24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt én is figyeltem,hogy angolul beszéltek,de a Dubaku meg mintha franciául beszélne. Amúgy nem szenegáliak,hanem sangalaiak😊
theone91
Nem értem, hogy az elsõ évad óta, nagyon kevés az olyan jelenet, amelyben a külföldiek (jelen esetben Szenegáliak), a saját anyanyelvükön beszéltek volna. Tobo és Tobóné miért beszél angolul a pánikszobában, ahol ugye csak õk vannak... 😊

Drazen-éknél (elsõ évad gecijei, utye.) nem volt hasonló "probléma" túl sûrün. Angol felirattal ment, oszt kész. Vagy az amerikaiak ennyire nem kedvelik az olvasást? 😄

Apróság ugyan, de nekem mindig feltûnik

theone91
No,s mégsem HD-ban szedem a 7x05-öt. Nemhinném, hogy a félkövület laptop bírná.

Bazz,az utolsó perctõl kirázott a hideg,zene is alatta király volt.
Nagyon durva volt a vége! Alig várom a következõt!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem fog megfulladni ott bent?

Érdekes rész volt, várom a folytatást 😊
Szolnokboy1
WÁÁ! Így nem lehet vége!!! Úristen!

Felirat holnap délben, ha gyorsan kijön egy nagyon jó idõzítés, akkor talán még ma, mert most újra kell idõzítgetnem az egészet.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Csak arra céloztam, hogy Fido szerint te megerõsítetted, erre kiderült, hogy nem is szóltál semmit. Számára fail 😊

Van már torrent.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Szolnokboy1
ezt magyaráztam, jaj! na mind1, 4-kor lesz torrent, az a lényeg.

igen de az nálunk késõbb 😄 vagy ha amerikában élsz akkor igen te tudod tölteni,mi nem 😞 csak hajnalban ...
Szolnokboy1
most mi fail? Én azt mondtam, hogy amerikai idõ szerint 9 óra múlva lesz az epizód. de az magyar idõ szerint nem 9 óra hanem 9 óra + az idõeltolódás (6 óra). Ez még testvérek között is hajnali 3 órát jelent, plusz cirka 1 óra, amíg felkerül.

"amerikai idõ szerint, minden bizonnyal."

gyk: ez azt jelenti, hogy amerikában este 10 körül lesz torrent.

én ugyan nem!

lol, mekkora fail 😄

Szolnokboy1
"3 óra múlva torrent avalible: szolnokboy rá is erõsített hogy lesz torrent"

én ugyan nem! 😊 torrent hajnalban lesz.

theone91
Khömmm... -.-

Mondays, azaz hétfõnként.

nem értem én se 😄
ott nem vasárnap este adják le tv-ben?
mert ha hétfõn adják le akkor kedden reggel 6 környékén lesz új rész =)
andi0811
Az idõeltolódás 6 óra. Tehát, ha náluk este kilenctõl megy a film tízig, akkor az nálunk kedd hajnali négy óra. Akkortól érdemes a torrenteken keresni a filmet, elég hamar fel szokták rakni az új részeket.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Fido4life
Gyerekek én két dolgot nem értek:
1. Este 9-kor lesz az új rész ugyebár. De eddig nem arról volt szó hogy más idõosztás van külföldön, mint itthon ? Tehát ami nálunk este 7 az ott hajnali 3 ?(kb.)
2. Ez az oldal amit linkeltem azt írja hogy 3 óra múlva torrent avalible: szolnokboy rá is erõsített hogy lesz torrent, viszont adáskor hogY ? Nem úgy megy ez hogy felveszi valaki elötte ?

uhh nekem most esett le ,hogy ma újabb részt kapunk 😄
lehet azért mert nem oly rég láttam 4-et egybe azt hamarollom az idõt...
Szolnokboy1
amerikai idõ szerint, minden bizonnyal.

Fido4life
na de én találtam egy ilyet.
"Countdown: 9 Hour(s) (eventual torrent download availability)
Date: Mon Jan 19, 2009"

Ez most azt jelenti hogy 9 óra múlva már torrent is lessz ?

Szolnokboy1
hétfõ esténként van, csacsi téved. 😊

Fido4life
most én vagyok vak, vagy még nem töltötték fel ?

Fenrir
Nekem bejön ez a hetedik évad, ennyi várakozás után már teljesen mindegy 😄

A halál csupán a kezdet...

sziasztok!
Megnéztem az 1-4 epizódokat... Hát én nagy rajongó vagyok, de nem nagyon tetszett eddig a dolog. íez a beépülõsdi, már lerágott csont, az elnöknõ kicsit gyagya /a karakter/ olyam mamis inkább mint elnökös. A ügynökség nem szimpi, a vörös csaj jó, a többi elég antipatikus. Hát remélem jobb lesz a folytatás...
üdv mindenkinek: Fj
Fido4life
<#eljen>

Szolnokboy1
egyetértek, kivéve a "vörös picsát", mert az a csaj tökéletes választás volt. szvsz.

desigo
Öregkorára teljesen kikupálódik xD
Szolnokboy1
tudom, azért borultam rajta. 😊

asszem az volt a címe ja

fotográfik kolomp edisön :D

theone91
A Rookie-ra gondolsz?

