24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiderül, hogy varázslatos módon túlélte. Ö lesz az évad egyik gonosza. Imdb-n csak a hatodik epizódig írják (bár az nem mindig megbízható). Nem lenne baj, ha csak addig szerepelne, aztán meghalna, nem kellene totális feltámadást eljátszani.
tnm
OFF
sztem, ne csináljunk belõle balhét, nem azért hívtam fel a figyelmét rá. én szóltam. õ reagált rá. end of story.

lehet téged nem érdekel de mások ki fognak röhögni, ha a különbent külömbennek, a hagyját pedig hadjának írod...

-the invisible-

theone91
Really. Who Cares? <#zavart2>
Én legalább kiírom a "valami"-t...
De a külalak ötös... 😄

tnm
huhh, tényleg nem b*szogatni akarlak, de a helyesírásod vmi borzasztó

spoilerezést megértem, bár akkor jól vissza lehetne szólni, annak aki tévesen leszól😄

theone91
Azért tettem spoilerbe, mert külömben biztos kifognék egy olyat aki leszól. Jó ez így.

tnm
off:
hagyja<#ejnye1>

amúgy ezeket már sztem nem kéne spoilerbe tenni. sõt gyakorlatilag egy jó ideje lehetne spoiler nélkül írni (ez nem azoknak szól, akik pl. a korábbi "feladványomra" a találgatásaikat spoilerbe írták, mert az másért volt)

theone91
Igen, mikor felborulnak a rendõrautóval, Kim otthadja, majd mikor az évad végénél újra látjuk, már pár kilóval könnyebb, amit a bal lábáról dobott le... 😊

az a csávó aki kimnek 2. évadban volt barátja, az is elveszti vmijét? rá gondolsz? nem rémlik
N o N a m e
Olvasgatom a hszeket és újra megkivántam 😄 lehet ha a hétvégén elõlrõl kezdem az elsõ évadtól 😄
tnm
nem emlékszem arra, hogy hány órakkor indult az évad.
arra igen, hogy világos volt, de:
nyáron reggel és este 7kor is világos van
télen se reggel, se este 7kor nincs világos.
világos? 😄

Én se tudtam, fox oldalán néztem meg

Fido4life
Biztos hogy A.M. volt, tisztán emlékszek hogy világos volt és az évad vége felé történt

tnm
biztos, hogy AM? nekem úgy rémlik már teljesen világos volt. de ez lehet elcsúszott. a 7 óra rémlik. de valóban Csacsi talált.

Chase kezének lecsapása, csak azért volt poén mert õ a 2. barátja Kim-nek, aki elvesztett egy végtagot 😄 de annyira nem baszott oda.
Sztem Jack feleségének halála se volt akkor csavar, mint 3. évad 7 óra. (ezek szerint akkor délelõtt)

én ne mtudom már 3. évad hány órától kezdõdik. én azt hittem tnm a, hogy a 3. évad végérõl beszélsz mert én ott is ugy voltam ami a leírásodra illik 😄

spolier:
jack-nak nincs töb ideje és ugy dönt, hogy egy baltával levágja chase kezét...

hát de azért chapel-es is ütött...
zaki
na az tényleg ütött, én is azt hittem vmi történik majd a végén, de nem. az volt az elsõ, mikor nem "pittyegett" az óra a végén (meg 5/12-nél)...<#wow2>

Ja hát az 7:00 AM, nem PM.

SötétBarom
Az odabaszott rendesen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csacsi
Nem, hanem arra gondol, mikor
Jack lelövi a fõnökét, Ryan Chapelt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Most csak azért is rákerestem. Arra gondolsz, amikor
Kim felfedezi, hogy Gael segített Salazaréknak, és Gael túszul ejti Kimet?

Mert szerintem ez nem túl nagy durranás

tnm
jah, én se tudom órára pontosan, évadok folynak össze néha, de ez pont amiatt, hogy a csúcsa sztem a sorozatnak így megmaradt (ezek után de rohadt ciki lesz, ha kiderül, hogy rosszuul emlékszem és nem is akkor volt xD)

tnm
sztem lesz, aki tudni fogja fejbõl 😄
egy kicsit hagyom (tényleg csak az írja be, aki fejbõl tudja és nem rákeresett😉

ha nem írja le senki, este megmondom

Miért mi történt ott? Nem sokan ismerik órára pontosan minden epizód tartalmát 😊

tnm
3.évad este 7 óra, sztem. az volt a csúcs. végig úgy voltam, ezt úgyse csinálják meg, úgyis lesz valami utolsó pillanatban. jön a nagy dráma, huzzák az idõt -nah, majd akkor most utolsó utáni pillanatban lesz valami, gondolom. nagyon átéltem, szinte pattogok az izgalomtól... "Isten bocsássa meg." Bumm. összecsapom a tenyerem: Ilyen nincs, ilyen nincs, bazz, ilyen nincs. (kicsit itt beakadtam.) 7:00 pm.

