24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem tony átveri jacket félek átkurja 😞
de ne legyen igazam 😄
jó rész volt ,jó is lesz továbbra is.
Itt!
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Május 18-án lesz a 7×22, aztán 25-én a 7×23-24... A szokásos duplarészes finálé.
aztán ha megírta a jelentést nézzen már le a pszihomókushoz
lol
Well?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Turn Me On Dead Man
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy meg: visszatért Tony, de teljesen más a karaktere és már nem az, akit annyira csíptem az elõzõ évadokban.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dubaku elég naiv volt amikor elhitte hogy Marika vele fog menni és otthagyja Rosát. Am meg Marika szépen belemanõverezte a kocsijukat a másikba. Jack meg megint az "átcsúszok a kocsi motorháztetején" trükköt alkalmazta,ami nekem nagyon bejön. Chloe meg egy zseni lenne ha tényleg meg tudná csinálni, hogy visszahozza az adatokat a leformált meghajtóról.😄 Sean meg szimplán egy f***.Lelövi a csajt,ilyen hülye tervet...Mondjuk majdnem bejött.
de am ja én is úgy vagyok vele mint te,énse nézek elõre semmitse!
Jövõhéten dupla rész. És ahogy látom. Egész jó kis rész lesz. Na olyan még nem volt egyik évadban sem, ami ott lesz 😄
Következõ két rész promója
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy jó lett volna ez a rész, de hát "copy paste" jó egypár esemény.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Öööö.. úgy értem, ha Kim és Terri nem lennének idegesítõek, akkor olyan jó közepes évad lenne.
Ez a 7. évad az elõzõ kettõhöz képest egész jó (persze a 2.-3.-4. közelébe sincs). Fõleg a felvezetõ film tetszett. Van egy két ígéretes új karakter. Kár hogy az elnök... olyan semmilyen... Talán késõbb kicsit formálódik a karaktere.
Amúgy Gregory Itzin (Logan elnök) színészi alakítását nem múlja felül semmi. Palmer meg úgy volt jó ahogy (az öcsérõl ez már nem elmondható, kár volt õt is elnöknek tenni).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Turn Me On Dead Man
Én azt nem értettem hogy Milo-t minek hozták vissza az elsõ évadból, ha rögtön ki is nyírták ? 😄 (ráadásul full értelmetlen módon, ki a fõnök ? én ! bumm.. fél óra múlva hé te bics hazudtál, te vagy a fõnök, na segíts nekem ebben és abban.....)
Turn Me On Dead Man
Tonyt viszont várom, hogy kicsit nagyobb szerephez jusson.