5854
-
#4487 Nem tudok mit írni róla minthogy ütött de rendesen.10/10 nem kérdés.Vérbeli 24 a javából. Nekem nagyon tetszett a 6. évad is és nem értettem hogy sokaknak miért nem jött be.Hát most már értem. Tényleg gyengébb volt az az évad elég csak a jelenlegihez hasonlítani. -
#4486 mocskos 24 írók^^
nemkicsit durvák mostani részek
és persze most várhatunk megin-.- -
#4485 Nagyon jó volt mindkét rész. Még ha voltak is benne faszságok is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A régi Jack előbb kábította volna el az elnököt, minthogy kinyissa az ajtót.Egyébiránt szerintem faszság az, hogy visszavonulnának. Nem hiszem el, hogy ennyire egyszerűen át lehet őket verni, és azt sem, hogy abban a szobában nincsen egy mindentől, lefedhetetlen teljesen különálló telefon, amivel lehet kifelé jelezni. Ezt ne akarja velem elhitetni senki. Amúgy még mindig imádom a sorozatot, és ez is csak picit zavar, az értékéből nem von le. Így legalább izgalmas :D -
#4484 Anyás... Jó részek voltak, az biztos! Úgy látszik beindult a sorozat, a 7×10-től.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem, hogy Juma megöli Bill-t vagy Aaron-t. Hiányolnám őket. -
#4483 Nekem reggel nyolckor már megvolt mindkettő, de én várok feliratra. -
#4482 Jó volt ez a két rész, főleg a 12. Nem ilyen támadásra számítottam, de ütött. -
#4481 Nekem, most jött le mindket rész. Neki is látok. -
#4480 még szedegetjük xD -
#4479 Nah mi van, ennyire ütött a dupla rész, hog ymég senki sem írt. Én majd 17:00 felé kezdem nézni. Már alig várom :D -
#4478 Holnap dupla rész ? Huhh el is felejtettem :D (mármint azt hogy dupla)
-
#4477 Mindig kedd hajnalban van új rész. Ez mindig így volt, és mindig így lesz. -
#4476 ha emlékeznék rá pontosan, nem kérdeztem volna... -
Quantumleap #4475 Hétfön, napközben, európai idö szerint?
Amúgy a héten duplarész lesz. -
#4474 már kint szokott lenni ilyenkor, nem? -
#4473 Annyira nem lesz, hogy ma dupla epizód lesz. -
#4472 a 24 c. sorozat új epizódjáról -
Quantumleap #4471 Te miröl beszélsz? -
#4470 mivammá, ma nem lesz 24? -
Quantumleap #4469 Látom a jövöt. Látok benne egy párbeszédet:
JACK:Tony, miért csinálod ezt?
TONY:Te is felelös vagy Michelle haláláért!
JACK:Tudod nagyon jól, hogy kik voltak a fö elkövetök.
TONY (fegyvert rászegez):Pofa be! Fogalmad sincs, milyen érzés nekem!
-
#4468 jaja -
rumkola #4467 ez a lépcsőn ülős jelenet - a van még valami szitu - nevetséges volt
egyre gagyibb
-
#4466 Ezek a tények, de szerintem túl egyszerű, hogy korruptak az amerikaiak, meg a két okostojás áll a terrortámadások mögött. Most nem olyan csavarra gondolok, mint korábban, hogy az elnök áll mögötte, vagy mások, esetleg Jack egy újabb családi bosszút fontolgató valakije, de olyan értelmetlennek tűnik (egy ilyen terrortámadás és az ok). Szóval vékony az indíték az általam leírtak miatt. Várok valami csavart, mert így elég ovis a történet, sőt néha azt várom, hogy Chuck Norris mikor tűnik fel? :D -
#4465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem úgy jött le, hogy a terrortámadást Dubaku és Juma szervezi, bosszúból azért, mert az USA beavatkozott a Sangalai harcokba. Illetve, hogy zsarolják a kormányt, hogy hagyja abba a katonai beavatkozást. Az amerikaiak (a "rosszfiúk") csak fegyverekkel és pénzzel segítették a harcokat ott Afrikában. Ez derült ki a Redemptionből. Az amerikaiak pedig (a korruptak) akik segítenek nekik - véleményem szerint - csak le vannak fizetve, vagy esetleg ideológiai megfontolásokból csinálják. -
#4464 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, de ilyen nyersanyag máshol is van. Ezért terrortámadásokat szervezni az USA ellen, meg kormány méretű összeesküvést kreálni. Minek? Ekkora haszon gyémántból és fegyverből máshol is lenne, vagy talán picivel kevesebb, de egy ilyen összterrortámadást, plusz a következő részben majd kitudja mi ellen egy másikat megszervezni iszonyat költség. Szóval nekem túllihegettnek tűnik a dolog, és mivel tk. a 10. részre eljutottunk oda, hogy kilőtték az egyik szálat, így már rossz, ha egy újabb túszejtéses terrortámadást 14 részen át akarnak nyomonkövetni. Ezért érzem azt, hogy ez mind elterelés, és tök másról van szó, de hogy miről, fog. sincs. -
katonadani #4463 Ezt korrigálnám....nem kevesebb magyarázat van, hanem talán nehezebb magyarázni -
katonadani #4462 Azokra gondolsz akik be lettek épülve a kormányba meg a vezető ügynökségekbe? Mert ha igen, akkor pl. Sean és Erika,aki egy programozó vagy micsoda nem keres olyan sokat és lazán meg lehet győzni egy kis plusz pénzért h juttasson infót nekik. Hát ami Burnettet illeti, hát ott kevesebb magyarázat van mer hát ő azér keres elég sokat gondolom egy szenátor mellett. Őt lehet h meggyőzték valamivel h magas posztot kap Sangalában vagy ott is simán a pénz.....Pénz beszél.. -
rumkola #4461 gyémánt? fegyverkereskedelem? -
#4460 Az oké, hogy az USAt érdekli, de az amerikaiaknak ("a rossz oldalnak") miért fontos? -
katonadani #4459 Ami nincs is rajta a térképen...:D:D
(U.I.:tudom h nincs ilyen ország még mielőőtt valaki lefikázna...) -
katonadani #4458 Sztem az Usa-t csak azér érdekli Sangala mer a madame president-nek jó gaverja a matobo az meg benyalt neki h védje már meg az országát. A Juma meg a Dubaku meg ezt rohadtul nem akarja és ezér megtesznek mindent hogy ők írányítsanak egy szar kis országot... -
#4457 Lehet, hogy szégyelli ... :D -
Quantumleap #4456 Jack anyjáról semmit nem tudtunk meg az elözö évadban. Nyilván nem véletlenül. -
#4455 Nekem az nem jön le a sorozatból, hogy miért olyan qurva fontos ez a Sangala? Oké, raw materials, meg minden, de ezen kívül? Rakat ilyen hely van a világon, ezért nem szoktak egy US kormányt szarrászopatni. Itt szerintem másról lesz szó. Lehet, hogy megint Jack apja, anyjának, a féltestvére áll a dolgok mögött, vagy valami hasonló baromság, aki személyes bosszút akar vagy más hülyeséget. -
#4454 Tony korábban egy majomhoz hasonlított. Úgy ment mint egy Gorilla, úgy beszélt mint Cheetah, és kb. annyira volt kemény, mint bármelyik majom a Dzsungel könyvéből ... :D -
#4453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ejj, de éreztem, hogy ez az Erika is benne van. Gondolom van még egy beépített ember, ahogy lenni szokott, csak hogy ne legyen túl egyszerű a dolog. Következő lépés szvsz a Fehér Ház megtámadása lesz. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e még egy Jack vs bármelyik elfogott kínzás? -
Tomek83 #4452 Május 18án lesz az utolsó két rész. -
#4451 Nem mutattam ellenál(!)ást... :) -
#4450 Szolnokboy ellen ne hadakozz :) -
#4449 Jogos... Hagyja... :) -
#4448 hadja? :)