24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem a belsõ ember sean! tuti! az elnöknél meg tudjuk hogy a sofõrõs emberke...
de azért kár,hogy tony beépült emberke mert az évad elõtt már sejtettem,hogy tony is beépülõset játszik :S
desigo
Mit neki egy kis halál?
Simán túléli <#hehe>
andi0811
Igen, de ez az utóbbi megoldás elég nagy kitolás lenne a rajongókkal szemben. Várnák a következõ évadot, erre kiderül, hogy nem lesz, hanem itt a vége.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Fido4life
meg azon rajta van Fayed is, ahogy Jack épp operálja, biztos ezért rágott be rá a hatodik évadban 😄

Jó hogy írtad,nem is vettem észre hogy a 4.évados DVDn is vannak kimaradt jelenetek😊
Az a baj,hogy ha tudjuk melyik lesz az utolsó évad,akkor "várni" fogjuk a végén hogy meghaljon,úgy lenne ütõs ha azt kamuznák, hogy lesz még évad,de igazából nem lenne,és az adott évad végén meg lesnénk hogy wtf,mert akkor senki se számítana arra hogy meghal Jack.
Hát igen sajnos. Hogy igazi legenda legyen meg kell halnia...

fotográfik kolomp edisön :D

minden megy ...ez a gom ez tuti !
24!!!
Azt írják,hogy a 8.évad után jönne a mozifilm,ha meghalna akkor valószínûleg a filmben halna meg.
Most megnéztem magyar felirattal a részeket,de már az angolnál is feltûnt,hogy a 2.rész elején 3hulláról beszélnek,de a sniperes fickó csak 2 embert szedett le.
desigo
kösz szépen <#eljen>
Szolnokboy1
7x4-hez küldtem subot.

Ne haljon meg Jack, mert akkor lõttek a mozifilm ötletének. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Vhol olvastam,hogy vissza akarták hozni,csak vmiért aztán nem lett belõle semmi. Amúgy úgy volt eredetileg,hogy a 3.évad végén meghal,de aztán az utolsó pillanatban meggondolták magukat.
andi0811
Akkor Kim 😄DDD

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

A vörös hajú nõ, mint Jack utódja? Ááhhh...😄

Mellesleg ha Jack meghal, és netán folytatják a sorozatot, én nem fogom nézni. De ezt úgyse merik megtenni, mert nélküle nem életképes a sorozat.

andi0811
Vörös hajú FBI ügynök nõ?

ha nyereséges akkor kizárt
😊

Fido4life
én még azt nem értem hogy chase miért tûnt el (hiszen még a játékban is benne volt)

Jack majd kiképez egy utódot.<#vigyor0>
andi0811
Igen, ezt én is hallottam, bár még nem 100%. Én örülnék ha folytatnák, képes lennék bármennyi évadot végignézni belõle😊) Persze megértem a készítõket is, nem lenne jó, ha hanyatlásnak indulna a dolog, addig kell befejezni, amíg még van mondanivalójuk. Remélem azért, hogy valami ütõs véget találnak ki, nem pedig valami sablon dolgot, mint pl. hogy Jack feláldozza magát a hazájáért. Ha már meg kell hallnia (szerintem meg kell!), akkor az legyen valami igazán eredeti, és érdekes.

N o N a m e
Az a baj, hogy ha a 8. évad végén Jack Bauer meghal, akkor amerikának a továbbiakban vége... egyetlen terroristát sem tudnának elkapni 😊
theone91
Most olvasom Junkie-n, hogy valszeg (!) a nyolcadik évad lesz az utolsó. Vélemények?

andi0811
Legújabb K-Lite packom van, nem tudom mi lehetett a gond. Végül is most már mûködik a dolog, ez a lényeg. Az idõzítéssel nekem sem volt gond, minden rendben ment.

a felirat idõzítése amúgy nálam jó volt,semmi gond nem volt vele
de az is lehet,hogy nincs vmi kodec a gépeden fent!
andi0811
Lehet, hogy aviban volt alapban, nem néztem meg, de nem ment sem a Windows Media Playerrel, sem a BS Playerrel, sem a Power DVD-vel. Miután átkonvertáltam aviba a FormatFacotry-vel tökéletesen ment, minden lejátszóval

Én amúgy bs playerrel nézem és nekem mûködik....
Köszönöm a feliratokat!!!!
Istenek vagytok!!!!
Alap, Gom Playernél nincs jobb ^^

alapból aviba van a film 😄
hacsak nem mkv...
amugy én gom playerrel nézem,mert ez mindent visz!
andi0811
Nekem is volt ilyen problémám. Úgy oldottam meg, hogy átkonvertáltam a filmeket .avi-ba. Ajánlanám a FormatFactory (én ezt használom), vagy az Any Video Converter nevû programokat.

