5854
-
Dean Winchester #4850 és ilyenkor töpreng el az ember,hogy milyen hamar vége lett enenk az évadnak is!
Szinte még tengap volt amikor mindenki várta h elkezdődjön a s07 ... -
#4849 Azért 3 hét :)
21. rész május 4.
22. rész május 11.
23-24 rész május 18.
Ezek az amerikai idő szerinti vetítési dátumok. Szóval még 3 hét :) -
#4848 Két hét, nem? Én úgy tudom, hogy duplarészes finálé lesz. -
ba32107 #4847 Feliratok.hu -n azt írd be, hogy "huszonnégy", és kapsz bőven találatot. -
#4846 Hogyírjam be? -
#4845 Köszi, ismerem az oldalt, volt is fent felirat, de az első évadhoz nem találtam, amikor kerestem. Most beírom h "24", vagy "24 s01", nem akarja azokat kiadni :/ -
ba32107 #4844 http://www.hosszupuskasub.com/ -
#4843 SZiasztok!
Most szedtem le azt a mappot torrenten, ami 6 évadot foglal magába.
Tudtok 1-2 oldalt ajánlani, ahol megtudnám nézni h van e felirat valahol?
Feliratok.hu-n 24 címszóra nem akarja kereseni, opensubstitles pedig nem működik.
Előre is köszönöm! -
#4842 Nah még 3 hét. Utálom ezt az időszakot. Mindig a legutolsó 4 részt várom a legjobban :) -
Tomek83 #4841 Pont ma gondolkoztam én is ezen,szerintem egy naplementés vég frankó lenne a lezáráshoz. -
#4840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Jack. Csak sajnálni tudom amióta megjelentek rajta a vírus tünetei... Főleg mikor a Janice-t lecseszte és kétszer is Palmert mondott Taylor helyett. Nemcsak fizikailag de mentálisan is épül lefelé elég rendesen. Hiába kemény csávó, az ajánlott két óránkénti inekció helyet kétszer lövi magát egy óra alatt... Noha ezek miatt lesz nagy a kiváncsiság a következő évad iránt, pontosabban hogy mégis hogyan oldják meg...
U.I.: Hodges vallatása pedig vicces volt. Edzett veterán katónából, milyen hamar lett kisgyerek... :D:D -
Quantumleap #4839 Bocs ha már írtam. Szerintem a következö évad lehetne végre ismét olyan, ami éjszaka kezdödik. Ha Jack meghal a végén, akkor különösen ez a napszak passzolna. Nem értem a készítök miért ragaszkodnak a második évad óta az állandó nappali kezdéshez. -
Dean Winchester #4838 arról nem is beszélve,hogy mivan ha vki hajnali 5re megy dolgozni és előtte kajál otthon vmit... -
#4837 Ezzel a stílussal el lehet innen csendben kullogni... -
#4836 Miért? Veled még sosem történt olyan, hogy nem tudtál aludni, és annyira unatkoztál, hogy elkezdtél rántottát csinálni? -
dzsagon #4835 Csak ebben a faszkalap sorozatban természetes, hogy valaki hajnal fél négykor ébren van és rántottát készít reggelire. -
#4834 Ez az egy üt:
"Egyszer Jack Bauer és MacGuyver börtönbe került. Jack kiszabadult. Bombát készített MacGuyverből."
:D -
rumkola #4833 úristen ez nagyon rossz :S -
#4832 ez jó :D
Chuck Norris 19 embert ölt csak meg, mert kifogyott a lőszerből. Jack Bauer 97-et, mert kifogyott az emberekből. -
Augustus Gigo #4831 Újabb Jack Bauer tények derültek ki: Jack Bauer Viccek 2 -
#4830 Úgy ám... De Kiefer is az, mivel a nevelt lányának is született gyereke... -
#4829 Bazmeg, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack nagypapa lett? :))) -
rumkola #4828 Sok gyilkost ismersz aki ezt mesélte? :DDDDD -
#4827 mármint ezt arra értettem hogy teljesen normális dolog ha a gyilkos az áldozata előtt elnézést kér mielőtt megöli, főleg ha nem személyes ügy. szóval még véletlenül se azért sorryzott mert bright sideos lenne na -
rumkola #4826 Miért? Ez a 24.
