24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imdb oldalon minden fõbb szereplõnél azt írják hogy végig játszik,szóval az nem mérvadó,mert pl. olvastam hogy valaki majd kihagy pár részt a sorozat közepén.
GP2100
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szoktam ilyen információkat nézegetni(a spoilerek miatt), de elég kicsi az esélye, hogy valaki egy ilyet túléljen. Persze lehet, hogy Renee valami élsportoló volt, akkora tüdõkapacitással mint a ház, így lazán megvárja amíg elmennek onnan és kimászik a föld alól, csak ennek kicsi az esélye szvsz. Mondjuk ez a 24, bármi megtörténhet... 😄

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Szerintem meg úgy kéne, mint a PB-topikban, hogy a felirat kijövetelét követõ 24 óra leteltével.
andi0811
Biztos, hogy nem halt meg, láttam már régebben olyan promóvideót, amelyben szerepelt.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Az imdb nem a legmegbízhatóbb. Chloe-t is írták már az elsõ két epizódra is.
theone91
Támogatva.

Csacsi
Ja és egyébként szerintm az 5. részt már kár spoilerezni. Amint van magyar felirat, onnantól szerintem simán mehet spoiler nélkül.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
csak az olvassa el a 4189-es spoilert aki nem nézi imdbn, hogy ki hány részben szerepel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Ilyen hamar kiírnák? Az imdb.com szerint mind a 24 epizódban szerepel...

Nem, de a 24 többek között ettõl 24.
Szerintem Jack a sorozat végén haljon meg, úgy passzol, ne kelljen már egy mozipremierre várni, hogy a történet lezáruljon. Felvetettem az ötletet, hogy lehetne elõznényfilm, ha nem is az elsõ évad elõtt játszódna, lehetne mondjuk a 2. és 3. között.
Biztos, hogy nem halt meg, különben nem tették volna bele ezt az élve eltemetõsdit. Mellesleg Walker kb egy Curtis szintû karakter, szerintem az egész évadban fontos szerepet fog játszani, és talán még a nyolcadikban is lesz.

Youtube-on fent van egy fél perces elõzetes a köv. részbõl.elég spoileres.
zaki
Imdb-n direkt nem nézem meg, hogy hány részben szerepel(ne) a csaj, de sztem nem hal meg... Olyan erõs karakter, én komolyan hiszem, hogy vmi nem ennyi volt neki... 😄 A néma visszaszámolás a végén... Lehet ez is egy csavar... :d

GP2100
Maximum a hulláját fogják megtalálni a munkások, mert megfullad(t) a föld alatt, erre lehet következtetni a néma "számlálásból" is a rész végén.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

tudjak,hogy hívást ejtettek meg... és majd rájönnek hogy hol is lehetne eltüntetni egy embert és megtalálják 😄 / vagy jack ad neki egy telefont a kezében,bár ez nem jó mert bevan temetve 😄
zaki
jah, én is biztos voltam benne, hogy a testõrgyerek bepalizza az elnoknõ férjét, + a végén, hogy nem ölik meg Walkert... Azért kiv vagyok hogyan éli majd túl... 😄

tudjatok mi kelett volna? ha végre megölték volna walkert! mert msztem mindenki várta,hogy jack ugyse öli meg! (kitalál vmit)
meglepõ az lett volna ha emerson megy oda és öli meg! szóval engem ennyiben bánt a dolog hogy nins meglepetés.
vagy említhetném az elnöknõ férjének a példáját...várható volt,hogy a halálba viszi a sofõrje 😄
theone91
Én sem igazán.

theone91
Szerintem az adott évadnak nem a legvégén fog meghalni, hiszen a szkeptikusok nem hinnék el Jack halálát. 2-3 óra gyász és lezárás. Sorozat over. Aztán mozi (kitudja)...

Miért, mikor volt élve eltemetés eddig? Én nem emlékszek rá.

zsutyesz
szted ettõl jó egy film, hogy hullanak-e benne az emberek? 😄

Ale Alonso! poppe fan club™

andi0811
Ez igaz, de ott van még a tervezett mozifilm is.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Ami nekem eszembe jutott a korábbi "Hogyan haljon meg Jack?" témázgatásról, hogy kivégzés biztos nem lesz, mert az ilyet aligha hozzák meg pár óra alatt kitûzött idõponttal együtt.
theone91
Igaz, fõleg, hogy "egytémájú" a sorozat, összefüggõ epizódokkal. Nem úgy mint mondjuk egy sitcom-nál, vagy egy rajzfilmsorozatnál.

