24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drazen-éknél (elsõ évad gecijei, utye.) nem volt hasonló "probléma" túl sûrün. Angol felirattal ment, oszt kész. Vagy az amerikaiak ennyire nem kedvelik az olvasást? 😄
Apróság ugyan, de nekem mindig feltûnik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felirat holnap délben, ha gyorsan kijön egy nagyon jó idõzítés, akkor talán még ma, mert most újra kell idõzítgetnem az egészet.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
"amerikai idõ szerint, minden bizonnyal."
gyk: ez azt jelenti, hogy amerikában este 10 körül lesz torrent.
lol, mekkora fail 😄
én ugyan nem! 😊 torrent hajnalban lesz.
ott nem vasárnap este adják le tv-ben?
mert ha hétfõn adják le akkor kedden reggel 6 környékén lesz új rész =)
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
1. Este 9-kor lesz az új rész ugyebár. De eddig nem arról volt szó hogy más idõosztás van külföldön, mint itthon ? Tehát ami nálunk este 7 az ott hajnali 3 ?(kb.)
2. Ez az oldal amit linkeltem azt írja hogy 3 óra múlva torrent avalible: szolnokboy rá is erõsített hogy lesz torrent, viszont adáskor hogY ? Nem úgy megy ez hogy felveszi valaki elötte ?
lehet azért mert nem oly rég láttam 4-et egybe azt hamarollom az idõt...
"Countdown: 9 Hour(s) (eventual torrent download availability)
Date: Mon Jan 19, 2009"
Ez most azt jelenti hogy 9 óra múlva már torrent is lessz ?
A halál csupán a kezdet...
Megnéztem az 1-4 epizódokat... Hát én nagy rajongó vagyok, de nem nagyon tetszett eddig a dolog. íez a beépülõsdi, már lerágott csont, az elnöknõ kicsit gyagya /a karakter/ olyam mamis inkább mint elnökös. A ügynökség nem szimpi, a vörös csaj jó, a többi elég antipatikus. Hát remélem jobb lesz a folytatás...
üdv mindenkinek: Fj
fotográfik kolomp edisön :D
Azt kétlem, hogy a 24 mûködne egy nem Keifer által játszott Jack Bauerrel. Hogy 10-20 év múlva újra elõveszik-e, az más kérdés, akkor lehet, hogy újra mûködni fog. De ez csak az én véleményem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Láttam egy pár részt a netes, Jack nélküli 24 sorozatból 1-2 éve, de nagyon nem volt az igazi...
1 évad kellene, hogy befogadná a gyomrunk, de ha nagyon jó lesz a sztory, meg az egész akkor nem lenne rossz. Ott lenne Tony, mint régi motoros.
Az operációs rendszeren is túl...
Az operációs rendszeren is túl...
Nagyon gáz volt a casting, vagy esetleg ez direkt van így?
Például a Nina-t játszó Sarah Clarke ma már így néz ki:

Nem öreg még (36 éves per pillanat), nem is tartja rosszul magát, de nehezen hiszem, hogy hihetõen eljátszhatná a fiatalabb Nina Myers-t. A másik lehetõség, hogy fiatalabb színészeket vetnek be, de ezzel ugye megragadtuk a problémát, hiszen akkor Jack Bauer sem Keifer Sutherland lesz... Az pedig azért már nem az a 24, amirõl általában mindenki beszél, lássuk be.
Persze igen, lehet, hogy Jack Bauer lesz az új James Bond (hé, elvégre õ nem is amerikai, hanem angol titkosügynök, kell tehát egy saját amerikai szuperhõs), és ez esetben a karakter marad a lényeg, nem pedig a színész...
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
"Mert Henderson visszatér mint Robozsaru"
Legjobb!! Ezen sírtam! 😄