24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte még tengap volt amikor mindenki várta h elkezdõdjön a s07 ...
21. rész május 4.
22. rész május 11.
23-24 rész május 18.
Ezek az amerikai idõ szerinti vetítési dátumok. Szóval még 3 hét 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Most szedtem le azt a mappot torrenten, ami 6 évadot foglal magába.
Tudtok 1-2 oldalt ajánlani, ahol megtudnám nézni h van e felirat valahol?
Feliratok.hu-n 24 címszóra nem akarja kereseni, opensubstitles pedig nem mûködik.
Elõre is köszönöm!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
U.I.: Hodges vallatása pedig vicces volt. Edzett veterán katónából, milyen hamar lett kisgyerek... 😄😄
Az operációs rendszeren is túl...
"Egyszer Jack Bauer és MacGuyver börtönbe került. Jack kiszabadult. Bombát készített MacGuyverbõl."
😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
fotográfik kolomp edisön :D
Chuck Norris 19 embert ölt csak meg, mert kifogyott a lõszerbõl. Jack Bauer 97-et, mert kifogyott az emberekbõl.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Turn Me On Dead Man
😛
Turn Me On Dead Man
ReaL MaDRid x siempre
viszont a végén amikor elõnybõl hátrányba került és magatehetetlenül a földön feküdt,hát az nagyon...:SSSSSS nagyon megsajáltam ott
ReaL MaDRid x siempre
De ahogy jackel bánt már nekem is ugy tünik valóban a rosz oldalon áll :S hát nemtom mi lesz kiváncsian várom 😄
Egyébként valamilyen szinten spoiler de sok oldal szerint állítólag Voight leszerzõdött a 8. évadra!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Turn Me On Dead Man
Nagyon enyhe spoiler: