24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, lehetne már egy olyan évad, ahol "John McClane-Die Hard 3" feeling van. 😄
Igen, meg szerepelt az 1.évad legelsõ három epizódjában is.
ja, igen a behrúz csajára emlékszem, mert kurvára sajnáltam, hogy kinyírták, igazán kár volt érte 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ja,tényleg!A második Hölgy nagyon ottvan a szeren, lehet be is próbálom a Gossip Girl cimû sorit miatta😊
Volt még1 penge csaj,aki megmérgezte kézfogással az elnököt utána meg késöbbi szériában túszként vitte Tonyt!Hátha vki vágja kire gondolok😊
Multkor a Hálózat-on volt egy "p"-kategóriás film, abban hosszú volt a haja, és olyan Balázs Pali feeling volt...Tehát a haj bárhogy is trágya... 😄
És hát õ Jack felesége volt, pedig õ azért válogathat. Vajon hogy jöttek össze? Errõl kellene egy mozifilm. 😊
Hát Zakkant Eli meghágta az elsõ évadban.<#finom>#finom><#vigyor0>#vigyor0>
de ez a nõ nézett ki valaha normálisan is? hogy lehet ilyen trágya haja egy nõnek.....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Teri nem kéne senkinek? 😄
A 24 castingjának legnagyobb elb*szása sztem 😊
A 24 castingjának legnagyobb elb*szása sztem 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a, valóban igazatok van,vannak jo szereplõk a 24-ben😄
na egy kis multidézõ :....:

na egy kis multidézõ :....:

24 - Exile -Nov.23
Na jó, állandó szereplõnek nyilván nem jön vissza, de pár epizódos vendégszereplés csak lehetséges. Ha Jack feláldozza magát a sorozat legvégén, elõtte nyilván elbúcsúzik tõle, mint Bruce Willis az Armageddonban.<#vigyor0>#vigyor0>
a 24-ben egyedül a második szezonban volt szép. de amúgy csak azért volt jobb a girl next doorban, mert agyon volt sminkelve, meg jól volt felöltöztetve
Azért a 24ben közel se így nézett ki,ott elég lepattant volt😊
A Girl next doorban nézett így ki max...
Ódri tényleg odi😄
Michelle meg Nadia<#finom>#finom>
A Girl next doorban nézett így ki max...
Ódri tényleg odi😄
Michelle meg Nadia<#finom>#finom>
Onnan, hogy ha megnézed az írókkal készült (Joel Surnow, Robert Cochran) olyan intejúkat, ahol rákérdeznek Kim visszatérésére, szarrá oltják szegényt karaktert... :\
Nadia igen kiváló hölgyemény volt..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😄😄😄
én se szerettem soha Kim-et. csak a seggét nézni volt jó.
én se szerettem soha Kim-et. csak a seggét nézni volt jó.
kivéve, ha valamelyik nap azzal kezdõdik, hoyg jack épp a lánya sírjánál gondozza a virágokat, vagy valamelyik szereplõ még az elsõ órában elejt egy olyan mondatot, hogy: Jack, tudom, hogy nehéz túltenni magad a lányod elvesztésén, stb...
Amúgy én nem szerettem Kim-et, akkor már inkább Audrey, õ olyan igazi milf-alkat😊
Amúgy én nem szerettem Kim-et, akkor már inkább Audrey, õ olyan igazi milf-alkat😊
Honnan veszed? Ha a sorozat legvége tényleg Jack halála lesz, akkor csak visszahozzák.
Az én nevembe ne beszélj, én soha nem szerettem. Inkább Nadia, vagy Michelle volt a kedvencem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1. Az oldal ahonnan linkeltem a képet nem ekkora volt hanem kissebb.
2. Ide kell, mert Jack Bauerre emlékeztet.
3. <#eljen>#eljen> Akkor íme Bauer, az általad említett nõi szemüvegben
(de ez férfi szemüveg):

2. Ide kell, mert Jack Bauerre emlékeztet.
3. <#eljen>#eljen> Akkor íme Bauer, az általad említett nõi szemüvegben
(de ez férfi szemüveg):
1, Nagyobb képet is találhattál volna...2, Inkább Kristen Bell topicba kéne...3, Meg Bauer ritkán vesz fel nõi szemüveget...