24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de most amúgy tényleg januárban lesz megint 24? :S az rengeteg idõ...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
végén renee vallatását megnéztem volna ,tuti nem tud kieszedni a csávóból semmit!
hmmmm akkor most várhatjuk a 8.évadot!
amugy eddig ugye minden évad külön külön eseményt mesélt el és nem volt összefüggés az évadok között ,gondolok arra h ilyenszintü öszefüggés mint most a 7-8 között.
ReaL MaDRid x siempre
Jack kurva kemény volt,mikor felébredt az altatásból és rekordidõ alatt végzett 3 dokival. bazz,igazi gyilkológép ez az ember,kár lenne ha meghalna 😄
remélem a 8.évad úgy kezdõdik,hogy Jack épp döngeti Reneet,aztán pont végeznek és Renee azt mondja,hogy milyen kurva jó,hogy sikerült az õssejtes mûtét meg minden,Jacket meg épp hívják,hogy menni kell fiam,gáz van. a ctu meg újraalakulna Jack kérésére,ahol persze Kim megint dolgozna 😄 Tony a börtönben vazelinpartyzna,Chloe meg alap,hogy a ctu-nál ügyködne.
8.évadra még kitalálhatnánka vmi ütõs storyt. amúgy jó érzés látni,hogy a forgatókönyvírók még nem olyanok itt,mint a prison breaknél 😄 Tony cselekedeteire meglett végül a megfelelõ magyarázat,nem is állt vissza a jó oldalra,de kiderült,hogy nem is azért csinálta,mert terrorista,szóval ez jól meg lett oldva szvsz. meg annak is örülök,hogy Kim ilyen makrancos és talán mégis megmenti az apját. amikor az fbi-nál beszélgetett Kim és Jack,ott Kim beszólhatott volna,hogy "de baszdmeg,nem halhatsz még meg,8 évadra szól a szerzõdése" 😄dddddd "ja,tényleg" :_:_
ReaL MaDRid x siempre
óvadék sztem amúgy arra van, hogy elõzetesbõl kiengedjenek valakit a tárgyalásig. de ugye ezen a szakaszon már túl vagyunk, nincs elõzetesben.
ReaL MaDRid x siempre
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy megint midseason-ban indul majd, szal január, vagy február (ha csak nem jön közbe valami, akkor még késõbb)
Hát szerintem hosszú idõk óta ez volt az egyik legjobb évad. Fele után kissé leült, de szerintem még így is jó volt. Utoljára talán a 3. évad volt ennél jobb.
Nem bánom, hogy csomó nyitott kérdés, elvarratlan szál maradt, legalább lesz mit szolgáltatni a 8. évad elejére.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez a május 12-i hír miszerint Kiefert lehet lecsukják igaz? Mert ugye azt írják lehet emiatt csúszik a 8. évad kezdése. De a pontos kezdés elvileg mikorra van kitûzve?
fõleg az h most ott vannak a kocsinál és nem rohannak el.és ekkor jutott eszembe mikor jack és renee üldözték jumat a nöjével
akkor felborult a kocsi és kimentették õket (igaz akkor is elõtte besézlgettek nyugodtan 😄) de ott kihozták és bumm robbant is a kocsi itt meg ma nem :S mind1 végülis film de nekem ez a baki nagyon feltünõ volt
Akkor legyen még egy baki,nem tudom hanyadik rész (az amikor Jack megfertõzõdik), annak a végén a fickó telefonál Hodges-nak,és Jonas háta mögött lehet látni a Ryan Burnett-et játszó színészt,ahogy a háttérben elballag.
simpsonsban szoktak ilyen paródiák lenni pl., hogy bicikli lezuhan a hegyrõl, földet ér fejjel lefele. 3 mp-ig semmi, aztán felrobban.
kigyullad az autó és a kocsitól kb 4 méterre Kim magához szoritja a laptopot és még neki állnak beszélgetni.Majd jönnek az fbi-osok akik a kocsihoz mennek és gondolom tisztázzák a terepet 😄
máskor ha ilyen van akkor egybõl elmennek ak ocsitól mert robbani fog fel :S erre most meg semmi
Turn Me On Dead Man
Kiváncsi vagyok mit mûvelt Renee a fõgyenyóval. Talán nyomott neki egy lapdance-t... 😄
Remélem Renee marad a következõ évadban.
Azért voltak durva részek, például Tony kitörése a bosszú közben, Jack és Reneé érzelmes pillanata.......na egy csókot azért vártam, de nem jött 😞 Na mindegy összejönnek még ezek a 8-ban 😄
Én azt hittem, hogy csak Los Angelesben kel fel hirtelen a nap... <#idiota>#idiota>
A PB-nek nincs tápikja, orwatt? :]
(PB!)
De mindegy, sejthetö volt ez a gagyiság, meg azóta már meg is néztem, vedd úgy, hogy nem szóltam.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
többieknek:
a mininova-nak a címoldalán kinn vannak a 24 részek. (dvd-rip és 720p)
a dvd-rip semmivel se rosszabb, mint a tv-rip, sõt felirat is elõbb lesz azokhoz, sztem.
Turn Me On Dead Man
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Turn Me On Dead Man
Victor : Most poént lõttél le? Mert én még nem láttam az utsó két részt, de Larry nem meghalt?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Valaki aki látta már és hallás után jobb angolból mint én,az írja már le lágyszi h mit mond tony Jacknek miután szétlövi a kezét és elvezetik,mert alig lehet kihallani! Vmi olyat h ezek mindent megtehetnek velünk,mindent elvehetnek tõlünk...
ehhez képest ez végülis elég korrekt megoldás lett.
illetve azt sejtettem, hogy ha a nézettség miatt visszahozták (nagy közönség kedvenc), akkor jövõ évadra is meghagyják még.