5854
-
#4207 Azért mert ebben a részben nem szerepeltek ? Ne röhögtessetek már , úgy bírom ilyenkor mindenki megmondja mi lesz :) -
#4206 szerintem sem fog meghalni a vöröske. -
#4205 Ja... :\ -
rumkola #4204 nyilván meg fog halni, mivel a 24 erről szól, a megdöbbenésről
:) -
Dean Winchester #4203 igy van én is erre tippelek.Walker meg túléli sajnos :D most is azon lepődnék meg ha meghalna mert akkor az kemény lenne!
Én előre semmi trailert nem szeretek megnézni mert azzal ha egy arpó poént is de lelőnek.
-
#4202 Chloe és Bill nem sok szerepet kap sajna :/ -
ba32107 #4201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is, tipikusan a csaj fogja fejbeverni egy vázával az ellent, és addigra éppen feléled a férj :D
Aztán valamikor az évad közepén titkos kapcsolatba kerül Jack-ékkel, és ő lesz a fehérházbeli contactjuk. Elég kiszámítható :D -
#4200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az elnöknő férje is megússza.Már vártam,hogy mikor veszi elő a fegyvert a zakójából... -
#4199 Megtaláltam azt a promóvideót, amiről a 4194-es hozzászólásomban írtam.
Itt van.
A 13. mp-et nézzétek meg!
SPOILERES! -
#4198 Na, mindegy. Majd felkerül a recap a Fox oldalára. Hátha okosabbak leszünk tőle. :D -
Tomek83 #4197 Imdb oldalon minden főbb szereplőnél azt írják hogy végig játszik,szóval az nem mérvadó,mert pl. olvastam hogy valaki majd kihagy pár részt a sorozat közepén. -
#4196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szoktam ilyen információkat nézegetni(a spoilerek miatt), de elég kicsi az esélye, hogy valaki egy ilyet túléljen. Persze lehet, hogy Renee valami élsportoló volt, akkora tüdőkapacitással mint a ház, így lazán megvárja amíg elmennek onnan és kimászik a föld alól, csak ennek kicsi az esélye szvsz. Mondjuk ez a 24, bármi megtörténhet... :D -
Quantumleap #4195 Szerintem meg úgy kéne, mint a PB-topikban, hogy a felirat kijövetelét követő 24 óra leteltével. -
#4194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos, hogy nem halt meg, láttam már régebben olyan promóvideót, amelyben szerepelt. -
Quantumleap #4193 Az imdb nem a legmegbízhatóbb. Chloe-t is írták már az első két epizódra is. -
#4192 Támogatva. -
#4191 Ja és egyébként szerintm az 5. részt már kár spoilerezni. Amint van magyar felirat, onnantól szerintem simán mehet spoiler nélkül. -
#4190 csak az olvassa el a 4189-es spoilert aki nem nézi imdbn, hogy ki hány részben szerepel. -
#4189 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen hamar kiírnák? Az imdb.com szerint mind a 24 epizódban szerepel... -
Quantumleap #4188 Nem, de a 24 többek között ettől 24. -
Quantumleap #4187 Szerintem Jack a sorozat végén haljon meg, úgy passzol, ne kelljen már egy mozipremierre várni, hogy a történet lezáruljon. Felvetettem az ötletet, hogy lehetne előznényfilm, ha nem is az első évad előtt játszódna, lehetne mondjuk a 2. és 3. között. -
ba32107 #4186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos, hogy nem halt meg, különben nem tették volna bele ezt az élve eltemetősdit. Mellesleg Walker kb egy Curtis szintű karakter, szerintem az egész évadban fontos szerepet fog játszani, és talán még a nyolcadikban is lesz. -
Tomek83 #4185 Youtube-on fent van egy fél perces előzetes a köv. részből.elég spoileres. -
#4184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imdb-n direkt nem nézem meg, hogy hány részben szerepel(ne) a csaj, de sztem nem hal meg... Olyan erős karakter, én komolyan hiszem, hogy vmi nem ennyi volt neki... :D A néma visszaszámolás a végén... Lehet ez is egy csavar... :d -
#4183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maximum a hulláját fogják megtalálni a munkások, mert megfullad(t) a föld alatt, erre lehet következtetni a néma "számlálásból" is a rész végén. -
Dean Winchester #4182 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudjak,hogy hívást ejtettek meg... és majd rájönnek hogy hol is lehetne eltüntetni egy embert és megtalálják :D / vagy jack ad neki egy telefont a kezében,bár ez nem jó mert bevan temetve :D -
#4181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah, én is biztos voltam benne, hogy a testőrgyerek bepalizza az elnoknő férjét, + a végén, hogy nem ölik meg Walkert... Azért kiv vagyok hogyan éli majd túl... :D -
Dean Winchester #4180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudjatok mi kelett volna? ha végre megölték volna walkert! mert msztem mindenki várta,hogy jack ugyse öli meg! (kitalál vmit)
meglepő az lett volna ha emerson megy oda és öli meg! szóval engem ennyiben bánt a dolog hogy nins meglepetés.
vagy említhetném az elnöknő férjének a példáját...várható volt,hogy a halálba viszi a sofőrje :D -
#4179 Harmadikról negyedikre csúszott. Jó mégiscsak premier volt a múlt héten. -
#4178 Én sem igazán. -
#4177 Szerintem az adott évadnak nem a legvégén fog meghalni, hiszen a szkeptikusok nem hinnék el Jack halálát. 2-3 óra gyász és lezárás. Sorozat over. Aztán mozi (kitudja)... -
ba32107 #4176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért, mikor volt élve eltemetés eddig? Én nem emlékszek rá. -
#4175 szted ettől jó egy film, hogy hullanak-e benne az emberek? :D -
#4174 Ez igaz, de ott van még a tervezett mozifilm is. -
Quantumleap #4173 Ami nekem eszembe jutott a korábbi "Hogyan haljon meg Jack?" témázgatásról, hogy kivégzés biztos nem lesz, mert az ilyet aligha hozzák meg pár óra alatt kitűzött időponttal együtt. -
#4172 Igaz, főleg, hogy "egytémájú" a sorozat, összefüggő epizódokkal. Nem úgy mint mondjuk egy sitcom-nál, vagy egy rajzfilmsorozatnál. -
#4171 Szerintem hogyjuk ezt a mi elcsépelt, mi nem dolgot, mert a sorozat immáron a 7. évadánál jár. Az önismétlés ezen a szinten már elkerülhetetlen, de szerintem még így is újszerűnek hatnak a dolgok. Legalábbis nekem. -
#4170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az nem jön be, hogy az ilyen helyzetekben valahogy mindig Bauernek kell meghúznia a ravaszt. Oké, egyszer-kétszer még elment ez a jelenet, de mostanra iszonyú elcsépeltnek hat már. Az eltemetés dolog dettó. -
Dean Winchester #4169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nyakát találta el,vmi ereket talált el és azért lett véres és azért mondta jack,hogy ha bizik benne akkor túlélheti... de sztem azt fogja mondani emerson hogy hagyják abba a temetést és induljanak. jack meg vmi jelet ad az fbi-nak hogy találják meg. -
ba32107 #4168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt egyébként nem értettem, hogy mitől lett véres a nyaka, ha Jack mellélőtt. Mert ha nem lőtt mellé, hanem csak "belelőtt", akkor aligha éri meg, amíg elhúznak Jackék, és kimászhat.