24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra iszonyú csalódás. Egyre átlátszóbb, ötlettelenebb az egész, pedig úgy a 7x06-ig még reménykedtem. Elõször a férjével zsarolják az elnöknõt, aztán a lányával. A következõ mi lesz? A fogják a macskáját, és egy fritõz felett lengetik, hogy ha nem engedelmeskedik? Nevetséges.

Az a baj, hogy egyre kínosabb az egész. Jack még Billben sem bízik meg, mikor az végig beavatta, és megtett neki mindent, még az elnöki pardonért is szól az érdekében? Én egyre inkább Jacknek szánnék egy golyót... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

theone91
Szerintem hamar ki lesznek írva. (Legalábbis remélem)

sambauer
Amúgy mostantól én is golyót szánok a "Lila ingesnek" nomeg annak a Szenátornak.. Rohadt idegesítõek remélem az írók is így gondolják.

Turn Me On Dead Man

andi0811
Igen, azért írtam a spoiler elé, hogy a jövõ heti trailerre vonatkozik a megjegyzésem, pont azért, hogy aki nem nézi trailereket, az nehogy véletlenül belefusson.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Nem látok semmit csak a sírós szmájlit úgyhogy most TÉNYLEG ne lõjétek le, mint múlt héten, ha errõl szpojlereztek azt is jelezzétek külön. Jó? 😊

andi0811
Láttátok a jövõ heti trailert?
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy egy fontos, fõbb szereplõtõl végleg elbúcsúzhatunk. <#rinya>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

van spoiler tag

fotográfik kolomp edisön :D

sambauer
Szerintem amíg nem nézi meg az ember az új részt nincs értelme benézni a topikba.

Turn Me On Dead Man

spoilerezzél nyugodtan, okos vagy, köszönjük

100 métert...
Victor1103
Nem tudok mit írni róla minthogy ütött de rendesen.10/10 nem kérdés.Vérbeli 24 a javából. Nekem nagyon tetszett a 6. évad is és nem értettem hogy sokaknak miért nem jött be.Hát most már értem. Tényleg gyengébb volt az az évad elég csak a jelenlegihez hasonlítani.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Paulie
mocskos 24 írók^^
nemkicsit durvák mostani részek
és persze most várhatunk megin-.-

.

Csacsi
Nagyon jó volt mindkét rész. Még ha voltak is benne faszságok is.

A régi Jack elõbb kábította volna el az elnököt, minthogy kinyissa az ajtót.Egyébiránt szerintem faszság az, hogy visszavonulnának. Nem hiszem el, hogy ennyire egyszerûen át lehet õket verni, és azt sem, hogy abban a szobában nincsen egy mindentõl, lefedhetetlen teljesen különálló telefon, amivel lehet kifelé jelezni. Ezt ne akarja velem elhitetni senki. Amúgy még mindig imádom a sorozatot, és ez is csak picit zavar, az értékébõl nem von le. Így legalább izgalmas 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Anyás... Jó részek voltak, az biztos! Úgy látszik beindult a sorozat, a 7×10-tõl.

Azt hittem, hogy Juma megöli Bill-t vagy Aaron-t. Hiányolnám õket.

N o N a m e
Nekem reggel nyolckor már megvolt mindkettõ, de én várok feliratra.
GP2100
Jó volt ez a két rész, fõleg a 12. Nem ilyen támadásra számítottam, de ütött.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

theone91
Nekem, most jött le mindket rész. Neki is látok.

desigo
még szedegetjük xD
Csacsi
Nah mi van, ennyire ütött a dupla rész, hog ymég senki sem írt. Én majd 17:00 felé kezdem nézni. Már alig várom 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sambauer
Holnap dupla rész ? Huhh el is felejtettem 😄 (mármint azt hogy dupla)

Turn Me On Dead Man

Csacsi
Mindig kedd hajnalban van új rész. Ez mindig így volt, és mindig így lesz.

poppe
ha emlékeznék rá pontosan, nem kérdeztem volna...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hétfön, napközben, európai idö szerint?<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Amúgy a héten duplarész lesz.
poppe
már kint szokott lenni ilyenkor, nem?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

andi0811
Annyira nem lesz, hogy ma dupla epizód lesz.<#mf2>

poppe
a 24 c. sorozat új epizódjáról

Te miröl beszélsz?
poppe
mivammá, ma nem lesz 24?

Látom a jövöt. Látok benne egy párbeszédet:

JACK:Tony, miért csinálod ezt?
TONY:Te is felelös vagy Michelle haláláért!
JACK:Tudod nagyon jól, hogy kik voltak a fö elkövetök.
TONY (fegyvert rászegez)😛ofa be! Fogalmad sincs, milyen érzés nekem!

<#wow2><#vigyor0>
zsutyesz
jaja<#levele>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

ez a lépcsõn ülõs jelenet - a van még valami szitu - nevetséges volt
egyre gagyibb
<#falbav>

a.carkey
Ezek a tények, de szerintem túl egyszerû, hogy korruptak az amerikaiak, meg a két okostojás áll a terrortámadások mögött. Most nem olyan csavarra gondolok, mint korábban, hogy az elnök áll mögötte, vagy mások, esetleg Jack egy újabb családi bosszút fontolgató valakije, de olyan értelmetlennek tûnik (egy ilyen terrortámadás és az ok). Szóval vékony az indíték az általam leírtak miatt. Várok valami csavart, mert így elég ovis a történet, sõt néha azt várom, hogy Chuck Norris mikor tûnik fel? 😄

A medve nem játék.

andi0811
Nekem úgy jött le, hogy a terrortámadást Dubaku és Juma szervezi, bosszúból azért, mert az USA beavatkozott a Sangalai harcokba. Illetve, hogy zsarolják a kormányt, hogy hagyja abba a katonai beavatkozást. Az amerikaiak (a "rosszfiúk") csak fegyverekkel és pénzzel segítették a harcokat ott Afrikában. Ez derült ki a Redemptionbõl. Az amerikaiak pedig (a korruptak) akik segítenek nekik - véleményem szerint - csak le vannak fizetve, vagy esetleg ideológiai megfontolásokból csinálják.

a.carkey
Na jó, de ilyen nyersanyag máshol is van. Ezért terrortámadásokat szervezni az USA ellen, meg kormány méretû összeesküvést kreálni. Minek? Ekkora haszon gyémántból és fegyverbõl máshol is lenne, vagy talán picivel kevesebb, de egy ilyen összterrortámadást, plusz a következõ részben majd kitudja mi ellen egy másikat megszervezni iszonyat költség. Szóval nekem túllihegettnek tûnik a dolog, és mivel tk. a 10. részre eljutottunk oda, hogy kilõtték az egyik szálat, így már rossz, ha egy újabb túszejtéses terrortámadást 14 részen át akarnak nyomonkövetni. Ezért érzem azt, hogy ez mind elterelés, és tök másról van szó, de hogy mirõl, fog. sincs.

A medve nem játék.

Ezt korrigálnám....nem kevesebb magyarázat van, hanem talán nehezebb magyarázni
Azokra gondolsz akik be lettek épülve a kormányba meg a vezetõ ügynökségekbe? Mert ha igen, akkor pl. Sean és Erika,aki egy programozó vagy micsoda nem keres olyan sokat és lazán meg lehet gyõzni egy kis plusz pénzért h juttasson infót nekik. Hát ami Burnettet illeti, hát ott kevesebb magyarázat van mer hát õ azér keres elég sokat gondolom egy szenátor mellett. Õt lehet h meggyõzték valamivel h magas posztot kap Sangalában vagy ott is simán a pénz.....Pénz beszél..
gyémánt? fegyverkereskedelem?

a.carkey
Az oké, hogy az USAt érdekli, de az amerikaiaknak ("a rossz oldalnak") miért fontos?

A medve nem játék.

Ami nincs is rajta a térképen...😄😄

(U.I.:tudom h nincs ilyen ország még mielõõtt valaki lefikázna...)
Sztem az Usa-t csak azér érdekli Sangala mer a madame president-nek jó gaverja a matobo az meg benyalt neki h védje már meg az országát. A Juma meg a Dubaku meg ezt rohadtul nem akarja és ezér megtesznek mindent hogy õk írányítsanak egy szar kis országot...
a.carkey

A medve nem játék.

Jack anyjáról semmit nem tudtunk meg az elözö évadban. Nyilván nem véletlenül.
a.carkey
Nekem az nem jön le a sorozatból, hogy miért olyan qurva fontos ez a Sangala? Oké, raw materials, meg minden, de ezen kívül? Rakat ilyen hely van a világon, ezért nem szoktak egy US kormányt szarrászopatni. Itt szerintem másról lesz szó. Lehet, hogy megint Jack apja, anyjának, a féltestvére áll a dolgok mögött, vagy valami hasonló baromság, aki személyes bosszút akar vagy más hülyeséget.

A medve nem játék.

a.carkey
Tony korábban egy majomhoz hasonlított. Úgy ment mint egy Gorilla, úgy beszélt mint Cheetah, és kb. annyira volt kemény, mint bármelyik majom a Dzsungel könyvébõl ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ejj, de éreztem, hogy ez az Erika is benne van. Gondolom van még egy beépített ember, ahogy lenni szokott, csak hogy ne legyen túl egyszerû a dolog. Következõ lépés szvsz a Fehér Ház megtámadása lesz. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e még egy Jack vs bármelyik elfogott kínzás?

A medve nem játék.

Május 18án lesz az utolsó két rész.
theone91
Nem mutattam ellenál(!)ást... 😊

Kaplan
Szolnokboy ellen ne hadakozz 😊<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

theone91
Jogos... Hagyja... 😊

Szolnokboy1
hadja? 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.