desigo
jaaah
javítva...
de õ (és én) nem a feliratos linkre gondolt hanem a banner alatti
| Hosszupuska SUB | -linkre 😊
Sziasztok!Szeretnék megint vmit kérdezni... Letöltöttem a 7. évad elsõ 2 részét, de a BS player nem tudja lejátszani... Mivl próbálkozzak? Honnan tudom letölteni?

köszi Fj
desigo
hm
ha én rányomok egybõl tölti le a zip fájlt...
Csacsi
Abból volt a DVD-n egy kimaradt jelentes rész Behroozzal kapcsolatosan. Megmentette a CTU.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A harmadik tényleg fasza volt. A negyedik is marhára tetszett, fõleg az EMP-s rész. Igazából szerintem az 1. és a 6. kivételével mindegyik egyformán fasza.

Én se emléxek hogy mondták volna,pedig decemberben néztem meg. A mentõs csóka mondta hogy elveszítjük,és utána nem emlékszem,hogy lett volna utalás,hogy mi történt vele. De pl. a 4.évadban Behrooz gyerek is így járt,majd lesz vele valami...aztán nem lett semmi.

Nekem a 3.évad a kedvencem,jó pörgõs volt,a kevésbé kedvenc meg a 2.évad,második fele nekem unalmas volt.
ugyanazt írtam én is :|
N o N a m e
Desigo, a bannerben a Hosszupuska SUB linket cseréld ki erre.
desigo a husszupuska SUB linkjét javítsd már ki erre http://www.hosszupuskasub.com/
mert ami mostvan annál klikkelni kell még1szer 😛
Szolnokboy1
a 3. rész magyar feliratát megtaláljátok a hosszupuskán vagy a feliratok.hu-n!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Huh, nálam pont az elsõ az aminek semmi köze a 24-hez, inkább csak felvezetõnek tekintem.

Fido4life
Ezen nem lepõdök meg sokak kedvence az öt, elõször nézve én is beleéltem magam, de így visszanézve teljesen ugyanaz megy amit már az elõzõ évadokban is láthattunk, csak feldobták azzal hogy megritkították a szereplõ gárdát. De nálam nem ebben merül ki egy sorozat izgalmassága (a történet egyszerûen nevetséges volt hogy késöbb kiderül hogy az elnök volt benne az egész szarkavarásban, meghogy egy egész utasszállítót leakar lövetni Bauer miatt, áhh...) A negyedik is elsõre jó volt, de mivel csak az van meg eredetiben így elég sokszor láttam, és abban is elég sok az idegesítõ jelenet. A legjobb 24 számomra kétségkívül az 1, abban volt benne azaz az igazi 24-es hangulat, amit eddig semmi évad se tudott utánozni, de mivel a sorozat másokkal ellentétben mindig fenntart egy színvonalat, aktív nézõje vagyok, amíg be nem dobozolják.

zsutyesz
nah, asszem hazamegyek és megnézem újra én is <#eljen><#awink>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

andi0811
Most pár hete, amikor a Cool-on leadták szinkronosan is az ötödik évadot, megint megnéztem. Az utolsó rész, annyira, de annyira jó volt, hihetetlen hangulata volt a dolognak, a zene alatta meg egyszerûen zseniális volt. Arra a zenére gondolok fõleg ami akkor ment, amikor Logan a beszédét mondta Palmer búcsúztatásán, közben meg Chloe lejátszotta a hangfelvételt az államügyésznek. Már nagyon sokszor láttam ezt a részt (az abszolút kedvencem minden eddigi rész közül), de ennél a jelenetnél mindig padlót fogok, annyira jól sikerült!

zsutyesz
valóban, az ötödik az egyik legjobb évad szerintem is.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

andi0811
Neked az ötödik évad mélypont volt? Érdekes, nekem az volt a kedvencem! Ja, a Fayedes rész tök jó volt, talán a legjobb az egész hatodik évadban (leszámítva ez elsõ négy rész, amik azért nagyon ott voltak).

Fido4life
jó de akkor már túl voltunk a sorozat mélypontjain is (negyedik, ötödik évad) így én akkor már nem a bakikra figyeltem, hanem örültem hogy tudják tartani a hangulatot (Jack vs. Fayed vagy hogy hívták 😄 na az mekkora jelenet volt már " say hello to your brother")

andi0811
Na igen, de a csaj (Janet?), csak egy hétköznapi ember volt, Logan, meg W.Palmer meg az USA elnökei.

Fido4life
ennyi erõvel az elsõ évadban sem kaptunk reagálást arra hogy Kim hogy vélelkedett barátnõje haláláról 😄 amint meghalt a csaj, mindenki elfelejtette hogy létezne..