24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Azt mar lehet tudni, ha sikeres lesz, akkor folytatjak-e?
Én lehet megpróbálom megvárni az évadot és a végén darálni, de úgyse bírom ki szerintem.
Banner perfect (Y)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Lesz benne akcio rendesen.
Ps4 id: adamraw
most már tudom. durva hogy egy játékba mennyire lemodellezik már az embert.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Akkoris a legnagyobb baromság volt Renee-t kiírni. Értem hogy dráma, meg minden de így közvetlenül a sexuális élmény után egyszerûen embertelenség volt a stáb részérõl, legalább vártak volna pár órát ha már annyira gyilkolhatniuk van.
Szeretem a cicákat
lehet, hogy nem jó dolog nyújtani meg stb, de szerintem jó dolog nem cserbenhagyni csak igy a rajongókat. példát vehetnének tõlük sokan. amugy meg azóta sincs egy sorozat sem, amely hasonlítana monjduk a Lostra, vagy erre.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Május 5 elõtti 24 nappal nekiállok a 8. évadnak ismét :D
vagy lehet holnaptól az elsõ évaddal kezdeni és minden napra 1 részt hagyni XD
Akkor hálistennek Audrey ismét normális lesz, nem pedig bezakkant vega.
Azért szerintem tudni kellene befejezni. Oké, ez az évad kell, mert a rendes sorozat vége sokmindent adott, csak lezártságérzetet nem. De csak nem kéne a végtelenségig nyújtani. Na meg lássuk majd, hogy ez az epizódok közti idõugrálás mennyire lesz hiteles, mert ezen is múlik a siker.

24: Live Another Day - Yvonne Strahovski a stábban
A Fox csatorna ezen a napon nemcsak a sorozat visszatérésének dátumát jelentette be, hanem azt is, hogy a Chuck és a Dexter szériákban szerepelt Yvonne Strahovski is akciózni fog Kiefer Sutherland oldalán.
A 12 epizódos új 24 évadban Yvonne egy bizonyos Kate Morgan nevû briliáns, ám de robbanékony CIA ügynöknõt alakíthat Londonban. Az új szezon a többihez hasonlóan is egy napot fog bemutatni, azonban itt egyes órák kimaradnak majd a rövidített szezonnak köszönhetõen, ráadásul négy évvel az utolsó rész után veszi fel a cselekmények fonalát.
Mindezek után következzen a premier idõpontja, ami dupla epizóddal május 5-én lesz esedékes az amerikai Fox kínálatában.

régen én is napi 4-et néztem mikor el voltam maradva...
sõt volt,hogy egy este 6-7 részt is bedaráltam...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
13 résszel
Upfronts – FOX: 4 dráma, 5 komédia, 1 animáció + 2 limitált sorozat
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
én is örülnék ha újra láthatnám Bauert.. egy egész estés filmnek jobban örültem volna de ez is jó, csak hozzák a színvonalat
Azért a Jacknek is volt jópár csaja: a felesége, Nina, a mexikói csaj, az a nõ a fiával akinél bújkált, a miniszer lánya és a végén az ügynök csaj. Sajnos nevekre már nem emléxem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
de maga a franchise nem csak arról szól hogy 24 rész egy évad hanem az egész dráma ott van, jack-ek, a ctu, elnök, terroristák, stb :D kajak ma éreztem valamit a levegbe, mikor fizikán magfizikát tanitott a tanár, és jött ott az atombombával, hogy de jó lenne Jacket ujra látni bevetésen D :D
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Folytatódik a 24!! A Fox minisorozatként folytatná, 12 rész vagy kevesebb. Kiefer is benne lesz sztem, most hogy lõttek a Touchnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB