5854
-
rumkola #3807 Én csak azt láttam... -
Dean Winchester #3806 spoilerben bátran,én nem láttam!
a visszaszámláló meg nem okoskodás,igazad van és örüljünk, hogy észrevetted :) -
#3805 Más téma. Még a Redemption megjelenésekor beszéltünk pár szót az ott felrobbanó taposóaknáról, meg az áldozatairól. Na tegnap megnéztem a Redemption 20 perccel hosszabb, rendezői változatát, amiben nagy meglepetésemre erre a kérdésre is választ kaptam. Látta valaki ezt a verziót? Nem tudom, hogy leírhatom-e itt a dolgot, mert eléggé spoileres? -
#3804 Elirtam, bocsi! Tehát a visszaszámláló azt jelentené így ebben a formában, hogy holnap reggel 8 órakor kezdődne az új évad. -
#3803 Nem tudom, hogy ki rakta ki ezt a visszaszámlálót, de sajnos nem jó. Most szombat reggel 9 óra 10 perckor azt írja ki, hogy visszavan 22 óra és 50 perc. Ami azt jelenti, hogy holnap reggel 7 órakor kezdődne az új évad. Valójában (amerikai idő szerint) vasárnap este 8 órakor kezdődik, ami az időeltolódás miatt nálunk hétfő hajnali 2 órának felel meg.
Tehát a visszalévő idő valójában 1 nap 16 óra és 50 perc.
Bocsi a túl sok okoskodásért! -
Dean Winchester #3802 szia :D -
fjozsi71 #3801 Hivatalosan egyik DVD sem jelent meg szinkronnal!
-
fjozsi71 #3800 sziasztok!
-
piamania #3799 HEllo!
Egy kérdésem lenne.A 6. évad még nem jelent meg szinkronosan igaz?Néztem xpressen, és ott csak angol meg spanyol 5.1. -
#3798 őt én is imádom, sztem hasonlít Olivia Wilde-ra, akiért szintén oda meg vissza vagyok. :) -
Dean Winchester #3797 ja nekem a 24ben levő hölgyek jobban bejönnek :)
ja arcra szép nagyon amugy =)
de összességben maradok a 24 női szereplőinél :D -
rumkola #3796 Ezek ízlések.... Nekem pl. egyáltalán nem jön be - mellesleg off.
:) -
#3795 Knight Riderben Deanna Russo jobb mindenkinél :P -
Dean Winchester #3794 jó,de én az akció-kaland sorikra gondolok..
prison break,dexter,heroes..stb szal az ilyenekre!
höhö most nézem a számlálót ki tetette be? nagyon fain. -
#3793 hát, sztem azért egy OTH vagy ilyesmi -amit én nem nézek, de ismerek- vagy sok ilyen "fiatalsorozat", amelyik kb az eye-candy-ből él meg, jobb és több nőt vonultat fel. -
Dean Winchester #3792 egyet leszögezhetünk, a 24-ben voltak és vannak (remélhetőleg) a legjobb és legtöbb nők! -
rumkola #3791 -
Dean Winchester #3790 az alsón összevan nyomva a mellei ,na meg a képszerkesztő progi keze van a dologban :D -
#3789 ezen én is gondolkodtam, de főleg az orra körüli ráncok ill. "mosolyívek", meg az orrán lévő bumszli, sokkal valóságosabb.
egyébként mellei se olyanok fenti képen, mint arra az alsó következtetni enged, márpedig az sztem nem smink
[persze lehet, hogy valójában a 2 között van, de sztem a felső akkor is közelebb áll a valósághoz] -
#3788 Tévedsz, fordítva. A #3784 ügyesebb sminkes meló :) -
#3787 Sokak gondolják így. -
#3786 Ez a kép a Felon c. filmből van. Börtön-dráma. Jó film, érdemes megnézni.
btw. szerintem Kim a legjobb csaj a sorozatban! -
#3785 hát akkor a sminkesnek, meg grafikusnak valamit díjat #3782 ért :D -
-
#3783 ha még másról nem igazán lehet :) -
büntet :P
Most itt is az fog menni, mint a Prison Break topikban, hogy kinek melyik csaj tetszik a legjobban a sorozatból? -
rumkola #3781 Nekem csak Michelle és Nadja jön be, de ők nagyon.
-
Tomek83 #3780 Nekem Kate sem volt szimpatikus,nem azt mondom hogy nem jó nő,de vhogy nem jött be a 24-ben. Sokaknál Audrey nem volt szimpi,viszont én őt bírtam.
Redemptiont én is valamelyik nap néztem meg,átvezetőnek jó volt. Remélem a 7.évad is is fasza lesz,amúgy visszatértünk az "occur time"-ra:) -
#3779 Nagyon állat lett a redemption, ha ezt a szintet tudják tartani évad közben, akkor nagoyn jó lesz. Teli volt akcióval és érzelemmel- ami már jócskán ráfért a sorozatra, mert szerintem a 6. valami dögunalmas lett, de ez a mostani igen csak jól kezdődik. :] -
ba32107 #3778 Hát az nem kicsit jó nő
Kicsit olyan mint Jesse James -
#3777 Itt van Jack Bauer pontos életrajza, ha valakit érdekelne.
Wikipedia
1966-ban született, ugyanúgy mint ahogy Kiefer, tehát az első évad idején 35 éves volt -
#3776 Hopssz. :( -
#3775 Úgyám... :D -
#3774 -
#3773 a 2. évados Kate-et is tukta... na az jó nő volt sztem.
-
#3772 Dettó. Az amnéziája volt a hab az urnán. -.- -
#3771 annyira utáltam az első évadban... -
Tomek83 #3770 Át is váltott utána jobb nőkre,pl. a 3.évados Claudiát dugta sztem:) -
#3769 azért terivel eléggé mellélőtt
-
#3768 Felcsinálni Teri-t? Ja. :D