zaki
Én is eleinte 8-10-12 részt néztem meg egyhuzamban kb a 3. évadig, nem nagyon lehetett abbahagyni... 😛
Iszonyat jól játszik KF, tényleg mintha ráöntötték volna a szerepet (House szintén). Áh, imádom mikor "kihallgatja" a rosszarcúakat 😛
Imdb-n belenéztem a 7. évad elsõ részének az infojába, Tony Almeida mit keres majd a sorozatban? :S Kicsit meghalt, mikor telenyomták méreggel 😄

1. évad 7/10 (szinkron miatt is :S)
2. évad 9/10
3. évad 9/10
4. évad 7.5/10
5. évad 8/10
6. évad 8.5/10

Szerintem.

Bandee1987
hát persze, Dzsekkbauer a legjobb 😊

Én úgy kezdtem kb. 1-2 éve, hogy nyáron nagyon unatkoztam. Aztán 2-3 hét úgy telt el, hogy reggel keltem kaja, 24, aztán pár óra mulv ebéd, aztán 24 megint aztán kaja aztán 24 aztán lefekvés. Volt, hogy napi 8 részt megnéztem, na az volt a függõség csúcspontja 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zaki
Most értem a végére a sorinak. Kár, hogy eddig nem néztem, egyik kedvencem lett... <#eljen>
Várom a 7. évadot... :<#worship>

torrentz.com-on elvileg fent van az összes csak gyõzd kivárni mire lejön

Az 5-ik éved szinkronban honnan lehetne megszerválni?
Hali!
Az Ncore-ral csak az a bajom ,hogy nem lehet regelni,meghívot meg nehéz szerezni..valaki esetleg tud?
Jó lenne már nézni a 24-et,de a torrentoldalak nem ezt akarják:S
Szóval megnéztem a mirrors c. filmet. Vegyes érzelmeim vannak. Nem nagyon bírom a sötét filmeket. A sztori nem volt rossz, néha tényleg kicsit durva. Szerintem megéri azt a 1,5 órát.

Szolnokboy1
hát ja, de lássuk be, a sztori eszméletlen "bonyolultsága" mellett nem akadunk fenn ilyeneken, már csak azért sem mert ennél a filmnél messze nem az számít. 😛 mondjuk sztem neeson lehet h OWNolná Jacket egy bunyóban. 😛

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Na megnéztem, hát ennél pörgõsebb, faszább akciófilmet nem láttam mostanában......Liam Neeson-t eddig is szerettem, de most még jobban 😄

Amúgy a vége kicsit fura volt, mert
a fickó romba dönti egész Párizst, megöl huszonvalahány embert, és egy magasrangú tisztviselõt bántalmaz, és csak úgy felszáll egy amerikába tartó gépre, és otthon éli az életét?

És játszik is benne 24-es arc, Xander Berkeley.
Valaki fel fog majd támadni.<#wow2>
SötétBarom
Azér nem, de kb egy szinten vannak 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kösz a tippet, már töltöm is 😄

Szolnokboy1
akinek 24 elvonási tünetei vannak, annak javaslom, hogy nézze meg a Taken címû filmet. Sok ponton emlékeztet a 24-re (a fõszereplõ lányát pl. Kim-nek hívják), Liam Neeson viszont még Jack-nél is könyörtelenebb szvsz. 😛

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

zaki
6. évad felénél tartok, durva mennyien elhaláloztak már az utóbbi 1,5 évadban...
5/12-13 kemény volt... <#sir>

nah és 5. évad magyar szinkronjáról nem tud senki semmit?
Devyd, szerintem nCore-on fennt van!

Sziasztok!Segítségetek kérném,le szeretném tölteni az 5. és a 6. évadot valahonnan.Valaki meg tudná mondani,hogy melyik torentoldalon lehet fennt?a www.bittorrent.lap.hu-n páron regeltem már , de egyiken sincs fennt.Válaszotokat elõre is köszönöm!
Fido4life
Hát ez a Mirrors elég érdekes volt. De a Jack Bauer feeling néha megvolt a sok Damn It-el 😄

Csacsi
Szerintem az 5. és a 6. évad elsõ négy része a legdúrvább.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
Végeztem a 4. évaddal is. Hát szerintem ez gyengébb volt, mint az elõzõek, de kiváncsi vagyok, hogy most hogyan folytatódik... 😊

theone91
Ok... Kösz!

hy all!! nem tudjátok az ötödik évad mikor lesz szinkronosan??
Kaplan
Abszolúte nekem is ez jutott eszembe. <#idiota> A film is egész tûrhetõ volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

N o N a m e
aha.. már találtam, megint hamarabb irtam, mint kerestem :S
zaki
felirat van, szinkron majd dvd-n

N o N a m e
van felirat vagy szinkron hozzá?