5854
-
fjozsi71 #4247 sziasztok! Mikor lesz fenn a 06 rész?
fj -
#4246 Igaz, bocsi, elírtam. -
#4245 hát ahogy én nézem, 2 volt az ötödikből... a lényeg hogy már csak egyet kell aludni a köv. részhez :) -
#4244 Hat (azaz csak öt, mert az egyik az ötödik részből van) új videó a hatodik részből! A negyedik és a hatodik különösen érdekes!
Egyébként is érdemes ezt az oldalt megnézni, mert sok érdekes dolgot lehet itt olvasni-látni!
SPOILERES!!!
Itt található -
Quantumleap #4243 Pedig egyáltalán nem ördöngösség. Itt érthetően le van írva a használata a 155-ösben:
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=SuperSubtitles&id=1111092845 -
Dean Winchester #4242 gom playerrel elinditod és csak a "." és "," gombal igazitod a feliratot.
egyszer eltalálod aztán egész vég jó lesz,remélem tudtam segíteni! =) -
#4241 ááá, nem fogom időzítgetni. Nagyon nem értek a feliratokhoz. Ezt bebuktam, inkább megpróbálom letölteni újra. De azért ha lenne valakinek hozzá felirata, akkor még szívesen fogadnám. -
Quantumleap #4240 Időzítsd hozzá a Subtitle Workshoppal. -
#4239 24.Redemption.2008.EXTENDED.DVDRip.XviD nevű cuccoshoz van valakinek felirata, ami működik is? Egyszerűen nem találok sehol, csak a HDTV LOL-hoz, de az meg ehhez nem jó. Újra meg nem akarom letölteni. -
#4238 "Kiefer Sutherland elmondta, hogy a sorozatot követő 24-film lehet, hogy London-ban fog játszódni." - Sorozatjunkie...
Nos? -
#4237 yah, elírtam, sry :D -
#4236 -.- -
#4235 A texasi kopó... -
#4234 Úgy érted Walker? -
#4233 Azt azért tudni lehet, hogy az elnök férje, meg Walter túléli, különben nem csináltak volna nekik külön-külön szálat a készítők. Ha a First Gentleman hal meg akkor a fia utáni nyomozós szál abba marad. -
Quantumleap #4232 Én attól félek, hogy most, hogy elértem az első epizódonként követendő évadomat, a 24 átmegy amolyan "mindenki túlél mindent és az utolsó pillanatban úgyis megmenekül" légkörű soriba. A PB-vel is így jártam.:( -
Dean Winchester #4231 tuti !(sajnos) én annak örültem volna ha legalább egyik meghal( vagy a walker vagy a férj) de sajnos túlélik így nem lepödök meg a kövi részen :d -
#4230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek szerint az elnöknő férje ismegússza? -
#4229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem biztos, hogy meghal. -
#4228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eltelt 1 év a régi széria óta. A készítők gondolom azt gondolták, hogy elfelejtették ezeket a nézők. :D -
#4227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem megzavarja őket az FBI, nem lesz idejük eltemetni. -
ba32107 #4226 Ez csak film, igazából az ilyen szobáknak saját oxigéntartálya van, vagy ha nincs, akkor minimum szűrők (gondolom én) -
#4225 De erre Jack nélkül rá sem jönnek... :D
MacGyjack... :D -
#4224 s07e05 12. perc
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért kicsit viccesnek tartom, hogy ilyen béna bunkerszobát hoztak volna létre matoboék, ahol a szellőzőrendszerhez gond nélkül hozzá lehet férni és el lehet árasztani gázzal, így a betonvédelem konkrétan nem sokat ér. -
Tomek83 #4223 Eddig mindig gyorsak pár perc alatt odaértek mindnehova,most kicsit lassítanak:) Azért gondolom,hogy nem lesz benne ilyen jelenet. -
#4222 a lassított felvétel elég nehezen illene a realtime koncepcióba, nem gondolod? :) olyan biztos nem lesz. -
Tomek83 #4221 Én arra vagyok kiváncsi,hogy tényleg lesz-e olyan jelenet ami a 7.mpnél volt,amikor Jack leveszi a szemüvegét.Sztem az csak valami promós videóból kivágták. -
#4220 Most tűnt fel ez az érdekes dolog, ahogy megnéztem a 6. rész trailerét!
Enneka videónak a 13. másodpercét hasonlítsátok össze enneka videónak a 29. másodpercével!
Nagyon trükkösen lett összevágva az első, teljesen megtévesztő tud lenni! -
Tomek83 #4219 Ok,bocs,majd rendesen spoilerezek. A mondatokat az elejétől olvassátok:) -
ba32107 #4218 Hát kb, nekem is belefutott -
#4217 Jack akkor lenne igazán király ha stílszerűen 24 évadot végiglövöldözne :) -
#4216 Igen, ezt én is tudom, ezt teljesen úgy állították be, mintha az ötödik rész promója lenne. Bár végül is mindegy, idővel majd csak látjuk ezeket a jeleneteket is. -
#4215 mert ezek évadpromók, nem epizódpromók. tavaly a sztrájk előtt leforgattak 8 részt, ebből a 8 részből vannak összevágva a dolgok. nyilván, hogy minél pörgősebbek legyenek az előzetesek. -
#4214 Én sem hiszem, hogy ezek kivágott jelenetek lennének. Csak nem azzal reklámoznák magukat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pl. láttam olyan promóvideót az első négy rész után, ami állítólag az ötödik rész előzetese volt. Az is volt benne többek között, hogy Jack beszél az elnöknővel, aztán mégsem volt ilyen. Úgy hogy nem igazán értem, hogy miért is csinálják ezeket... -
Quantumleap #4213 Normálisan is jelezhetnéd, hogy spoilerezel. Símán belefut az ember szeme. -
Quantumleap #4212 De akkor a kiírások miért az első négy epizód premierjére utalnak? -
Tomek83 #4211 Autóborulás az király,terepjáró neki megy az autónak és a terepjáró elszáll,kocsinak semmi baja:)
SPOILER jön a 6.részből:
Meg van a verekedős jelenet,aminél ha jól láttam Henry és a testőre bunyóznak. -
#4210 hát ha megnézed egy csomó eddig nem látott jelenet van. (autóborulás, rpg)
tuti, hogy ezek nem kivágott jelenetek. :) -
Quantumleap #4209 Na jó, de az a fura, hogy ez az első négy részt akarja beharangozni. Lehet, hogy abba szánt, de végül kivágott jelenetek. -
#4208 az 5 rész alatt szerepeltek kb 2 percet...