24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és erre is van megoldás: Fizetésének jelentõs hányadával támogatni az általa felsorolt szakmák oktatását... Például.
Milo Ventimiglia-nak (Peter Petrelli - Heroes) is vannak ilyen problémái... Nem érti, hogy miért kap minden cuccot ingyen...
...Szegény. :C
...Szegény. :C
Kiefer Sutherland úgy érzi, túlfizetik
A 24 Jack Bauere bevallotta: úgy érzi, nem érdemli meg azokat a milliókat, amiket a szakmájában fizetnek. Szerinte a színészeket túlfizetik: "Aránytalanul nagy pénzeket keresünk ebben az iparban. A színészeket túlrajongják. A társadalmunk valódi sztárjai szerintem az orvosok - az olyanok, mint például a nagyapám volt, aki Kanada egészségügyi ellátásáért volt felelõs -, meg a tanárok, tûzoltók és a rendõrök".
A 24 Jack Bauere bevallotta: úgy érzi, nem érdemli meg azokat a milliókat, amiket a szakmájában fizetnek. Szerinte a színészeket túlfizetik: "Aránytalanul nagy pénzeket keresünk ebben az iparban. A színészeket túlrajongják. A társadalmunk valódi sztárjai szerintem az orvosok - az olyanok, mint például a nagyapám volt, aki Kanada egészségügyi ellátásáért volt felelõs -, meg a tanárok, tûzoltók és a rendõrök".
köszi szépen!
Igen:
Jack-et (fiatal télapónak öltözve) kínozzák szimpatikus azsiai arcok. Vissza a tömlöcbe. Két erõsen "Ameriko Hazafi" kimenti Jecket, de csak 10 percre egy cigi erejéig, mivel a vágottszemûek közbelépnek... "Haha... Csapda!"... Jack szomorú. A vergeszemû-keci elmagyarázza, hogy Bajjer visszamegy amerikába közös megeggyezés alapján...
Valami más?
Jack-et (fiatal télapónak öltözve) kínozzák szimpatikus azsiai arcok. Vissza a tömlöcbe. Két erõsen "Ameriko Hazafi" kimenti Jecket, de csak 10 percre egy cigi erejéig, mivel a vágottszemûek közbelépnek... "Haha... Csapda!"... Jack szomorú. A vergeszemû-keci elmagyarázza, hogy Bajjer visszamegy amerikába közös megeggyezés alapján...
Valami más?
valaki letudná Írni röviden mi történt a 6.ik évad 0. részében?
hát, akkor muter továbbra is olvas.... 😄
thx a gyors választ!
thx a gyors választ!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
srácok... létezik a season 5-6-ból szinkronos?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Szavazzatok rám, és minden jót megkaptok, csökkentem a topik adót (100 ft/hsz-ra +áfa), újra aszfaltoztatom az utat a topik felé, medencét alakitok ki, több zöldövezetet hozok létre.. xD
tõlem lehetsz..ha még vki azt mondja legyél akkor irj egy üzit a szokásos helyre! sok sikert hozzá 😉 (ha megkapod akkor remélem jó hg leszel <#vigyor1>#vigyor1>
24 - Exile -Nov.23
megszokás!:S ---> itt is egy smile :S
😄
most kívételesen találtál egy olyan hsz-t amiben igy irok,lol!
ettõl függetlenül tartom magam ahhoz amit irtam: rendesek és nem offoló típusuak a 24 topic látógatói 😊
hg nem kell!
mert aztán olyat is töröl amit amugy nem kéne,és sztem ez nem off (ha netán arra gondoltáL) mivel megbeszéljük a topic hg kérdését 😉
ui.
hg olyan legyen aki látogatja rendszeresen a topicot és nem önkényeskedik -kb ez lennék én 😄(de mind1 végülis mostmár nem akarok hg lenni)
csak tod attól félek,hogy ha vki megkapja a jogot aztán minden apro dolgot kitöröl és az nemjo 😊 na én itt leis zártam a témát!
