5854
-
Quantumleap #5090 Én erre csak azt tudom mondani:
Csesződjön meg minden korrupt, megkenhető díjátadó! Bárki bármit mond, én nem hiszem el, hogy természetes módon történt úgy, hogy Haysbert semmi díjat nem kapott Palmer kemény kétévados alakításáért, ez a fakanalas nagymama meg egy évad gyenge közepes után bezsebeli az Emmy-t. -
#5089 Igen. Sokan meglepődtek. Én is. -
rumkola #5088 pedig szerintem szörnyen "játszik" -
#5087 Nyert egy Emmy-t a 24. Cherry Jones (Mrs. Prez) kapta a legjobb női mellékszereplőnek (dráma kategóriában) járó Emmy díjat. -
Thibi #5086 http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=12872188657759527849122387 -
katonadani #5085 Tényleg,a DVD mikor jön ki? -
#5084 Te komolyan ilyen hülyeségen gondolkodtál? -
#5083 konzultálj vágási ferivel, ő biztos létrehoz neked egy olyan idődimenziót ahol 42 perces egy óra, 1008 perc egy nap .. -
unisol1 #5082 Hali. Olyan visszaszámláló is kéne, ami mutatja, hogy mikor dobják piacra itthon a 7. season DVD-t! Nem mindtha nem lenne meg hdtv-topaz hunsub torrentes izében, meg még csak most kezdek neki a 6. szezonnak, de mégis kéne már a polcra!
Jah, aki real-time nézett szezont, hogy oldotta meg, hogy 42 perc az a 60 perc? Minden 42 után 18 perc szünet? Vagy netán tényleg a helyükön kivárta a 4 perces reklámokat? Vagy non-stop, bár az ~16,8 óra, szal csalás! Egyet újranéznék így (újat nem, azt húzom, nyúzom, hogy ne legyen hiány belőle...)
Köszke. -
rumkola #5081 ja, hogy te warezra gondoltál... azt hittem gyári dvd-re -
Tomek83 #5080 Szerintem azért a Cool fogja adni jövőre a 7.évadot. -
rumkola #5079 soha -
toto87 #5078 Helló!Valaki nem tudja,hogy mikor lesz a 7. évad szinkronosan is elérhető? -
#5077 88 minutes már volt Al Pacinoval. :) -
#5076 "90 min" találó cím lehetne... :D
Szerintem a Fox-nak nagyon is kéne még a sorozat... :D -
#5075 ha a csatorna nem akar több évadot, akkor miért ne érné meg? :) forgatnak egy mozifilmet közepes költségvetésből, a rajongók úgyis behozzák a pénzt, de még akár siker is lehet. viszont ha a filmben ölik meg Jacket és siker lesz, akkor gond van. :) én attól félek, hogy a mai trendnek megfelelően telepumpálnák CGI-vel meg mindennel, pedig a sorozat önmagában is bőven elég látványos.
btw szerintem olyan lenne, mint a Redemption. viszont úgy meg a cím nem klappolna. -
#5074 Én azért kíváncsi lennék a mozifilm koncepciójára. Valós idejű lenne vajon? Ugyan úgy kellene elképzelni, mint a Redemption-t? Lenne két ezüstvásznon megtekinthető, high-budget, bónuszepizód? Feltehetően a filmbe fektetett energiából már majdhogynem egy komplett évadot le lehetne gyártani, akkor vajon megéri (a készítőknek minden bizonnyal, hiszen a hiú 24 rajongók csak elmennek megnézni a filmet... :D)? -
Dean Winchester #5073 szívemből szóltál -
#5072 ja. de ne legyen, mert én annak nem örülnék. :) legyen inkább folytatás. -
#5071 Lehet. Minthogy az is lehet, hogy a mozifilm egy prequel lenne. -
#5070 tervben volt még egy mozifilm is, ha vége a sorozatnak. én nem vennék rá mérget, hogy meghal. -
Quantumleap #5069 Semmi infó. Remélem, ottmarad. Életszerü lenne. Szerintem egy NYC-ben játszódó évadba másképp, mint eröltetve, nem lehetne behozni.
Én arra volnék már kíváncsi, hogy ez az utolsó évad lesz-e, és ha igen, akkor Jack hogy hal meg a végén. Bár ilyesmit, gondolom, úgysem engednek kiszivárogni. -
StephenSaunders #5068 Üdv mindenkinek! Esetleg itt tud valaki-valamit Tony lehetséges 8. évados szerepléséről? Vagy betették a börtönbe és ott is marad?? -
#5067 3360x2100 -
#5066 jaaa :) ok. -
ba32107 #5065 Nekünk nem jelenik meg a kép
(amúgy linket kimásolni, végére kérdőjelet és már jó is) -
#5064 -
#5063 béka -
#5062 Angolul: "Flank 2"
Ez mekkora!!
-
Laeto #5061 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az 5- évad elején, Jack vészjele a telefonban ("széli pozíció" vagy mi, hogy tudják, hogy kényszerítik) hogy hangzik angolul? -
#5060 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a hetedik évad magyarországon DVD-n? Már hiányzik a gyűjteményből :) -
Dean Winchester #5059 http://www.sg.hu/cikkek/69254/sztarparade_a_24_8_evadjaban -
#5058 Az M1 formában van. Aug 17.-én jön az ötödik évad... -
Dean Winchester #5057 nekem?
mert én egy szóval sem írtam 172 részt
ja bocs most nézem :D
a 172 rész azt jelenti = a 172 nap azt jelenti
ezt akartam irni :)
azt hittem rájöttél amit utána írtam :)
mind1 -
#5056 Neked hogy jött ki a 172 rész?
Nálam 7x24=168 + 1 (redemption), de akkor is csak 169 rész :) -
Dean Winchester #5055 na 172 rész az azt jelenti,hogyha midennap megnézünk egy részt akkor az uccsó rész után csak 2 hetet kell kibírni :D
vagypedig 2 hét múlva kezdjük el nézni a sorit a elejétől -
#5054 én nem tudom,mert a 7. évad közepére értem be a sorozatot :D:D:D -
#5053 Képesek voltunk kb. hatszáz napot várni a legutóbbi évadra, nem? :D -
#5052 majdcsak megérjük... -
#5051 172,az még nagyon sok :(