24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jack megint odabaszott,jól elbánt a csávóval. a traktoros rész kurvára tetszett 😄 "Jack,a TSZ tag". sajnálom,hogy folyamatosan felültetik,nehéz lesz kimagyaráznia.
ja,amúgy itt meddig kell a spoiler taget használni? vagy már nekem is kellett volna? :S
ReaL MaDRid x siempre
hullani a sorozatból elhalálozás miatt, lehet, hogy az egyik Larry lesz.
Engem is néha felhúz a viselkedése.
a kövi évadban legyen már az ,hogy a kezdetektõl hinni fognak neki és teljhatalmat fog kapni! ...bár akkor meg lehet uncsi lenne 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Amúgy jó rész volt, viszont Chloe végre beleállíthatna egy monitort Janeane Garofalo fejébe, mert faszt kapok ettõl a nõtõl. Larry sem semmi, de ez a Janice, idiótább karakter, mint Margó anyus a BK-bõl ... 😄
A medve nem játék.
álltalában csütörtökre készen szokott lenni!
Spoiler
Az azért érdekes, hogy a gyilkosok mindig hamarabb érnek oda a helyszínre mint a zsaruk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A hosszupuskán általában hét vége felé szokott lenni.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Turn Me On Dead Man
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de sztem 1-1-nél már halott is lesz 😄DD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mikor elkezdtem nézni nekem 24 érzésem támadt lehet azért mert abban kibontakozik valami =)
Sajnos.
fotográfik kolomp edisön :D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
na hajrá jack hajrá 😄
hát ha folytatja egy idõ után bíztos õ is jó fordítóvá válik 😄
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit