24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zsír, nálam egyetlen egy sem látszik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én nyomtam egy 36 órás maratont kb 2 éve.
Péntek délutántól-vasárnap estig, a kimaradó idõben aludtam.
😄
Péntek délutántól-vasárnap estig, a kimaradó idõben aludtam.
😄
hát ki lehet az tuti,,bááár 24 et lehet nemtudnék kibirni XD
7 részt volt a legtöbb amit megnéztem egyhuzamba..
anno..prison break majd a 24 et néztem..24 az pont a pótvizsgakor jött be a képbe 😛
este 18.00 kor nekiálltam és néztem egészen 23.vmeddig amig a rész benem fejezõdött😄
ha 22.50kor kezdtem neki akkor még végnéztem a kövit 😛
nem volt semmi..és ezt sok napon keresztül :S
már ugy volt h néztem egyik nap prison brekaet másnap meg 24.et--
jó sorozat és jó h 7 évadig eljutottak 😄
és különösen az a csavar tetszik benne,h a nézõ arra gonndol a felénél h megvan a vége,közben meg nincs mert jön a csavar mely szerint egy nagyobb ágyú a fõgonosz 😄
egyszerûen jó a sorozat 😊
7 részt volt a legtöbb amit megnéztem egyhuzamba..
anno..prison break majd a 24 et néztem..24 az pont a pótvizsgakor jött be a képbe 😛
este 18.00 kor nekiálltam és néztem egészen 23.vmeddig amig a rész benem fejezõdött😄
ha 22.50kor kezdtem neki akkor még végnéztem a kövit 😛
nem volt semmi..és ezt sok napon keresztül :S
már ugy volt h néztem egyik nap prison brekaet másnap meg 24.et--
jó sorozat és jó h 7 évadig eljutottak 😄
és különösen az a csavar tetszik benne,h a nézõ arra gonndol a felénél h megvan a vége,közben meg nincs mert jön a csavar mely szerint egy nagyobb ágyú a fõgonosz 😄
egyszerûen jó a sorozat 😊
24 - Exile -Nov.23
jézusom, hogy lehet azt bírni? 16 órán keresztül a tv elõtt ülni!!
Igen, mind a huszonnégyet.
huszonnégyet akartam írni
Hogy micsoda? Milyen négy részt nézek végig?<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf>
és mind a négy részt végignézed 24 óra alatt? vagy mi?
ha nem, akkor meg ennek mi értelme?
ha nem, akkor meg ennek mi értelme?
Sejtettem amikor azt mondtad "Mert sokadik nézésre már nyilván nem olyan izgalmas". Én csak a feelinget hangsúlyoztam ki. Meg dicsértem a sorozatot.
Csak hogy tiszta legyen:
Én már láttam mindegyik évadot.
Én már láttam mindegyik évadot.
Nagyon jó így a feeling-je és a sorozat is nagyon jó. Nem gondoltam, hogy ennyire elvan találva. Tudtam hogy min alapul a sorozat és kipróbáltam elsõre milyen. 😊 Nem csalódtam benne 😊
Mert sokadik nézésre már nyilván nem olyan izgalmas, de gondoltam valamikor mostanában megjátszok egy ilyet, mert kíváncsi vagyok a feelingre.
De te akkor láttad elõször?
Az elsõ évadot szerintem a legdurvább úgy nézni 😄 Én úgy kezdtem el. És a szüleim kicsit hülyének néztek de nem voltam álmos mert izgalmas volt mindvégig a sorozat. 😄 Holnap elkezdem a második évadot így nézni 😄
Azoktól kérdezném akik már csináltak maguknak 24 maratont:
Az elsõ három évad közül melyiket a legkényelmesebb realtime végignézni (tehát abban az idõpontban kezdem, amikor az adott évad kezdõdik)?
Az elsõ három évad közül melyiket a legkényelmesebb realtime végignézni (tehát abban az idõpontban kezdem, amikor az adott évad kezdõdik)?
