24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ilyenkor töpreng el az ember,hogy milyen hamar vége lett enenk az évadnak is!
Szinte még tengap volt amikor mindenki várta h elkezdõdjön a s07 ...
Csacsi
Azért 3 hét 😊

21. rész május 4.
22. rész május 11.
23-24 rész május 18.

Ezek az amerikai idõ szerinti vetítési dátumok. Szóval még 3 hét 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Két hét, nem? Én úgy tudom, hogy duplarészes finálé lesz.

Feliratok.hu -n azt írd be, hogy "huszonnégy", és kapsz bõven találatot.

bexinho
Hogyírjam be?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Köszi, ismerem az oldalt, volt is fent felirat, de az elsõ évadhoz nem találtam, amikor kerestem. Most beírom h "24", vagy "24 s01", nem akarja azokat kiadni :/

bexinho
SZiasztok!

Most szedtem le azt a mappot torrenten, ami 6 évadot foglal magába.
Tudtok 1-2 oldalt ajánlani, ahol megtudnám nézni h van e felirat valahol?
Feliratok.hu-n 24 címszóra nem akarja kereseni, opensubstitles pedig nem mûködik.
Elõre is köszönöm!

Csacsi
Nah még 3 hét. Utálom ezt az idõszakot. Mindig a legutolsó 4 részt várom a legjobban 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Pont ma gondolkoztam én is ezen,szerintem egy naplementés vég frankó lenne a lezáráshoz.
theone91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény Jack. Csak sajnálni tudom amióta megjelentek rajta a vírus tünetei... Fõleg mikor a Janice-t lecseszte és kétszer is Palmert mondott Taylor helyett. Nemcsak fizikailag de mentálisan is épül lefelé elég rendesen. Hiába kemény csávó, az ajánlott két óránkénti inekció helyet kétszer lövi magát egy óra alatt... Noha ezek miatt lesz nagy a kiváncsiság a következõ évad iránt, pontosabban hogy mégis hogyan oldják meg...

U.I.: Hodges vallatása pedig vicces volt. Edzett veterán katónából, milyen hamar lett kisgyerek... 😄😄

Bocs ha már írtam. Szerintem a következö évad lehetne végre ismét olyan, ami éjszaka kezdödik. Ha Jack meghal a végén, akkor különösen ez a napszak passzolna. Nem értem a készítök miért ragaszkodnak a második évad óta az állandó nappali kezdéshez.
arról nem is beszélve,hogy mivan ha vki hajnali 5re megy dolgozni és elõtte kajál otthon vmit...
desigo
Ezzel a stílussal el lehet innen csendben kullogni...
Blacksheep333
Miért? Veled még sosem történt olyan, hogy nem tudtál aludni, és annyira unatkoztál, hogy elkezdtél rántottát csinálni?

Az operációs rendszeren is túl...

Csak ebben a faszkalap sorozatban természetes, hogy valaki hajnal fél négykor ébren van és rántottát készít reggelire.
SötétBarom
Ez az egy üt:
"Egyszer Jack Bauer és MacGuyver börtönbe került. Jack kiszabadult. Bombát készített MacGuyverbõl."

😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

úristen ez nagyon rossz :S

fotográfik kolomp edisön :D

zaki
ez jó 😄

Chuck Norris 19 embert ölt csak meg, mert kifogyott a lõszerbõl. Jack Bauer 97-et, mert kifogyott az emberekbõl.

Újabb Jack Bauer tények derültek ki: Jack Bauer Viccek 2

theone91
Úgy ám... De Kiefer is az, mivel a nevelt lányának is született gyereke...

Bandee1987
Bazmeg,
Jack nagypapa lett? 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sok gyilkost ismersz aki ezt mesélte? 😄DDDD

sambauer
mármint ezt arra értettem hogy teljesen normális dolog ha a gyilkos az áldozata elõtt elnézést kér mielõtt megöli, fõleg ha nem személyes ügy. szóval még véletlenül se azért sorryzott mert bright sideos lenne na

Turn Me On Dead Man

Miért? Ez a 24.
😛

sambauer
ez annyira magától érthetõdõ hogy röhej hogy egyesek ebben a "jó oldalon áll" dolgon reménykednek..

