5854
-
rumkola #5133 lol pont most nézem én is :D -
Dean Winchester #5132 huuuubazzz most néze már csak 8 nap :| eez durva :D -
Tomek83 #5131 Én úgy emlékszem, hogy tavaly mindig csak pár napot kellett várni a magyar feliratra. -
#5130 Mivel két nap alatt négy rész jön ezért biztos,hogy nem lesz egyből mindhez felirat. -
OMEGA RED #5129 Már közeleg az idő! Egy kis életet vigyünk a topikba! Ja remélem azért startra készen állnak a fordítok és nem úgy lesz mint tavaly várni kell 2 hetet egy-egy epizód fordítására... -
Dean Winchester #5128 http://www.sg.hu/cikkek/71632/egyre_kemenyebbek_a_24_8_evad_elozetesei -
El Protector #5127 "U son of a bitch" :DDDDDDD -
rumkola #5126 KLIKK
:DDD -
Quantumleap #5125 Nem tudom, ezt akkor honnan vehették, Pierce karekterének a védjegye, hogy Jacken kívül csak ő szerepel minden évadban. -
#5124 Igaz, elnéztem, mert egy hírben olvastam, hogy nem fog szerepelni a következő évadban, csak éppen azt nem néztem, hogy 2007-es dátummal jött ki mindez (mondjuk mentségemre szóljon, hogy egy önmagát naprakészként hirdető 24-blogban történt mindez...) -
Tomek83 #5123 Aaron majd bekopog Jackhez:
-Hello Jack
-Hello Aaron. Mi a helyzet?
-Nem sok. De ha már így találkoztunk,van egy olyan érzésem hogy húzós egy napunk lesz...
-Jajjaj,engem is idegesít hogy itt vagy,ez nem sok jó kecsegtet.
-Nekem mondod,nem nekem szól a szerződésem 24 részig. Bármikor meghalhatok, szóval lépek is.
-Ok. Vigyázz kicsit csúszik a lépcső.
-Köszi,hogy szó...áááá -
Quantumleap #5122 Honnan tudod, hogy nem lesz Aaron? Ha eddig minden évadban benne volt, nyilván itt is lesz majd szerepe. -
#5121 Előzményfilmről is lehetett hallani, ami a lehető legjobb ötlet!
Melyik rajongó ne lenne kíváncsi a Victor Drazen féle koszovói küldetésre?!
És akkor simán kinyírhatják a 8. évad végén xD
Csak azt sajnálom, hogy se Tony, se Aaron nem lesz :( -
#5120 Igen csak ennen az az érdekes hogy a következő részben meg értesítik az Elnököt hogy a meghalt.De erre is gondolhatja az ember hogy csak eltusolták szla mindenre van magyarázat... -
kamen24 #5119 Kis ízelítő a 8. napról -
#5118 Híg promóképek. -
#5117 többek között kiderül belőle hogy a hetedik évad egyik főgonosza túléli Jack haverjának az önfeláldozását. -
Quantumleap #5116 EMBEREK! Ne mondjátok már, hogy ennyire felületesen nézitek a sorozatot! Loganröl annyit látunk a nyakszúrás után, hogy a mentöben hirtelen szípolni kezd a lélegeztetö, a mentösök pedig kapadoznak, hogy "Jajj, elveszítjük!". Majd tikk-takk, epizód vége. A következö epizód visszatekintöjébe bele se került a jelenet. És amit Renee mond a 7x01-ben, szerintem már abból az derül ki, hogy Logan él. -
#5115 ez teljesen ugyanaz, mint ami akkor jött ki dvdn, amikor a Redemptiont leadták az usában. ami most jött ki, az szerintem egy új kiadás lehet, de ugyanaz teljesen. -
#5114 a mentős mondta, hogy elveszítjük és úgy lett vége a résznek. jack nem mondott semmit. így minden bizonnyal nem halt meg. -
rumkola #5113 most ménem jó?? :S
KLIKK -
#5111 24 Redemption Extended Cut
102 perces verzsön
valaki nézte már,hogy milyen jelenetek vannak benne plusz ? -
#5110 Kiütötték úgy látszik :D -
piamania #5109 De lehet,hogy én emlékszem rosszul.Bocsi érte. -
piamania #5108 Én úgy emlékszem,hogy Jack mondta is,hogy Logan meghalt.Meg a gép hangja is sípolt. -
#5107 Azt nem mutatták, hogy meghalt...csak azt hogy elveszettte az eszméletét, nem? -
piamania #5106 De ő meghalt a 6.-ban.MInek akarják feltámasztani? -
Quantumleap #5105 Visszatérö szereplö a 8.évadban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charles Logan -
#5104 ha lesz benne bőven akció akkor hibátlan évad lesz... -
Dean Winchester #5103 hátnemtom,de én ezt megnéztem és bánom,mert igy már várom nagyon,mégjobban mint eddig :D -
ba32107 #5102 Én iszonyat nagy 24 fan voltam, de ez a 8. szezon már kicsit erőltetettnek tűnik... -
#5101 -
toto87 #5098 Micsoda? -
#5097 Ez nagyon oda fog ütni emberek!!
-
#5096 Most nézem, hogy "milyen" volt a "kik" helyett... De talán ebből kiderül... :) -
#5095 Tessék. -
rumkola #5094 Mondjuk arra kíváncsi lennék milyen a többi jelölt, ha ez a befutó. -
Quantumleap #5093 De az akkor is ad abszurdum, hogy Palmer semmi díjat nem kap, ö meg igen. -
#5092 szerintem semmi baj nem volt az elnők nővel, amit kellett azt hitelesen előadta. -
Dean Winchester #5091 egy képet róla és a 24ben levő kariról is :P
dvd visszaszámláló meg baromság mert nem sok embert érdekel a dvd :D