24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, az ö szemszögükböl jobbról nézve.😊 Chloe szerintem visszajön, muszáj, hogy legyen egy egy vitajelenet közte és Jack között, ahol Jack lehordja:

-Damn it! Te és Bill semmi gyanúsat nem vettetek észre benne, amikor felkeresett titeket?<#wow2><#vigyor0>
hunbasser
akarod mondani balról 😄 amúgy Chloet nem számoltad,õ sincs már benne,ha jól emlékszem csak simán lelépett,miután elengedte az FBI. bár én örülnék neki,ha visszajönne 😊 talán majd a 8.évadban vagy az évad végén 😄

ReaL MaDRid x siempre

Jobbról az elsö, harmadik, hetedik, kilencedik, tizenegyedik. Bár utóbbi kettö meg lehet.😊
hunbasser
jaj,az nagyon rossz lenne... de ha ez lenne,akkor gondolom,hogy Jack erõt venne magát és szétrúgná Tony seggét és azzal végzõdne az évad,hogy Kim meghal,Tonyt megöli Jack és az új terroristák megmutatják,hogy még tényleg nincs vége és ezzel már elõkészítenék a storyt a 8.évadnak.

amúgy a bannerben lévõ szereplõk fele már vagy nem él,vagy nem szerepelnek a sorozatban 😄

ReaL MaDRid x siempre

Tony tutira rosszfiú, ne viccelejtek már, hiszen kinyírta Larryt. Ez kell is a sorozatba, elvégre olyan még nem volt, hogy egy korábban egyértelmüen jó fiú rosszá váljon. Kimet tudtommal egész az évad végéig hozták vissza. Az is lehet, hogy Tony elrabolja, és vele zsarolja Jacket, hogy álljon le.
desigo
de elõtte még kínozzon meg valakit <#hehe>
hunbasser
"I died. Damn it!"

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Szerintem úgy haljon meg, hogy az utolsó percében még százszor kimondja, hogy "Damn it!" és akkor mindenki megnyugszik. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
😄Dddddddd

hát igen,nekem is hiányoznak a kiabálások... meg amikor valakit üldöz és a színhelyre érve nincs ott,akkor egy "Damn it!" hagyja el a száját.ez mind Jack 😊 ehhez képest most elég szar látni õt,hogy szenved...elég méltatlan lenne hozzá,ha szenvedések között halna meg szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

ja és én még hiányolom a kiabálásokat is...sajnos nem kiabál anniyt mint régen 😄 a mirrors filmet is anno azért néztem mert legalább halhattam jack-et kiabálni 😄D
hunbasser
úgy bírom,mikor tök szubjektív dolgokat kinevetnek/lefikáznak...😊

ReaL MaDRid x siempre

theone91
LoL... Crank...

LoL...

hunbasser
nem,én 24 órányi pörgésre gondolok 😄 egy utolsó nagy hentelésre,mielõtt meghal

ReaL MaDRid x siempre

Blacksheep333
És egy "crankszerû" évad miben különbözne az elõbbiektõl? Még kevesebb ideje lenne a 24 óránál és még jobban sietne elkapni a rosszfiúkat?😄

Az operációs rendszeren is túl...

hunbasser
szerintem meg kicsit elsõ évados dologról van szó...szerintem tuti,hogy valami másról van szó,másnak dolgozik most éppen Tony,lehet,hogy azért,mert megfenyegették valamelyik családtagját (nem tudom kijei vannak,de sztem van benne realitás) és akkor most ezzel kezdik elõkészíteni a 8.évadot: minden részben odadobnak egy morzsát,az utolsó részben meg majd kiderül,hogy mi is a helyzet.

egyébként ahhoz képest,hogy a 3(?) évadban hogy elkente Tony száját Jack kb két ütéssel,ahhoz képest most Tony igen csak jól verekedik.

amúgy nekem ez így nagyon szar...mármint hogy Jack ott szenved bent az irodában. ez a sorozat tényleg arról szól,hogy megy,aztán hentel mindenkit meg mindig tudja,hogy vmi gubanc van és õ rájön,most meg csak bentrõl segít,ez valahogy nem olyan bejövõs. Larryt én is sajnáltam,a végére már kezdett észszerû döntéseket hozni.