Turn Me On Dead Man

Sokminden van, ami az életben elöfordul, de filmben, sorozatban viszont gagyin hatna. A valóságban például megeshet, hogy valaki mellélö, mert hirtelen rájön a csuklás. De egy sorozatban hogy nézne már ki az ilyen?
hunbasser
az életben is sokszor elõfordulnak megismételt szituációk,helyzetek,akkor egy sorozatban miért ne lehetne? 😊 meg egyébként is,ez volt mindkét esetben a legkézenfekvõbb dolog,így akarta hitelessé tenni a dolgot,hogy õt bizony meglõtték

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha visszatérne a jó oldalra én kb akkor fejezném be a sorozatot...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
aztakurva,Kiefer eljátszotta a rohamos jelenetet...az durva volt. amúgy egyrészt szar volt látni,amikor Reneék mentek egybõl,õ meg ott maradt állva és tehetetlen volt,mert túl gyengének érezte magát. másrészrõl meg jó volt újra terepen látni,meg ahogy kitalálta a dolgokat.

viszont a végén amikor elõnybõl hátrányba került és magatehetetlenül a földön feküdt,hát az nagyon...:SSSSSS nagyon megsajáltam ott

ReaL MaDRid x siempre

Mellesleg a "meglövöm magamat a látszat kedvéért" kétszeri elsütése egy évadon belül szerintem elég gáz. Már a "bör a chip alatt" megismétlésén is csóváltam a fejem, de hogy egy dolgot kétszer ugyanabban a szezonban, hát nem is tudom. Lehet, hogy lesz esetleg még egy tégla az FBI-nál?<#wow2>
jó de akkor ha valóban a rossz oldalon áll akkor nem kellett volna mondani a "sajnálom" ot.
De ahogy jackel bánt már nekem is ugy tünik valóban a rosz oldalon áll :S hát nemtom mi lesz kiváncsian várom 😄
Larry meggyilkolása semmiképp nem elnézhetö. Mellesleg az a bocsánatkéres nekem inkább olyan jellegü volt, mint az akciófilmekben a "Sajnálom. Csak a pénzért teszem, veled semmi bajom." vagy a "Sajnálom. Az üzlet az üzlet."
épp ezért lehet a jó oldalon mert elnézést kért...
Hány áruló szokta azt mondani az átvert barátnak, mielött megölné, hogy "Sajnálom"? Meg se tudnám számolni. Nehogy már valaki abban reménykedjen, hogy Tony ezek után még visszapozitiválódik és csatasorba ál a jó oldalán!<#conf>
Oziris666
Bármi lehet a háttérben...
Meg eleve h bocsánatot kért elötte Larrytõl,azért az furi volt😊

Végülis ahol halottak feltámadnak, ott bármi megeshet. Lehet, mostantól kezdve a készítõk szlalomozni fognak Tony jellemével:rossz/jó\rossz/jó\...<#wow2><#vigyor0>
Victor1103
Ez az évad is nagyon jó idáig az egyik legjobb.Kár hogy már csak 4 rész van.Ezekután mostmár tényleg remélem hogy kinyírja Jack Tony-t.
Egyébként valamilyen szinten spoiler de sok oldal szerint állítólag Voight leszerzõdött a 8. évadra!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sambauer
lehet az Elnöknõ titokban megkérte<#eplus2>

Turn Me On Dead Man

zaki
8. évad New Yorkban fog játszódni. <#eljen>

Jack az elnök áldásával nyírta ki Chappellet-t, Tony pedig nemes egyszerüséggel megfojtotta Larryt. Nem kellene keverni a szezont a fazonnal.<#wave>
sambauer
Szerintem kicsit túlzásba vették ennek a vírusnak a hatását. Bõven elég lett volna egy majdnem 100%san funkcináló Jack, aki akciózik, lõ fut viszont pár pillanatban összeesik, és akkor kell belõnie magát, teszem azt valami rosszfiút emiatt nem tudott volna lelõni és akkor Rennee beugrik, ilyesmi..(aki játszott a Far cry 2vel tudja mire gondolok, arra a Malária effektre 😄 jó tény hogy az egy játék, ez meg sorozat)

Turn Me On Dead Man

Hú basszátok meg odabaszott rendesen a rész <#eljen>

Nagyon enyhe spoiler:
Kurvajó volt az utolsó pár perc, a zene marha sokat dobott az izgalmakon. Bár egy 100%-osan funkcionáló Jacknek jobban örülnék, most kifejezetten tetszett, hogy fertõzött, jól megcsinálták az utolsó percet.

Oziris666
Akkor Jack is roszfiú,mert anno kinyirta a fõnõkét nemgyengén😊
24ben bármi lehet...

theone91
Hatalmas önismétlés volt, mikor Tony meglõtte magát... Egy évadon belül. Lásd Sean.

theone91
Na nem baj... Mire lejön befejezem a Sit Down, Shut Up-ot... 😊

Csacsi
Nekem már itt csücsül a 720p-s verzió, de még 17:00-ig várnom kell 😞

Mininován sem? Nekem már délben begyorsult ott és tudtam teljes sávszélességgel tölteni.
theone91
Semmi seed, apám... <#gonosz3>

theone91
Valahol olvastam, hogy Chloe még visszajön és erõteljes szerepet kap majd... Talán a Monsters vs Aliens-féle Kiefer interjúban volt, de nem emlékszem.