24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kicsitiannal beszéltem, felirat az 1. részhez legkorábban holnap este lesz, addigra én is elkészülök a 3. résszel, de sok értelme nincs publikálni úgy hogy nincs 2. Tehát majd csak azzal együtt kerül feltöltésre. A 4. szerintem pénteken lesz, mert csütörtökön utazok.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
amúgy vajon mikor lesz már felirat? Már nagyon várom 😊 Estére remélem lesz legalább egy részhez 😄
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
fotográfik kolomp edisön :D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
köszi,most olvastam el és télleg törni magyar mondat lett =)
javítom:
*vagyis te fogod készíteni a feliratot ?köszi az infot!
Most már lehet várni a feliratot 😊
"Beszéltem kicsitiannal, õ fordítja az 7x1-2-t, én a 7x3-4-et és van esély rá, hogy onnantól kezdve átveszem tõle a sorozatot, ez attól függ, hogy mennyire tudok a 3-4. epizóddal haladni. Ennek több tényezõje van (eredeti felirat minõsége, idõzítése, sorok száma), nekem is húzós félévem lesz, meglátjuk, mennyire fér bele a sorozat. Majd még addig lesz update."
a rend kedvéért: én vok G@bee--> 😊
nem tudom, kicsitian mikorra készül el az elsõ 2 résszel én azonnal kezdem, ha kijött - remélhetõleg még kedden - a 3. rész felirata.
nem sürgetés miatt mondom mert eszem ágában sincs sürgetni senkit! csak én mikor nekiálltam a 24 sorozatnak anno akkor itt már rég vége volt a 6.évadnak =) Szóval tisztába akarom tenni a dolgokat.
😊
Jack is back!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a visszaszámláló meg nem okoskodás,igazad van és örüljünk, hogy észrevetted 😊
Tehát a visszalévõ idõ valójában 1 nap 16 óra és 50 perc.
Bocsi a túl sok okoskodásért!
Egy kérdésem lenne.A 6. évad még nem jelent meg szinkronosan igaz?Néztem xpressen, és ott csak angol meg spanyol 5.1.