5854
  • Csacsi
    Nagyon jó évadzárásnak nézünk elébe az utolsó 8 részben.

A #4688 a következő rész lőzeteséből tartalmaz spoilert.
  • theone91
    Nagyon spoileres az alábbi néhány sor!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megnéztem a következő rész, promoját. Most akkor Jack erősen harcképtelenné válik? Feltehetően, így a hátralévő epizódok igen laposak lesznek... Kicsit már kezdem azt hinni, hogy Jack még ebben az évadban meghal, amilyen baljósan viselkedik mindenki aki tud a megfertőződéséről (és a promó szerint jelentkezni fognak a biofegyver tünetei, ld. összeesik) -- jó, tuti nincs itt vége, hisz májusban kezdődik az nyolcadik évad forgatása, ez már hivatalos...
  • theone91
    Nagyom megsajnáltam Jack-et... :,( Btw, nagyszerű rész volt... Hodges "inasa" nagyon kötsög... :)
  • Quantumleap
    Ki szólalkozott kivel?
  • theone91
    Ezért összeszólalkozni, pazzek...
  • Quantumleap
    Az Alias végét tartottam elég nyálasnak.
  • sambauer
    én már nagyon rég nem láttam Happy Endinget se film se sorozat terén. (nem mintha zavarna legalább realisztikus)
  • Quantumleap
    Elegem van a hepiendekből, mit tehetnék?
  • sambauer
    Nem a befejezésről van most szó (nekem aztán végülis mindegy hogy meghal vagy nem vmi jót csak kitalálnak) hanem legtöbb topikban tényleg azt olvasom felőled hogy állandóan ez így ez úgy halljon meg :D Mondjuk a PB-s Tancredis felhábrodással egyetértek.
  • Quantumleap
    Bakker! Nehogymár azt mondd, hogy te hihetőnek és hitelesnek tartanál egy olyan befejezést, hogy:

"És Jack boldogan élt míg meg nem halt. A terroristák üldözésével végleg felhagyott, soha többé nem csöppent bele újabb szar huszonnégy órába."

Ne viccelj!

Az még esetleg, hogy:

"Jack Bauer továbbra is üldözi és irtja a terroristákat, és rendszeresen megmenti az USA-t az apokalipszistől."

Csak ebben az esetben meg ott lenne a rizikó, hogy a készítőknek valamikor eszükbe jut kását melegíteni, ami szerintem nagyon nem kellene.
  • Tomek83
    Múltkor sikerült anyámékat rávenni hogy nézzék a 24-et (coolon az 5.évadot), ők voltak ilyenek,állandóan kérdezgettek hogy mi lesz a következő részben,ki hal meg,és mérgesek voltak hogy nem mondtam semmit:)
    Én fociban vagyok így a 11esekkel,ha kedvenc csapatom játszik,inkább essenki ki,csak ne legyenek a végén 11esek,mert azt nem bírom:)
  • ba32107
    De
  • hunbasser
    jaj várj,nem a 6.évad végén mondta Hellernek?
  • hunbasser
    aláírásodban lévő idézetet mikor mondta? :)
  • andi0811
    Én kifejezetten keresem a spoileres dolgokat, nem, hogy nem zavar, de kifejezetten élvezem az ilyeneket. Különben is utálom az izgalmakat a tévében. Pl. 2004-ben az olimpián a vízilabda döntőt sem tudtam megnézni a tévében, egyszerűen nem bírom az ilyen feszültségeket. Inkább internetes közvetítésben olvastam a történéseket. Lehet, hogy beteg dolog, de ez van.
  • hunbasser
    :DDddddddd igen,egyébként az a kínai geci mondta,hogy 7 hónapig kínozták és nem sikerült megtörni
  • Tomek83
    Ezt vmelyik részben mondták,hogy "csak" 7hónapig kínozták a kinaiak? Lehet hogy a többi 13hónapban meg Adios cipőket varrattak vele:)
  • Tomek83
    Érdekes hogy Kiefer így elpofázza az évad végét.
  • Tomek83
    Az a jó,hogy csak átfutottam a szemmel a spoileres részt,nem akarok okoskodni neked,de sztem így már magaddal szúrsz ki,ha ennyire spoileres dolgokat keresel. Én már csak max a köv rész trailereit nézegetem,semmi előre olvasás. Régebben én is folyton kiszúrtam magammal,vhogy mindig megtudtam, hogy mi lesz az évad vége,kivéve a 3. és a 6.évadnál,ahol persze még véletlenül se volt cliffhanger:)
  • andi0811
    Találtam egy érdekes interjút Kieferrel.
    Itt található.
    Quantumleap, a te figyelmedbe ajánlom ezt a részt, ami Tonyról szól!
    Vigyázat erős spoiler!

"Q: BILL BUCHANAN. HOW DID YOU DECIDE HE WOULD SACRIFICE HIMSELF? THERE ARE STILL SEVERAL HOURS LEFT. HOW ARE YOU GOING TO TOP A SHOOTOUT IN THE WHITE HOUSE?

SUTHERLAND: It's really funny. The end of '24' this season, the most I can tell you, is that it's not going to end because someone cuts two wires and the clock on a bomb stops. It's going to end because a few of the characters are going through a very difficult emotional dilemma. It's going to end on a much more dramatic level than it is going to be a physical or action oriented sequence. In saying that, I believe it's the most powerful and important ending that we have ever had. I think one of the most difficult things about '24' has been developing the relationships with actors, the trust with actors, and this family we've created, and then losing them. From Leslie Hope in the first season right down the line, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Carlos Bernard twice."

