24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andi0811
"És utána mondták is, hogy korházba szállítás közben elhunyt"
Erre én sem emlékszem. Nekem is úgy rémlett, hogy függõben maradt a dolog.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lett Wayne-nel? Ott sem tudtuk meg, hogy mi lett a vége.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Csacsi
Spoiler 6. évad.

Hogyne halt volna meg Logan. Hát a volt felesége nyakon szúrta. És utána mondták is, hogy korházba szállítás közben elhunyt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

andi0811
Köszi szépen, nagyon hálás vagyok érte!

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Szolnokboy1
köszi, írtam neki és kicsitiannak is, ha hajlik rá, hogy felmenjen hosszupuskara és a feliratok.hu-ra is, én is küldöm a 3. részt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Visszatérve még a 6.évadra,(aki nem látta a 6.évadot az ne olvassa tovább)
Logannel most mi lett? Mert egyértelmûen õ se halt meg,arra gondoltam,hogy még akartak vele valamit kezdeni,aztán késõbbiekben elfelejtkezdtek róla,vagy mást találtak ki. Csak így nem tudni,hogy meghalt-e vagy sem.
Asszem Adam volt a neve,Milo nem volt a 3.évadban.
6.évad végén is néma volt a számláló. Viszont Tony "halálánál" meg nem,már lehet hogy akkor tudták,hogy 1x vissza fog jönni.
andi0811
Szolnokboy1!
Egy másik oldalra kikerült egy másik fordító által készített jó mindõségû fordítás a 2. részrõl is.
Ezért ha esetleg meggondolnád magadat a 3-4. résszel kapcsolatban az nagyon-nagyon jó lenne!

zaki
Teri halálánál nem emléxem, de biztos... 😊
De ritka kib@szott idegesítõ nõ volt... Fõleg a magyar hangja (1. évadot szinkronosan néztem, többit már feliratosan szerencsére)

Meg amikor Teri meghalt. Meg talán az atombomba robbanásnál is, de az nem biztos.

zaki
Jah... Asszem 2 olyan rész volt, amiben nem volt hang a végén a visszaszámolásnál, az egyik az õ halála volt... (másik meg Chappelle) 😞

Csacsi
Szegény Edgar. Mindig is sajnáltam azt, ami Vele történt. Egyik kedvencem volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Vagy Adam. De ha már a geekekrõl van szó, akkor Edgar viszi a prímet 😄

Shep
Megnéztem az elsõ részt, egész jónak tûnik a dolog, aztán majd meglátjuk. Bár ez az átirányítom a gépet dologról egybõl a DH2 ugrott be. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fido4life
hát én Walkernek személy szerint nagyon örülök, utóbbi évadokban nem volt eléggé jól ellátva a sorozat szimpatikus nõ egyedekbõl 😄 Õ pedig eddig mind esztétikailag, és jellemileg is bejövõs. a többi "kötelezõen" idegesítõ karaktert pedig megszokjuk elvégre egy 24 mindig 24 marad.

N o N a m e
Milo?
eddig nézted a 6évadot? láttál elõzetest a 7évadból?
amugy sztem itt mindeki azt fogja mondani,hogy nem érdemes belekezdeni! 😄DD

más:
na megnéztem a 720p és a hdtv közötti felbontást és 17es monitoron annyi a különbség a kettõ között,hogy a 720p nem olyan sötét 😄 de semmi más különbség nincs!
szal nekem nem éri meg leszedni a 3szor nagyobb mennyiségü file-t
Ezek az új karakterek olyanok mint a régiek,van a csajszi,aki JB nõben😊
Akkor egy pöcs fõnök,mint anno Mason és Chapelle,geek csaj=Chloe(már meg is volt az elsõ battle,hogy ki a nagyobb geek😊), az a szgépes srác olyan mint a 3.évadból a szgépes srác😊 nem jut eszembe a neve. Amúgy nincs bajom a szereplõkkel.
Milyen a hetedik évad?Érdemes belekezdenI?
engem rohadtul nem érdekel senki, csak Jack

fotográfik kolomp edisön :D

Az új karakterek közül van egyáltalán valaki, aki nektek szimpatikus? Mert nálam nem nagyon....lássuk:

Walker: olyan szódával kategória. Nem sok vizet zavart eddig 😄
A lila inges FBI-os csaj: ki nem állhatom.
Az elnök: ennél nagyobb hülyeséget ki se találhattak volna, hogy nõ legyen az elnök, semmi egyénisége nincs a karakternek (legalábbis egyelõre).
Az elnök férje: na róla ne is beszéljünk.
FBI fõnök: nem túl érdekes karakter.

Az egyetlen aki szimpatikus, az az elnök-férj testõre 😄

desigo
kint van az elsõ rész felirata... by kicsitian
nagyon köszi! Minden mûködik! Rendes 24es banda vagy/unk/tok!
dienesoft
köszönjük kicsitian a feliratot! :]

desigo
itt találhatsz segítséget. ha kicsit konkrétabban írod le a problémát, akkor talán itt is tudunk segíteni, bár nem tudom, hogy ezt a modik mennyire engedik..

-the invisible-

Ez a Torrent kliens dolog nem mûködik, ez honnan letölthetõ?
desigo
#3866 -as postban lévõ linkrõl jönnie kell...
szerintem ez nem mûködik, régen volt, mert a 6. évadot elõször igy töltöttem le... de most nem akar mûködni az átkozott...
theone91
Van Torrent kliens a gépeden... (Pl. uTorrent?)

szisztok!
Lehet tök béna vagyok 37 évesen, de hiába töltöm le a torrentes kis bigyót , indítanám de nem történik semmi. 2 éve még a 6. évadnál men t jól azóta nem csináltam letöltést de el is felejtettem hogy kell....

