24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
7. évad elõtti összefoglaló Mindenkinek ajánlom.
theone91
Igen.

Elvileg igen

hmmmmmm
most jól értem akkor ?
jövõhét vasárnap 2 rész lesz illetve hétfõn is 2 rész!
majd hetente hétfõnként jön a következõ ugye?
nem érted? egyálltalán nem lényeges akkor meg minek hozzá felirat?
Még egy kérdés.Felirat létezik hozzá?Néztem hosszúpuskán,de nem talált.
köszi szépen.már megvan.
theone91
A "Prequel"-rõl van szó (gulglizd meg). Tíz perces szösszenet, amely inkább bujtatott reklámnak minõsül... 😄

tolatva
😊))

fotográfik kolomp edisön :D

vki?
KÖszi a válaszokat.Vki belinkelné azt a reklámot?Csak kiváncsiságból megnézem.köszi szépen
Ja, tényleg, Toyota 😄

tnm
toyota reklám, sztem😄 asszem ebben gyorsulja le a BMW-ket a toyota-val... 😄

Ha az emlékeim nem csalnak, akkor van átvezetõ, de az inkább egy Hyundai reklám. Nem hosszú, nem túl érdekes, semmirõl sem fogtok lemaradni, ha most azonnal nem nézitek meg. Szép lassan majd minden kiderül.

Amúgy ha lenne valami történés a két évad között, ami nem derül ki az 5-bõl, azt honnan tudnánk? 😊

Sziasztok!

10 perce fejeztük be a 4. évad nézését.Már töltésben van az 5. évad is.Az lenne a kérdésem,hogy készült-e vmilyen átmeneti film a két évad között?
Mit érdemes tudni az eltelt idõrõl,ami nem derül ki az 5.évadból?Erre a kérdésemre csak akkor válaszoljatok,ha nincs köztes film.köszi szépen.
theone91
Én tavaszra/nyár elejére saccolnám.

és vki nem tudja, hogy 6. évadot a cool elkezdi-e majd vmikor leadni szinkoronosan?
Nincs magyar szinkron egyik gyári dvd-n sem....
Kalóz - tv-bõl felvett - szinkron került rá pár verzióra. Az ugyebár meg vagy sztereó vagy csak kiveret ál 5.1.

fotográfik kolomp edisön :D

Szerintem az elsõ 2évadhoz már van magyar szinkron is az eredeti DVDken.
Azt nem tudja valaki hogy most mennyibe kerül a 6.évad a MMban? Felmennék Pestre megnézni,csakhát most a máv köcsögöl. Azt tudom hogy innen-onnan lehet rendelni 7-8ezer körül,de hátha az MMban olcsóbb.
Eredetiben egyik évadon sem található magyar szinkron.
theone91
Khömmm... #3725

Eredetiben biztos, hogy nem jelent meg szinkronnal. Csak az elsõ éved. Ez 1000%.
Ezt hol tudnám megszerezni? Nagyon sokat kerestem.
theone91
Elsõ évad (Hatlemezes), 5-6k körül Media Marktban, Electro World-ben...

Tisztáztam az eladóval, tényleg nincs rajt magyar szinkron. Kösz a segítséget. Hol lehetne a magyar szinkronnal ellátottat beszerezni? Bármelyik évad érdekelne.
Csacsi
Eredetiben biztos, hogy nem jelent meg szinkronnal. Csak az elsõ éved. Ez 1000%.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

N o N a m e
4-5 évad megvan magyarul, de a 6. évad biztos hogy angol csak magyar felirattal van.
Csacsi
Vagy nem eredeti.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Azért kérdeztem, mert egy hirdetésben(magán) ez állt:
A DVD-k eredetiek, olyan nyelvet es feliratot lehet valasztani, amilyet csak akartok. Termeszetesen, angol es magyar nyelven is meg lehet nezni. Mindenféle felirat is van.
Szamitogep es sima DVD lejatszo is lejatsza.
A 4-5-6 évadról van szó. Akkor ez kamu lehet?
theone91
A csak az elsõ (tuti) és a második (nembiztos) van szinkronosan forgalomban. Az ötödik évad szinkronmunkálatait nemrégiben fejezhették be, vagyis a hatodikat még el sem kezték.

Azt kérdezném, hogy tud e valaki magyar szinkronnal a 24. 4-5-6 évadjáról kiadott DVD-rõl. Nagyon érdekelne!!!
tnm
jah, azt én is néztem, de azt hittem, hogy a weasel-nek az "cool" írása (mint pl. rulez) a weasel-t rõl meg tudjuk, hogy menyét, ezt a Carton Network elég alaposan beleverte a fejünkbe 😄

theone91
Már maga a Weazel (=Valami sivatagi rágcsálóféle) egy paródiája a FOX (=Róka, de tudjuk, hogy nem az... 😄)...

Fido4life
theone91
Ha lenne Dzsekk akkor is megszegné... <#zavart2>

Itt a bosszú Ryan-ért 😄

Én nem értek hozzá, de nincs valami protokollszabály arra, hogy a férfiak ne üljenek ilyen buzis lábkeresztben?

desigo
a páros lábbal térdelõs mint valami kivégzésre várva <#hehe>
theone91
theone91
Óriásplakátokon is kinn van.

Unit?? privátban vagy ide (ha nem gond) pár szót hallhatnék? =)
a.carkey
A GTA4ben van az egyik újság reklámhírdetés-részében egy ilyen sorozat, hogy "72".

A medve nem játék.

a.carkey
Meglehet. 😊

A medve nem játék.

zaki
3. évad volt az.

a.carkey
Már nem tudom melyik évad volt, de szerintem az volt a legállatabb évad, amikor beépült már az elején (kínzott és ölt) és az évad közepére derült ki, hogy csak megtévesztettek mindenkit. 😊

A több, mint egy év szünet viszont nekem annyiban jött jól, hogy nagy Unit fan lettem.

A medve nem játék.

theone91
Ideje volt... 😊

zaki
<#worship><#worship>

tnm
mostmár csak vagy 1000 csillagnyira lehet a faterjától 😊

N o N a m e
Amúgy mikor lesz?
mennyi pénzbe is kerül neki ez a mulatság? ^_^
N o N a m e
Megérdemli. <#worship>