24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
na,beértem a sorit...

Jack megint odabaszott,jól elbánt a csávóval. a traktoros rész kurvára tetszett 😄 "Jack,a TSZ tag". sajnálom,hogy folyamatosan felültetik,nehéz lesz kimagyaráznia.

ja,amúgy itt meddig kell a spoiler taget használni? vagy már nekem is kellett volna? :S

ReaL MaDRid x siempre

ikegami
A sorozatjunkien olvastam a sorozatok halállistáját, hogy 2en biztos kifognak
hullani a sorozatból elhalálozás miatt, lehet, hogy az egyik Larry lesz.
Engem is néha felhúz a viselkedése.

Elöbbit sajnáltam, a végére valamennyire megkedveltem.
sambauer
Reméljük 😄

Turn Me On Dead Man

Én Larry-t a megjelenése óta Chappelle-hez hasonlítom, mind külsö mind belsö tulajdonságok alapján. Vajon végezni is hasonlóan fogja?<#wow2><#vigyor0>
ja és én azon csodálkozok,hogy még mindig nem hisznek neki,pedig nagyon sokszor bízonyította a hûségét!
a kövi évadban legyen már az ,hogy a kezdetektõl hinni fognak neki és teljhatalmat fog kapni! ...bár akkor meg lehet uncsi lenne 😄
desigo
megszokhattuk már
bele kell törõdni,hogy ez a sorsa...
ikegami
Mostmár ezek után kezdem kicsit sajnálni Jacket...
Lassan mindent rákennek, amit lehet..

desigo
Nem sok izgalom volt a mostani részben de azért a fight tetszett benne!
nekem is jó volt a felirat 😊 a rész is jó volt!
poppe
nekem nem volt jó, fél másodperccel el kellett tolnom 😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... "már van értelme az egésznek"=mármint annak, hogy miért volt ennyire fontos Sangala. Nos, nem a gyémánt miatt. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Na pont ezt írtam korábban, mármint a "Mi értelme van megtámadni a Fehér Házat Sangala miatt?" résznél. Most, hogy tudjuk, vegyi fegyverek érkeztek az országba, már van értelme az egésznek. Amúgy, aki írta, hogy milyen jó ez a Quinn. 😊 Nos, tényleg csak egy rész erejéig. Amúgy meg, én ha csengetnek se nyitok automatikkusan ajtót. Ez a barom szenátor meg kinyitotta a riasztós ajtaját, csak mert valaki "rendõrség"-et kiabált. LOL!
Amúgy jó rész volt, viszont Chloe végre beleállíthatna egy monitort Janeane Garofalo fejébe, mert faszt kapok ettõl a nõtõl. Larry sem semmi, de ez a Janice, idiótább karakter, mint Margó anyus a BK-bõl ... 😄

A medve nem játék.

vagy amikor Gabee elkésziti...
álltalában csütörtökre készen szokott lenni!
Shep
Egész jó rész volt szinten tudták tartani a feszültséget amin én kicsit meglepõdtem, mert úgy gondoltam Juma kiiktatása után ezzel a keressük meg az árulót dologgal már nem lehet olyan izgalmakat beleszõni a történetbe de szerencsére rám cáfoltak.

Spoiler

Az azért érdekes, hogy a gyilkosok mindig hamarabb érnek oda a helyszínre mint a zsaruk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ikegami
Én is ezzel a felirattal nézem, és nagyon jó.
A hosszupuskán általában hét vége felé szokott lenni.

jAsOn VoOrHeEs
Opensubon van már egy felirat jsN-tõl.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

desigo
nincs még felirat
szokták mindig jelezni a készítõk a topikban...
a.carkey
Van már bármiféle felirat? A hosszúpuskát nem tudom elérni ...

A medve nem játék.

sambauer
Pedig a Mayoros jelenetnél nagyot OMGztem.

Turn Me On Dead Man

desigo
szépen túlteljesítette a tervet 😊
de szimpatikus karakter volt...
theone91
Most olvasom, hogy Bill Buchanan-t igazából, csak 1 epizódra szerzõdtették, de aztán 75 lett belõle... 😄

Sztem jó rész volt.

persze, blowfish-t feltörni 10 sec alatt 😄

theone91
Hopp. Most veszem észre. Kimaradt egy "lesz"... 😄

theone91
Szerintem is pár viszonylag uncsi epizód de valszeg' a következõ egy izgi lesz. Tony-t is "felébresztik"

Csacsi
Hmm....tipikus töltelék rész volt. Szerintem még lesz 2-3 laposabb rész,, aztán jön az évadzáró felé közeledõ hajtás megint.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Eléggé lapos volt a mostani rész, kivéve az utolsó 15 percet.

LoL volt a konténeres rész... 😄

ikegami
me too.
<#szomoru2>

tommygear
ez a Moss egyre jobban idegesít<#wow3>
desigo
van azért még jópár rész hátra szerencsére ...
poppe
jah, eddig 1-0
de sztem 1-1-nél már halott is lesz 😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandee1987
7x13

Miért, miért, miért Bill? 😞(((((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
kösz szépen!
Szolnokboy1
küldtem subot, jó rész volt! 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Télleg :$

Palmer? Michelle? Milo?
A mäsodik évadban, mikor Mason végleg kiment a CTU-tól.
a 13 címû minisorozat sem rosz... van aki látta?
mikor elkezdtem nézni nekem 24 érzésem támadt lehet azért mert abban kibontakozik valami =)
Szerintem ez az évad sehol sincs a régiekhez képest, ha Sutherland nem lenne ez egy szar B kategóriás filmnek sem menne el...
Sajnos.

fotográfik kolomp edisön :D

dienesoft
Úgy érzem, egyre jobb ez az évad, az utolsó 4 rész egyre izgalmasabb és egyre kiszámíthatatlanok ami a 24 "alapkelléke".
Nagyon sajnálom Bill-t, de azért lehetett érezni, hogy a karakterével nem nagyon lehetett mit kezdeni a vége felé. De azért nagyon sajnálom...De mi van Cloe-val és Tonyval? Már annyi szereplõ van, hogy már el is felejtik õket? Mindkettõ eltûnt és néha így "beintegetnek a kamerába" egy-egy részben. Ettõl függetlenül az évad nagyon tetszik!

desigo
Egyre jobbak a részek!
Billt sajnáltam nagyon.A kórházban a gyilkos eléggé profi,méltó ellenfele lesz Jacknek.
Ja, de main karakter halál még eddig csak epizód végén volt, ha jól emlékszem

Csacsi
Én úgy emlékszem egyedi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Volt már olyan, hogy a reklámbrék elõtt volt silet-clock? Vagy ez egyedi Bill-nél?

theone91
Bazz, elolvastam és még csak most kezdem az epizódot... :\

am hihetetlen milyen gyors egynémely emberke!persze van ahol meglátszik a sietség de pl. a heroes felirat nagyon is rendben van és már kész is 😄
na hajrá jack hajrá 😄
a multkori féle felirat by naked_gun!
hát ha folytatja egy idõ után bíztos õ is jó fordítóvá válik 😄
sambauer
R.I.P. Bill 😞

Turn Me On Dead Man

a.carkey
Fordítják mások is. Múlt héten is volt sub.

A medve nem játék.

opensubtitles itt már van sub akkor mások is fordítják vagy ez kamu? A hosszupuskán még nincs...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit