24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudtam,hogy shean áruló éreztem, jól megéreztem sajnos a 2.rész után 😞
sztem tony átveri jacket félek átkurja 😞
de ne legyen igazam 😄
jó rész volt ,jó is lesz továbbra is.
desigo
jáááááááááááájjjjj
az ötödik nagyon komoly !
andi0811
Öt új trailer a jövõ heti dupla részekhez.
Itt!

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

theone91
Az utolsó 2-3 rész hamarabb lesz "kölcsön kérhetõ"...
Május 18-án lesz a 7×22, aztán 25-én a 7×23-24... A szokásos duplarészes finálé.

desigo
az tényleg laza volt,hogy felvette az inget
aztán ha megírta a jelentést nézzen már le a pszihomókushoz
lol
theone91
"Május 17-én jön ki a 24 7. évad DVD-n, ami azt jelenti, hogy netre a tévés finálé elõtt felkerülhetnek a zárórészek, valamint, hogy spoilerhegyek várják majd az óvatlanokat." - sorozatjunkie...

Well?

"This is one night, America will never forget"
N o N a m e
Szerintem mindenki levágta egybõl Ryan arckifejezésébõl hogy mi lesz a célpont - ha figyelte a fél perccel elõtte történõ eseményeket.
N o N a m e
Levegõbõl? Egy bomba és kész 😊
Bandee1987
Ja, igen, sry, ezt elfelejtettem kiírni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csacsi
Vigyázat ez a spoiler a következõ két rész bemutatójának a Spoilere.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandee1987
Ez durva...
Pont a white house-t támadják meg? Azért arra kiváncsi leszek hogy lesznek képesek rá, mégse 2 rendõr õrzi az egészet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szolnokboy1
De meg kell hagyni jól bírta a kar keresztüllövést. Felvett rá egy inget oszt kalács. Késõbb még az ügynökök is megrángatták, mikor elkapták. 😄 Meg még furcsa volt nekem, hogy mikor újraélesztették Dubakut, a defi hogy nem ölte meg a minivinyót?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

dienesoft
Szerintem is. A 24 pont ezért jó, hogy olyan élethelyzetek és párbeszédeket szembesítenek egymással, ami a való életben igen ritkán történik meg és még is igazi érzésekrõl szól.

sambauer
Miért mégis mi mást csináltál volna ? Szegény csaj lelkileg romokban hever, hát hagy adja ki a feszültséget... Amúgy az ilyen jelenetek miatt más nekem a 24 mint a többi sorozat.

Turn Me On Dead Man

Kaplan
Tényleg ez volt a legjobb rész az évadban. 😊

A legmegnyugtatóbb, hogy azt a faszszopó tenyérbemászó képû kis köcsög FBI-os gyereket letartóztatták. Külön öröm!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

theone91
Nekem az autós üldözés nagyon tetszett!

dienesoft
Nagyon jó rész volt. Az évad egyik legjobbja!
Nagyon összekapott Renee és Jack, mondjuk a csaj eléggé kiborult, de én már az elsõ pofont sem hagytam volna:]. Nekem Tony viszont túlságosan sejtelmes és aggasztó a stílusa.
Amúgy meg: visszatért Tony, de teljesen más a karaktere és már nem az, akit annyira csíptem az elõzõ évadokban.

desigo
köszkösz

banner alatt...
Szolnokboy1
küldtem subot. zsír rész volt sok baromsággal. 😊 de mi szeretjük. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kaplan
kösz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

19 óra környékén!
Kaplan
Magyar felirat mikorra várható a tizedik részhez?

Használhatta volna a "get data back" programot is,az visszahozza a cuccot a formázott meghajtóról😊
theone91
Álkoppan... Fincsi lesz!

Ja,bocs,tényleg,azt már én is megtudom csinálni😄 Ennyire nem vok benne az angolba még felirattal se hogy ezt rendesen tudjam értelmezni😄
Tudom hogy nem írt, csak elõre szóltam másnak

Smuge
Nem õ hozta vissza de mondta is hogy tükrözte a filet egy másik serverre decrypt közbe ezért nem veszett el 😊

SPOILER!

Dubaku elég naiv volt amikor elhitte hogy Marika vele fog menni és otthagyja Rosát. Am meg Marika szépen belemanõverezte a kocsijukat a másikba. Jack meg megint az "átcsúszok a kocsi motorháztetején" trükköt alkalmazta,ami nekem nagyon bejön. Chloe meg egy zseni lenne ha tényleg meg tudná csinálni, hogy visszahozza az adatokat a leformált meghajtóról.😄 Sean meg szimplán egy f***.Lelövi a csajt,ilyen hülye tervet...Mondjuk majdnem bejött.
sztem ott nem irt semmi spoilert...
de am ja én is úgy vagyok vele mint te,énse nézek elõre semmitse!
Spoilerezzetek, és külön jelezzétek ha errõl írtok légyszi, nem mindenki nézi meg a promókat.

Paulie
<#wow2><#wow2>

.

Paulie
egyik legjobb rész évadból 😊 10.

.

Csacsi
ááááááá

Jövõhéten dupla rész. És ahogy látom. Egész jó kis rész lesz. Na olyan még nem volt egyik évadban sem, ami ott lesz 😄

Következõ két rész promója

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Szerintem összeségében egy jó kis epizód volt a tizedik.

theone91
Hát igen önismétel a sorozat...
Adathozdózót kivágyni a roszfiúból... (ld. 2 évad.)

Na ezek se tudnak újat kitalálni.<#szomoru2>
Amúgy jó lett volna ez a rész, de hát "copy paste" jó egypár esemény.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aham, szerintem is marha jó volt!

Jack aztán barátságos egy típus: leül mellé az állítólag legjobb barátja, és így köszönti: "What the hell are you doing here?" <#idiota>

sambauer
na a 17-ik perctõl ismerõs jelenet lesz a második évadból 😄 amúgy kurva jó rész volt, pörgõs, izgalmas és még érzelmes is 😊 (Y)

Turn Me On Dead Man

sambauer
Jé nem is gondoltam volna hogy már ilyen korán reggel kint van... Remélem meló elött megtudom lesni 😛

Turn Me On Dead Man

andi0811
Azt hiszem, hogy igen.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

sambauer
és ez a hatodik évad forgatása közben derült ki ? mert akkor megértem.

Turn Me On Dead Man

andi0811
Milot azért nyírták, ki mert a színész kérte, hogy írják ki. Valami más sorozatban kapott szerepet, ezért.

a.carkey
Az a szálat sem zárták le, meg a repbalesetest sem. Tk ...

A medve nem játék.

Elsõ évadban ha nem lenne idegesítõ Kim és Terri, akkor lenne rosszabb?
Öööö.. úgy értem, ha Kim és Terri nem lennének idegesítõek, akkor olyan jó közepes évad lenne.

Ez a 7. évad az elõzõ kettõhöz képest egész jó (persze a 2.-3.-4. közelébe sincs). Fõleg a felvezetõ film tetszett. Van egy két ígéretes új karakter. Kár hogy az elnök... olyan semmilyen... Talán késõbb kicsit formálódik a karaktere.
Amúgy Gregory Itzin (Logan elnök) színészi alakítását nem múlja felül semmi. Palmer meg úgy volt jó ahogy (az öcsérõl ez már nem elmondható, kár volt õt is elnöknek tenni).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sambauer
Elsõ évadban ha nem lenne idegesítõ Kim és Terri, akkor lenne rosszabb ? Ötödik évad szerintem úgy szar ahogy van, semmi újatt nem mutat csak a main characterek halálával akarja feltúrbózni, de elég nevetséges egy évad volt. A hatodik egy-két dolgot leszámítva nekem bejött, a Assad vs Jack jelenet miatt, ott volt az a pont amikor azt mondtam na ezért megérte megcsinálni ezt az évadot is 😊 Remélem a hetediknél is lesz ilyen.

Turn Me On Dead Man

Mert a 6. évad történetileg úgy sz** ahogy van. Ha ez elsõ évadban nem lenne Jack családja annyira idegesítõ, akkor az lenne a legrosszabb... bár az 5. évad a mészárlások miatt nálam kilõve.

sambauer
Spoiler a hatodik évaddal kapcsolatban:

Én azt nem értettem hogy Milo-t minek hozták vissza az elsõ évadból, ha rögtön ki is nyírták ? 😄 (ráadásul full értelmetlen módon, ki a fõnök ? én ! bumm.. fél óra múlva hé te bics hazudtál, te vagy a fõnök, na segíts nekem ebben és abban.....)

Turn Me On Dead Man

Hát én meg remélem nem. Szörnyû, hogy az ilyen idegesítõ arcokat (Chloe meg a pereputya) benntartják a jó emebreket meg kinyírják (Michelle, Edgar, Curtis... és még sorolhatnám).
Tonyt viszont várom, hogy kicsit nagyobb szerephez jusson.