24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Amint lesz felirat úgyis be lesz szúrva a topikba mint mindig...
Victor1103
Én szívesen vennék bármilyen magyar nyelvû fordítást😄 A szerzõ lehet akárki.Ha valaki elkészül vele jelzi hogy hova töltötte fel?Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Csacsi
Én nekiáltam az elsõ réásznek. Lehet nem lesz tökéletes, de a lényeg benne lesz. Igazából nem másoknak csinálom, hanem asszonynak, de ha igény van rá, akkor feltöltöm valahová.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

<#eljen>
Szolnokboy1
nem rossz, csak lassabb a tempó, mint vártam. kicsit krimisebb hangvételû, remélem beindul azért.

kicsitiannal beszéltem, felirat az 1. részhez legkorábban holnap este lesz, addigra én is elkészülök a 3. résszel, de sok értelme nincs publikálni úgy hogy nincs 2. Tehát majd csak azzal együtt kerül feltöltésre. A 4. szerintem pénteken lesz, mert csütörtökön utazok.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

N o N a m e
ez rossz?
amúgy vajon mikor lesz már felirat? Már nagyon várom 😊 Estére remélem lesz legalább egy részhez 😄
Szolnokboy1
hát mit ne mondjak, nagyobb pörgést vártam, a 6. évad sokkal nagyobb fordulaton kezdte. de nem volt rossz.

andi0811
http://www.hosszupuskasub.com/

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

vévévpontgúglepontkomenter

fotográfik kolomp edisön :D

Csacsi
Linket tudsz adni? Mert jól jönne. Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

andi0811
Az elsõ két részhez már van angol felirat!

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

jézusom 😄 szóhoz sem jutok 😄DDDDd
köszi,most olvastam el és télleg törni magyar mondat lett =)
javítom:
*vagyis te fogod készíteni a feliratot ?köszi az infot!
Te lenni madzsar?<#vigyor0>
vagyis te fogok készíteni lehetséges?köszi az infot!
Nekem angol felirat is tök jó lesz, remélem mire hazaérek már fent lesz

desigo
Nah ahogy kell kint van az elsõ két rész HDTVben és 720p-ben is.
Most már lehet várni a feliratot 😊
Szolnokboy1
szerk:

felirata = fordítását

Szolnokboy1
hosszupuska, feliratok.hu fórumából:

"Beszéltem kicsitiannal, õ fordítja az 7x1-2-t, én a 7x3-4-et és van esély rá, hogy onnantól kezdve átveszem tõle a sorozatot, ez attól függ, hogy mennyire tudok a 3-4. epizóddal haladni. Ennek több tényezõje van (eredeti felirat minõsége, idõzítése, sorok száma), nekem is húzós félévem lesz, meglátjuk, mennyire fér bele a sorozat. Majd még addig lesz update."

a rend kedvéért: én vok G@bee--> 😊

nem tudom, kicsitian mikorra készül el az elsõ 2 résszel én azonnal kezdem, ha kijött - remélhetõleg még kedden - a 3. rész felirata.

theone91
2. napra asszem.

itt a feliratot ki szokta készíteni? illetve még1 kérdés anno a film megjelenését követõ hanyadik napra készült el a felirat?
nem sürgetés miatt mondom mert eszem ágában sincs sürgetni senkit! csak én mikor nekiálltam a 24 sorozatnak anno akkor itt már rég vége volt a 6.évadnak =) Szóval tisztába akarom tenni a dolgokat.
geciek én megõrülök
😊

Jack is back!

Paulie
jajjde imádom ezt a sorozatot 😊

.

theone91
Na. Holnapra énis bekészülök.

Fido4life
Mindenesetre megnéztem, és csak annyit mondok: 24 Is Back !<#worship>

Fido4life
angol sub már van valahol ?

desigo
jogos
tényleg nem nagyon érdemes leszedni...
N o N a m e
Ma este lesz amerikában ugye?
Victor1103
Láttam róla képeket.Hát akármennyire várom inkább már a HDTV-t fogom leszedni mert ezeknek a screenereknek a képminõsége elég elmosott és fako:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

desigo
Tehát a visszalévõ idõ valójában pont jó volt elsõre ...
Jaja, a negyediket még nem tették fel.

tnm
mikor írtam, még csak elsõ kettõ volt fenn, mostmár elsõ 3, de gyanítom jön a 4. is

Bazmeg tényleg! Nem csak az elsõ kettõ 😊 Már töltöm is, csak megvárom míg ingyenes lesz 😛

tnm
jah, amúgy elsõ 2 rész már tölthetõ 😄

tnm
nah, jól van. találkozunk májusban, pontosabban amikor az utolsó rész is lement az évadból/napból! 😄

6.évadhoz még nem is készült szinkron,max most készül,aztán majd valamikor látható lesz a Coolon.
Akkor a neten nincs fenn szinkronban a 6. évad.Ugye?
Lehetne hétfõ hajnal is a határidõ, amikor megjelenik torrenten. Úgyse tudjuk addig megnézni 😊

de az nálunk hajnali 2 😄 szal ha itt letelik az idõ akkorsem kezdõdik a film...
desigo
Akkor nem vasárnap 8 AM hanem vasárnap 8 PM
javítva
andi0811
Szóval a következõrõl van szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról beszéltünk, hogy vajon mindenki meghalt-e a robbanásban. Nos ebben a 20 perccel hosszabb változatban mutatták, hogy az áldozatok ott fekszenek szanaszét. Viszont azután azt lehetett látni, hogy a fickó, aki üldözte Jacket a testvére halála miatt, valóban nem halt meg, hanem kinyitotta a szemét és magához tért. Tehát õ még tényleg okozhat egy-két gubancot, lehet, hogy nem fogja ennyiben hagyni a dolgot, és tovább fogja üldözni Jacket.

Én csak azt láttam...

spoilerben bátran,én nem láttam!
a visszaszámláló meg nem okoskodás,igazad van és örüljünk, hogy észrevetted 😊
andi0811
Más téma. Még a Redemption megjelenésekor beszéltünk pár szót az ott felrobbanó taposóaknáról, meg az áldozatairól. Na tegnap megnéztem a Redemption 20 perccel hosszabb, rendezõi változatát, amiben nagy meglepetésemre erre a kérdésre is választ kaptam. Látta valaki ezt a verziót? Nem tudom, hogy leírhatom-e itt a dolgot, mert eléggé spoileres?

andi0811
Elirtam, bocsi! Tehát a visszaszámláló azt jelentené így ebben a formában, hogy holnap reggel 8 órakor kezdõdne az új évad.

andi0811
Nem tudom, hogy ki rakta ki ezt a visszaszámlálót, de sajnos nem jó. Most szombat reggel 9 óra 10 perckor azt írja ki, hogy visszavan 22 óra és 50 perc. Ami azt jelenti, hogy holnap reggel 7 órakor kezdõdne az új évad. Valójában (amerikai idõ szerint) vasárnap este 8 órakor kezdõdik, ami az idõeltolódás miatt nálunk hétfõ hajnali 2 órának felel meg.
Tehát a visszalévõ idõ valójában 1 nap 16 óra és 50 perc.
Bocsi a túl sok okoskodásért!

szia 😄
Hivatalosan egyik DVD sem jelent meg szinkronnal!
sziasztok!
HEllo!

Egy kérdésem lenne.A 6. évad még nem jelent meg szinkronosan igaz?Néztem xpressen, és ott csak angol meg spanyol 5.1.
Szolnokboy1
õt én is imádom, sztem hasonlít Olivia Wilde-ra, akiért szintén oda meg vissza vagyok. 😊