5854
-
#4447 Cassar otthadja a sorozatot. -
Dean Winchester #4446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam,hogy shean áruló éreztem, jól megéreztem sajnos a 2.rész után :(
sztem tony átveri jacket félek átkurja :(
de ne legyen igazam :D
jó rész volt ,jó is lesz továbbra is. -
#4445 jáááááááááááájjjjj
az ötödik nagyon komoly ! -
#4444 Öt új trailer a jövő heti dupla részekhez.
Itt! -
#4443 Az utolsó 2-3 rész hamarabb lesz "kölcsön kérhető"...
Május 18-án lesz a 7×22, aztán 25-én a 7×23-24... A szokásos duplarészes finálé. -
#4442 az tényleg laza volt,hogy felvette az inget
aztán ha megírta a jelentést nézzen már le a pszihomókushoz
lol -
#4441 "Május 17-én jön ki a 24 7. évad DVD-n, ami azt jelenti, hogy netre a tévés finálé előtt felkerülhetnek a zárórészek, valamint, hogy spoilerhegyek várják majd az óvatlanokat." - sorozatjunkie...
Well? -
katonadani #4440 "This is one night, America will never forget" -
#4439 Szerintem mindenki levágta egyből Ryan arckifejezéséből hogy mi lesz a célpont - ha figyelte a fél perccel előtte történő eseményeket. -
#4438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Levegőből? Egy bomba és kész :) -
#4437 Ja, igen, sry, ezt elfelejtettem kiírni. -
#4436 Vigyázat ez a spoiler a következő két rész bemutatójának a Spoilere. -
#4435 Ez durva... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont a white house-t támadják meg? Azért arra kiváncsi leszek hogy lesznek képesek rá, mégse 2 rendőr őrzi az egészet :) -
#4434 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De meg kell hagyni jól bírta a kar keresztüllövést. Felvett rá egy inget oszt kalács. Később még az ügynökök is megrángatták, mikor elkapták. :D Meg még furcsa volt nekem, hogy mikor újraélesztették Dubakut, a defi hogy nem ölte meg a minivinyót? -
#4433 Szerintem is. A 24 pont ezért jó, hogy olyan élethelyzetek és párbeszédeket szembesítenek egymással, ami a való életben igen ritkán történik meg és még is igazi érzésekről szól. -
#4432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért mégis mi mást csináltál volna ? Szegény csaj lelkileg romokban hever, hát hagy adja ki a feszültséget... Amúgy az ilyen jelenetek miatt más nekem a 24 mint a többi sorozat. -
#4431 Tényleg ez volt a legjobb rész az évadban. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legmegnyugtatóbb, hogy azt a faszszopó tenyérbemászó képű kis köcsög FBI-os gyereket letartóztatták. Külön öröm! -
#4430 Nekem az autós üldözés nagyon tetszett! -
#4429 Nagyon jó rész volt. Az évad egyik legjobbja!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon összekapott Renee és Jack, mondjuk a csaj eléggé kiborult, de én már az első pofont sem hagytam volna:]. Nekem Tony viszont túlságosan sejtelmes és aggasztó a stílusa.
Amúgy meg: visszatért Tony, de teljesen más a karaktere és már nem az, akit annyira csíptem az előző évadokban. -
#4428 köszkösz
banner alatt... -
#4427 küldtem subot. zsír rész volt sok baromsággal. :) de mi szeretjük. :D -
#4426 kösz. -
wody #4425 19 óra környékén! -
#4424 Magyar felirat mikorra várható a tizedik részhez? -
Tomek83 #4423 Használhatta volna a "get data back" programot is,az visszahozza a cuccot a formázott meghajtóról:)
-
#4422 Álkoppan... Fincsi lesz! -
katonadani #4421 Ja,bocs,tényleg,azt már én is megtudom csinálni:D Ennyire nem vok benne az angolba még felirattal se hogy ezt rendesen tudjam értelmezni:D -
ba32107 #4420 Tudom hogy nem írt, csak előre szóltam másnak -
#4419 Nem ő hozta vissza de mondta is hogy tükrözte a filet egy másik serverre decrypt közbe ezért nem veszett el :) -
katonadani #4418 SPOILER!
Dubaku elég naiv volt amikor elhitte hogy Marika vele fog menni és otthagyja Rosát. Am meg Marika szépen belemanőverezte a kocsijukat a másikba. Jack meg megint az "átcsúszok a kocsi motorháztetején" trükköt alkalmazta,ami nekem nagyon bejön. Chloe meg egy zseni lenne ha tényleg meg tudná csinálni, hogy visszahozza az adatokat a leformált meghajtóról.:D Sean meg szimplán egy f***.Lelövi a csajt,ilyen hülye tervet...Mondjuk majdnem bejött. -
Dean Winchester #4417 sztem ott nem irt semmi spoilert...
de am ja én is úgy vagyok vele mint te,énse nézek előre semmitse! -
ba32107 #4416 Spoilerezzetek, és külön jelezzétek ha erről írtok légyszi, nem mindenki nézi meg a promókat. -
#4415 -
#4414 egyik legjobb rész évadból :) 10. -
#4413 ááááááá
Jövőhéten dupla rész. És ahogy látom. Egész jó kis rész lesz. Na olyan még nem volt egyik évadban sem, ami ott lesz :D
Következő két rész promója -
#4412 Szerintem összeségében egy jó kis epizód volt a tizedik. -
#4411 Hát igen önismétel a sorozat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adathozdózót kivágyni a roszfiúból... (ld. 2 évad.) -
Hoz_Hun #4410 Na ezek se tudnak újat kitalálni.
Amúgy jó lett volna ez a rész, de hát "copy paste" jó egypár esemény. -
ba32107 #4409 Aham, szerintem is marha jó volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack aztán barátságos egy típus: leül mellé az állítólag legjobb barátja, és így köszönti: "What the hell are you doing here?" -
#4408 na a 17-ik perctől ismerős jelenet lesz a második évadból :D amúgy kurva jó rész volt, pörgős, izgalmas és még érzelmes is :) (Y)