24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Nade ez a 24 topik ugyhogy nem beszélek pb-rõl. De most ezen a héten lemegy ez is?:S Tehát duplarész lesz? Kicsit gyorsan elment ez a 7. évad is és az a baj hogy 24 is már a végét járja...kezdenek kiesni a fasza sorozatok.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit meglepõ lenne <#hehe>#hehe>
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
amúgy meg nem mondtam komolyan,ha nem tûnt volna fel...a smileyk talán nem véletlenül vannak benne.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
igy jönnek a képek egymás utan (szinte 1 másodperc telt el közöztük)
tábornok hátul próbálja elvágni a biztonsági övet
mutatják h nincs is kettévágva teljesen és már nyul a kilincshez h kinyissa az ajtót
és jön a kép h nyomják a gombot h robbanjon fel az autó
szóval ez nekem elég durva volt 😄 értitek még else vágta az övet e már robban a koci és az ilyet tuléli azért vicces.
szóval hodges esetében egyálltalán nem elképzelhetetlen h tulélte volna
Az utóbbi évadok már az évad felénél/háromnegyedénél ellaposodnak.
Itt megsajnáltam Tony-t...
Turn Me On Dead Man
A metrós jelenet nagyon komoly volt... 3. évadot idézte fel számomra.
Kiváncsi vagyok mit tartogat még a fennmaradt két rész.
Mond, hogy viccelsz... <#wilting>#wilting>
Megnéztem az utolsó 2 rész promóját is, azt hiszem nem kell aggódni, marad itt még izgalom a végére bõven! <#wow2>#wow2>
ReaL MaDRid x siempre
Najó ez márcsak költõi kérdés😊
Amúgy úgy tûnik hogy ez a 8.évad hat hét múlva játszódik is változik majd 1-2évre.
szerintem nem volt vmi jó rész :\ az évad színvonala megy lefelé a lejtõn és persze Jack szenvedései miatt. azért 6 és fél évadon keresztül az ment,hogy Jack ment mint az ökör és hentelt,hát ilyen 6 és fél évad után ember legyen a talpán,aki legalább olyan jó fél évadot tud csinálni egy beteg,esetlen Jack Bauerrel...szerintem elbaszták. ezután már tényleg csak az hozhatná vissza a sorozatot amit mondtam: jönne a Crank feeling,8. évad azzal indulna,hogy Jack fekszik a mûtõben,egy ketyere rá van szerelve és az pumpálja neki az ellenszert - amiben persze kis adrenalin is van 😉 így Jack barátunknak elkezdõdne az utolsó nagy hentelése 😄
ReaL MaDRid x siempre
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
😄DD
Mondjuk a pénzt, amit Hodgestõl kaphat.
Ráadásként:ki ült a kocsiban?