24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem el, hogy akad olyan ember, aki ne Jack halálát tartaná a sorozat a hiteles befejezésének.
N o N a m e
Damn it-es video nagyon jo 😊
theone91
Az az ötödik évadnál lett meghosszabítva a szerzõdés a 6-7-8. évadra. Én a kilencedik évadban már nem is nagyon reménykedem, szerintem már feltehetõen már Kiefernek is egy picit sok, nem csak mint szinész, hanem mint producer. Cassar is kiszállt már a buliból...

andi0811
Az még hagyján, de már a hatodik évad alatt aláírták a szerzõdéseket a 7. és a 8.-ra.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Nem tudom miért most híresztelik,már pár hete le lett fixálva a dolog,sõt lehet tudni hogy ki fog még szerepelni Jacken kívûl a 8.évadban.
www.podnapisi.net/24.S07E15.HDTV.XviD-LOL-r383993
felirat...
ez spoiler nem?
sambauer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol.. pedig ha mégnézed tényleg nagyon megszívja, egész végig csak jót akart, és akkor most nem elég hogy lemond ezek utána is b@sztatni fogják.. remélem azért a végén kiderül hogy az elnök lánya patkánykodik..

Turn Me On Dead Man

Amikor Ethan az elnökkel dumált, tisztára olyan érzésem volt mintha valami szappanoperában szereplõ nagyszülõk beszélgetését nézném 😄

sambauer
Vagy így lehet hogy megalapozzák Jack utolsó 24 óráját. A vírustól letörve öli a terroristákat olyan Far Cry 2 stílusban, majd a végén végképp ledönti valamilyen feelinges módon. Legalábbis én ezt tudom elképzelni 😄 Oliviára meg nem számítottam, kajak bevettem én is hogy tiszta az ügyben. Mondjuk nem értem miért jó neki ez a kavarás. Ethan-t egyre jobban sajnálom, régóta az egyetlen olyan karakter 24-ben akivel teljesen tudok azonosulni 😄

Turn Me On Dead Man

ja mükszik.

esetleg nézd meg így :
http://hosszupuskasub.com/index.php
vagy
linkelve
Csacsi
Nekem mûködik. Az angolt is onnan szedtem le.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
Nem tudom mi van, de egyszerûen nem mûködik a hosszupuska. Kb. két hete. Ha lesz bármilyen felirat, pls írjátok meg!

A medve nem játék.

sambauer
Na basszus így hogy lesz nyolcadik évad ?

Turn Me On Dead Man

theone91
Az bizony! Jon Voight ismét remekelt! Egyetlen fõgenya akit sajnálni fogok az évad végén (márminthogy' nem lesz többet).

Fasza, izgalmas rész volt!

LOL
<#idiota><#zavart2>

fotográfik kolomp edisön :D

hunbasser
_:A?SDSAADSADS dehogyis 😄 õ egy Real Madrid játékos 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

theone91
Amúgy Palmer elnök van a logódban? <#idiota>

hunbasser
uuuu annak milyen szája volt...😄

ReaL MaDRid x siempre

Samantha volt,kár érte,jó nõket mindig kinyírják...meg persze mindenkit😊
Anno Claudiát is sajnáltam a 3.évadból😊
desigo
Te jó ég
mint valami sorozatgyilkos <#csodalk>
hunbasser
tényleg,õ is milyen jó gáré volt...😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
baszdmeg...S:S:S:S

ReaL MaDRid x siempre

sambauer
Beszéltek itt jó csajokról és õt kihagyjátok ? <#wilting>

Turn Me On Dead Man

Kifelejtettem a legjobb csajt az évadból....az elnökfiú nõjét, akit kinyírtak, és akinek nem jut eszembe a neve <#szeret>

desigo
Nekem se jött be azzal a fejével...
Szolnokboy1
sztem a szöszi kifejezetten csúf volt. ízlések és pofonok. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

hunbasser
juj tényleg,még õ se volt rossz.

de nekem az egész sorozatból eddig a best Nadia (L)(L)(L)

