24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)))))))))))))))
Mellesleg magyar oldalon már nem is nézem a feliratokat.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
ha a feliratoldalakra nem rakják fel az csak azért van, mert kicsitian már jó ideje fordítja, és ha már dolgozik vele, akkor ne vesszen kárba a munkája.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
fotográfik kolomp edisön :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy magyarázza el valaki, hogy miért nem lehetett azt megcsinálni, hogy becsúsztatnak Carl lába és az akna közé egy kést, és rátesznek egy követ?
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Redemption 1
Redemption 2
Ráadásnak egy új promókép a hetedik évadból! <#mf1>#mf1>

(egy ideje posztolunk ugyanabban a topikokban, szerintem kulturált szoktam lenni, és ésszerû -mint ahogy én is meg tudom mondani, hogy nem szokásod deviánskodni)
de nyugodtan kifejtem bárkinek tetteim okait, vagy várom a beszólásokat, de csak pm-be
1, az, hogy Te mikor fogod megnézni az szerintem óncélú, ellentétben mondjuk:
#3551,#3550, vagy akár #3548
-de nem is ez volt a problémám (mert egy fórumba ez is belefér, még akkor is, ha tényleg semmi értelme -hírek sokakat érdekelhetnek, véleményekkel lehet vitatkozni vagy egyetérteni, de ilyesmire sok mindent nem lehet reagálni); de mondom nem ez a lényeg, hanem az, hogy:
2, félreérhetõen fogalmaztál. ha valaki nem olvas vissza eleget, akkor úgy értelmezi hogy hétfõ este az amerikai adásidõ, és kedd reggel lehet majd tölteni.
nah, písz
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.