• sambauer
    jó te mindig halált akarsz látni mindenhol
  • poppe
    9. évad meg kezdődhetne úgy, hogy jack halálát csak álmodta valaki :D
  • ba32107
    Szerintem is úgy kéne. 8. évad halál, a mozifilmet pedig lehetne mondjuk az előzményeknek szentelni (hogy került Jack a CTU-hoz)
  • Quantumleap
    Remélem, nem így lesz. Egy sorozat a sorozatban legyen lezárva, ne pedig valami moziextrában.
  • Quantumleap
    Én pont azt mondom, hogy zárjanak le mindent. Utalom, ha valakik nem tudja, mikor kell abbahagyni. És számomra nem lenne hihetö, hogy Jack nyugdíjba vonul, és egyszer és mindenkorra felhagy a terroristák üldözésével.
  • Szolnokboy1
    a készítők lenyilatkozták, hogy Jack nem hal meg a sorozatban, hanem ha vége a szériának, akkor egy mozifilmben fog meghalni.
  • hunbasser
    :Dddddddddd az nem sokat használna,ha bár lassan egyenértékű lesz Chuck Norisszal,akkor meg már rá sem kell feküdnie,csak ránéz a bombára és hatástalanodik.

ha emlékeztek a 2.évadban majdnem sikerült neki amire gondolok.ha már véget kell vetnie az életének,akkor valami hasonlóképpen tegye meg.

de én annak örülnék a legjobban,ha a 8.évad úgy végződne,hogy Audreynak visszajön az emlékezete,megint összejönnek,aztán abbahagyja az egészet és kiderülne,hogy Jack egy kisérlet része volt.de mivel ő mostmár nyugdíjba megy,így jön az új "prototípus" és a 8.évad végére így bevágnák Chaset amint ott áll talpig felfegyverkezve fénycsóvával a háttérben :Ddddddd na jó,azért ez túlzás,de örülnék,ha a 8.évad végére nem zárnának le mindent,mert akkor talán esély van egy 24-szerű új sorozatra,ami talán még el is érheti a 24 színvonalát :)
  • Szolnokboy1
    "sokkal jobban megérdemelné,ha úgy halna meg,hogy halálával megvédte az usát vagy valami hasonló :D"

jaja, pl. ráfekszik egy atombombára vagy valami. :)
  • hunbasser
    ahogy sambauer írta,visszavarrták neki. és szerintem pont azért is lenne jó,mert ő sem a protokoll szerint járna el,az a biztos. bár előbb újra létre kéne hozni a ctu-t,remélem belátja az évad végén az elnökasszony,hogy hiba volt és jövőre már a ctu-ban tevékenykedhet Jackie :D

nem nagyon szeretném,hogy most így haljon meg Jack...túlélt egy atomrobbanást ezt domb mögül nézve az egészet,túlélt egy hűtőberakott biofegyvert,sőt,le is lőtték már de sikerült újjáéleszteni,megölték már kínzás közben is,utána is újra tudták éleszteni,kibírt a kínaiaknál 20 hónap kínzást (bár ez nekem a mai napig is rejtély,mert 20 hónapig volt a kínaiaknál,de szerintük csak 7 hónapig kínozták),akkor nehogy már ilyen piti módon haljon meg...hogy belélegzett egy kis gázt,ez áhhh...sokkal jobban megérdemelné,ha úgy halna meg,hogy halálával megvédte az usát vagy valami hasonló :D
  • theone91
    "Leginkább nem" helyett "Legkevésbé"...
  • sambauer
    Pedig visszavarrták...
  • theone91
    Nem hinném, hogy Chase-t visszahoznák. Fél kézzel csak egyszerű, aktatologatós irodai munkát kapna, és Jack után ő az a karakter aki leginkább nem tud a seggén ülni...
  • hunbasser
    nincs szó szerintem semmiféle sunnyogásról Olivia kapcsán,egyszerűen csak pénzéhes,de tuti nincs köze a biofegyveres dolgokhoz...

egyébként simán lehetne 9.évad,mondjuk visszatérne Chase,ő elég jól kente azért. vele még le lehetne zavarni két évadot
  • desigo
    kösz!
  • Szolnokboy1
    küldtem subot az évad eddigi "legbébb" epizódjához. :)
  • Quantumleap
    Szerinted mire célzok?
  • theone91
    Érdekes és dramaturgiailag helytálló feltevés...

Talán a megrepedt palacknyak a legutóbbi részből? :)
  • Quantumleap
    Hallotam egy kis spoilert a nyolcadik évadról:

Hat héttel fog a hetedik után játszódni. Talán Jack egy lassan ölö vírust kapott meg?
  • Quantumleap
    Nekem egy évekkel késöbbi folytatásfilm sem hiányzik (á la Dallas:Jockey visszatér, Klinika húsz év múlva).
  • Dean Winchester
    és egy olyan halál amivel tuti nem élesztik fel! és akkor nem lesz olyan,hogy folytatni fogják a sorozatot más szereplővel!
    De én elviselnék még 1-2 évadot mert nagyon jó a sorozat!

Stephen Dorf-ot ha meglátom nekem jack jut eszembe :D szerintem ő hasonlít rá a legjobban.Legalábbis a 13. sorozatban mikor megláttam egyből a 24 jutott eszembe