Mobilok voltak már, csak akkorák, hogy majd két kézzel kellett õket tartani.<#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy szerintem Tony feltámasztása után ez az "inkább hat évet ugorjunk" dolog a második legrosszabb ötlet. Legfõképp azért, mert menetközben gondolták meg magukat, tehát az emberek maszkírozásán már nem tudnak változatni. (Nem mintha eddig nagyon megtették volna.<#hehe>#hehe>)
Amúgy szerintem Tony feltámasztása után ez az "inkább hat évet ugorjunk" dolog a második legrosszabb ötlet. Legfõképp azért, mert menetközben gondolták meg magukat, tehát az emberek maszkírozásán már nem tudnak változatni. (Nem mintha eddig nagyon megtették volna.<#hehe>#hehe>)
valaki fel tudná tölteni a 24.514.hdtv-lol .r22 és .r23 fájlját? a kettõ összesen 20 mb. Légyszi segitesen valaki. Sehol nem találom :S
Egyesek meg azt szokták érdezni, hogy "Ki mondta, hogy az elsõ évad 2001-ben játszódik?". Ha nem akkor, hát mikor? Talán 1990-ben?<#kerdes>#kerdes>
Hol van az megírva, hogy Jack hány éves volt az elsõ napon?
-the invisible-
"24 hozzászólás"
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Glock, H&K, C4, GPS, mindenféle ilyen military grade cuccost.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mivel általában mindíg más elnököt "szolgált" - egy elnöki ciklus pedig négy év - ezért vannak a nagy csúszások a nehéz napok között.
Semmi se lehet tökéletes ez a sorozat se kivétel a tézis alól.Rengeteg mozis vagy tv-s produkcióban felfedezhetõ ez a baki de lényegében a "kit érdekel úgyse lényeges" kategóriát képviseli és gondolom ezért nem foglalkoznak vele az alkotók.Mondjuk azt nem értem tényleg hogy mi értelme ekkorákat ugrani az idõben mert ok legyen 1-2 év de 6 meg 10 éveket szerintem hülyeség.Én egyedül az 5.évad végén tartottam értelmét hogy sok idõ telt el mert hogy Jacket fogvatartották a kínaiak és azért a nagy ugrás de a többi évad közt nem nagy lényeg az idõdifferencia..
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"- A "24" hetedik évada a hat évvel késõbb játszódik... Egy baromi nagy WTF! A tvguide.com összeszámolta: Az elsõ és hetedik nap közt 17 év telik el... Bazdmeg! Kezdetben Jack 35 éves volt (ugyanannyi, mint amikor Kiefer kezdte, mivel rászabták Bauer szerepét), akkor a hetedik évadban 52 (!!!) éves lesz a világ-hero. Ez az anomália miért nem tûnik fel a készítõknek? Amúgy Sutherland a valóságban 41 éves."
Ahogy a blogomon is megírtam... Vélemények?
Ahogy a blogomon is megírtam... Vélemények?
Jó pontot kaptál volna, ha azt mondod:
"hiszen tegnap a 24 szünetében volt rá lehetõségem 😄" <#eplus2>#eplus2>
"hiszen tegnap a 24 szünetében volt rá lehetõségem 😄" <#eplus2>#eplus2>
valóban..
nemtom engem nem fogott meg hogy szinte egész vég egy telefon fülkében játszodik 😄
de tegnap belenéztem és elõveszem ma és végnézem.
hiszen tegnap az eb szünetében volt rá lehetõségem 😄
nemtom engem nem fogott meg hogy szinte egész vég egy telefon fülkében játszodik 😄
de tegnap belenéztem és elõveszem ma és végnézem.
hiszen tegnap az eb szünetében volt rá lehetõségem 😄
24 - Exile -Nov.23
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ezek a geci rtl-esek már megint elbaszták a "stáblistapótló" képernyõt, szerintük a Fülkében Donald Sutherland szerepelt és nem Kiefer. Levélben gratuláltam nekik, hogy mennyire hozzáértõ emberek dolgoznak náluk. köcsögök!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
😄😄 télleg