Szolnokboy1
Szerintem hogyjuk ezt a mi elcsépelt, mi nem dolgot, mert a sorozat immáron a 7. évadánál jár. Az önismétlés ezen a szinten már elkerülhetetlen, de szerintem még így is újszerûnek hatnak a dolgok. Legalábbis nekem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

[NST]Cifu
Nekem az nem jön be, hogy az ilyen helyzetekben valahogy mindig Bauernek kell meghúznia a ravaszt. Oké, egyszer-kétszer még elment ez a jelenet, de mostanra iszonyú elcsépeltnek hat már. Az eltemetés dolog dettó.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a nyakát találta el,vmi ereket talált el és azért lett véres és azért mondta jack,hogy ha bizik benne akkor túlélheti... de sztem azt fogja mondani emerson hogy hagyják abba a temetést és induljanak. jack meg vmi jelet ad az fbi-nak hogy találják meg.
Azt egyébként nem értettem, hogy mitõl lett véres a nyaka, ha Jack mellélõtt. Mert ha nem lõtt mellé, hanem csak "belelõtt", akkor aligha éri meg, amíg elhúznak Jackék, és kimászhat.

Renee nyaklövése elõtt nekem több évadból is eszembe jutottak dolgok. Legfõképpen ugye Nina Mayers le nem lövése az elsõ évadból (azt ugye utólag Jack a mai napig keservesen bánja, hogy nem tette meg, itt csak nem fogja, mert Renee aligha beépült rossz). Aztán azt is hittem, hogy azt játsszák el megint, mint a harmadik évadban, mikor Chase fején meghúzta a ravaszt, és üres volt a tár, illetve ugyanezt elnyomták a negyedik évadban is Bahrooz anyjával.
Az nekem marhára nem tetszik, hogy ilyen kevés ember halt meg, pedig már az ötödik epizódnál járunk. Remélem, nem járok úgy, mint a PB-vel, aminek amikor utolértem a foxtévés vetítését, pont akkor maradtak abba a váratlan halálesetek. A 24-bõl is ez az elsõ évad, amit epizódról epizódra fogok követni. Tony feltámasztásával talán az emberhullásról is le akarnak szokni? Azért nehogy már az évad végét mindenki megérje az FBI-gárdából!<#gonosz2>
Aztán képzeld el, ha mégis összejönnek és mesélik a sztorikat a gyerekeiknek:

"Aztán jött apátok, meglõtt és élve eltemetett..."

desigo
kösz szépen !
igen ... ezek 3-an nekin is az antipatikus csapat... Az 5 már egész jó volt... most jó lett volni nézni tovább... 1-hét.... sajna

jó éjt mindenkinek.

fj
Szolnokboy1
én még mindig tartom, hogy szerintem sokkal lassabb tempóban halad, mint az eddigiek. pl jack hány embert abált már le ebben az évadban? bizony egyet sem (na jó, egy felet, ha azt vesszük, hogy a vörös csajszival közösen lelõttek egyet). 😊 nekem annyira nincs gondom a szereposztással kezdem megszokni, a lilaruhás szemüveges geeket nem bírom, meg a sunyiképû kollégáját. az elnöknõ is fura, de szerintem nem vészes.

sziasztok!
Szerintetek tényleg annyira jó ez a 7. évad? íezek szerint én túl sokat öregedetem az elmúlt 2 évben. Kb 5-6 x láttam az elsõ 6 évadot, de ez nagyon nem jöm be.... /eddig/ sok unszimpi szereplõ, mamókás elnöknõ, diletáns FBI munkatársak...
bízom a folytatásba...
üdv mindenkinek: fj
Köszönöm a feliratot! Még ma megnézem. Tényleg kösz és a gyorsaságodat is nagyra értékelem. (I really appriciate that!)
Szolnokboy1
küldtem subot! jó szórakozást!

andi0811
Azért ahhoz szerintem az FBI-os górénak is lesz egy-két szava.

dienesoft
Megnéztem a negyedik részt...egyszerûen hihetetlenül jó a sorozat! Remélem a fordítás is mindjárt itt lesz az új részhez! :]

remélem a végén megpusztul...
😊

Jack egy magányos hõs, nem kell semmiféle idióta fruska.

fotográfik kolomp edisön :D

Nem csodálkoznék ha valamikor az évadban összejönnének

Fido4life
ajajj asszem itt nehezebb lessz heteket várni a részekre, mint tavaly elött...

Dehogy halt meg. Csak azért nem volt pittyegés, hogy fokozzák a drámai feszültséget. Szerintem sikerült!

theone91
Néha igen. Pl. Most is amikor a telefonált.

theone91
Nem éretem. Renee most meghal? Nem volt pittyegés az epizód végén.

hát nem is szoktam rajta nyüglõdni,csupan nem értettem mit akart irni a srác....de akkor bocs!
desigo
Nem a feliratról szól a topik hanem a 24-rõl
minden felesleges hozzászólás törlésre kerül...
msot mivolt a problema azzal,hogy megkérdeztem mit jelent a mondata a fordító úrnak? csak kérdeztem,hogy az ma estét jelent -e .... egy ilyen kérdést töréssel kell megtorolni? ... <#szomoru1>