24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, az én k*rva anyámat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval nagyon jó, nálam ez az évad már az elsõ háromban van!
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
De tényleg hülyeség volt ez a két rész. Mondjuk annyi nem esett le nekik a "mi lehet majd a teroristák célpontja" témánál azt a három fontos helyet (kongresszus, szenátus és a Fehér Ház) 100xosan megerõsítsék, aztán jöhet a többi.
A medve nem játék.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
egy elktromos rendszerû zár, amit pl egy elekromágnes rendszerû zárszerkezet mozgat nem tudod manuálisan nyitni... na mindegy õk tudták. Attól még jó volt. Neken 14 ügynök által védett fehérház nem tetszett, nevetséges volt. A valósághoz semmi köze emmek a fehérházas résznek, se kommunikáció, se védelem, se semmi... Az egyetlen valós dolog, hogy az ablakokat nem lehet nyitni... ez így van. De legalább 5 teljesen a külvilágtól elzárható golyoálló és külön szellõzõrendszerrel ellátott szoba van, az tengerészgyalogság elit egységi ami a fehérházat védi meg biztosan szabin volt... Van ismerõsöm aki nagyon benn van a témába /szakmai/ nem én találtam ki. Egyébként az amarikai alkotmány kimondja, az elnök nem személy, hanem intézmény, tehet a való életben soha nem nyitották volna ki az ajtót, mert nem tehették volna ki az elnököt ilyen atrocitásnak. na mindegy várom a kedd hajnalt...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nah mindegy banner alatt ott a link hozzá
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Jumának meg meg vannak a kapcsolatai...
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
fotográfik kolomp edisön :D
Hatalmas köszönet érte a fordítóknak!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Turn Me On Dead Man
A medve nem játék.
Jon Voightos jelenet poén volt,eszik az öreg,csörög a telefon,erre vág egy "na baz+ még enni se hagytok békén" pofát😊
Turn Me On Dead Man
azon röhögtem viszont,hogy
én megnéztem és sztem nagy hiba nem volt benne!
nem vok nagy angolos,de annyira nézhetetlen rossz nem volt,persze egy profi angolos egybõl észreveheti a hibákat!
ON
de azér fos-nak nem nevezném 😊
egy kérdés: megnézted vagy alapból kritizálod más munkajat?
én csak azt mondom elkészítette megosztotta velünk ,örüljünk neki és aki nem bír várni a te feliratodra az megnézi ezzel!
én is csak azért tettem be ide mert kitudja amerre én járok jár -e másik forumozótársam!Szóval jóindulatból tettem be =)
de ha már valaki dolgozott vele akkor ne bántsuk
aki akarja használja aki akarja megvárja a megszokottat
ennyi...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Persze ez szubjektív dolog, nem vitás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.