5854
-
#3847 Amint lesz felirat úgyis be lesz szúrva a topikba mint mindig... -
#3846 Én szívesen vennék bármilyen magyar nyelvű fordítást:D A szerző lehet akárki.Ha valaki elkészül vele jelzi hogy hova töltötte fel?Köszi -
#3845 Én nekiáltam az első réásznek. Lehet nem lesz tökéletes, de a lényeg benne lesz. Igazából nem másoknak csinálom, hanem asszonynak, de ha igény van rá, akkor feltöltöm valahová. -
Dean Winchester #3844 -
#3843 nem rossz, csak lassabb a tempó, mint vártam. kicsit krimisebb hangvételű, remélem beindul azért.
kicsitiannal beszéltem, felirat az 1. részhez legkorábban holnap este lesz, addigra én is elkészülök a 3. résszel, de sok értelme nincs publikálni úgy hogy nincs 2. Tehát majd csak azzal együtt kerül feltöltésre. A 4. szerintem pénteken lesz, mert csütörtökön utazok. -
#3842 ez rossz?
amúgy vajon mikor lesz már felirat? Már nagyon várom :) Estére remélem lesz legalább egy részhez :D -
#3841 hát mit ne mondjak, nagyobb pörgést vártam, a 6. évad sokkal nagyobb fordulaton kezdte. de nem volt rossz. -
#3840 http://www.hosszupuskasub.com/ -
rumkola #3839 vévévpontgúglepontkomenter -
#3838 Linket tudsz adni? Mert jól jönne. Köszi előre is. -
#3837 Az első két részhez már van angol felirat! -
Dean Winchester #3836 jézusom :D szóhoz sem jutok :DDDDDd
köszi,most olvastam el és télleg törni magyar mondat lett =)
javítom:
*vagyis te fogod készíteni a feliratot ?köszi az infot! -
Quantumleap #3835 Te lenni madzsar? -
Dean Winchester #3834 vagyis te fogok készíteni lehetséges?köszi az infot! -
ba32107 #3833 Nekem angol felirat is tök jó lesz, remélem mire hazaérek már fent lesz -
#3832 Nah ahogy kell kint van az első két rész HDTVben és 720p-ben is.
Most már lehet várni a feliratot :) -
#3831 szerk:
felirata = fordítását -
#3830 hosszupuska, feliratok.hu fórumából:
"Beszéltem kicsitiannal, ő fordítja az 7x1-2-t, én a 7x3-4-et és van esély rá, hogy onnantól kezdve átveszem tőle a sorozatot, ez attól függ, hogy mennyire tudok a 3-4. epizóddal haladni. Ennek több tényezője van (eredeti felirat minősége, időzítése, sorok száma), nekem is húzós félévem lesz, meglátjuk, mennyire fér bele a sorozat. Majd még addig lesz update."
a rend kedvéért: én vok G@bee--> :)
nem tudom, kicsitian mikorra készül el az első 2 résszel én azonnal kezdem, ha kijött - remélhetőleg még kedden - a 3. rész felirata. -
#3829 2. napra asszem. -
Dean Winchester #3828 itt a feliratot ki szokta készíteni? illetve még1 kérdés anno a film megjelenését követő hanyadik napra készült el a felirat?
nem sürgetés miatt mondom mert eszem ágában sincs sürgetni senkit! csak én mikor nekiálltam a 24 sorozatnak anno akkor itt már rég vége volt a 6.évadnak =) Szóval tisztába akarom tenni a dolgokat. -
rumkola #3827 geciek én megőrülök
:)
Jack is back! -
#3826 jajjde imádom ezt a sorozatot :) -
#3825 Na. Holnapra énis bekészülök. -
#3824 Mindenesetre megnéztem, és csak annyit mondok: 24 Is Back ! -
#3823 angol sub már van valahol ? -
#3822 jogos
tényleg nem nagyon érdemes leszedni... -
#3821 Ma este lesz amerikában ugye? -
#3820 Láttam róla képeket.Hát akármennyire várom inkább már a HDTV-t fogom leszedni mert ezeknek a screenereknek a képminősége elég elmosott és fako:/ -
#3819 Tehát a visszalévő idő valójában pont jó volt elsőre ... -
ba32107 #3818 Jaja, a negyediket még nem tették fel. -
#3817 mikor írtam, még csak első kettő volt fenn, mostmár első 3, de gyanítom jön a 4. is -
ba32107 #3816 Bazmeg tényleg! Nem csak az első kettő :) Már töltöm is, csak megvárom míg ingyenes lesz :P -
#3815 jah, amúgy első 2 rész már tölthető :D -
#3814 nah, jól van. találkozunk májusban, pontosabban amikor az utolsó rész is lement az évadból/napból! :D -
Tomek83 #3813 6.évadhoz még nem is készült szinkron,max most készül,aztán majd valamikor látható lesz a Coolon. -
piamania #3812 Akkor a neten nincs fenn szinkronban a 6. évad.Ugye? -
ba32107 #3811 Lehetne hétfő hajnal is a határidő, amikor megjelenik torrenten. Úgyse tudjuk addig megnézni :) -
Dean Winchester #3810 de az nálunk hajnali 2 :D szal ha itt letelik az idő akkorsem kezdődik a film... -
#3809 Akkor nem vasárnap 8 AM hanem vasárnap 8 PM
javítva -
#3808 Szóval a következőről van szó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról beszéltünk, hogy vajon mindenki meghalt-e a robbanásban. Nos ebben a 20 perccel hosszabb változatban mutatták, hogy az áldozatok ott fekszenek szanaszét. Viszont azután azt lehetett látni, hogy a fickó, aki üldözte Jacket a testvére halála miatt, valóban nem halt meg, hanem kinyitotta a szemét és magához tért. Tehát ő még tényleg okozhat egy-két gubancot, lehet, hogy nem fogja ennyiben hagyni a dolgot, és tovább fogja üldözni Jacket.