24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy darálva izgalmasabb, részenként nézve csak egy átlagos évadnak tûnik (nekem).
Én még csak most kezdtem el a múlt héten nézni a 7-ik évadot. Hát ez valami kegyetlen jó, hosszú ideje a legjobban sikerült 24 évad. Még csak a 13-ik résznél tartok most. Szerintem ma megnézek még vagy 2-3 epizódot. "If I were Jack Bauer, crazy shit would go down every hour..." 😄
[!!!Spoiler on]
Nagyon kár volt Buchananért, kedveltem a karakterét. Megoldhatták volna úgy is, hogy belöknek a szobába egy terroristát, aki onnan lead egy lövést, és akkor berobban a gáz. Ki maradt még a régi karakterek közül? Chloe, Tony, Aaron. Lassan kezdünk ám kifogyni a régi cimborákból, nem kellene mindenkit megölni, mert nem lehet az összes karaktert úgy visszahozni, mint ahogyan Tonyt. Nem csodálkoznék rajta, ha az évad végére megint meghalna vki, pl. Tony (újra és mostmár végleg).
[!!!Spoiler off]
[!!!Spoiler on]
Nagyon kár volt Buchananért, kedveltem a karakterét. Megoldhatták volna úgy is, hogy belöknek a szobába egy terroristát, aki onnan lead egy lövést, és akkor berobban a gáz. Ki maradt még a régi karakterek közül? Chloe, Tony, Aaron. Lassan kezdünk ám kifogyni a régi cimborákból, nem kellene mindenkit megölni, mert nem lehet az összes karaktert úgy visszahozni, mint ahogyan Tonyt. Nem csodálkoznék rajta, ha az évad végére megint meghalna vki, pl. Tony (újra és mostmár végleg).
[!!!Spoiler off]
mov ah,4ch int 21h end
Van benne valami!
Ma ismét megnéztem a legutóbbi részt, és észrevettem valami érdekeset.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem Jonas Hodges nem halt meg!
Hogy miért gondolom ezt? Elõször is, miért ölték volna meg, ha Olivia nem utalta át a pénzt? A fickó a telefonban világosan megmondta, hogy ha megvan a pénz, utána mehet a dolog.
Másodszor, Martin egyáltalán nem lepõdött meg Olivia hívásán, úgy tûnt, mintha számított volna erre.
Harmadszor, Hodges utolsó mondata az volt, hogy megkérdezte az õt szállító fickót, hogy késõbb nem akar-e neki dolgozni, mert nem szeretne örökké ezen az új néven élni. Tehát nagyon úgy tûnt, hogy van terve a jövõre vonatkozóan.
Szerintem az történt, hogy Martin ismerte annyira Oliviát, hogy tudja, nem lesz benne annyi bátorság, hogy megtegye a dolgot. Vagy ha mégis, az sem gond, hiszen a felelõsség mindenképpen a csajt terheli. Ezért úgy döntött, hogy csinál egy duplacsavart, és megkereste ez ügyben Hodgest (,hogy hogyan tudta ezt megtenni, azt ne kérdezzétek, talán az õt szállító fickót vonta bele a dologba), hogy elhitetik a világgal, hogy meghalt, mialatt valahol máshol vígan éli tovább az életét.
Nem tudom, hogy, hogyan tudták megtenni a dolgot, de nekem határozottan az az érzésem, hogy így történt a dolog.
Régebben volt egy teóriám, hogy mi, meg, hogy történhet majd a nyolcadik évadban, de azt nem írtam le, mert eléggé vad ötlet <#beka2>#beka2>, és ehhez az ötlethez mindenképpen az kell, hogy Hodges életben legyen. Szóval lehet, hogy csak én beszélem be magamnak a dolgot, de azért örülnék, ha a teóriám igaz lenne.<#vigyor>#vigyor>
Hogy miért gondolom ezt? Elõször is, miért ölték volna meg, ha Olivia nem utalta át a pénzt? A fickó a telefonban világosan megmondta, hogy ha megvan a pénz, utána mehet a dolog.
Másodszor, Martin egyáltalán nem lepõdött meg Olivia hívásán, úgy tûnt, mintha számított volna erre.
Harmadszor, Hodges utolsó mondata az volt, hogy megkérdezte az õt szállító fickót, hogy késõbb nem akar-e neki dolgozni, mert nem szeretne örökké ezen az új néven élni. Tehát nagyon úgy tûnt, hogy van terve a jövõre vonatkozóan.
Szerintem az történt, hogy Martin ismerte annyira Oliviát, hogy tudja, nem lesz benne annyi bátorság, hogy megtegye a dolgot. Vagy ha mégis, az sem gond, hiszen a felelõsség mindenképpen a csajt terheli. Ezért úgy döntött, hogy csinál egy duplacsavart, és megkereste ez ügyben Hodgest (,hogy hogyan tudta ezt megtenni, azt ne kérdezzétek, talán az õt szállító fickót vonta bele a dologba), hogy elhitetik a világgal, hogy meghalt, mialatt valahol máshol vígan éli tovább az életét.
Nem tudom, hogy, hogyan tudták megtenni a dolgot, de nekem határozottan az az érzésem, hogy így történt a dolog.
Régebben volt egy teóriám, hogy mi, meg, hogy történhet majd a nyolcadik évadban, de azt nem írtam le, mert eléggé vad ötlet <#beka2>#beka2>, és ehhez az ötlethez mindenképpen az kell, hogy Hodges életben legyen. Szóval lehet, hogy csak én beszélem be magamnak a dolgot, de azért örülnék, ha a teóriám igaz lenne.<#vigyor>#vigyor>
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
LoL... Teri-nek hívják Kim 3-4 éves lányát, aki "szerepelni" fog a következõ évadban, megy a castingolás.
Ezt azért ugye nem gondoljátok komolyan? Hogy örüljön, hogy megúszta? Hiába imádom a karaktert, és a színészt is, ez egy orbitális kreténség.........jó, persze nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt, de lefejelni azért mégsem kell senkit. Ha tényleg annyi történt ami a cikkben (nem kért bocsánatot, és jött a fejes) akkor bizony jogos a per.
ugyanmár
hatalmas fejelés lehetett ha még csak el sem tört az orra...
örüljön,hogy ennyivel megúszta
hatalmas fejelés lehetett ha még csak el sem tört az orra...
örüljön,hogy ennyivel megúszta
Lehet, hogy "Õ volt a nap hõse", de baromira nem kellet volna ezt csinálnia... Tuti, hogy megint letöltendõt kap, elhangzik a cikkben, hogy miért is.
Kicsit a fejébe szállt az alkohol, meg Jack Bauer.
Kicsit a fejébe szállt az alkohol, meg Jack Bauer.
megnéztem a részt. hát mit ne mondjak eléggé áll a dolog. kocsikázik mindenki ide oda, de igazából semmi sem történik. :-/ a köv rész már mozgalmasabb lesz a promóból ítélve. 😊
Chloe sírós jelenetét egyszerûen NEM LEHETETT komolyan venni.
Chloe sírós jelenetét egyszerûen NEM LEHETETT komolyan venni.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Sztem az a pasas örüljön neki, hogy Jack (akarom mondani Kiefer 😊)) nem lõtte agyon 😊))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kommentek is jók 😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
köszi
esetleg valaki nemtud vmi linket adni a mostani részhez ? megköszönném mert ahonnan szedni szoktam sajnos most nem tették ki a kövit 😞
Nah... A "Damn it!"-rõl úgy látszik leszokott Jack, de helyette van most, az "I'm fine!"...
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Amúgy az melyik rész volt amikor még Tony és Jack ült a lépcsõn este és akkor még Tony beadta Jacknek hogy még nincs vége a krízisnek bla bla.. asszem akkor még Juma is élt.
Turn Me On Dead Man
Ízlésesen robbant cafatokra, LOL <#nevetes1>#nevetes1> Amúgy ja eléggé nyugis egy rész volt, de nem lehet minden órában 100 holttestel számolni. Így jön ki realisztikusan a dolog 😄 Nyolcadik évadra én is kíváncsi leszek, ha már most ilyen szarul van Jack, még 24 órát nem tom hogy bírna ki.
Turn Me On Dead Man
nem láttam még ezt a részt ,de mivan ha álca volt és nem is õ volt ott ?
De amúgy nem arról volt szó, hogy
Hodges lesz a 8. évadban is? Most elég ízlésesen robbant cafatokra...
Kicsit nyugis rész volt.Nem nagyon pörögtek az események.
Jack elég szarul néz ki.Ezt a 3 részt se fogja kibírni nemhogy a következõ évadot.
Chloenak az arcrángós,könnyezõs jelenet kicsit béna volt.Inkább nyomogassa a gépeket...
Renee olyan meglepett,csodálkozós fejeket tud vágni 😊
Janist lecsaphatná már valaki végre
Arra számítottam,hogy Aaron majd szól valakinek,hogy gondok lehetnek az átszállításkor.De eléggé korrekt,megbízható ember!respect
Tony kinövi fõellenséggé magát a végére de úgyis pusztulni fog...
Jack elég szarul néz ki.Ezt a 3 részt se fogja kibírni nemhogy a következõ évadot.
Chloenak az arcrángós,könnyezõs jelenet kicsit béna volt.Inkább nyomogassa a gépeket...
