24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Keifer Sutherland csillagot kap Hollywoodban
Kiefer Sutherland lesz a 2377. ember, aki csillagot kap a Hollywood Boulevardon a hírességek sétányán - írja a Digital Spy. A csillag felevatásán ott lesz többek között Donald Sutherland, a színész apja, valamint Joel Schumacher filmrendezõ is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár nagyon régen néztem az elsõ évadot,ami hát nem ösztönzött h folytassam(amikor már 3adszor rabolták el a feleségét vagy a lányát a rendörségröl vagy odafele hát ott már röhögni tudtam csak kínomban😄)
Ugyh jópár év kihagyással(az akkor nézett sorik szüneteltek épp) 1éve kb énis 3-4hét alatt ledaráltam a maradék 5évadott!De bármekkora Jack Bauer Fan lettem az elsõ évadot akkor se nézném meg mégegyszer ha fizetnének érte😊
am ugy indultam neki,hogy említették hogy jó a 24sorozat..a cime nem kellett bennem késztetést hogy megnézzem.
Majd nem volt sorozat ,na mondom nekilátok és hát örülök,hogy megnéztem mert nálam ott van a top3ba!
de még mindig jobb mintha kimaradna egy évad ...
fotográfik kolomp edisön :D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mondjuk ha tavaly sem volt szünet, akkor lehet, hogy a 24 van olyan kiváltságos helyzetben, hogy mindent neki rendelnek alá, de a józan ész inkább azt diktálná, hogy széthúzni a mezõnyt minél jobban. (a kezdeti 4 rész gyors egymásutánban való vetítése más tészta)
de reméljük nem lesz szünet, mert én úgy is csak az utsó rész után (esetleg közvetlenül elõzõ napon) fogom csak elkezdeni. (csak darált 24-et enged a vallásom😄)
Szóval szerintem szünet nélkül fog lemenni ez a szezon is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
jan.11 este 2 rész
jan.12 este 2 rész
majd a többi 20 rész álltalábna hetente de lehet lesz majd szünet itt is!
és jan. 12.este 2 rész!
ha nemtjól vagyok informálva akkor vki kijavít de ezt kétlem 😄
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
katt
24\24 - (Jack Bauer) - Opening Sequence Figure Count Theme (Galaxy Rip).mp3
24\24 Hours Ctu Mix - Ringtone Nokia 6230I.mp3
24\24_ctu_ringtone.mp3
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
persze azt csak "mondták". a pénz beszél.
A 24-film jó nézettsége mozifilmet eredményezhet
Fõleg az afrikai részek
Egyedül az elnöknõ fia körüli szálak bénák...
uncsi már,hogy mindig mindenki benne van minden rosszban ...
és 24-et amúgy is inkább a dráma, meg a csavarok miatt nézem, az meg hallgatásból is 90%-ban átjön, ha meg rájövök, hogy valamit nézni kellett volna, akkor visszatekerek egy picit. DE legfõképpen ez még mindig csak egy Cisco által pénzelt nagy prequel volt (nem is értettem hova tûntek a BMW-ket, Merciket, Fordokat megszégyenítõ Toyota-k...)
õ meg azért vette észre, mert nem a filmre figyelt.😛 ha a filmre figyelt volna, akkor Jack-et nézi és beleolvad a fekete ruhás ember a környezetbe a periférián.
de ilyet hogy lehet észrevenni????? alig mutatták kb a másodperc tört részéig =D
szal á ilyen apróságot észrevenni nem semmi 😄
Nagyjából véres gyémánt csak jóval kevesebb akcióval. Na jó Jack azért kicsit feldobta a dolgot... de szerintem az eddigi sorozatrészek 70-80%-a jobb volt ennél...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szerintem a Redemptiont holnaptól nem muzáj Spoilerezni, de a 17 perce továbra sem ártana. Legalább megjelenésig. Persze nem olyanokra gondolok, hogy Tony gonosz lett, mert azt mindenki tudta. De azért olyat nem kéne leírni, ami a trailerekbõl nem derült ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)