[NST]Cifu
Nem vitatom el, hogy lehet jó 'prequelt' csinálni egy jó franchise-ból, erre példa lehet a Mission Impossible (az eredeti sorozat 1967-es), vagy a Star Trek, amely idén kap egy elõzmény mozifilmet az eredeti sorozathoz. Ám mindkét esetben hosszú kihagyás volt a folyományoknál, így már "megkoptak" az emlékek.

Azt kétlem, hogy a 24 mûködne egy nem Keifer által játszott Jack Bauerrel. Hogy 10-20 év múlva újra elõveszik-e, az más kérdés, akkor lehet, hogy újra mûködni fog. De ez csak az én véleményem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kizárt. Jack viszi a sorozatot.
Láttam egy pár részt a netes, Jack nélküli 24 sorozatból 1-2 éve, de nagyon nem volt az igazi...

Blacksheep333
Inkább Jack nélkül, mint sehogyse. 😄
1 évad kellene, hogy befogadná a gyomrunk, de ha nagyon jó lesz a sztory, meg az egész akkor nem lenne rossz. Ott lenne Tony, mint régi motoros.

Az operációs rendszeren is túl...

theone91
Jack nélkül folytatódó 24?

Hemhinném, hogy jó ötlet lenne.

Blacksheep333
Szerintem Jack Bauer maradjon csak Keifer Sutherland. Ha meghalna vagy visszavonulna a karaktere még mindig folytathatnák az évadot más szereplõkkel. Maradna a terrorista elhárítás és a sorozat felépítése, csak éppen nem Jack Bauerrel, hanem más karakterrel.

Az operációs rendszeren is túl...

Heh, rohadtul unszimpatikus nekem mindenki ebben az évadban a vörös picsától kezdve a geek barmokon keresztül az elnökig...
Nagyon gáz volt a casting, vagy esetleg ez direkt van így?

Talán Kim az egyetlen, akit másnak kéne játszania.
[NST]Cifu
Igen, hogy csodát még nem mûveltek vele. ^^

Maszkírozás. Mond neked valamit ez a szó?😊
[NST]Cifu
Ezzel az elõzmény dologgal az a baj, hogy a színészek bizonyos biológiai okok miatt öregednek (afene hinné :Ð), így egyre nehezebb elhitetni, hogy fiatalabbak, mint a sorozatban. Ne feledjük, hogy amikorra a filmet elkezdhetik forgatni, már jó tíz éves lesz a franchise.

Például a Nina-t játszó Sarah Clarke ma már így néz ki:

Nem öreg még (36 éves per pillanat), nem is tartja rosszul magát, de nehezen hiszem, hogy hihetõen eljátszhatná a fiatalabb Nina Myers-t. A másik lehetõség, hogy fiatalabb színészeket vetnek be, de ezzel ugye megragadtuk a problémát, hiszen akkor Jack Bauer sem Keifer Sutherland lesz... Az pedig azért már nem az a 24, amirõl általában mindenki beszél, lássuk be.

Persze igen, lehet, hogy Jack Bauer lesz az új James Bond (hé, elvégre õ nem is amerikai, hanem angol titkosügynök, kell tehát egy saját amerikai szuperhõs), és ez esetben a karakter marad a lényeg, nem pedig a színész...

Láthattunk is ásítozást, például Masontõl. Jó lenne újra ilyen reális dolgokat tenni a sorozatba.
Fido4life
hát gondolom azért, mert kicsit furcsa hogy éjfélkor még nagyban sakkoznak, másrészt szinte az összes szereplõ gondolom már egy jó ideje fent volt mielött beindult volna a timer.. így végülis õk nem 24 órát vannak fönt hanem majdnem 48-at 😄

desigo
vannak ötleteid xDDDDD
theone91
Spin-off gyanús... 😄

andi0811
Vagy esetleg életben marad, nyugdíjba vonul, és kerekersszékben, hallókészülékkel meg távcsöves szemüveggel kergeti a rosszfiúkat. De sajnos annyira remeg már a keze, hogy fél méterrõl sem tud senkit eltalálni, vagy esetleg elfelejtette bevenni a gyógyszereit, és véletlenül saját magát kínozza meg.<#idiota>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Tényleg õ játszotta.
passnetos=passzentos
Szolnokboy1
😄😄😄😄D😄

"Mert Henderson visszatér mint Robozsaru"

Legjobb!! Ezen sírtam! 😄

Szerintem a mozifilm inkább valami elõzmény kellene, hogy legyen, ami idõben az elsõ évad elõtt játszódik. És viszontláthatnánk benne pár régi arcot (Chappelle, Mason, Nina, Jamie, Walsh stb.). És akkor Jack értelemszerûen a sorozat végén halna meg. Nekem az is eszembe jutott, hogy az õ haláljelenete éjszaka lenne passnetos, rádobna a drámaiságra. Vagyis az utolsó évadnak sötétben kellene kezdõdnie. Mellesleg nem értem, hogy az elsõ évad óta miért nem csináltak ilyet.