24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bár meg kell említenem, hogy egész jól sikerült a 24 szinkronja, Selmeczinél (Isten nyugosztalja) jobb magyar hangot nehezen találhattak volna. Kõszegi hangja is elmegy még.)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az 5.évad 14részében a 22-es rar fájl hiányzik,igy hát nem tudom kicsomizni.
valakinek nincs esetleg meg?
24.S05E14.HDTV.XviD-LOL-->ebbõl hiányzik a r22.
elõre is kösz!
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez nagyon kemény volt. Már alig várom. Tényleg a "film" mikor is lesz?
Remélem nem fogok csalódni, már nagyon várom!
Trailer
elõzetes alapján elvileg azért lesz gonosz, mert eddig mindent feláldozott az országáért, még a szerelmét is, ezek után nincs motivációja tovább a jó oldalon maradni (persze ez még nem magyarázza meg, hogy mi motivációja van a gonoszok táborát szaporítani és amúgy is) egy trailernek nem nagyon szabad hinni...
napkelte számolás
Mai nap Los Angeles-ben a napkelte/napnyugta: 07:08 / 18:07
Egy hét múlva,óraátállítás után: 06:15 / 16:59
havazásról senki nem beszélt. de tél ott is van. de ha már😄
viszont a leglényegesebb és csak a saját érveid szedem össze:
"Biztos hogy A.M. volt, tisztán emlékszek hogy világos volt" #3485
"mindenki számára világos hogy Los Angelesben este és reggel 7-kor is világos van" #3500
most akkor hogy is áll a korábbi érvelés??
amúgy, tök lényegtelen lenne, már rég elmondtam, hogy nem emlékszem arra, hogy AM vagy PM, egyébként is túl léptünk már rajta; nem is reagáltam volna az egészre, ha nem azzal kezded, hogy: "azért hülyének se kéne nézni". nem is értem, mire föl ez az indulat. remélem nem azt a "világos?"-t értetted félre. légyszives ejtsd ezt a hangnemet!