24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banner is frissülhet...
fotográfik kolomp edisön :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
SPOILER
a legjobb csavar az lenne ha az évad végén kiderülne hogy Jack nem csak beépült a teroristákhoz, hanem végre tényleg csak a pénz és a szabadság hajtaná.
Kis SPOILER: Csak nekem van olyan érzésem mintha Metal Gear Solid Foxhound team bontakozna ki, ...Jack mint Snake???
Néhány fordulat sejthetõ volt így az elsõ négy részben, (fõleg így 6 évad után) de nem érdekel, adrenalin szint újra az egekben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
F
majd jön ,nyugi =)
Jack and 24 is back!!!
elvileg ma este lesz egy felirat és péntek estére lesz meg mind a 4!
3*os mennyiségü egy 720p egy xvidhez képest.
félek aztán rátérek én is a 720-ra :S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én azért irtam,mert anno kérdezem és vki azt monda hogy ha monitoron nézed akkor nincs különbség....de most megnézem én is és majd mondom 😄
Próbáljátok ki egyszer, sokat nem veszíthettek, és higyjétek el, onnantól kezdve csak 720p-ben fogjátok nézni a 24-et.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Felirat még nincs,amint lesz be lesz linkelve a topikba..
a HDTV xvid és a 720p is hibátlan minõségû.Pl innen le tudod tölteni...
Elõre elnézést mindenkitõl, nagyon banális a kérdés egy ilyen fórumon...
Honnan lehet letölteni a 7. évad 1-4 epizódját? Milyen formátumot javasoltok, mert sokfélét olvastam HDTV .....stb
A felirat is érdekelne...
köszi elõre is a választ. Üdv mindenkinek Fj
de ha gépen nézzük akkor felesleges.
egyébként egy kérdés met nem vok biztos benne.
szóval van a hdtv-xvid verzió és a 720p
nos itt körülbelül annyi a különbség mint a fényképezõnél a megapixelben? hogy van 4 és van 6 megapixeles...
vagy például a kép felbontása van 800*600 és van 1280*1024
röviden.
ha 82-es vagy nagyobb tv-n nézek egy hdtv-s veriót akkor kisebb képet látok mintha 720p-set néznék ugye?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Well, uh, you came close.
- Yeah, sorry about that.
😄😄
fotográfik kolomp edisön :D
be is szartam volna, ha nem lesz 720p verzió...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Illetve kint volt már vasárnap déltõl mind a 4 rész, de rosszabb minõségben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.