24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon tetszett a Mirrors, végig totál Jack-et játszik. Érdemes megnézni.
fotográfik kolomp edisön :D
Január óta arra várunk, és jövõ januárig még fogunk is
a 7. évad is fenn van valahol?
azt még nem láttam
azt még nem láttam
Most néztem meg a 4. évadot. Ahhhhhhhh
Az utóbbi idõk legjobb sorozata. Sosem jön le az 5. 6. évad!!!
Az utóbbi idõk legjobb sorozata. Sosem jön le az 5. 6. évad!!!
jaja, rettentõ irritáló egy karakter volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hujj de örültem mikor lepuffantották azt a ribancot 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Törölt felhasználó
Képet akartam, nem jött be 😞
Törölt felhasználó
Szerintem nem kell spoilerezni, legtöbben már láttuk mind a hat szezont legalább háromszor xD
Kb 1 hete kezdtem el nézni a sorozatot nulláról, most tartok a 4. évad elejénél. Eszméletlen jó, elsõ évad kicsit gyengébb volt, talán a szinkron miatt nem jött át annyira, jó hallani Jack hangját angolul ahogy üvölt... 😄. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Volt 1-2 rohadtul idegesítõ karakter, de szerencsére már elhaláloztak xd
Volt 1-2 rohadtul idegesítõ karakter, de szerencsére már elhaláloztak xd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mrs Palmer pl
az
😊
😊
24 film, vagy egy két órás movie. Mi a kettõ között a különbség?
Na most akkor egy nagyon hülye kérdés.
Tulajdonképpen a 24 Redemption (Exile) A 24 film lesz? Vagy csak egy két órás movie a 6. és 7. évad közötti történésekrõl.
Tulajdonképpen a 24 Redemption (Exile) A 24 film lesz? Vagy csak egy két órás movie a 6. és 7. évad közötti történésekrõl.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Legyen már január ááá, nem bírom ki a heroes-al addig 😄
Hidd el, hogy a legjobban a torrenttel jársz. Nem kell fizetned semmit, és viszonylag gyorsan meg tudod szerezni mind a négy részt. Ezen az oldalon indulj el, ha nem értesz a torrenthez. Röviden: www.utorrent.com -ról letöltöd a klienst, egy torrentoldalról letöltöd a megfelelõ torrentfájlt, megnyitod a klienssel, és vársz 😊
sziasztok
esetleg nem tudja valaki, hogy honnan lehetne "megszerezni" a 6. évad részeit?? (a 20-24. részek hiányoznak sajnos..., kaptam, de a 20.-tól már nincs meg)
(kerestem a neten, de csak ftp-s és torrentes letöltési lehetõséget találtam, amikhez nem értek...)
ha tudtok segítsetek légyszives... nem akarom ingyen, smsweb megoldás érdekelne leginkább -- 2x2 órát töltöttem keresgéléssel, de elfogyott a türelmem 😞
de ha valamelyikõtöknek megvan, akkor akár meg is venném a teljes 6. évadot dvd-n, vagy valami....
elõre is köszönöm szépen, remélem valaki válaszol 😊 (és nem azt, hogy ilyet ne kérdezzek itt..., tudom, hogy nem illik... dehát...)
köszi!
esetleg nem tudja valaki, hogy honnan lehetne "megszerezni" a 6. évad részeit?? (a 20-24. részek hiányoznak sajnos..., kaptam, de a 20.-tól már nincs meg)
(kerestem a neten, de csak ftp-s és torrentes letöltési lehetõséget találtam, amikhez nem értek...)
ha tudtok segítsetek légyszives... nem akarom ingyen, smsweb megoldás érdekelne leginkább -- 2x2 órát töltöttem keresgéléssel, de elfogyott a türelmem 😞
de ha valamelyikõtöknek megvan, akkor akár meg is venném a teljes 6. évadot dvd-n, vagy valami....
elõre is köszönöm szépen, remélem valaki válaszol 😊 (és nem azt, hogy ilyet ne kérdezzek itt..., tudom, hogy nem illik... dehát...)
köszi!
Úristen hód, fújd már ki!!!
Leállították a 24 április óta tartó forgatását. A 18. részt szeptember 15-én fejezik be, s ezután október 9-ig leállnak a filmkészítõk, hogy az írók át tudják gondolni a hogyan továbbot, a végjátékot. Mint Howard Gordon, showrunner elmondta, pár szkripttel nem voltak elégedettek, az eredetileg eltervezett “irány” nem volt mûködõképes, ezért egy másikat kell kitalálniuk - és, ha bõven van idejük erre, akkor miért ne szánjanak rá többet? A sorozat menetét ez nem fogja befolyásolni.
forrás: Sorozatjukie
forrás: Sorozatjukie
miután nyugdíjazzák 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
vagy Jack lesz az
😄DDDD
😄DDDD
ugye az (volt) ennek az amerikai elnökválasztásnak, ami most is zajlik az egyik kuriózuma, hogy mindenképp rekorder lesz az elnõk (minden idõk legidõsebb/legfeketébb/legnõbb elnöke).
24ben már volt feka, most nõ lesz, szal értelemszerûen vmi aggastyán a következõ
24ben már volt feka, most nõ lesz, szal értelemszerûen vmi aggastyán a következõ
Majd az évad háromnegyedénél az elnökasszony meghal vagy súlyos balesetet szenved, és kiderül, hogy egy ideje Kim az alelnök. Így öt választják a helyére.<#wow2>#wow2><#smile>#smile>
😄
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/09/03/hirszerda-22/
Kim vissza fog terni a 7.evadban.
:-( azt hittem lemegy a fele most õsszel,másik fele tavasszal.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
azért érdekes ,hogy ilyet is lehet hallani😄
álltalában ha vkinek sok van akkor mégtöbb kell 😄d
álltalában ha vkinek sok van akkor mégtöbb kell 😄d
24 - Exile -Nov.23