5854
-
#5050 :Ddd -
#5049 Látta valaki a Comicon-os 8. évad Sneek-Peek-et? Jack igen egészségesnek tűnik... :D -
#5048 Egy órája kapcsolgattam a tv-t, és A HírTV-n (lol) Draskovics Tibike ilyet nyilatkozott:
"Magyarország szerencsére csak az újságokban és a televízióban lát terrorizmust, hiszen fél magyarország nézi a 24 c. sorozatot"
A politikusok számára ennyire közkedvelt a 24? Egyszer még a Blikk (lol) is lehozta, hogy a politikusok kedvence... :D -
#5047 huhh, az pedig emlékezetes epizód. -
rumkola #5046 berontott és szarrá lőtt mindenkit élő egyenes adásban, aztán az öreggel kilőtték magukat, ott meg jött már a felmentő sereg...
ja a törököt a faterja akarja megöletni -
bounty88 #5045 skacok lemaradtam a tegnapi részről, mert a hülye mi1 korábban adta....és későn tudtam meg...na mi volt benne? azt tudom, hogy jack kiszabadította a csajt..az apját is, hogyan, berontott aztán szarrá lőtt mindenkit? és mi volt még ,a srácot, mármint a kis török srácot a faterja akarja megöletni? mit szóltak a terrorísták ahhoz, hogy jack beleköpött a lveseb? -
rumkola #5044 megúszta :) -
#5043 Rögtön a harmadik évad után jön a negyedik az M1-re... -
Dean Winchester #5042 http://www.sg.hu/cikkek/68244/jack_bauer_kemenyebb_mint_doszpot_peter -
#5041 Ma, S6 a Coolon! -
#5040 Katee Sackhoff is jön állandóra 24-be... -
katonadani #5039 spoileres!
de érdekes:D
http://spoilertv.blogspot.com/2009/05/24-latest-casting-news.html -
#5038 jaj ne! 7. is olyan jól megvolt ilyenfajta szál nélkül. :S -
#5037 Pár kép a nemrég elkezdett 8. évad forgatásáról!
Spoileres!
Itt! -
#5036 Hát mire eljut oda a hatodik évad, talán minden háztartásban a HD lesz a sztenderd... :D -
#5035 mtv-n akár hd-ben is adhatnák. -
#5034 Csak eljut majd az emmegyre. Csak az még messze van :D... -
#5033 MIÉRT A COOLON ? MIÉRT KELL ÍGY LEALÁZNI A LEGJOBB SOROZATOT HAZÁNKBAN ? ÁHH.. -
#5032 M1-en ismétlik, a Cool-on évadpremier. -
#5031 hiányzik a sori :(
nézném az új részt de nem lehet :D -
#5030 Junius 2-tól 3. évad az egyesen. -
Tomek83 #5029 Junius 9-től 6.évad a Coolon.
Junius 2-tól 3. évad az egyesen. -
#5028 Jack meg az asztalra ütött volna és egy damn it hagyta volna el a száját :D -
#5027 -Reneé eléggé feljavult az utolsó részre
kocsi oldaláról lövöldözött,bukfencezve leugrott végén keménykedett
-Chloe hiába szerepelt az évadban nem volt már sajnos a régi.
-Taylor elnökasszony végre helyes döntést hozott.respect
-Ethant és Aaron nagyon szimpatikus volt,nem semmi fejeket tudnak vágni
remélem,hogy a következő évadban is szerepelni fognak
-Tony már annyiszor állt jó,rossz,saját oldalra,hogy a végére már nem volt hiteles
-Jack eléggé rettegett már a végén.Meg fog lepődni ébredés után :)
-Kimtől nagyon vártam,hogy mikor kezd már végre akciózni.Jó volt a laptopmentése
fun lett volna tőle a végén,hogy :
Sajnálom, apu.
De még nem készültem fel rá, hogy elengedjelek.
Szerepelned kell a következő évadban!
-
Quantumleap #5026 De a 7.évad fele elöbb le lett forgatva, semminthogy a redemption ötlete egyaltalán megszületett volna. -
#5025 a redemptionben még volt. -
Quantumleap #5024 Tom Lennox sem maradt a hatodik évad fináléja után. -
Tomek83 #5023 Hát hogy marad-e,azt nem tudom,de nem ő lesz a chief of staff. -
#5022 Nekem úgy tűnt, a finálé alapján, hogy Ethan marad. -
Tomek83 #5021 Az elnöknő megmarad,vagyis jobban mondva CherryJones-nak van szerződése a 8.évadra. És az új chief of staff lesz ez a Chris gyerek,hogy Ethan-nel mi lesz,azt nem tudom. -
#5020 Nem, csakhogy minek hívjam az írást... -
Quantumleap #5019 Mintha azt hallottam volna, hogy ö lesz. -
ba32107 #5018 Hát remélem, hogy nem ez a nagymama lesz az elnök az utolsó évadban. -
#5017 sztem új adminisztráció. elnöknéni valószínűleg nem sok eséllyel indult a választásokon a 7. nap eseményei után. (viszont egy új elnök akár a CTU-t is visszaállíthatja) -
#5016 akkor vagy új elnök lesz,vagy meghal Ethan :\ -
Tomek83 #5015 Sajna Ethan helyét fogja átvenni. -
#5014 "Chris Diamantopoulos lesz a 24 8. évadjának egyik állandó szereplője."
2009. 05. 22. 10:32 - Írta: winnie @ sorozatjunkie -
#5013 pontosan. és én se fogok itthonra olyan készülékért nagy pénzt kiadni, amivel csak játszani lehet. (ok, hogy ma már egy ps2 nem pénz, de alaposan át is lépett rajta a kor)
#5010: thx, mire vonatkozik a (?) ? [te vagy junkie-n A. ?]
válaszolhatsz Dollhouse topikba is, hogy ne legyen off :D -
#5012 hát pedig van épp elég játék amiért érdemes venni :D -
#5011 de én meg játszani akarok vele :D egy játék miatt meg nem fogok ps2-t venni.