24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Damn it! Te és Bill semmi gyanúsat nem vettetek észre benne, amikor felkeresett titeket?<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
ReaL MaDRid x siempre
amúgy a bannerben lévõ szereplõk fele már vagy nem él,vagy nem szerepelnek a sorozatban 😄
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hát igen,nekem is hiányoznak a kiabálások... meg amikor valakit üldöz és a színhelyre érve nincs ott,akkor egy "Damn it!" hagyja el a száját.ez mind Jack 😊 ehhez képest most elég szar látni õt,hogy szenved...elég méltatlan lenne hozzá,ha szenvedések között halna meg szerintem.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Az operációs rendszeren is túl...
egyébként ahhoz képest,hogy a 3(?) évadban hogy elkente Tony száját Jack kb két ütéssel,ahhoz képest most Tony igen csak jól verekedik.
amúgy nekem ez így nagyon szar...mármint hogy Jack ott szenved bent az irodában. ez a sorozat tényleg arról szól,hogy megy,aztán hentel mindenkit meg mindig tudja,hogy vmi gubanc van és õ rájön,most meg csak bentrõl segít,ez valahogy nem olyan bejövõs. Larryt én is sajnáltam,a végére már kezdett észszerû döntéseket hozni.
Kimet pedig jó volt látni,bár ez a sírós rész nekem annyira nem jött be,de azért kellett ez is. szerintem tuti nem szerepel Kim többet a 7.évadban,ezzel arra gondolok,hogy nem lesz semmi ilyesmi,hogy megmenti az apját. Jack elküldte a francba,õ meg nem fogja magát meggondolni,ha csak nem...ha csak nem az lesz,hogy "jackjackjack! tony az ellenség és õ az egész starkwood feje igazából,csak te tudod megállítani!",de akkor az meg már kicsit crankes lenne ;D bár én örülnék egy olyan 8.évados befejezésnek...😄 esetleg a film majd lehetne crankszerû,Jacknek kurva jól állna 😄
ReaL MaDRid x siempre
Mondták, hogy ez az évad valami nagy érzelmi történéssel fog lezárulni, és szerintem ez nagyon ütne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért fura h ennyit tiktos akcio meg ennyi csavar van ebben az évadban 😄
jóni jó de havlvány lila gõzõm sincs h mi lehet a vége :|
az viszont fura volt,hogy Hodghes rõl hittük h õ a nagy kutya és õ meg azt mondta,hogy : " csupán egy csavar a gépzeteben" ..
Turn Me On Dead Man
Az összes többi idióta egyszerûen nem érdekel.
fotográfik kolomp edisön :D
rumkola Véleményére meg nem tudok mit mondani.. Ha neked egy szereplõ attól fõszereplõ hogy minden egyes pillanatban percben õ van az akció középpontjában (fõleg egy sorozatban, ahol már 6 évadot végig lövöldözött) hát nagyon tudlak sajnálni..
Turn Me On Dead Man
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
naneeeee
a kim-es jelenet pedig 4 perc volt kb. és nem is arra gondoltam
Én ezt nem értem. Attól lesz valaki fõszereplõ, hogy egész álló nap lövöldözik és embereket öl? Ha 3 részig nem gyilkol meg senkit, hanem érzelmes, emberi jelenetei vannak, már nem is fõszereplõ, csak mellékszereplõ? <#wilting>#wilting>
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
túlságosan szeretem a sorozatot, hogy ne nézzem, de ez szó szerint szánalmas
az, meg hogy jack mellékszereplõ lett felháborító
ez az évad nálam nem kaphatná meg a 24 címet
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
10/10-es epizód hatalmas bazmegggel a végén, és
Tonyra meg nincs mit mondanom, ez ütött. Szegény Moss 😞
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A mosolytól a végén és az elõtte lévõ fáziskéséstõl kiráz a hideg... Brruuhh... 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Valamit ki kell mindig találniuk az íróknak ha egy apró rész lezárul.Ezért csavarják agyon.
Szegény Larryt sajnáltam nagyon :/
Janis viszont valami borzasztó pocsék.Semmi szerepe azt is bénán játssza.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Turn Me On Dead Man
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!