24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:S
fotográfik kolomp edisön :D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Turn Me On Dead Man
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A #4688 a következõ rész lõzetesébõl tartalmaz spoilert.
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
"És Jack boldogan élt míg meg nem halt. A terroristák üldözésével végleg felhagyott, soha többé nem csöppent bele újabb szar huszonnégy órába."
Ne viccelj!<#vigyor2>#vigyor2>
Az még esetleg, hogy:
"Jack Bauer továbbra is üldözi és irtja a terroristákat, és rendszeresen megmenti az USA-t az apokalipszistõl."
Csak ebben az esetben meg ott lenne a rizikó, hogy a készítõknek valamikor eszükbe jut kását melegíteni, ami szerintem nagyon nem kellene.
Én fociban vagyok így a 11esekkel,ha kedvenc csapatom játszik,inkább essenki ki,csak ne legyenek a végén 11esek,mert azt nem bírom😊
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
ReaL MaDRid x siempre
Itt található.
Quantumleap, a te figyelmedbe ajánlom ezt a részt, ami Tonyról szól!
Vigyázat erõs spoiler!
SUTHERLAND: It's really funny. The end of '24' this season, the most I can tell you, is that it's not going to end because someone cuts two wires and the clock on a bomb stops. It's going to end because a few of the characters are going through a very difficult emotional dilemma. It's going to end on a much more dramatic level than it is going to be a physical or action oriented sequence. In saying that, I believe it's the most powerful and important ending that we have ever had. I think one of the most difficult things about '24' has been developing the relationships with actors, the trust with actors, and this family we've created, and then losing them. From Leslie Hope in the first season right down the line, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Carlos Bernard twice."
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ha emlékeztek a 2.évadban majdnem sikerült neki amire gondolok.ha már véget kell vetnie az életének,akkor valami hasonlóképpen tegye meg.
de én annak örülnék a legjobban,ha a 8.évad úgy végzõdne,hogy Audreynak visszajön az emlékezete,megint összejönnek,aztán abbahagyja az egészet és kiderülne,hogy Jack egy kisérlet része volt.de mivel õ mostmár nyugdíjba megy,így jön az új "prototípus" és a 8.évad végére így bevágnák Chaset amint ott áll talpig felfegyverkezve fénycsóvával a háttérben 😄dddddd na jó,azért ez túlzás,de örülnék,ha a 8.évad végére nem zárnának le mindent,mert akkor talán esély van egy 24-szerû új sorozatra,ami talán még el is érheti a 24 színvonalát 😊
ReaL MaDRid x siempre
jaja, pl. ráfekszik egy atombombára vagy valami. 😊
nem nagyon szeretném,hogy most így haljon meg Jack...túlélt egy atomrobbanást ezt domb mögül nézve az egészet,túlélt egy hûtõberakott biofegyvert,sõt,le is lõtték már de sikerült újjáéleszteni,megölték már kínzás közben is,utána is újra tudták éleszteni,kibírt a kínaiaknál 20 hónap kínzást (bár ez nekem a mai napig is rejtély,mert 20 hónapig volt a kínaiaknál,de szerintük csak 7 hónapig kínozták),akkor nehogy már ilyen piti módon haljon meg...hogy belélegzett egy kis gázt,ez áhhh...sokkal jobban megérdemelné,ha úgy halna meg,hogy halálával megvédte az usát vagy valami hasonló 😄
ReaL MaDRid x siempre
egyébként simán lehetne 9.évad,mondjuk visszatérne Chase,õ elég jól kente azért. vele még le lehetne zavarni két évadot
ReaL MaDRid x siempre
De én elviselnék még 1-2 évadot mert nagyon jó a sorozat!
Stephen Dorf-ot ha meglátom nekem jack jut eszembe 😄 szerintem õ hasonlít rá a legjobban.Legalábbis a 13. sorozatban mikor megláttam egybõl a 24 jutott eszembe