Renee olyan meglepett,csodálkozós fejeket tud vágni 😊
Janist lecsaphatná már valaki végre
Arra számítottam,hogy Aaron majd szól valakinek,hogy gondok lehetnek az átszállításkor.De eléggé korrekt,megbízható ember!respect
Tony kinövi fõellenséggé magát a végére de úgyis pusztulni fog...
Szerintem az évad további részében még beteg lesz. És a 8. úgy fog kezdõdni, hogy épp akkor gyógyult meg. Vagy hasonlóan. Nem hiszem, hogy egy teljes évadot végignyomnának egy köhögõ, izomrángó Jack-el.
egyálltalán nem következik ez belõle...lehet h csak 2 órája van hátra szóval ennyi 😄
de sztem meggyógyul idõben
de sztem meggyógyul idõben
Jack azt mondta Chloe-nak, hogy max 1-2 napja lehet még hátra. Ezt azt jelentheti, hogy még egy vagy két évaddal kell számolnunk.
:😄😄😄:
A PB-t inkább ne is említsük. Abban már annyi a kavarás, hogy lassan az is kiderül, hogy Scofieldet az erö szülte, vagy hogy csak álom az egész sorozat. Ha a 24 igazán Pb szintre akarna syllyedni, akkor elsö lépésként ki kéne derülnie, hogy Kim nem is Jack lánya.<#wow2>#wow2><#smile>#smile>
Érdekes, eddig a legtöbben a csavarokat, meg a váratlan fordulatokat hiányolták, ami a régebbi évadokra jellemzõ volt, most meg, hogy volt egy igazán váratlan fordulat, akkor az a baj<#confused>#confused> Nem lennék a forgatókönyvírók helyében, ennyi, egymással merõben ellentétes véleménynek meg ízlésnek nem lehet könnyû megfelelni.<#nemtudom>#nemtudom>
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
egy ilyen "tripla csavar" rögtön PB szintre süllylesztené az évadot, ennyire nem hülyék az írók.
Turn Me On Dead Man
Ne értsd már félre a dolgokat,én nem mondtam h igazam van vagy lesz azt irtam h nem lepödnék meg ezen sem!Megbocsájtásról meg szó nem volt,meg nemis lesz!
Tony még ebben ez évadban meghal (így sejthetjük is miképp). Ezt már tudjuk a Mosnter vs. Aliens-es Kiefer-interjú óta. Így kicsi az esélye, hogy mégis csak pozitív karakter lenne. A te teóriád meg már röhelyes lenne.
Egyet értek Quantummal... Nem lett volna elég megölni/megfolytani a két õrt?
Egyet értek Quantummal... Nem lett volna elég megölni/megfolytani a két õrt?
Tony kinyírta Larryt, brutalisan lelött két FBI-ost. De biztos neked van igazad, a végén Renee és Jack kezetrázva megbocsátanak neki:"Nem baj, mit számít, hisz milliók életét mentetted meg!"<#vigyor2>#vigyor2><#wow1>#wow1>
Jah, anyira magátol érthetõdõ mint az elején nem?😊Nem reménykedésrõl szól ez,de sztem meg simán elképzelhetõ a "nemes végcél" !Végülis nem lenne meglepõ h ha Tony célja az igazán nagyok lebuktatása lenne...amihez a tartály kellett, illetve h rávegye õket a mostani támadásra😊
Lesz itt még Triplacsavar...
Lesz itt még Triplacsavar...
Páran írják, hogy Jack elég könnyen elfogadta Tony ismételt negatív pálfordulását. Hát, az elözö évados fater meg bratyó dolog után szerintem ö már senki sárosságán nem lepödik meg igazán.
Tony gecikemény lett...hogy lezúzta a katonacsávót is,meg gondolkodás nélkül lelõtt két fbi-ost,nagyon bedurvult. Jacket öröm volt látni megint gondolkozni meg vallatni 😄 habár nem az a klasszikus vallatás volt,de egynek elment. most megint terroristákat vadásznak,Chloe visszatért és mostmár a monitorokon is CTU van,nagyon zsír 😊 na,ez az igazi 24.Jacket én is sajnálom,hogy így épül lefelé,8.napot nem tudom hogy fogják megoldani,ha már most is ilyen szar állapotban van,remélem meggyógyítják
ReaL MaDRid x siempre
Pár hét múlva kezdik forgatni a 8. évadot, úgyhogy ez nem túl valószínû.
Ezt most találtam, egy rövid szösszenet a 23. részbõl. Érdekes Jack és Tony szitu.
http://www.youtube.com/watch?v=KPYy4MZn7Jk
Ezt most találtam, egy rövid szösszenet a 23. részbõl. Érdekes Jack és Tony szitu.
http://www.youtube.com/watch?v=KPYy4MZn7Jk
Nekem az az érzésem, hogy kinyírják Bauert, és vele a sorozatot. Bár ne lenne igazam!
* George Benson : White Rabbit *