyjából úgy kellene lennie. Most itt számolgattam össze-vissza és szerintem Wayne nagyon friss elnök volt a 6.évadban,bár nem tudom mennyire pontosan kell venni a másfél év elteltét az évadok között(általában másfél évek teltek el,kivéve a 2-3.évad között),mert lehetne 19,20 hónap is, 6.évadnál pl 20hónapot írnak,bár a sorozatban 2évről beszélnek.
Onnan lehetne jól kiszámolni,hogy David mikor lett elnök,csak azt nem tudom hogy hány hónap telik el az előválasztás után. Mert azután vagyunk most 12évvel. -
#3762 -
#3761 De mintha valahol olvastam volna, hogy az első évadban Dzsekk kb. 35 éves. Lehet hogy már tudtak valamit... :D
Habár egyévadosra tervezték, de folytatták mert sokat lökött a késöbbiekben a DVD-eladások remek teljesítménye. -
rumkola #3760 Naja, de a 2 klinikai halál konzerválta picit. :) -
#3759 Akkor 52-53 éves lesz a hetedik évadban. Lawl. -
Tomek83 #3758 Sztem az sok,az 1. és 6.évad között 9,5év telt el,ha úgy vesszük hogy az első évadban Jack 40éves volt(bár nem tudom hogy van-e valami olyan dolog amiből tudjuk hogy mikor született JB)akkor 50nek kellene lennie. -
#3757 lol... :d
miért nem lehetett simán csak 1 évvel számolni azt nem tudom... :P -
#3756 Ha jól emlékszem. -
#3755 A Comment:com-on ki lett számolva annó kiszámolta és olyan 55-58 év körülire lőtték, a történet szerint. -
ba32107 #3754 Jobban néz ki most, mint a második évad elején, pedig azóta megjárt egy kínai börtönt is :D -
#3753 nem öregszik semmit :) -
Tomek83 #3752 Jack jól tartja magát na:) Meg most öregítsenek rajta 5évet:)
Amúgy kb 3évvel lehet később a 7.évad. -
#3751 igazából nem mindegy? úgy se reális már Jack kora miatt. -
Quantumleap #3750 De most akkor a 6. és 7.évad között hány év fog eltelni? Én hallottam háromról és hatról is. -
#3749 már csak 6 nap!! -
#3748 Ez nagyon jó! -
#3747 7. évad előtti összefoglaló Mindenkinek ajánlom. -
#3746 Igen. -
ba32107 #3745 Elvileg igen -
Dean Winchester #3744 hmmmmmm
most jól értem akkor ?
jövőhét vasárnap 2 rész lesz illetve hétfőn is 2 rész!
majd hetente hétfőnként jön a következő ugye? -
Dean Winchester #3743 nem érted? egyálltalán nem lényeges akkor meg minek hozzá felirat? -
piamania #3742 Még egy kérdés.Felirat létezik hozzá?Néztem hosszúpuskán,de nem talált. -
piamania #3741 köszi szépen.már megvan. -
#3740 A "Prequel"-ről van szó (gulglizd meg). Tíz perces szösszenet, amely inkább bujtatott reklámnak minősül... :D -
rumkola #3739 tolatva
:))) -
piamania #3738 vki? -
piamania #3737 KÖszi a válaszokat.Vki belinkelné azt a reklámot?Csak kiváncsiságból megnézem.köszi szépen -
ba32107 #3736 Ja, tényleg, Toyota :D -
#3735 toyota reklám, sztem:D asszem ebben gyorsulja le a BMW-ket a toyota-val... :D -
ba32107 #3734 Ha az emlékeim nem csalnak, akkor van átvezető, de az inkább egy Hyundai reklám. Nem hosszú, nem túl érdekes, semmiről sem fogtok lemaradni, ha most azonnal nem nézitek meg. Szép lassan majd minden kiderül.
Amúgy ha lenne valami történés a két évad között, ami nem derül ki az 5-ből, azt honnan tudnánk? :) -
piamania #3733 Sziasztok!
10 perce fejeztük be a 4. évad nézését.Már töltésben van az 5. évad is.Az lenne a kérdésem,hogy készült-e vmilyen átmeneti film a két évad között?
Mit érdemes tudni az eltelt időről,ami nem derül ki az 5.évadból?Erre a kérdésemre csak akkor válaszoljatok,ha nincs köztes film.köszi szépen. -
#3732 Én tavaszra/nyár elejére saccolnám. -
BaRu #3731 és vki nem tudja, hogy 6. évadot a cool elkezdi-e majd vmikor leadni szinkoronosan? -
rumkola #3730 Nincs magyar szinkron egyik gyári dvd-n sem....
Kalóz - tv-ből felvett - szinkron került rá pár verzióra. Az ugyebár meg vagy sztereó vagy csak kiveret ál 5.1. -
Tomek83 #3729 Szerintem az első 2évadhoz már van magyar szinkron is az eredeti DVDken.
Azt nem tudja valaki hogy most mennyibe kerül a 6.évad a MMban? Felmennék Pestre megnézni,csakhát most a máv köcsögöl. Azt tudom hogy innen-onnan lehet rendelni 7-8ezer körül,de hátha az MMban olcsóbb. -
lamella #3728 Eredetiben egyik évadon sem található magyar szinkron.