5854
-
ba32107 #4007 Valami szenátort ha jól emlékszem -
Dean Winchester #4006 jó ez is igaz :D lehet,hogy moss? tuti láttuk! ebben biztos vagyok,az akire nem si gondolnánk...majd kiderül végre kezd izgalmas lenni a sorozat =) -
Dean Winchester #4005 ték ? :P -
ba32107 #4004 A belső ember meg biztos hogy nem Sean, mert sose az, akit először gondolnánk.....szerintem a téglát még nem láttuk. -
Dean Winchester #4003 John Voight kit is játszott? -
ba32107 #4002 baszki -
ba32107 #4001 Őket én is várom, nagy kedvencem volt Tom, Jon Voight meg csak jó lehet :)
(ték) -
#4000 ték -
#3999 de hol van Tom Lennox és Jon Voight karaktere? -
Dean Winchester #3998 ahogy az odaát topicban itt sem értem minek haladtok igy ennyire előre a sorozattal? ha lesz még évad majd megtudjuk előre felesleg beszélni róla! majd ha vége aztán ok :D -
Dean Winchester #3997 sztem a belső ember sean! tuti! az elnöknél meg tudjuk hogy a sofőrős emberke...
de azért kár,hogy tony beépült emberke mert az évad előtt már sejtettem,hogy tony is beépülőset játszik :S -
#3996 Mit neki egy kis halál?
Simán túléli -
#3995 Igen, de ez az utóbbi megoldás elég nagy kitolás lenne a rajongókkal szemben. Várnák a következő évadot, erre kiderül, hogy nem lesz, hanem itt a vége. -
#3994 meg azon rajta van Fayed is, ahogy Jack épp operálja, biztos ezért rágott be rá a hatodik évadban :D -
Tomek83 #3993 Jó hogy írtad,nem is vettem észre hogy a 4.évados DVDn is vannak kimaradt jelenetek:) -
Tomek83 #3992 Az a baj,hogy ha tudjuk melyik lesz az utolsó évad,akkor "várni" fogjuk a végén hogy meghaljon,úgy lenne ütős ha azt kamuznák, hogy lesz még évad,de igazából nem lenne,és az adott évad végén meg lesnénk hogy wtf,mert akkor senki se számítana arra hogy meghal Jack. -
rumkola #3991 Hát igen sajnos. Hogy igazi legenda legyen meg kell halnia... -
fjozsi71 #3990 minden megy ...ez a gom ez tuti !
24!!! -
Tomek83 #3989 Azt írják,hogy a 8.évad után jönne a mozifilm,ha meghalna akkor valószínűleg a filmben halna meg.
Most megnéztem magyar felirattal a részeket,de már az angolnál is feltűnt,hogy a 2.rész elején 3hulláról beszélnek,de a sniperes fickó csak 2 embert szedett le. -
#3988 kösz szépen -
#3987 7x4-hez küldtem subot.
Ne haljon meg Jack, mert akkor lőttek a mozifilm ötletének. :) -
Tomek83 #3986 Vhol olvastam,hogy vissza akarták hozni,csak vmiért aztán nem lett belőle semmi. Amúgy úgy volt eredetileg,hogy a 3.évad végén meghal,de aztán az utolsó pillanatban meggondolták magukat. -
#3985 Akkor Kim :DDDD -
ba32107 #3984 A vörös hajú nő, mint Jack utódja? Ááhhh...:D
Mellesleg ha Jack meghal, és netán folytatják a sorozatot, én nem fogom nézni. De ezt úgyse merik megtenni, mert nélküle nem életképes a sorozat. -
#3983 Vörös hajú FBI ügynök nő? -
rumkola #3982 ha nyereséges akkor kizárt
:) -
#3981 én még azt nem értem hogy chase miért tűnt el (hiszen még a játékban is benne volt) -
Quantumleap #3980 Jack majd kiképez egy utódot. -
#3979 Igen, ezt én is hallottam, bár még nem 100%. Én örülnék ha folytatnák, képes lennék bármennyi évadot végignézni belőle:)) Persze megértem a készítőket is, nem lenne jó, ha hanyatlásnak indulna a dolog, addig kell befejezni, amíg még van mondanivalójuk. Remélem azért, hogy valami ütős véget találnak ki, nem pedig valami sablon dolgot, mint pl. hogy Jack feláldozza magát a hazájáért. Ha már meg kell hallnia (szerintem meg kell!), akkor az legyen valami igazán eredeti, és érdekes. -
#3978 Az a baj, hogy ha a 8. évad végén Jack Bauer meghal, akkor amerikának a továbbiakban vége... egyetlen terroristát sem tudnának elkapni :) -
#3977 Most olvasom Junkie-n, hogy valszeg (!) a nyolcadik évad lesz az utolsó. Vélemények? -
#3976 Legújabb K-Lite packom van, nem tudom mi lehetett a gond. Végül is most már működik a dolog, ez a lényeg. Az időzítéssel nekem sem volt gond, minden rendben ment. -
Dean Winchester #3975 a felirat időzítése amúgy nálam jó volt,semmi gond nem volt vele -
Dean Winchester #3974 de az is lehet,hogy nincs vmi kodec a gépeden fent! -
#3973 Lehet, hogy aviban volt alapban, nem néztem meg, de nem ment sem a Windows Media Playerrel, sem a BS Playerrel, sem a Power DVD-vel. Miután átkonvertáltam aviba a FormatFacotry-vel tökéletesen ment, minden lejátszóval -
katonadani #3972 Én amúgy bs playerrel nézem és nekem működik.... -
katonadani #3971 Köszönöm a feliratokat!!!!
Istenek vagytok!!!! -
ba32107 #3970 Alap, Gom Playernél nincs jobb ^^ -
Dean Winchester #3969 alapból aviba van a film :D
hacsak nem mkv...
amugy én gom playerrel nézem,mert ez mindent visz! -
#3968 Nekem is volt ilyen problémám. Úgy oldottam meg, hogy átkonvertáltam a filmeket .avi-ba. Ajánlanám a FormatFactory (én ezt használom), vagy az Any Video Converter nevű programokat.