5854
-
#4367 Szerintem jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aaront jó volt újra látni :D És szerintem nem csak a kis buzigyerek van benne. -
fjozsi71 #4366 Sziasztok!
Egy picit laposnak éreztem ezt a részt, nem volt benne az az érzés a végén, hogy nem bírom ki a következő hétig....
Azérz persze nagyon várom...
J -
Quantumleap #4365 Ekkora önismétlést azért csak nem sütnek el, ha jobban belegondolok. Habár a "szavazásra bocsájtjuk az elnök posztra való alkalmasságát" is majdhogynem egy az egybe megismételték a 6.évadban. -
#4364 Tényleg! Ez idáig fel sem tűnt! -
ba32107 #4363 Ja, és mindkettő nő :D -
#4362 Végül is volt már egy elég komoly hasonlóság. Jack mind a kettőjüket "megölte" , úgy, hogy azok mégis életben maradtak.
És egy apróság. Mind Nina, mind Renee sötétkék ruhában szaladgálnak a nap folyamán. -
#4361 Sztem a szőke picsa lesz, aki lefeküdt a kollégájával. -
Quantumleap #4360 Renee, mint Nina Mayers 2? Érdekes deja vu lehetne, pláne, ha az évad végén brutálisan meggyilkolná Kimet. -
#4359 Lesznek itt még óriási csavarok :) -
#4358 Én csak írtam, hogy gyanús. És az is. :) Előtte írtam, hogy ki lehet a besúgó az FBInál.
Ő nyitotta ki a cellát, annyira mindenhol ott akar lenni, Dubaku külön rákérdezett, hogy ő is megjött-e, meg ilyenek. -
#4357 Hát, nem tudom, de bennem felmerült már Larry. Aztán gondolkodtam a dolgon, és megint csak felmerült Larry . Sőt már olyan is megfordult a fejemben, hogy két tégla van, mint annó az első évadban. Mondjuk Larry és Renee... Lehet, hogy túl sokat agyalok ezen a problémán? -
Tomek83 #4356 FBI-osok közül egyedül Larrynél mondanám azt,hogy ez odabaszott,ha róla derülne ki,hogy áruló. Fehér ház közül meg talán az a szereplő,aki (ha jól tudom)a következő részben fog feltűnni,mert az tényleg érdekes lenne.De majd meglátjuk hogy neki milyen szerepet szánnak. -
#4355 Nem tudhatod. Lehet, hogy ő is beépült -
Quantumleap #4354 Ö mióta FBI-os? -
#4353 intercom -
piamania #4352 vki válasz erre? -
#4351 Még Motobó neje gyanús. -
#4350 Na ő lehet az áruló. Vagy Erika? Tuti nem a repgépesfeleségmegmentős csóka. :) -
#4349 egyetértek!!! az részemről egy orgazmussal érne fel. :D -
#4348 kimosták a zagyát a zufók :D -
#4347 Kristen Bell kéne 24-be -
#4346 lol. :) így sem néz ki jobban egy fokkal sem. :) -
#4345 Janeane Garofalo szőkén lol
-
#4344 Az évad elején én is féltem,hogy unalmas lesz de ahogy teltek a részek úgy lett egyre izgalmasabb.
Az elnökasszony férje szál volt kifejezetten unszimpatikus meg Janis Gold feje és az elnöknő is kicsit noob.
Ezeket leszámítva alig várom hétről-hétre.Talán izgalmasabb ha egymás után nézi valaki a részeket de így is meg van a feelingje szerintem. -
ba32107 #4343 Most vagyunk ugye a harmadánál az évadnak, most már nagyjából mindenkinek lehet egy kialakult véleménye. Én egy picit csalódott vagyok. Nincs meg az az izgalom, ami a régi évadokban volt. Az új szereplők sem tettek jót a sorozatnak. Persze a hetedik évadta már nyilván nem nagyon lehet mit kitalálni, de azt ígérték, hogy ez az évad más lesz, új lesz, tele lesz izgalommal. Max annyi benne a más, hogy nincs CTU, de annak a helyét átvette eddig az FBI/Billék helye/Fehér ház.
Persze nyilván nem nagyon lehet a hetedik évadra már sok újdonságot kitalálni. Részemről nem is bánom, hogy nem lesz több, a 8. évad éppen elég lesz, addig kell abbahagyni a sorozatot, amíg nem esnek át a ló túloldalára. Az is lehet egyébként, hogy egyszerűen azért nincs meg a kellő izgalom, mert hetente nézem. A hatodikat kivéve az összes évadot daráltam, és valami hihetetlen jó volt. A hatodik, és most a hetedik évadot hetente nézem / néztem, és így sokat veszít az élményből.
Egy szó mint száz, eddig azt tudom mondani, hogy a hetedik nem több, mint egy átlagos évad. Remélem ez változni fog. -
#4342 Egyetértek. -
#4341 Az utolsó 5 perc az eszméletlenül izgalmas lett -
piamania #4340 Hello!Melyik magyar cég forgalmazza itthon a sorozatot?köszi -
#4339 Valszeg. Imdb szeint a 7×24-ben lesz majd, de ugye tudjuk az oldal pontossága megkérdőjelezhető. -
rumkola #4338 Még nem láttam a 7.-et, de most már elkezdhetne pusztulni ez a sok unszimpatikus szereplő, de villámgyorsan...
Négyükön kívül mindegyik halálának örülnék.
-
#4337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg ne legyen igazad, de annyira furcsa, hogy nem szól egy szót se a részekbenés annyira nincs szerepeltetve...szinte biztos, hogy van vele valami, amiről mi nem tudunk. -
#4336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Tony lesz az a valaki de ne legyen igazam. Nagyon gyanús nekem.. -
#4335 hm...tééényleg. -
#4334 Jon Voight, valszeg. :) sztem hamarosan bejön a képbe. -
#4333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom elnöknő férje csak túléli...Dubakuban nem érzek túl sok erőt már, szvsz hamarosan elkapják/megölik Jackék, de mint tudjuk, mindig valaki más is áll a háttérben, valaki, aki nagyobb erővel rendelkezik :) -
#4332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Juhhú. Túszul ejtik Marikát... :D Kicsit megszorongatjék majd Dubaku-t... :D -
#4331 7x9 promo
Promo spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jövő héten kiderül, ki az áruló az FBI-nál. :)
-
#4330 küldtem subot, lehet nézni. köszönetet PM-ben, e-mailben vagy a megfelelő fórumokon lehet nyilvánítani. -
#4329 Üdv.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem pont az volt hangulatos módszer, hogy nem egy hatszor eljátszott robbanást látunk, hanem csak frissít a képernyő :D olcsó de feeliges megoldás :) a vége meghát hatalmas volt, pont azt hittem hogy sikerül megmenteni, erre bumm :O -
#4328 ASDSD:SAD:SAD:AS
jaja. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég kiábrándító volt, h nem mutatták ahogy az álMatoboék felrobbannak. :/
Egyébként szvsz tartsuk vissza a HSZ-eket holnapig, amíg elkészülök a felirattal.