:P -
#4825 ez annyira magától érthetődő hogy röhej hogy egyesek ebben a "jó oldalon áll" dolgon reménykednek.. -
Quantumleap #4824 Sokminden van, ami az életben elöfordul, de filmben, sorozatban viszont gagyin hatna. A valóságban például megeshet, hogy valaki mellélö, mert hirtelen rájön a csuklás. De egy sorozatban hogy nézne már ki az ilyen? -
#4823 az életben is sokszor előfordulnak megismételt szituációk,helyzetek,akkor egy sorozatban miért ne lehetne? :) meg egyébként is,ez volt mindkét esetben a legkézenfekvőbb dolog,így akarta hitelessé tenni a dolgot,hogy őt bizony meglőtték -
#4822 ha visszatérne a jó oldalra én kb akkor fejezném be a sorozatot... -
#4821 aztakurva,Kiefer eljátszotta a rohamos jelenetet...az durva volt. amúgy egyrészt szar volt látni,amikor Reneék mentek egyből,ő meg ott maradt állva és tehetetlen volt,mert túl gyengének érezte magát. másrészről meg jó volt újra terepen látni,meg ahogy kitalálta a dolgokat.
viszont a végén amikor előnyből hátrányba került és magatehetetlenül a földön feküdt,hát az nagyon...:SSSSSS nagyon megsajáltam ott -
Quantumleap #4820 Mellesleg a "meglövöm magamat a látszat kedvéért" kétszeri elsütése egy évadon belül szerintem elég gáz. Már a "bör a chip alatt" megismétlésén is csóváltam a fejem, de hogy egy dolgot kétszer ugyanabban a szezonban, hát nem is tudom. Lehet, hogy lesz esetleg még egy tégla az FBI-nál? -
Dean Winchester #4819 jó de akkor ha valóban a rossz oldalon áll akkor nem kellett volna mondani a "sajnálom" ot.
De ahogy jackel bánt már nekem is ugy tünik valóban a rosz oldalon áll :S hát nemtom mi lesz kiváncsian várom :D -
Quantumleap #4818 Larry meggyilkolása semmiképp nem elnézhetö. Mellesleg az a bocsánatkéres nekem inkább olyan jellegü volt, mint az akciófilmekben a "Sajnálom. Csak a pénzért teszem, veled semmi bajom." vagy a "Sajnálom. Az üzlet az üzlet." -
Dean Winchester #4817 épp ezért lehet a jó oldalon mert elnézést kért... -
Quantumleap #4816 Hány áruló szokta azt mondani az átvert barátnak, mielött megölné, hogy "Sajnálom"? Meg se tudnám számolni. Nehogy már valaki abban reménykedjen, hogy Tony ezek után még visszapozitiválódik és csatasorba ál a jó oldalán! -
#4815 Bármi lehet a háttérben...
Meg eleve h bocsánatot kért elötte Larrytől,azért az furi volt:) -
Quantumleap #4814 Végülis ahol halottak feltámadnak, ott bármi megeshet. Lehet, mostantól kezdve a készítők szlalomozni fognak Tony jellemével:rossz/jó\rossz/jó\... -
#4813 Ez az évad is nagyon jó idáig az egyik legjobb.Kár hogy már csak 4 rész van.Ezekután mostmár tényleg remélem hogy kinyírja Jack Tony-t.
Egyébként valamilyen szinten spoiler de sok oldal szerint állítólag Voight leszerződött a 8. évadra! -
#4812 lehet az Elnöknő titokban megkérte -
#4811 8. évad New Yorkban fog játszódni.