24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Mindig is irritált.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Én remélem tonyt látjuk minél elõbb...már hiányzik a karaktere...
desigo
Chloe férje is nagyon nagy pro
remélem,hogy látni fogjuk még!
Bandee1987
Lool, tényleg 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

az nem lehet hogy elõszõr leült az asztalhoz majd larry körülnézése utan ment átadni a kulcsot 😄
theone91
Igen... Chloeval is pont ez volt, most meg már hiányozna, ha kiírnák õt.

Kaplan
Mert amikor Jack meg Renee szétkúrta az egész ajtót zárastul és miután elmentek még készségesen becsukták? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Igen, ez nekem is feltünt. Renee nagyon szimpatikus, nagyon egyenes és karakteres szereplõ. Nagy csattanó lenne, ha kiderülne róla valami amire nem számítunk... Larry detto. A lilaruhást én is kinyiratnám már...
már csak 4 nap... és s07e10...
sambauer
jaja azt én is furcsáltam, vmi vágási gondok lehettek..

Turn Me On Dead Man

Shep
Amúgy nem tudom feltûnt e nektek ebben a részben egy nagy hiba. Mikor Larry körbenézett a lila inges az asztalánál ült, következõ jelenet jön a szerverszobából és visszaadja a sunyiképûnek (mennyire tudtam, hogy ... ) a hardverkulcsot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem az új karakterekkel van baj, hanem azzal, hogy szarok. Szinte mindegyik. Renee az ok, a többiek vagy jók, vagy érdektelenek. Larryt kezdem még megkedvelni.

A vérfrissítés nem probléma, pl. a Skinsben az egész szereplõgárdát lecserélték, és már az elsõ részben megkedveltem minden szereplõt.

Bandee1987
4. évadban "nyavalyogtam" elõször a szereplõk miatt. Na, azok tényleg gyökerek voltak, ugyanúgy mint ezek a mostani FBI-osok. A mostani nyavalygásom a második a 24 történetében sztem.

szerk. Na igen, elfelejtettem mondani, hogy Reneee és Larry azért jóarcok, meg bírom õket.

sambauer
amúgy nem értem mire fel ez a nyavajgás az új karakterekkel szemben.. az elsõ évad óta kénytelenek voltak megfosztani minket pár megkedvelt szereplõtõl, de ez nem jelenti azt hogy az egésznek egy egyszemélyes Jack vetítésnek kéne lennie. ezek az új szereplõk közül egyikse kevésbé idegesítõ mint pl anno Chloe és mégis hogy megszoktuk jelenlétét. elkell a vérfrissítés ez van, az már egy alapelv hogy mindenkit elõször a rossz oldaláról kell bemutatni. (Renne meg nõi fronton a legszimpatikusabb edddig ha az összes évadot nézem)

Turn Me On Dead Man

Nemtom én bírom Sean-t szerintem jó arc.
A lilainges (én már csak így hívom) remélem hamar meghal 😄

Bandee1987
7x09

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fasz kivan már ezzel a hülye FBI-os picsával, muszáj mindig beleütnie az orrát olyanba, amihez nincs köze? Remélem lelövik õt a picsába! Amúgy üdv Aaron! 😊

Én is örültem Aaron Pierce szinrelépésének! Biztosan sok dolga lesz... bízom benne, hogy igen. SAjnos a csinos néger leányzót nem tudják megmenteni szerintem. Túl egyszerû ez a FBI-os árulói szál, már az 1 résztõl unszimpi és gyanús volt a fickó, szerintem ez bonyolultabb lesz, mint egyelõre látszik!
fj
Szolnokboy1
WÁÁÁÁÁ!

Aaron Pierce is back!! Az egyetlen karakter, aki Jack mellett minden évadban szerepelt. Remélem, beáll Jack mellé akciózni. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

desigo
kira
ment is a banner alá...
N o N a m e
van felirat
hosszupuskasub - forum részlegen irta a fordító hogy net hiányában és iskola miatt csak leghamarabb csütörtök estére várható!
üdv! Felirat kb mikor lesz a 9 hez? Tud valaki valamit? Elõre is kössz!
FBI ...😊 a CIA jól dolgozik, azzal semmi gond....
fbi-t akarta irni 😄
sambauer
CIA ?

