24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo

Keifer Sutherland csillagot kap Hollywoodban

Kiefer Sutherland lesz a 2377. ember, aki csillagot kap a Hollywood Boulevardon a hírességek sétányán - írja a Digital Spy. A csillag felevatásán ott lesz többek között Donald Sutherland, a színész apja, valamint Joel Schumacher filmrendezõ is.
na én márnemtom melyik évad volt az de kb a 4. lehetett amikor már akcióval indult ,na ez nekem nagyon bejött =)
SötétBarom
Kb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem sem tetszett az elsõ, pedig a legtöbb helyen azt olvasom, hogy az a favorit mindenkinél. Én összesen asszem eddig háromszor daráltam végig az évadokat, de ebbõl két alkalommal a 2. évadnál kezdtem 😄

Oziris666
Énis😊
Bár nagyon régen néztem az elsõ évadot,ami hát nem ösztönzött h folytassam(amikor már 3adszor rabolták el a feleségét vagy a lányát a rendörségröl vagy odafele hát ott már röhögni tudtam csak kínomban😄)
Ugyh jópár év kihagyással(az akkor nézett sorik szüneteltek épp) 1éve kb énis 3-4hét alatt ledaráltam a maradék 5évadott!De bármekkora Jack Bauer Fan lettem az elsõ évadot akkor se nézném meg mégegyszer ha fizetnének érte😊

jo de én akkor suliba jártam 😄 szal ezért volt ennyi...kemény volt nem fogom elfelejteni az bíztos =)
am ugy indultam neki,hogy említették hogy jó a 24sorozat..a cime nem kellett bennem késztetést hogy megnézzem.
Majd nem volt sorozat ,na mondom nekilátok és hát örülök,hogy megnéztem mert nálam ott van a top3ba!
zaki
detto, csak én olyan 2 hét alatt toltam le az egészet, napi fél évad 😛

én nemtudo milyen hétrõl hétre várni 😄 mert tavaly októberben kezdtem el a 0ról és hát napi 3-4-5 részt egyben néztem...este 8tól volt mikor éjfélig 😄 egyszerüen nemtudtam abbahagyni.Szal most kipróbálom,hogy milyen is heteket izgulni a kövi rész után.
desigo
Folyamatosan nézni sokkal jobb mint hétrõl-hétre várakozni
de még mindig jobb mintha kimaradna egy évad ...
tnm
jah, én is szoktam szüneteket tartani dara közben. fránya primér biológiai szükségletek... -.- 😄

Ja én is csak a hatodikat néztem hetente, de nálam ettõl pont hogy vesztett az izgalomból. Iszonyat jó volt egyszerre 3-4 részt megnézni a korábbi évadokból. Én nem néztem többet, mert 3 rész után nálam lanyhul az érdeklõdés, és szünetet kell tartani. De az pont ideális 😄

a baseball meccsek miatt lesz szünet, ami el is húzódhat akár

fotográfik kolomp edisön :D

Fido4life
Hatodik évadban nálam pont az volt az újjítás hogy hétrõl hétre kellet néznem. És akkor sokkal jobban lerögzül egy rész, sokkal jobban feldolgozza az ember hogy mi is történt az elõzõ órában.

Csacsi
Én úgy szoktam, hogy megnézem hétrõl hétre, és aztán az utolsó rész uán egyben az egészet 2 nap alatt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én se bírnám ki 😄

én kise birnám addig 😄
tnm
persze, hogy nem ok nélkül, de sportesemények, májusi sweeps, stb... bekavarhat (hogy a vis major-okról ne is beszéljünk)
mondjuk ha tavaly sem volt szünet, akkor lehet, hogy a 24 van olyan kiváltságos helyzetben, hogy mindent neki rendelnek alá, de a józan ész inkább azt diktálná, hogy széthúzni a mezõnyt minél jobban. (a kezdeti 4 rész gyors egymásutánban való vetítése más tészta)

de reméljük nem lesz szünet, mert én úgy is csak az utsó rész után (esetleg közvetlenül elõzõ napon) fogom csak elkezdeni. (csak darált 24-et enged a vallásom😄)

Csacsi
Már az 5. és 6. évad is szünet nélkül ment le. Sõt azthiszem volt olyan, hogy két részt adtak le egy héten.

Szóval szerintem szünet nélkül fog lemenni ez a szezon is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lehetni lehet, de ok nélkül miért lenne?

tnm
...hogy NAGY szünettõl mentesen adhassák le. ennek oka pedig a sztrájk volt. ettõl még egy-két hetes szünetek lehetnek, sztem lesznek is. pl. 12-13. rész környékén.

az fasza lenne 😄 ennek örülnék,végre nyáron is lenen vmi jo sorozat !este jó hideg üdítõ melett 😄 (csak mert a sört nem szeretem ) habááár most nem rég ittam egy fincsikét 😛 na off vége!
Úgy tudom nem lesz szünet, direkt azért húzták egy évet, hogy szünetmentesen leadhassák az évadot.