😄
most kívételesen találtál egy olyan hsz-t amiben igy irok,lol!
ettõl függetlenül tartom magam ahhoz amit irtam: rendesek és nem offoló típusuak a 24 topic látógatói 😊
hg nem kell!
mert aztán olyat is töröl amit amugy nem kéne,és sztem ez nem off (ha netán arra gondoltáL) mivel megbeszéljük a topic hg kérdését 😉
ui.
hg olyan legyen aki látogatja rendszeresen a topicot és nem önkényeskedik -kb ez lennék én 😄(de mind1 végülis mostmár nem akarok hg lenni)
csak tod attól félek,hogy ha vki megkapja a jogot aztán minden apro dolgot kitöröl és az nemjo 😊 na én itt leis zártam a témát!
24 - Exile -Nov.23
szerintem olyan legyen a házigazda, aki értelmezhetõ hozzászólásokat ír, nem teleömlesztve smiley-val (#3377)
látod, nem is olyan kedvesek/rendesek a 24 topik hozzászólói. 😉
ui.:
én nem akarok hg lenni, nem azért írtam.
látod, nem is olyan kedvesek/rendesek a 24 topik hozzászólói. 😉
ui.:
én nem akarok hg lenni, nem azért írtam.
én is szívesen lennék 😄ddddddd de sztem nem kell 😄 a 24 tagjai rendesek és nem szoktak offolni és egyebek 😄
24 - Exile -Nov.23
sztem ez hülyeség 😄
akkor inkább 24 (FOX) :S
vagy van egy javaslatom 😄
mivel vállalnak külsö topicoc hostolását 😄 igy akinek van ötlet azt betesszük ide majd összeirom és kiteszem szavazásnak 😄 (na ez vicc vót sztem a 24 (FOX) bõven jó cím lenne 😄
de ha 6 évadot kibírt ez a hosszú cím akkor miértne maradjon most is már ez?
aztán fura lenne ha nem ilyen hosszú lenne a cím és akkor egyesek lehet nem találnák meg a topicot <#vigyor1>#vigyor1>
akkor inkább 24 (FOX) :S
vagy van egy javaslatom 😄
mivel vállalnak külsö topicoc hostolását 😄 igy akinek van ötlet azt betesszük ide majd összeirom és kiteszem szavazásnak 😄 (na ez vicc vót sztem a 24 (FOX) bõven jó cím lenne 😄
de ha 6 évadot kibírt ez a hosszú cím akkor miértne maradjon most is már ez?
aztán fura lenne ha nem ilyen hosszú lenne a cím és akkor egyesek lehet nem találnák meg a topicot <#vigyor1>#vigyor1>
24 - Exile -Nov.23
esetleg:
24, avagy Jack Bauer a halhatatlan, 1 pisztollyal sok terrorista megsemmisitõ, Amerika védõszentje akcióban (FOX)
xD
24, avagy Jack Bauer a halhatatlan, 1 pisztollyal sok terrorista megsemmisitõ, Amerika védõszentje akcióban (FOX)
xD
vagy csak simán 24?
hát, sztem a Nancy ül a fûben azon 100ból 1 magyar cím közé tartozik, ami elõtt megemelem a kalapom (amúgyis érdekes, hogy HBO-nál klasszisokkal jobb a cmífordítása minõség, mint a többi csatornán -pl. Jóbarátok, Kaliforgia, Róma...)
a 'lol'-t jó szempontból is lehet mondani 😄
pl.vki készitett videot a dexter mintájára és "lol fasza lett" 😄
pl.vki készitett videot a dexter mintájára és "lol fasza lett" 😄
24 - Exile -Nov.23
nem hinném, hogy komolyan gondolta, mert ott a 'lol'
amúgy sztem is le kéne rövidíteni a topikcímet...
amúgy sztem is le kéne rövidíteni a topikcímet...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
O szerintem komolyan mondta, hogy otletes.
jah eléggé gáz...
jó lenne lerövidíteni a topikcímet,hogy a kedvenceknél ne két sort foglaljon...
jó lenne lerövidíteni a topikcímet,hogy a kedvenceknél ne két sort foglaljon...
Jack, aludd ki magad - ez igazán ötletes. lol
Köszi!Akkor elkérhetném a címet ahonnan lelehet tölteni?
elsõ találat:
"SG Fórum - Hotdogos hirdetések az SG-n?????"
<#banplz>#banplz>
"SG Fórum - Hotdogos hirdetések az SG-n?????"
<#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Helló mindenkinek! Tudnátok olyan torrent oldalt ajánlani ahol fent van a 24? Elõre is köszi!
24 - Exile -Nov.23