24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem, ne csináljunk belõle balhét, nem azért hívtam fel a figyelmét rá. én szóltam. õ reagált rá. end of story.
-the invisible-
Én legalább kiírom a "valami"-t...
De a külalak ötös... 😄
spoilerezést megértem, bár akkor jól vissza lehetne szólni, annak aki tévesen leszól😄
hagyja<#ejnye1>#ejnye1>
amúgy ezeket már sztem nem kéne spoilerbe tenni. sõt gyakorlatilag egy jó ideje lehetne spoiler nélkül írni (ez nem azoknak szól, akik pl. a korábbi "feladványomra" a találgatásaikat spoilerbe írták, mert az másért volt)
arra igen, hogy világos volt, de:
nyáron reggel és este 7kor is világos van
télen se reggel, se este 7kor nincs világos.
világos? 😄
Chase kezének lecsapása, csak azért volt poén mert õ a 2. barátja Kim-nek, aki elvesztett egy végtagot 😄 de annyira nem baszott oda.
Sztem Jack feleségének halála se volt akkor csavar, mint 3. évad 7 óra. (ezek szerint akkor délelõtt)
spolier:
hát de azért chapel-es is ütött...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mert szerintem ez nem túl nagy durranás
egy kicsit hagyom (tényleg csak az írja be, aki fejbõl tudja és nem rákeresett😉
ha nem írja le senki, este megmondom
Iszonyat jól játszik KF, tényleg mintha ráöntötték volna a szerepet (House szintén). Áh, imádom mikor "kihallgatja" a rosszarcúakat 😛
Imdb-n belenéztem a 7. évad elsõ részének az infojába, Tony Almeida mit keres majd a sorozatban? :S Kicsit meghalt, mikor telenyomták méreggel 😄
1. évad 7/10 (szinkron miatt is :S)
2. évad 9/10
3. évad 9/10
4. évad 7.5/10
5. évad 8/10
6. évad 8.5/10
Szerintem.
Én úgy kezdtem kb. 1-2 éve, hogy nyáron nagyon unatkoztam. Aztán 2-3 hét úgy telt el, hogy reggel keltem kaja, 24, aztán pár óra mulv ebéd, aztán 24 megint aztán kaja aztán 24 aztán lefekvés. Volt, hogy napi 8 részt megnéztem, na az volt a függõség csúcspontja 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Várom a 7. évadot... :<#worship>#worship>
Az Ncore-ral csak az a bajom ,hogy nem lehet regelni,meghívot meg nehéz szerezni..valaki esetleg tud?
Jó lenne már nézni a 24-et,de a torrentoldalak nem ezt akarják:S
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Amúgy a vége kicsit fura volt, mert
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
5/12-13 kemény volt... <#sir>#sir>
Devyd, szerintem nCore-on fennt van!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!