javitom

jan.11 este 2 rész
jan.12 este 2 rész
majd a többi 20 rész álltalábna hetente de lehet lesz majd szünet itt is!
igen.jan 11.este 2 rész
és jan. 12.este 2 rész!
ha nemtjól vagyok informálva akkor vki kijavít de ezt kétlem 😄
Akkor csak hogy tisztán lássak mikor indul a komplett sorozat? Ezt a Redemption megnéztem ennek lesz a sorozat a folytatása, ha jól értem.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

thx

desigo
tessék:
katt

24\24 - (Jack Bauer) - Opening Sequence Figure Count Theme (Galaxy Rip).mp3
24\24 Hours Ctu Mix - Ringtone Nokia 6230I.mp3
24\24_ctu_ringtone.mp3
hello valakinek nincs meg a 24 mobil csöngés?

desigo
720p-shez is jó...
ftp-vel szedtem le én és a felirta is jó 😛
Hát persze, hogy nem ahhoz van felirat ami fent van az ftp-n vacakolhatok a torrent-el... EHHH<#mf1><#boxer><#mf1><#boxer>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

tnm
24 készítõi már korábban azt nyilatkozták, hogy amíg megy a sorozat addig nem szeretnének mozifilmet készíteni. (és ez nem jelenti feltétlenül, hogy ellenkezõ esetben szeretnének.)

persze azt csak "mondták". a pénz beszél.

hát jó lenne,de csak akkor jöjjön moziba mikor vége a 7.évadnak igy legalább nem maradunk 24 nélkül sokáig.
desigo
a 24: Redemption vasárnap 12 millió nézõt ültetett le a tévéképernyõk elé.

A 24-film jó nézettsége mozifilmet eredményezhet
theone91
Lehet, hogy a Redemption-DVD-n rajta van.

desigo
Jó volt a Redemption nagyon.
Fõleg az afrikai részek
Egyedül az elnöknõ fia körüli szálak bénák...

uncsi már,hogy mindig mindenki benne van minden rosszban ...
Én is így vagyok kb, de én megoldom a dolgot: nem nézek heti 8-10 sorozatot 😄

tnm
dec. 18-ig 3 tárgyból 5 nagy házifeladat (ebbõl 3 dec 8-ig), 3 zh, dolgozom, és heti 8-10 sorozatot nézek. multitasking nélkül nem megy😄
és 24-et amúgy is inkább a dráma, meg a csavarok miatt nézem, az meg hallgatásból is 90%-ban átjön, ha meg rájövök, hogy valamit nézni kellett volna, akkor visszatekerek egy picit. DE legfõképpen ez még mindig csak egy Cisco által pénzelt nagy prequel volt (nem is értettem hova tûntek a BMW-ket, Merciket, Fordokat megszégyenítõ Toyota-k...)

Hogy lehet így nézni? Én még a legutolsó szar filmet is vagy teljes odaadással nézem, vagy sehogy. Pláne egy 24 filmet 😄

de igazad van =)
tnm
jó, de ezen az állóképen _nem_ észrevenni is csak nagyon kómásan lehet😊

õ meg azért vette észre, mert nem a filmre figyelt.😛 ha a filmre figyelt volna, akkor Jack-et nézi és beleolvad a fekete ruhás ember a környezetbe a periférián.

ja megvan 😄DDD
de ilyet hogy lehet észrevenni????? alig mutatták kb a másodperc tört részéig =D
szal á ilyen apróságot észrevenni nem semmi 😄
Csacsi
Bal felül a gyerek feje fölött ott van a kamerás kamerával a kezében.

vak vagyok,vagy csak álmos?! én nem látom,bekarikáznád a bakit? 😛
Hát látom a Redemption sokatoknak nagyon tetszett de én nem vagyok róla túl jó véleménnyel...
Nagyjából véres gyémánt csak jóval kevesebb akcióval. Na jó Jack azért kicsit feldobta a dolgot... de szerintem az eddigi sorozatrészek 70-80%-a jobb volt ennél...

Smuge
1:06:29 - balra egy kis baki 😊 hasonló már az elsõ évadban is volt.

Jobban belegondolva, olyan dolog nincs is. Igazából bennem még olyan "most azonnal meg kell néznem a maradék részt" fíling se maradt.

Csacsi
Nah Szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért lépett rá, mert zólt ugyan a gyereknek, de nem igazán hallgatott rá. A másik meg, hogy nem olyan egyserû ám azokat a taposó aknákat hatástalanítani, mégha ezt is láttuk a "b" kategóriás akciófilmekben, hogy egy kõvel megoldják a dolgot.

Amúgy szerintem a Redemptiont holnaptól nem muzáj Spoilerezni, de a 17 perce továbra sem ártana. Legalább megjelenésig. Persze nem olyanokra gondolok, hogy Tony gonosz lett, mert azt mindenki tudta. De azért olyat nem kéne leírni, ami a trailerekbõl nem derült ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt se értem hogy egyáltalán minek lépett rá 😄 Hiszen a kölök nem lépett rá, elég lett volna mondani hogy ne mozdulj