24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre én sem emlékszem. Nekem is úgy rémlett, hogy függõben maradt a dolog.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lett Wayne-nel? Ott sem tudtuk meg, hogy mi lett a vége.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Hogyne halt volna meg Logan. Hát a volt felesége nyakon szúrta. És utána mondták is, hogy korházba szállítás közben elhunyt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Logannel most mi lett? Mert egyértelmûen õ se halt meg,arra gondoltam,hogy még akartak vele valamit kezdeni,aztán késõbbiekben elfelejtkezdtek róla,vagy mást találtak ki. Csak így nem tudni,hogy meghalt-e vagy sem.
6.évad végén is néma volt a számláló. Viszont Tony "halálánál" meg nem,már lehet hogy akkor tudták,hogy 1x vissza fog jönni.
Egy másik oldalra kikerült egy másik fordító által készített jó mindõségû fordítás a 2. részrõl is.
Ezért ha esetleg meggondolnád magadat a 3-4. résszel kapcsolatban az nagyon-nagyon jó lenne!
De ritka kib@szott idegesítõ nõ volt... Fõleg a magyar hangja (1. évadot szinkronosan néztem, többit már feliratosan szerencsére)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy sztem itt mindeki azt fogja mondani,hogy nem érdemes belekezdeni! 😄DD
más:
na megnéztem a 720p és a hdtv közötti felbontást és 17es monitoron annyi a különbség a kettõ között,hogy a 720p nem olyan sötét 😄 de semmi más különbség nincs!
szal nekem nem éri meg leszedni a 3szor nagyobb mennyiségü file-t
Akkor egy pöcs fõnök,mint anno Mason és Chapelle,geek csaj=Chloe(már meg is volt az elsõ battle,hogy ki a nagyobb geek😊), az a szgépes srác olyan mint a 3.évadból a szgépes srác😊 nem jut eszembe a neve. Amúgy nincs bajom a szereplõkkel.
:Ð
fotográfik kolomp edisön :D
Walker: olyan szódával kategória. Nem sok vizet zavart eddig 😄
A lila inges FBI-os csaj: ki nem állhatom.
Az elnök: ennél nagyobb hülyeséget ki se találhattak volna, hogy nõ legyen az elnök, semmi egyénisége nincs a karakternek (legalábbis egyelõre).
Az elnök férje: na róla ne is beszéljünk.
FBI fõnök: nem túl érdekes karakter.
Az egyetlen aki szimpatikus, az az elnök-férj testõre 😄
-the invisible-
Lehet tök béna vagyok 37 évesen, de hiába töltöm le a torrentes kis bigyót , indítanám de nem történik semmi. 2 éve még a 6. évadnál men t jól azóta nem csináltam letöltést de el is felejtettem hogy kell....
Szóval hogy kell?????
köszi fj
3913: meg nem olyan cimet adnék hanem ahol ha befizet akkor tölthet!
nem véletlen irtam a pirvátot,mert ez wareznek nevezhetõ ami az sg-n tiltott (de mindenki használja 😄 szal vicc) na ugyhogy ha vkinek ilyen gondja van akkor az illetõnek egy privátot irjon és ne itt offoljon sztem 😊
3912: hát jaja nem feltétlen kéne megvárnia azt, hogy a második részel is kész legyen...egy kész akkor dobahatná az éhes cápák közé 😄
www.flickr.com/sztyui
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
www.flickr.com/sztyui
elõzõ hszre- meg irok egy privat cimet.
Tudnál adni egy linket esetleg, hogy honnan lehet sávszéllel szedni?
Nagyon jól jönne<#worship>#worship>
www.flickr.com/sztyui
Nagyon jó lenne, mert igen lassú a netem, és egy örökkévalóság mire a másik módszerrel lejönnek, viszont sávszéllel még tûrhetõ idõ lenne.
www.flickr.com/sztyui
De logikát akkor sem találok benne. de lehet ez az én hibám 😊
ON
Nem a fordítókról szól ez a topik.Talán majd Õ eldönti,hogy az általa elkészített feliratot mikor fogja feltölteni...
De ha az volt a célod, hogy fricskát dobj azok felé, akik a feliratra várnak, akkor biztos sikeres voltál. De mint mondottam, engem nem érdekel....mert már megnéztem..és szerencsére értettem is.
A másik véglet, hogy minden tiszteletem a fordítóké, akik idõt és energiát fordítanak erre.
😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
neveket akarok hallani
😄DD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™