24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
meglepõ az lett volna ha emerson megy oda és öli meg! szóval engem ennyiben bánt a dolog hogy nins meglepetés.
vagy említhetném az elnöknõ férjének a példáját...várható volt,hogy a halálba viszi a sofõrje 😄
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az nekem marhára nem tetszik, hogy ilyen kevés ember halt meg, pedig már az ötödik epizódnál járunk. Remélem, nem járok úgy, mint a PB-vel, aminek amikor utolértem a foxtévés vetítését, pont akkor maradtak abba a váratlan halálesetek. A 24-bõl is ez az elsõ évad, amit epizódról epizódra fogok követni. Tony feltámasztásával talán az emberhullásról is le akarnak szokni? Azért nehogy már az évad végét mindenki megérje az FBI-gárdából!<#gonosz2>#gonosz2>
jó éjt mindenkinek.
fj
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szerintetek tényleg annyira jó ez a 7. évad? íezek szerint én túl sokat öregedetem az elmúlt 2 évben. Kb 5-6 x láttam az elsõ 6 évadot, de ez nagyon nem jöm be.... /eddig/ sok unszimpi szereplõ, mamókás elnöknõ, diletáns FBI munkatársak...
bízom a folytatásba...
üdv mindenkinek: fj
😊
Jack egy magányos hõs, nem kell semmiféle idióta fruska.
fotográfik kolomp edisön :D