24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
váó 😄 vagyis minden sorozat akkor dupla epizoddal indul 😄

24 - Exile -Nov.23

aki esetleg nem látta (én csak most találtam meg), annak itt egy alternatív trailer a season 7-hez.

lenne egy kérdésem is: régen találtam egy videót youtube-on, ami úgy volt összevágva, hogy egy srác beszélget jack-el telefonon, és jack szerelmet valott neki (eredetileg az Audrey-val beszélgetõs jeleneteket vágta bele a csávó), és marhára poén volt. nem ismeri valaki? nem találom!

Szolnokboy1
<#idiota> csak azért merem feltételezni, mert a tavalyi 7. évados elõzetesbõl is volt HD.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

theone91
Oké fennségességed, ki 640x480 alá nem adja... <#worship><#eplus2>

Szolnokboy1
ha lesz ebbõl hivatalos HD változat, szóljatok!

desigo
nagyon komoly lesz
lesz osztás rendesen

theone91
*trailer

theone91
Nem hivatalos a triler, viszont remek munka, csak a Fox-nahg koppintás nagyon gáz :\

II Rocky II
lehet h tony is jo ember csak bekellett épülnie neki is ? 😮

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
A CTU-nál krizishelyzet van a 6. évadban, nincs idejük azzal foglalkozni hogy elmondják hogy hogy él Tony, Audrey és Kim sem tudja hogy visszajött Jack.
Mikor vált gonosszá Tony?

#3336: kiváncsi vagyok milyen lesz a meglepi 😊
Aham. És a CTU-nál mindenki eltitkolta Jack elõl, mi? És vajon gonoszzá hogyan vált Tony?
nem hiszem, hogy ez lesz, túlságosan egyértelmû lenne. a linkelt oldalon valami olyasmit magyaráztak, hogy mindenki meg fog lepõdni.

II Rocky II
igaz 😄

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
te nem láttad az 5. évadot vagy nem emlékszel rá?
Ahogy akarta beadni Hendersonnak a mérget, Henderson felébredt, Tonyba szúrta a injekciós tût és megszökött. Teljesen szándékos volt, nem hiszem hogy csak megjátszották a halálát..
Szerintem az lesz, hogy az a méreg vagy mi nem artériát ért és nem állt le végleg a szive, a kórházban kómában volt és hosszú idõ után felépült, csak azt már nem mutatták mert Jacknek más dolga volt Kinában 😊
II Rocky II
megkelett játszani a halálát?talán :S titkos küldetés? sztem ez lessz 😄

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
Na nee.. ez a FOX mindenkit fel akar támasztani? Prison Breakben Sara levágott fejét varják vissza itt meg Tonyból kiszivják a mérget vagy mit és újra élni fog.. Áhh... biztosan lesz egy jó magyarázatuk rá.
hmm, hát vegyes érzelmeim vannak. afrika nem igazán tetszik mint helyszín.....a nõi elnök sem tûnik valami karizmatikus személyiségnek...majd meglátjuk.

viszont marhára érdekel Tony feltámadása, és az is nagyon tetszik, hogy gyerekek is vannak a terroristák között.......érdekes helyzetek lesznek, az biztos! Jack gyerekeket is fog ölni? ha igen, remélem legalább olyan drámai lesz, mint Ryan Chappelle kivégzése...

a zene nem volt túl jó választás szvsz.

II Rocky II
ááááááááá a hideg is kirázott kurva nagy film lessz...nagyon várom már..birom ezt a bauert naon jol játsza a szerepét..az üvöltései fenomenálisak XD
nagyon jó lessz jöjjön már:AS?D:?ASD

24 - Exile -Nov.23

Szolnokboy1
24: Exile trailer

BESZARÁS ZSÍR LESZ! <#vigyor3><#vigyor3>

Oziris666
Tényleg nagyon zsír<#eljen>

laca133
Hopp jobban is oda figyelhettem volna... 😄
theone91
Nincs mit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A embed-kódból csak az SCR-t kell kímásolni és a flash tag-ek közé szúrni, katt a makrókra!

laca133
köszönöm szépen a segítséged 😄
laca133
nah ez nem jött össze 😞

😊 Szerintem ütös egy darab
theone91
Segítek:

laca133
<object width="300" height="80"><param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/Zl9tGgO-Ai/aus=false/"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://media.imeem.com/m/Zl9tGgO-Ai/aus=false/" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="110" wmode="transparent"></embed><a href="http://www.imeem.com/vivienne85/music/uzepfCNY/armin_van_buuren_the_longest_day_of_my_life_24_ost/">The Longest Day Of My Life (24 OST) - Armin van Buuren</a></object>

remélem be lehet illeszteni 😄
[NST]Cifu
Viszont ezáltal csináltak belõle egy ideális "mini-gonoszt", amire lehetett még egy teljes évadot építeni.
Amúgy Nina karaktere az egyik kedvencem az egész sorozatban, ezer sebbõl vérzik a háttere, de ezzel együtt is nagyon eltalálták.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem tudom. Szerintem nem ül le a dolog Gainesék halálával, mint ahogy páran tartják, elvégre akkor már lehet tudni, hogy nem õk a fõhunyók. Az egyetlen, amit kicsit erõltetettnek tartok, az Nina sárossága.
Csacsi
Az elõ évadnál szerintem nagyon erõltetett volt a dolog. Mivel elsõre csak 12 részt rendel meg a csatorna, é ha beválik, csak akkor folytatták volna, ehát az elõ eredetileg 12 résznek indult, és mivel bejöt jöhetett a többi a 12.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

és különösen az a csavar tetszik benne,h a nézõ arra gonndol a felénél h megvan a vége,közben meg nincs mert jön a csavar mely szerint egy nagyobb ágyú a fõgonosz 😄

Sajna csak az elsõ három évad követ ilyesmi szerkezetet. Lehet nem ártana, ha a hetedik évaddal visszaállnának erre a készítõk.
theone91
Uhh...

theone91

NeoMaN

NeoMaN
Szerintem ez a 6. évadból van, a háttérben ápolják Chloe férjét...

desigo
kis lyuk van a falban ...
theone91
Egy kommentbe is linkelhetted volna 😄

NeoMaN
Bocs, ha voltak már vagy valami, de pörögjünk.
😄

theone91
Dzsekk Báuerzzz... (Y)

NeoMaN
NeoMaN
NeoMaN
NeoMaN
NeoMaN
NeoMaN
NeoMaN
Ez most vagy firefox 3 bug vagy miafasz????

NeoMaN

desigo
szúrd be csak simán az urlt...
theone91
Még mindig semmi :|

NeoMaN
bazmeg nem teszi be a képeket.....

Mégegyszer nem csinálom meg.

NeoMaN