5854
-
#3927 kint van az első rész felirata... by kicsitian -
fjozsi71 #3926 nagyon köszi! Minden működik! Rendes 24es banda vagy/unk/tok! -
#3925 köszönjük kicsitian a feliratot! :] -
#3924 pl innen -
szando #3923 itt találhatsz segítséget. ha kicsit konkrétabban írod le a problémát, akkor talán itt is tudunk segíteni, bár nem tudom, hogy ezt a modik mennyire engedik.. -
fjozsi71 #3922 Ez a Torrent kliens dolog nem működik, ez honnan letölthető? -
#3921 #3866 -as postban lévő linkről jönnie kell... -
fjozsi71 #3920 szerintem ez nem működik, régen volt, mert a 6. évadot először igy töltöttem le... de most nem akar működni az átkozott...
-
#3919 Van Torrent kliens a gépeden... (Pl. uTorrent?) -
fjozsi71 #3918 szisztok!
Lehet tök béna vagyok 37 évesen, de hiába töltöm le a torrentes kis bigyót , indítanám de nem történik semmi. 2 éve még a 6. évadnál men t jól azóta nem csináltam letöltést de el is felejtettem hogy kell....
Szóval hogy kell?????
köszi fj -
Dean Winchester #3917 hát ha tudod értelmezni hsz-om akkor igen neked irok,még nem irtam és azért nem kaptad meg.
3913: meg nem olyan cimet adnék hanem ahol ha befizet akkor tölthet!
nem véletlen irtam a pirvátot,mert ez wareznek nevezhető ami az sg-n tiltott (de mindenki használja :D szal vicc) na ugyhogy ha vkinek ilyen gondja van akkor az illetőnek egy privátot irjon és ne itt offoljon sztem :)
3912: hát jaja nem feltétlen kéne megvárnia azt, hogy a második részel is kész legyen...egy kész akkor dobahatná az éhes cápák közé :D -
#3916 AZ FBI Vistát használ. Grat nekik... :D -
#3915 Remek a stílusod. Tanítani kéne... -
#3914 Elvileg, ha max-al jön, akkor 300kb/s-al kéne jönnie, tehát annyira nem szar, csak az a baj, hogy a torrent jön vagy 20kb/s-al:D -
peter31 #3913 Milyen elkúrt neted van 2009-ben bakker??? 30-40k val csak kéne, hogy jöjjön nyilvános torrentről is. Mondjuk aki privát ftp-t használ az nem igen fogja kiadni a címet pláne ha még fizet is érte. -
#3912 Gondolom eddig a forditó készen van az első rész feliratával.. de akkor miért nem publikálja? -
#3911 azt, hogy írsz egy privát címet nekem írtad? Mert még nem kaptam privát üzit:D -
Dean Winchester #3910 sztem igazad van logika nincs benne :D de,leírta hogy nem akarta megmondani és meglepetést akart szerezni nekünk,hisz megnézzük az 1-2 őt azt meglepetéstként jött volna,hogy van 3-4hez is felirat.
előző hszre- meg irok egy privat cimet. -
#3909 Na látom, valaki ftp-vel szedi:D
Tudnál adni egy linket esetleg, hogy honnan lehet sávszéllel szedni?
Nagyon jól jönne -
#3908 Valaki tudna privátban adni esetleg egy linket, ahonnan szedhetem direkt linkről a 24-et, és nem torrent vagy rapdishare meg hasonlók?
Nagyon jó lenne, mert igen lassú a netem, és egy örökkévalóság mire a másik módszerrel lejönnek, viszont sávszéllel még tűrhető idő lenne. -
#3907 Mielőtt bárki nekem esen, lehet túlreagáltam a dolgokat, és mondottam, minden tiszteletem a tiedé, és a mindenkié, aki ilyen "munkát" csinál. Se nem akarok flémet, se nem akarok semmi veszekedést. Persze asszonynek tökéletes lesz a felirat(od). Szóval tényleg respect.
De logikát akkor sem találok benne. de lehet ez az én hibám :)
-
#3906 köszönjük a munkádat -
#3905 nem akarok tovább OFF-olni, de erre reagálnom kell. természetesen nem azért dolgozom tegnap dél óta, hogy aztán most kigúnyoljam azokat, akiknek eleve csinálom a feliratot, sőt mi több, fel se töltsem azt. nem akartam szólni alapvetően, csak azért írtam le végül, hogy tudjátok, hogy mire kijön az első 2 rész felirata, már meg lesz a 3-4 is.
ON -
ba32107 #3904 Ha lett volna időm, én szívesen lefordítottam volna. Ha nem bukok meg a pénteki vizsgámon, akkor a jövő hetivel megpróbálkozom ha gondoljátok, talán hamarabb megleszek vele, mint a "hivatalos". Úgyis ki akartam próbálni, hogy milyen fordítani. -
#3903 Most lehet ezt befejezni...
Nem a fordítókról szól ez a topik.Talán majd Ő eldönti,hogy az általa elkészített feliratot mikor fogja feltölteni... -
#3902 Köszönjük a fordítást. Bár nem értem a hozzáállásodat. A stílusodat meg pláne nem. Remélem a fordításod ígényesebb, mint a hozzászóólásod. Egyébként nem tudom kinek ártasz vele, ha feltöltöd már a kész feliratot, hiszen, aki tud angolul, az már megnézte régen, aki meg a feliratra vár, csak nem olyan hülye hogy a 3. résszel kezdi. Szóval logikát nem látok benne.
De ha az volt a célod, hogy fricskát dobj azok felé, akik a feliratra várnak, akkor biztos sikeres voltál. De mint mondottam, engem nem érdekel....mert már megnéztem..és szerencsére értettem is.
A másik véglet, hogy minden tiszteletem a fordítóké, akik időt és energiát fordítanak erre. -
#3901 ok, egy név már van. még valaki?
:D -
#3900 én már kész vagyok 3. résszel, illetve a negyedikkel félig, de csak azután töltöm fel, hogy kicsitian kész van az 1-2-vel. nem küldöm el külön SENKINEK, ne is kérjétek! -
#3899 kik a felelősök, h még nincs felirat?
neveket akarok hallani
:DDD -
#3898 szökés topik se volt különb :( -
ba32107 #3897 Hát remélem itt nem lesznek veszekedések, mint a Heroes topikban.....röhejes ami ott folyt. -
#3896 Jó az ha van mert így lehet törölgetni a felesleges hozzászólásokat,esetleg veszekedéseket a felirat miatt.
Banner is frissülhet... -
#3895 Én eddig sima Xvid-et szedtem, de a következő 7x05 már HD-ban lesz. Kiváncsi leszek. -
rumkola #3894 ja, nem is értem ezt a hülyeséget, monitoron még jobban látható a minőség... -
Dean Winchester #3893 mióta van házigazda?nem abban maradtunk,hogy nem kell ?:D -
ba32107 #3892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon is csodálkoztam, hogy Tony szó nélkül kinyírta az egyik testőrt a támadásnál....ennyire komolyan veszik a "cél szentesíti az eszköz" elvet? :D -
#3891 Még 6 évad mehetne amikor már jack a rosszfiú nekem tetszene de gondolom az amcsik gyomra nem venné be.. -
fjozsi71 #3890 Jó! -
#3889 berakva amíg nem készül másik esetleg nem lázadnak ez ellen a többiek :) -
#3888 Esetleg bannernak?