24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
életreszóló egy sori, manapság már nem nagyon vannak ilyenek...akad egy pár hasonló persze, de ááh.
egyszerûen nem értem akkor h miért nem:( :D
nem értem miért nem csinálják a mozifilmet... még ennyi év után is megérné nekik, a rajongók hálásak lennének, mégha csak amerikában mutatják be is. úgyvolt hogy tavaly már forgatnak meg készül a script és semmi :(
ez a FOX csatorna egy nagy gec* amúgyis...hiába, hogy sok jó sorozata van, volt. Pénzük van, jólcsengõ nevük van, de nagyon a nézettségre mennek meg a pénzre.
és gondolkodtam pár napja, hogy egyrészt tényleg reálisan ez lehet az utolsó évad (jó mondjuk így is irták meg) merthogy már kiakart szállni és ki is szállt...boldog lehetett volna, de maga a lezárás még adna egy évadot vagyis inkább egy filmet, mert egy évad már lehet sok lenne.
24 <#worship>#worship>
Most befejeztem , szóval ráhangolódtam az utolsó évadra!
24-e van , 1.5 óra múlva elkezdem az 24 címû sorozat utolsó évadát megnézni , valós idõben :D
mennyi idõ telt el a két évad között? pár hét vagy hónapok?
De amúgy teljesen mindegy ízlések és pofonok.
Kíváncsi vagyok hogy tényleg összehoznak e belõle egy mozifilmet bár én kétlem hogy valaha is megvalósul a dolog.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Én a 4. évadot abba is hagytam vagy fél évre annyira bugyuta volt...
Most fejeztem be a 7. évadot, szerintem hétfõn vagy kedden kezdem a 8. évadot.
fotográfik kolomp edisön :D
Asszem egybõl belekezdek a 7. évadba.:)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Szeretem a cicákat
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szeretem a cicákat
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Amúgy nálam is dömping van, múlt héten leptem meg magam a 8.évad dvd-jével, közben itt nézem a 6.évadot is,jövõ héten lesz már 7.évad is.
Egyébként most akció van az xpressz.hu oldalon, 4500ért lehet venni a 24 dvd-ket.
A cooltv meg bekaphatja,hogy basztak leadni a 7.évadot.
http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2011-06-20&i_ch=1&i_ch_nr=5&i_layout_id=0
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Az akció lefolyása:
"Állítólag egy 20 fõs elit Navy SEAL csapat 2 helikopterrel Obama közvetlen parancsára (amolyan black ops mûvelet keretein belül) ment Pakisztánba. A CIA segített nekik, a pakisztániak nem tudtak az akcióról. A bázis, ahol Bin Laden volt hatalmas volt, de nem lett sok áldozat. Hárman haltak meg a führeren kívül, köztük egy "collateral damage" (Bin Laden húga/nõvére), akit az egyik rosszfiú élõ pajzsként használt, de az amcsikat ez nem hatotta meg és lepuffantották a csajt is. Az amcsik közül senki sem sérült meg, habár állítólag egy helikopter lezuhant. A csapatot egy bizonyos Jack Bauer vezette. :D"
Az utolsó mondaton kívül egyébként igaz ebbõl minden, nem én találtam ki. :) BTW az egész akció 40 percig tartott, ami pont egy 24 epizód hossza reklámok nélkül. :D
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
de nembaj a lényeg készüljön el a 24 :)
am én az utolsó évadot majd március 18-án fogom megnézni fullra XD
<#worship>#worship><#violent>#violent>