ReaL MaDRid x siempre

Jaja, Renee, elnöklány, meg a korrupt szöszi FBI-os (aki már halott 😄), õk fincsik <#finom>

hunbasser
hát azért 1-2 normális maradjon meg,Chloe,Renée (õt se rúgnám ki az ágyamból 😄), Tony is maradhat,többi mehet a levesbe

ReaL MaDRid x siempre

Én mindegyiket kinyírnám Jacken kívül. Õstulok fejû szereplõk, szívbõl remélem, hogy az évad folyamán feldobja az összes a pacskert (lehetõleg Jack keze által)...
😄

fotográfik kolomp edisön :D

Kaplan
Az elnöknõ lányát te. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mosst? <#idiota>

hunbasser
hát én se...😄

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Azért nem rúgnám ki az ágyamból..😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nekem az elnöknõ lánya nagyon nem szimpatikus!
Fõleg annál a jelentnél amikor Ethanek megmondta a frankót! szegény koma békülni akart azt még õt szívatta meg a csaj 😄
Szóval õt nem csípem meg a lilaingest ill Moss-t sem. (Larry)
theone91
Szerintem is a csaj, de értek már meglepetések a sorozatban.

hunbasser
én azért mondom a csajt,mert neki eleve semmi köze nem volt az egészhez,emlékezhettek,õt úgy hozták vissza az apja miatt. Ethan meg végig ott volt mellette.mást meg nem tudok elképzelni,még az a csávó volt edejig gyanús,akinek a mobiljára érkeztek a hívások Dubakutól.

ReaL MaDRid x siempre

Szolnokboy1
nem tudom, én Ethan-t nem mondanám sárosnak, inkább a csajnak vált szokásává, hogy megy a sajtóhoz egyfolytában. de lehet, hogy neked lesz igazad. 😊

sambauer
Ethan szerintem jó arc, csak segíteni próbál az elnök lánya meg szivatja állandóan. Bár amíg hunbasser nem mondta eszembe se jutott volna hogy áruló lehetne, mostmár azért bekerül a listába 😄

Turn Me On Dead Man

hunbasser
Ethan...kissé 1. évados deja vu-m van. Ninára rávetõdött a gyanú,aztán utána eloszlottak a kételyek majd bumm,megszólalt szerbül a telefonban. szerintem Ethan nagyon gyanús volt az évad elején mindenkinek,most meg már talán annyira nem,még jön pár rész altatás aztán kiderül hogy benne van. Taylor lánya meg is mondta neki,hogy az õ hibája,hogy nem tisztogatott a fehér házban,és szerintem nem csak hiba volt,szerintem vastagon benne van.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jajajajaja,azt én is nagyon bírom 😄

Dean: azért ne hasonlítsuk össze Chloeval,õ kicsit másabb volt szerintem 😊

ReaL MaDRid x siempre

sambauer
"aki mellesleg olyan, mint Reese Whiterspoon elcseszett klónja. "
Ez kurva jó szöveg volt 😄

Turn Me On Dead Man

Szolnokboy1
na végre meg tudtam nézni a részt. zsír volt, fõleg a végén a bunyó. 😊
amúgy szerintetek ki sunyul? Ethan vagy a First Daugter? Szerintem a csaj, aki mellesleg olyan, mint Reese Whiterspoon elcseszett klónja.

desigo
Bírom amikor Chloe vágja a pofákat 😊
én a csajszit chloera hasonlítanám.
Anno õ is nagyon szabályos volt 😞 gyûlöltem 😄
desigo
pár napig szokott menni a spoiler tag használata
addig meg úgyis mindenki megnézi
hunbasser
ja amúgy az a szemüveges kurva engem is nagyon idegesít,fõleg azzal a kacsa járásával meg az ugribugri hiperaktív természetével. azt bírom ebben a sorozatban,hogy ha nem lenne Jack,akkor már a fél USA nem létezne a térképeken 😄 és hihetetlen,hogy az fbi-nál is ennyire pancserok az emberek.

ReaL MaDRid x siempre