24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja am sztem még kell spoiler kb 2 napig feliratot követõen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
honnan szedett volna 80kg-os követ?ááá a lényeg ennek igy kellett történnie 😄
tnm
kurva nehéz betanítani egy követ, hogy felemelt puskával magához csalja az ellenséget😊

komolyra fordítva:
lehet, nem tudták, hogy ennyire vacak taposó akna, hogy "ugrálni " is lehet rajta. amúgy azon én is meglepõdtem, hogy össze-vissza táncol és nem robban fel, azt hittem az lesz a slussz poén, hogy besült

andi0811
Lehet, hogy így van, de
országos adón, fõmûsoridõben mutatták azt is, hogy Jack a hatodik évad elején átharapta az arab fickó torkát!

Szóval én nem hiszem, hogy ez lenne az indok.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Hát nemtom, szerintem meghalt a csávó. Elég érdekes lenne, ha nem. Engem inkább az érdekelne, amit már kérdeztem, hogy miért nem dugott Jack a cipõ és az akna közé egy kést, aztán rá egy követ, azt csókolom. Az az akna nem valami precíz, hiszen Carl szó szerint ugrált is rajta, tehát tolerálta volna a nyomásváltozást. Ennyi esze nem volt Jackéknek? 😮

tnm
Nem tom, h. Redemption-ra spoiler kell-e még, de:
az hogy országos adón fõmûsoridõben nem mutathatják, ahogy egy csapat ember cafatokra robban. Szal Jack barátjának halála tuti. Az üldözõ már kétesélyes, lehet csak a félarca szakadt le, vagy csak a bal kézfeje, vagy csak repült hátra 3 métert és eszméletlenül feküdt néhány órát. Azt ugye láttuk, hogy nem sikerült annyira közel csalnia magához a fõkolompost, mint amennyire szerette volna. De sztem a 7. évad nem Afrikában fog játszódni (vagy tévedek?), és elég hihetetlen lesz, ha az a csóka elmegy Amerikába/beengedik Amerikába.../ csak, hogy bosszút állhasson.

andi0811
Na fussunk neki még 1x <#crazya>
Nektem = Nektek

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

andi0811
Nektem = Nektem

andi0811
Na végre sikerült megnéznem a Redemptiont! Nekem tetszett az afrikai hangulat, meg az, ahogyan megalapozták a következõ évadot, néhány fõbb szereplõ bemutatásával.
Viszont lenne egy kérdésem-észrevételem.
Végül is nem láttuk Carl, meg ugye vele együtt az afrikai dzsungelharcosok halált. Bennem az merült fel, hogy az a fickó, aki üldözte Jacket, a testvére halála mitt, talán nem is halt meg.
Ha pedig így van, lehet, hogy tovább fogják keresni õt, és talán õk lehetnek ebben az évadban afrika "kínaiai".

Nektem mi errõl a véleményetek?

tnm
biztos lesz még abban csavar, hogy gonosz oldalon áll . lehet hogy rész közben felcserélõdnek majd az oldalak, lásd a filmben is ugye mindkét oldalon voltak magas beosztású amcsi államférfiak/nõk érintve

theone91
Én nem csodálkoznék, hogy ugye most mindenki visszasírta, aztán a népszerûtlensége miatt írják ki végleg... 😄

Más: Új promó...!

Oziris666
Elég hülyén áll neki a gonosz😊Eddig olyan fura még

Blacksheep333
körülbelül a felénél leváltotta az alelnök

Az operációs rendszeren is túl...

theone91
Nem hittem volna, hogy Tony már az elsõ 20 percben megejti a visszatérését. Olyan gonoszka lett... 😄😄😄

Oziris666
Hát így nem is😄
A gonosz még be is linkeli😊

Aki nem használ Spoilert azt Jack Bauer fogja "kikérdezni"<#vigyor1>

pfffff naon jó rész volt!
a végén azt hittem,hogy Trammel a gyerekeket nem engdei be ááá aztán csak beengedte.remélem bauer még találkozik vele 😄

a 6.évad végén nem az ifjabb Palmer volt az elnök amugy?
én is várom a januárt de elolvastam,hisz bíztam benne hogy 17 perc = a semmivel =D
és valóban semmi spoiler nincs benne!
a feliratot köszike,ma én is bedarálom a redemption-t<#finom>
Kaplan
Na megnéztem a redemptiont. Méltó felvezetése az éved kezdésének! Egy percig nem unatkoztam! Hamisíthatatlan 24 érzés.. Már nagyon hiányzott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

desigo
kösz <#eljen>
jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

tnm
új fogalom születik 24/17 😄

Csacsi
Nem kínzom magam, mert hiányérzetem maradna utána. Nekem 24-bõl 17 perc nem elég. Minimum egy rész kell. Meg most jól elagyok az 5. évaddal 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nincs mit, amúgy szvsz nyugodtan megnézheted, mert semmi különös nem történik benne, gyakorlatilag a trailer bõvített változata 😄

Csacsi
Köszönöm, mindenki nevében, hogy Spoilerbe raktad, és így megjelölted. Remélem, aki válaszol rá hasonlóan cselekszik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

17 perces spoiler:

Na hát szerencsére nem lõttek le túl sok dolgot, nagyjából minden amit láttunk, benne volt a trailerben. A kihallgatás erõsen össze volt vágva, így egészben sokkal másabb volt (jobb). Remélem, hogy ez a jellegtelen FBI iroda nem lesz az új CTU, mert az becseszne.....eléggé úgy tûnt, ahogy felvezették az ott dolgozókat (fõleg azt az ellenszeves lilainges nõt). Amúgy a vöröshajú csaj nem is olyan csúnya, mint a trailerben 😄

És végre hallhattunk egy jóféle Tonys "allright"-ot is 😊

Szolnokboy1
kb. 20 perccel hosszabb. benne vannak a kivágott jelenetek.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Én nem is akarom kibírni, simán megnézem a 17percest....
Majd felfogom pilotnak.
😄D

fotográfik kolomp edisön :D

Természetesen magyar feliratot keresek...
Sziasztok!

Td valaki feliratot a 720p verzióhoz? Hiába keresem, sehol nem lelem. 😞
Csacsi
Igaz.

Pontosan ezt írják a fox.com/24 oldalon.

2-Night 4-hour Premiere
Begins Sun 8/7c Jan 11.

ha 6 évadot kibirtunk hg nélkül akkor ezt az egyet mégugy kibirjuk!
és ezzel is példát mutatunk a többi sorozat elõtt,hogy itt a 24fanok rendesek és tudják mindennek hol a határa =)))

most skacok komolyan vasárnap 2 rész és hétfõn is 2 részt adnak le?
és azt hittem hogy csak 2rész lesz és kész..ezzel most jobb kedvem lett =D ha igaz,hogy 4 rész lesz.
Blacksheep333
Az extended miben különbözik a többitõl?

Az operációs rendszeren is túl...

Csacsi
A 6. évadnál is kibírtam. Most sem lesz nehezebb. De ha valaki spoiler nélkül ír róla.....az nagyon undorító ember. Lassan szerintem házigazda jogot kérek ide 😄

desigo
ugysem fogjátok kibírni xDD khm
Csacsi
Én is így vagyok vele. Megvárom, míg meglesz az elsõ 4 rész, ami ugye már kedden meg is lesz. Mert vasárnap adnak kettõt, meg hétfõn kettõt, és majd akkor egyben megnézem mind a 4 részt 😄

na én tuti nem nézek ilyen 17perces részt aztán majd januárban meg csak látok egy 23percet??? azt várjak egy hetet megint? eddig kibirtam akkor kibirom addig és legalább akkor lesz egy jó kis estém =)
andi0811
Szuper! És ezt a 17 percet le lehet már tölteni valahonnan? Én még nem találtam meg sehol! <#conf>

desigo
hoppá:

24.Season.7.First.17.Minutes
Felirat: kicsitian készíti
Szolnokboy1
24.Redemption.2008.EXTENDED.DVDRip.XviD-SAiNTS

<#taps><#taps><#taps>

ok de azért igy mégis jobb látni ,nem ? 😛
Csacsi

Törölt felhasználó
Paulie
nekem nagyon nagyon tetszett Redemption, bár lehet mer már egyéve kb Jack nélkül vagyunk😄

.

okés 😄 cak én azt hitme az lesz a cyme,hogy 24:excile.
na ha lesz felirat pls irja be ide akárki si bukkan rá =)
SötétBarom
720p-s verzió van belõle?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csacsi
A 7-es az = akart lenni, tehát a 24 :Exile = 24: Redemption

Csacsi
Mindent Leírtál az utolsó mondatodban. A 24: Exile 7 24 : Redemption. És 1,5 órás, és igen "összeköti" a 6. és 7. évadot. 😄

na most miis van itt? 😄 januárban jön a 7.évad eddig stimm.
ugytudtam ,hogy kijön novemberben egy 24-excile movie film.
de a hosszupuskan angol feliratot találtam 24-redemption cimmel
most akkor mivan? nem excile hanem redemption a cime? és kijött már akkor ugye? és ez egy 1.5órás rész ami a 6és 7évadot köti össze?
Szolnokboy1
hol van már a dvdrip?? <#nemtudom>

Fido4life
már kezdem azt hinni hogy Jack oda van a kínzásért.. Ha a teljes évadban is elkapják és ilyen szituációban tartják, elröhögöm magam..