24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
már csak 4 nap... és s07e10...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A vérfrissítés nem probléma, pl. a Skinsben az egész szereplõgárdát lecserélték, és már az elsõ részben megkedveltem minden szereplõt.
szerk. Na igen, elfelejtettem mondani, hogy Reneee és Larry azért jóarcok, meg bírom õket.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Turn Me On Dead Man
A lilainges (én már csak így hívom) remélem hamar meghal 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
fj
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az elnöknõvel én sem tudok megbékélni...egy remek nagymami lehet, de elnöknek nem jön be /nekem/ A karakter nem jó hozzá és fordítva. Az gondom nekem is , hogy sok az unszinpatikus szereplõ A CIA nagyon ramaty, nincs jó technika a CTU-hoz képesz bénák stb... MAjd egybe nézve biztosan pörgõsebb lesz, de pl a 3.,4, évadot tényleg alvás nélkül nyomtam le és nagyon jó volt!!!! Ez lapos egy picit, de remélem felpörög, kellene valami meghökkentõ fordulat, egy áruló aki kedves nekünk...
fj
fotográfik kolomp edisön :D
Turn Me On Dead Man
Mondjuk nekem az 5. évadtól kissé sántít a 24. Nagyon jó sorozat de az 5. évad mészárlását nem vette be a gyomrom (ráadásul történetileg az 1. évad után a leggyengébb). Kedvenc a 3. és 4. évad aztán a 2. évad. De tök õszintén a játék története is sok évadot überel, szerintem az nagyon jóra sikerült.
Viszont a 7. évad felvezetõfilmje az kifejezetten tetszett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
sajnos
fotográfik kolomp edisön :D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy picit laposnak éreztem ezt a részt, nem volt benne az az érzés a végén, hogy nem bírom ki a következõ hétig....
Azérz persze nagyon várom...
J
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
És egy apróság. Mind Nina, mind Renee sötétkék ruhában szaladgálnak a nap folyamán.<#dumcsi>#dumcsi>
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Õ nyitotta ki a cellát, annyira mindenhol ott akar lenni, Dubaku külön rákérdezett, hogy õ is megjött-e, meg ilyenek.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.