Szóval hogy kell?????

köszi fj
hát ha tudod értelmezni hsz-om akkor igen neked irok,még nem irtam és azért nem kaptad meg.
3913: meg nem olyan cimet adnék hanem ahol ha befizet akkor tölthet!
nem véletlen irtam a pirvátot,mert ez wareznek nevezhetõ ami az sg-n tiltott (de mindenki használja 😄 szal vicc) na ugyhogy ha vkinek ilyen gondja van akkor az illetõnek egy privátot irjon és ne itt offoljon sztem 😊

3912: hát jaja nem feltétlen kéne megvárnia azt, hogy a második részel is kész legyen...egy kész akkor dobahatná az éhes cápák közé 😄
theone91
AZ FBI Vistát használ. Grat nekik... 😄

theone91
Remek a stílusod. Tanítani kéne...

sztyui2
Elvileg, ha max-al jön, akkor 300kb/s-al kéne jönnie, tehát annyira nem szar, csak az a baj, hogy a torrent jön vagy 20kb/s-al😄

www.flickr.com/sztyui

Milyen elkúrt neted van 2009-ben bakker??? 30-40k val csak kéne, hogy jöjjön nyilvános torrentrõl is. Mondjuk aki privát ftp-t használ az nem igen fogja kiadni a címet pláne ha még fizet is érte.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

N o N a m e
Gondolom eddig a forditó készen van az elsõ rész feliratával.. de akkor miért nem publikálja?
sztyui2
azt, hogy írsz egy privát címet nekem írtad? Mert még nem kaptam privát üzit😄

www.flickr.com/sztyui

sztem igazad van logika nincs benne 😄 de,leírta hogy nem akarta megmondani és meglepetést akart szerezni nekünk,hisz megnézzük az 1-2 õt azt meglepetéstként jött volna,hogy van 3-4hez is felirat.

elõzõ hszre- meg irok egy privat cimet.
sztyui2
Na látom, valaki ftp-vel szedi😄
Tudnál adni egy linket esetleg, hogy honnan lehet sávszéllel szedni?
Nagyon jól jönne<#worship>

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Valaki tudna privátban adni esetleg egy linket, ahonnan szedhetem direkt linkrõl a 24-et, és nem torrent vagy rapdishare meg hasonlók?
Nagyon jó lenne, mert igen lassú a netem, és egy örökkévalóság mire a másik módszerrel lejönnek, viszont sávszéllel még tûrhetõ idõ lenne.

www.flickr.com/sztyui

Csacsi
Mielõtt bárki nekem esen, lehet túlreagáltam a dolgokat, és mondottam, minden tiszteletem a tiedé, és a mindenkié, aki ilyen "munkát" csinál. Se nem akarok flémet, se nem akarok semmi veszekedést. Persze asszonynek tökéletes lesz a felirat(od). Szóval tényleg respect.

De logikát akkor sem találok benne. de lehet ez az én hibám 😊

desigo
köszönjük a munkádat <#eljen>
Szolnokboy1
nem akarok tovább OFF-olni, de erre reagálnom kell. természetesen nem azért dolgozom tegnap dél óta, hogy aztán most kigúnyoljam azokat, akiknek eleve csinálom a feliratot, sõt mi több, fel se töltsem azt. nem akartam szólni alapvetõen, csak azért írtam le végül, hogy tudjátok, hogy mire kijön az elsõ 2 rész felirata, már meg lesz a 3-4 is.

ON

Ha lett volna idõm, én szívesen lefordítottam volna. Ha nem bukok meg a pénteki vizsgámon, akkor a jövõ hetivel megpróbálkozom ha gondoljátok, talán hamarabb megleszek vele, mint a "hivatalos". Úgyis ki akartam próbálni, hogy milyen fordítani.

desigo
Most lehet ezt befejezni...
Nem a fordítókról szól ez a topik.Talán majd Õ eldönti,hogy az általa elkészített feliratot mikor fogja feltölteni...
Csacsi
Köszönjük a fordítást. Bár nem értem a hozzáállásodat. A stílusodat meg pláne nem. Remélem a fordításod ígényesebb, mint a hozzászóólásod. Egyébként nem tudom kinek ártasz vele, ha feltöltöd már a kész feliratot, hiszen, aki tud angolul, az már megnézte régen, aki meg a feliratra vár, csak nem olyan hülye hogy a 3. résszel kezdi. Szóval logikát nem látok benne.

De ha az volt a célod, hogy fricskát dobj azok felé, akik a feliratra várnak, akkor biztos sikeres voltál. De mint mondottam, engem nem érdekel....mert már megnéztem..és szerencsére értettem is.

A másik véglet, hogy minden tiszteletem a fordítóké, akik idõt és energiát fordítanak erre.

poppe
ok, egy név már van. még valaki?
😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Szolnokboy1
én már kész vagyok 3. résszel, illetve a negyedikkel félig, de csak azután töltöm fel, hogy kicsitian kész van az 1-2-vel. nem küldöm el külön SENKINEK, ne is kérjétek!

poppe
kik a felelõsök, h még nincs felirat?
neveket akarok hallani
😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

desigo
szökés topik se volt különb 😞