Turn Me On Dead Man

sziasztok!
Az elnöknõvel én sem tudok megbékélni...egy remek nagymami lehet, de elnöknek nem jön be /nekem/ A karakter nem jó hozzá és fordítva. Az gondom nekem is , hogy sok az unszinpatikus szereplõ A CIA nagyon ramaty, nincs jó technika a CTU-hoz képesz bénák stb... MAjd egybe nézve biztosan pörgõsebb lesz, de pl a 3.,4, évadot tényleg alvás nélkül nyomtam le és nagyon jó volt!!!! Ez lapos egy picit, de remélem felpörög, kellene valami meghökkentõ fordulat, egy áruló aki kedves nekünk...

fj
A szereplõgárda is szánalmas a szememben, szürke, semmitmondó unszimpatikus karakterek. Az elnöknõ meg egy röhej.

fotográfik kolomp edisön :D

sambauer
Szerintem semmi gond nincs vele, igaz nem olyan pörgõs mint a hatodik évad, de a hangulat jelen van.
Sean-on nem lepõdtem meg, egyedül Larrynél vagy Renne-él mondtam volna egy OMG-t, ám lehet ezzel a készítõk is tisztában vannak...

Turn Me On Dead Man

Akkor nem csak én érzem így.

Mondjuk nekem az 5. évadtól kissé sántít a 24. Nagyon jó sorozat de az 5. évad mészárlását nem vette be a gyomrom (ráadásul történetileg az 1. évad után a leggyengébb). Kedvenc a 3. és 4. évad aztán a 2. évad. De tök õszintén a játék története is sok évadot überel, szerintem az nagyon jóra sikerült.

Viszont a 7. évad felvezetõfilmje az kifejezetten tetszett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én eddig az egész évadot laposnak érzem, nagyon messze van ez az igazi 24 fílingtõl...
sajnos

fotográfik kolomp edisön :D

theone91
Leszedtem, de nem volt erõm megnézni (megfázás + fáradság), inkább aludtam 😊. Majd holnap.

Csacsi
Szerintem jó rész volt.

Aaront jó volt újra látni 😄 És szerintem nem csak a kis buzigyerek van benne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok!
Egy picit laposnak éreztem ezt a részt, nem volt benne az az érzés a végén, hogy nem bírom ki a következõ hétig....
Azérz persze nagyon várom...
J
Ekkora önismétlést azért csak nem sütnek el, ha jobban belegondolok. Habár a "szavazásra bocsájtjuk az elnök posztra való alkalmasságát" is majdhogynem egy az egybe megismételték a 6.évadban.
andi0811
Tényleg! Ez idáig fel sem tûnt! <#vigyor5><#wilting>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Ja, és mindkettõ nõ 😄

andi0811
Végül is volt már egy elég komoly hasonlóság. Jack mind a kettõjüket "megölte" <#violent>, úgy, hogy azok mégis életben maradtak.
És egy apróság. Mind Nina, mind Renee sötétkék ruhában szaladgálnak a nap folyamán.<#dumcsi>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Blacksheep333
Sztem a szõke picsa lesz, aki lefeküdt a kollégájával.

Az operációs rendszeren is túl...

Renee, mint Nina Mayers 2? Érdekes deja vu lehetne, pláne, ha az évad végén brutálisan meggyilkolná Kimet.<#wow2>
kisdead99
Lesznek itt még óriási csavarok 😊

a.carkey
Én csak írtam, hogy gyanús. És az is. 😊 Elõtte írtam, hogy ki lehet a besúgó az FBInál.

Õ nyitotta ki a cellát, annyira mindenhol ott akar lenni, Dubaku külön rákérdezett, hogy õ is megjött-e, meg ilyenek.

A medve nem játék.

andi0811
Hát, nem tudom, de bennem felmerült már Larry. Aztán gondolkodtam a dolgon, és megint csak felmerült Larry <#vigyor>. Sõt már olyan is megfordult a fejemben, hogy két tégla van, mint annó az elsõ évadban. Mondjuk Larry és Renee... Lehet, hogy túl sokat agyalok ezen a problémán? <#wow2>

FBI-osok közül egyedül Larrynél mondanám azt,hogy ez odabaszott,ha róla derülne ki,hogy áruló. Fehér ház közül meg talán az a szereplõ,aki (ha jól tudom)a következõ részben fog feltûnni,mert az tényleg érdekes lenne.De majd meglátjuk hogy neki milyen szerepet szánnak.
andi0811
Nem tudhatod. Lehet, hogy õ is beépült <#vigyor5>

Ö mióta FBI-os?<#vigyor0>
Szolnokboy1
intercom

vki válasz erre?
a.carkey
Még Motobó neje gyanús.

A medve nem játék.

a.carkey
Na õ lehet az áruló. Vagy Erika? Tuti nem a repgépesfeleségmegmentõs csóka. 😊

A medve nem játék.

Szolnokboy1
egyetértek!!! az részemrõl egy orgazmussal érne fel. 😄

poppe
kimosták a zagyát a zufók 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;