5854
  • Bandee1987
    Sztem az a pasas örüljön neki, hogy Jack (akarom mondani Kiefer :))) nem lőtte agyon :)))
  • rumkola
    klikk

úúúristen ez mekkora :DDDDDDDDd
  • rumkola
    kommentek is jók :DDD
  • desigo
    nem vacakolt
    jól tette
  • rumkola
    klikk

:DDD
  • Dean Winchester
    köszi
  • desigo
    tessék
  • Dean Winchester
    esetleg valaki nemtud vmi linket adni a mostani részhez ? megköszönném mert ahonnan szedni szoktam sajnos most nem tették ki a kövit :(
  • sambauer
    ty
  • theone91
    Asszem' pont a félidőnél, volt így a 7×12...
  • theone91
    Nah... A "Damn it!"-ről úgy látszik leszokott Jack, de helyette van most, az "I'm fine!"...

• sambauer
    Amúgy az melyik rész volt amikor még Tony és Jack ült a lépcsőn este és akkor még Tony beadta Jacknek hogy még nincs vége a krízisnek bla bla.. asszem akkor még Juma is élt.
  • sambauer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ízlésesen robbant cafatokra, LOL Amúgy ja eléggé nyugis egy rész volt, de nem lehet minden órában 100 holttestel számolni. Így jön ki realisztikusan a dolog :D Nyolcadik évadra én is kíváncsi leszek, ha már most ilyen szarul van Jack, még 24 órát nem tom hogy bírna ki.

• Dean Winchester
    nem láttam még ezt a részt ,de mivan ha álca volt és nem is ő volt ott ?
  • ba32107
    De amúgy nem arról volt szó, hogy
    Hodges lesz a 8. évadban is? Most elég ízlésesen robbant cafatokra...
  • desigo
    Kicsit nyugis rész volt.Nem nagyon pörögtek az események.
    Jack elég szarul néz ki.Ezt a 3 részt se fogja kibírni nemhogy a következő évadot.
    Chloenak az arcrángós,könnyezős jelenet kicsit béna volt.Inkább nyomogassa a gépeket...
    Renee olyan meglepett,csodálkozós fejeket tud vágni :)
    Janist lecsaphatná már valaki végre
    Arra számítottam,hogy Aaron majd szól valakinek,hogy gondok lehetnek az átszállításkor.De eléggé korrekt,megbízható ember!respect
    Tony kinövi főellenséggé magát a végére de úgyis pusztulni fog...
  • ba32107
    Szerintem az évad további részében még beteg lesz. És a 8. úgy fog kezdődni, hogy épp akkor gyógyult meg. Vagy hasonlóan. Nem hiszem, hogy egy teljes évadot végignyomnának egy köhögő, izomrángó Jack-el.
  • Dean Winchester
    egyálltalán nem következik ez belőle...lehet h csak 2 órája van hátra szóval ennyi :D
    de sztem meggyógyul időben
  • dzsagon
    Jack azt mondta Chloe-nak, hogy max 1-2 napja lehet még hátra. Ezt azt jelentheti, hogy még egy vagy két évaddal kell számolnunk.
  • Oziris666
    Vagy utsó pár részben átmegy Crank feelingbe:D
  • ba32107
    ::D:D:D:
  • theone91
    Vagy Jack túléli a fertőzést, mert túl sok a midiclorian a vérében...
  • Quantumleap
    A PB-t inkább ne is említsük. Abban már annyi a kavarás, hogy lassan az is kiderül, hogy Scofieldet az erö szülte, vagy hogy csak álom az egész sorozat. Ha a 24 igazán Pb szintre akarna syllyedni, akkor elsö lépésként ki kéne derülnie, hogy Kim nem is Jack lánya.
  • andi0811
    Érdekes, eddig a legtöbben a csavarokat, meg a váratlan fordulatokat hiányolták, ami a régebbi évadokra jellemző volt, most meg, hogy volt egy igazán váratlan fordulat, akkor az a baj Nem lennék a forgatókönyvírók helyében, ennyi, egymással merőben ellentétes véleménynek meg ízlésnek nem lehet könnyű megfelelni.
  • Oziris666
    Hát a dupla is lesüllyesztette:)ha nem is pb szintre
  • sambauer
    egy ilyen "tripla csavar" rögtön PB szintre süllylesztené az évadot, ennyire nem hülyék az írók.
  • Oziris666
    Ne értsd már félre a dolgokat,én nem mondtam h igazam van vagy lesz azt irtam h nem lepödnék meg ezen sem!Megbocsájtásról meg szó nem volt,meg nemis lesz!
  • theone91
    Tony még ebben ez évadban meghal (így sejthetjük is miképp). Ezt már tudjuk a Mosnter vs. Aliens-es Kiefer-interjú óta. Így kicsi az esélye, hogy mégis csak pozitív karakter lenne. A te teóriád meg már röhelyes lenne.

Egyet értek Quantummal... Nem lett volna elég megölni/megfolytani a két őrt?
  • Quantumleap
    Tony kinyírta Larryt, brutalisan lelött két FBI-ost. De biztos neked van igazad, a végén Renee és Jack kezetrázva megbocsátanak neki:"Nem baj, mit számít, hisz milliók életét mentetted meg!"
  • Oziris666
    Jah, anyira magátol érthetődő mint az elején nem?:)Nem reménykedésről szól ez,de sztem meg simán elképzelhető a "nemes végcél" !Végülis nem lenne meglepő h ha Tony célja az igazán nagyok lebuktatása lenne...amihez a tartály kellett, illetve h rávegye őket a mostani támadásra:)
    Lesz itt még Triplacsavar...
  • Quantumleap
    Páran írják, hogy Jack elég könnyen elfogadta Tony ismételt negatív pálfordulását. Hát, az elözö évados fater meg bratyó dolog után szerintem ö már senki sárosságán nem lepödik meg igazán.
  • hunbasser
    Tony gecikemény lett...hogy lezúzta a katonacsávót is,meg gondolkodás nélkül lelőtt két fbi-ost,nagyon bedurvult. Jacket öröm volt látni megint gondolkozni meg vallatni :D habár nem az a klasszikus vallatás volt,de egynek elment. most megint terroristákat vadásznak,Chloe visszatért és mostmár a monitorokon is CTU van,nagyon zsír :) na,ez az igazi 24.Jacket én is sajnálom,hogy így épül lefelé,8.napot nem tudom hogy fogják megoldani,ha már most is ilyen szar állapotban van,remélem meggyógyítják
  • hunbasser
    pont ezt akartam én is írni,ahogy olvastam Quantumleap hozzászólását :)
  • theone91
    De ácsi... :D

Feltehetően a következő évad lesz az utolsó. :\
  • perempe
    Köszönöm, megnyugtattatok.
  • bexinho
    Köszönöm szépen!!!
  • andi0811
    Pár hét múlva kezdik forgatni a 8. évadot, úgyhogy ez nem túl valószínű.
    Ezt most találtam, egy rövid szösszenet a 23. részből. Érdekes Jack és Tony szitu.
  • Fenrir
    Bejelentették már a nyolcadik napot is, szerinted akkor megölik?
  • perempe
    Nekem az az érzésem, hogy kinyírják Bauert, és vele a sorozatot. Bár ne lenne igazam!
  • theone91
    Ja értem. Elszámoltam magam... Bocs... :D