Kimet pedig jó volt látni,bár ez a sírós rész nekem annyira nem jött be,de azért kellett ez is. szerintem tuti nem szerepel Kim többet a 7.évadban,ezzel arra gondolok,hogy nem lesz semmi ilyesmi,hogy megmenti az apját. Jack elküldte a francba,õ meg nem fogja magát meggondolni,ha csak nem...ha csak nem az lesz,hogy "jackjackjack! tony az ellenség és õ az egész starkwood feje igazából,csak te tudod megállítani!",de akkor az meg már kicsit crankes lenne ;D bár én örülnék egy olyan 8.évados befejezésnek...😄 esetleg a film majd lehetne crankszerû,Jacknek kurva jól állna 😄

ReaL MaDRid x siempre

Blacksheep333
Szerintem vagy egy 3. félnek dolgozik vagy pedig azoknak akiknek a Starkwood dolgozott, és ott fent (a fõgenyák) valamiért azt gondolták, hogy Starkwoodnak vesznie kell, de a vírusból kell nekik anyag.

desigo
még a szeme se áll jól...
tuti a rossz oldalon áll
Szerintem lehet h Tony egy "bad guy", mert csak azért robbantotta fel a kócerájt,mert a "jók" azt mondták...közbe meg megbeszélte az afroamerikai csávóval hogy lopjon már el neki egyet..És így meg azt mondhatja hogy nem õ ölte meg Larryt...azt mondja h jófiú közbe meg nem...najó ez így nem a legérthetõbb...
Blacksheep333
Ennek az évadnak tuti az lesz a vége, hogy Kimmel kipróbálják azt a kísérletet, aztán Kim belehal, de Jack életben marad vagy kap még idõt, mielõtt feldobja a taccsot. És akkor Bauer teljesen összeomlik, ideges lesz, meg minden.

Mondták, hogy ez az évad valami nagy érzelmi történéssel fog lezárulni, és szerintem ez nagyon ütne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tony tuti jó gyerek!
azért fura h ennyit tiktos akcio meg ennyi csavar van ebben az évadban 😄
jóni jó de havlvány lila gõzõm sincs h mi lehet a vége :|
az viszont fura volt,hogy Hodghes rõl hittük h õ a nagy kutya és õ meg azt mondta,hogy : " csupán egy csavar a gépzeteben" ..
sambauer
Akkor az évad helyet ajánlom figyelmedbe ezt, minden héten nézegesd 40 percen keresztül és nem lesz hiányérzeted a sorozatot illetõen.<#eljen>

Turn Me On Dead Man

Nálam a 24=Jack.
Az összes többi idióta egyszerûen nem érdekel.

fotográfik kolomp edisön :D

sambauer
Hát igen, nálam is hosszú idõk óta könnyeztetett meg újra a sorozat (legutoljára az ötödik évad Tony "halála" jelent miatt nyújtam majdnem zsepiért 😄)

rumkola Véleményére meg nem tudok mit mondani.. Ha neked egy szereplõ attól fõszereplõ hogy minden egyes pillanatban percben õ van az akció középpontjában (fõleg egy sorozatban, ahol már 6 évadot végig lövöldözött) hát nagyon tudlak sajnálni..

Turn Me On Dead Man

nem is vitatkozom, csak a véleményem írom le 😛

andi0811
"bohóckodik egy irodában" <#wilting><#ijedt>

HALDOKLIK egy irodában... Ha ez neked bohóckodás, akkor tényleg kár vitatkoznunk...

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

bohóckodik egy irodában
naneeeee

a kim-es jelenet pedig 4 perc volt kb. és nem is arra gondoltam

Olvastad Rocko hozzászólását a videónál😄?
andi0811
"az, meg hogy jack mellékszereplõ lett felháborító"

Én ezt nem értem. Attól lesz valaki fõszereplõ, hogy egész álló nap lövöldözik és embereket öl? Ha 3 részig nem gyilkol meg senkit, hanem érzelmes, emberi jelenetei vannak, már nem is fõszereplõ, csak mellékszereplõ? <#wilting>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

egyetértek

túlságosan szeretem a sorozatot, hogy ne nézzem, de ez szó szerint szánalmas
az, meg hogy jack mellékszereplõ lett felháborító

ez az évad nálam nem kaphatná meg a 24 címet

Bandee1987
Egyébként a
Kim és Jack
jeleneténél nemtom ti hogy voltatok vele, engem a sírás kerülhetett 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
7x18

10/10-es epizód hatalmas bazmegggel a végén, és
remek Kim és Jack jelenet. Nem is emléxem mikor bõgött utoljára, talán a 3. évad végén.
Tonyra meg nincs mit mondanom, ez ütött. Szegény Moss 😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
Valahogy úgy... 😄

desigo
mint egy sorozatgyilkosé 😊
theone91
Ez nagyon gáz... :\

A mosolytól a végén és az elõtte lévõ fáziskéséstõl kiráz a hideg... Brruuhh... 😄

theone91
De azért minnden kedden rákattintasz a "Download"-ra... -.-

Akik attól félnek,hogy itt a végén valami hülyeség lesz,vagy valami béna dolog,azok ne felejtsék el,hogy kb valahol itt ültek le a készítõk átdgondolni az egészet hogy hogyis legyen tovább. Szóval egy jól végiggondolt befejezést kapunk majd,ami remélhetõleg sok mindenkinek tetszeni fog(fikázók meg ígyis-úgyis lesznek,akármit is találnak ki a végére😊)
VinylToy
Tony elmondta hogy a pénz motiválja, szerintem ezzel fogják magyarázni a dolgot.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

desigo
nem kötelezõ nézni...
szánalmas ez az egész
desigo
Nem kell nagyon magyarázkodnia Tonynak mert pár perccel elõtte robbantotta fel az egész kócerájt ezzel bizonyítva,hogy nem terrorista.
Valamit ki kell mindig találniuk az íróknak ha egy apró rész lezárul.Ezért csavarják agyon.
Szegény Larryt sajnáltam nagyon :/
Janis viszont valami borzasztó pocsék.Semmi szerepe azt is bénán játssza.
Szolnokboy1
A legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy mégis jó. <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

dienesoft
Köszi a fordítást, én már megnéztem az elõzõ felirattal. Lehet, hogy néhol az nem teljesen pontos, de legalább értettem.

És igen, én is kíváncsi leszek. Lesz erre valami kézzelfogható magyarázat? Tony már kezd ilyen "JÓFAJTA" bedgáj lenni. Vagy esetleg az egész FBI benne van és a fõnököt gyorsan kinyírta? Esküszöm nem tudom...bár akárhogy nézem, a "Tony kiszabadításos" hülyeségnek szinte így semmi értelme. Kivéve, ha Tony valami harmadik személynek dolgozik. Talán a kínaiaknak? Ááá baszki tudni akarom és remélem, hogy nem rontják el és nem kavarodnak bele a saját hülyeségükbe. Ehhez már tényleg nagyon tudatosnak kell lenniük az íróknak, hogy ilyen dupla-triplacsavart raknak a vége felé.

Szolnokboy1
küldtem be subot.

de ezt hogy magyarázzák majd meg?? el nem tudom képzelni, hogy racionális magyarázatot adnak erre, ami nem bûzlik az izzadtságszagtól. hát kiváncsi vagyok.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

theone91
Szerintem is elég jó kis évad a mostani... Persze volt már jobb is (S2, S5 pl.)

sambauer
Jézusom emberek... Hát most mondom azt hogy már ezért az évadért is megérte.

Turn Me On Dead Man

OMG!!és WTF???!!!Mekkora rész volt!
theone91
Ugyan ezt szedtem én is, de szaggatást nem tapasztaltam... Viszont a beszéd érthetetlenül halk volt, ellentétben az aláfestõ muzsikával. De itt a hiba a vágószobából eredhet.

Közben helyrejött a film,csak egy új kodeket kellett telepíteni.
Kaplan
Nekem sem volt gondom. A mostani rész meg egyenesen frenetikus volt. <#worship>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

GP2100
Én is a notv változatot néztem, nem volt vele semmi gond.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi