24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
ty

hunbasser
és tényleg 😊 de így is sztem péntekre lesz kész mind a két részhez a felirat :\ én meg azért csak megvárom,mert amikor Chloe elkezd beszélni,na azt nem mindig értem :S 😄

ReaL MaDRid x siempre

andi0811
Ha valakit érdekelné <#nevetes1>már fent van az interneten a 23-24. rész!<#nyes>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

VAZZE! MUSZÁJ ITT SPOILEREZNI A PB-BÖL?!! ÉN MÉG NEM NÉZTEM MEG, KÉPZELJÉTEK!
igen 😄 supernatural-pb nek vége (bár ennek lesz vmi zárásamég) most jön igen a 24 a befejezõ dupla epizóddal!
Nekem tetszett, örültem is neki..szerintem ezt a szálat tényleg jól hagyták nyitva, hogy könnyen visszahozható legyen egyszerû magyarázattal, nem mint a Sarah hülyeség...na az télleg szar volt.

Nade ez a 24 topik ugyhogy nem beszélek pb-rõl. De most ezen a héten lemegy ez is?:S Tehát duplarész lesz? Kicsit gyorsan elment ez a 7. évad is és az a baj hogy 24 is már a végét járja...kezdenek kiesni a fasza sorozatok.
desigo
megnéztem
elmennek a suxba kb...
desigo
még nem volt idõm az utolsó két részre :/
Szolnokboy1
több esze van neki annál. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tnm
gondoltam fináléig ledarálom az idei részeket. sajnos túl hamar kezdtem. most én is várhatok másfél napot az utsó kettõre. :S (24-et mindig darálom)

Bennem az merült fel, hogy Aaron nyíratta ki a Jonast, aztán most védeni akarja a lányt, azért akarja a felvételeket törölni.
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Csak ha nézel PB-t és befejezted a sorozatot...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elmondom hogy Kellerman él 😄
desigo
Az lenne komoly ha Kim az apjától és a férjétõl tanultaktól legyalázná az õt fenyegetõket
kicsit meglepõ lenne <#hehe>
hunbasser
meg egyébként is logikus,hogy mindenki azt várná,hogy megússza,de õ úgymond "nem a jó oldalon áll" (ezzel nem arra akarok célozni,hogy Tonyéknak segít,hanem csak arra,hogy nem makulátlan, és a viselkedése nem illik a Fehér Ház elvárásaihoz),ebben a sorozatban meg a rosszak sosem ússzák meg 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ja, tuti lesz egy olyan rész, hogy bilincsbe verve elviszik a csajt, Aaron meg olyan szánakozó, szomorú arccal végignézi 😄

hunbasser
neem,becsületesebb õ annál szerintem

ReaL MaDRid x siempre

desigo
szerintem Aaron segít tisztára mosni...
hunbasser
most úgyis megszopja Livy 😊 Aaron kideríti,hogy Olivia miatt halt meg Hodges, az elnökasszony meg majd jól picsánrugdossa 😊

ReaL MaDRid x siempre

desigo
Szerencsétlen Aaront kihasználja ez a picsa :/
andi0811
Én is valami ilyesmire gondoltam. Mert ha lelövik, vagy valami hasonló, az egyértelmû (pont úgy mint Tonynál😄), de a robbanás az azért más. Nem vagyok bombaszakértõ, de én is arra gondoltam, hogy egy ekkora robbanás után, azért nem sok minden maradhatott az áldozatból.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

hunbasser
mondjuk az is kérdéses,hogy maradt-e belõle valami...😄ddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Kurva egyszerû megnézni, hogy meghalt e vagy sem. Oda kell menni a kocsihoz és belenézni. Ha van hulla és egyezik a dns akkor meghalt. Mivel jelentették a halálát az elnöknõnek, valszeg belenéztek a roncsba.
hunbasser
pedig én egy olyannak is örülnék,kurvára fáj ez neked?

amúgy meg nem mondtam komolyan,ha nem tûnt volna fel...a smileyk talán nem véletlenül vannak benne.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
aztakurva milyen jó rész volt...amolyan igazi 24-es,már nagyon rég láthattunk ennyire tipikusan jó részt 😊

nagyon jó volt végre látni megint,hogy Jack vallatt 😊 hatalmas volt. ahogy Tonyt püfölte,az meg a másik gyöngyszem. azért az utolsó két rész nem lesz semmi...

ReaL MaDRid x siempre

theone91
Viszont a robbanás után illik lenni egy hullának is,és ha nincs hulla azt észrevették volna😊
lehetséges hiszen ez olyan mint a pb 2 résszel elõbbi részében
igy jönnek a képek egymás utan (szinte 1 másodperc telt el közöztük)

tábornok hátul próbálja elvágni a biztonsági övet
mutatják h nincs is kettévágva teljesen és már nyul a kilincshez h kinyissa az ajtót
és jön a kép h nyomják a gombot h robbanjon fel az autó
szóval ez nekem elég durva volt 😄 értitek még else vágta az övet e már robban a koci és az ilyet tuléli azért vicces.

szóval hodges esetében egyálltalán nem elképzelhetetlen h tulélte volna
theone91
Ez is (vagyis a Ki(m)dnapping 😄) az elsõ évadokra jellemzõ (ami valahol jó)...

Az utóbbi évadok már az évad felénél/háromnegyedénél ellaposodnak.

kisdead99
"You think I've got anything left to lose, Jack?"
Itt megsajnáltam Tony-t...

Jó rész volt!

A metrós rész fasza volt, tetszett, hogy végre "happy end" volt, és senki ártatlan nem halt meg. Jibraan színésze jó választás volt a szerepre szerintem. Az külön tetszett, hogy Aaron végre csinált valamit önállóan is, nem csak bólogatott és ajtókat nyitogatott. Mi lesz itt a jövõ héten, huhhúúú....

sambauer
Úristen, felhoznak még ekkora storyt a maradék két órára ? Mi lesz még itt :S

Turn Me On Dead Man

theone91
Kiemelkedõ epizód volt véleményem szerint.

A metrós jelenet nagyon komoly volt... 3. évadot idézte fel számomra.
Kiváncsi vagyok mit tartogat még a fennmaradt két rész.

theone91
"8. évad azzal indulna,hogy Jack fekszik a mûtõben,egy ketyere rá van szerelve és az pumpálja neki az ellenszert - amiben persze kis adrenalin is van 😉 így Jack barátunknak elkezdõdne az utolsó nagy hentelése 😄"

Mond, hogy viccelsz... <#wilting>

theone91
Ja...

És egy injekciót és egy robbanást túlélni szerinted ugyanaz? Vagy majd a következõ évadban (ami hat héttel késõbb fog játszódni) úgy fog genyáskodni, hogy összeégve, ágyban fekve osztogatja a parancsokat?
andi0811
Na ilyen korán sem sikerült még soha megnéznem az aktuális részt!<#vigyor2>
Nagyon jó kis rész volt! A Jack-Tony jelenet szuper volt, mindent vitt! Vissza is néztem vagy ötször! Gondolom sokaknak nem fog tetszeni ez a rész sem, mondván, hogy megint önismétlés, de ez engem nem zavar! Jó volt újra látni Ethant, bírom a fickót, már igazán hiányzott. Kim meg persze megint bajba kerül <#vigyor>. A vége meg teljes egészében elsõ évados fíling! A kedvenc jeleneteim jutottak az eszembe az elsõ évadból, amik az erõmûben játszódnak.
Megnéztem az utolsó 2 rész promóját is, azt hiszem nem kell aggódni, marad itt még izgalom a végére bõven! <#wow2>

Alap, én is mindig úgy nézem. Amúgy jövõ héten duplarész, és vége az évadnak?

hunbasser
nem néztem meg,nem szoktam magamnak elbaszni a promoval 😊 szeretem mindig úgy nézni a részeket,hogy semmit nem tudok belõle,még csak sejtésem sincs.

ReaL MaDRid x siempre

Te láttad a következõ rész promóját? ha nem,akkor sztem nézd meg.... Vagy most már inkább az egész részt... Sztem nem lesz gond itt az adrenalinnal...
Jonas már hivatalosan halott volt,akkor minek "ölje" meg még 1x Martin?
Najó ez márcsak költõi kérdés😊

Amúgy úgy tûnik hogy ez a 8.évad hat hét múlva játszódik is változik majd 1-2évre.
hunbasser
nekem meg az a teóriám,hogy a bérgyilkos csávótól (akivel Olivia beszélt) megtudta ez a nagyobb szervezet,a "gépezet",amiben Hodges is csak egy apró csavar volt,hogy Hodges él,és hogy mikor szállítják hová és kinyírták,mert nehogy megússza már...utána meg biztos jön a családja is,de az már a sorozatban úgy sem lesz benne.

szerintem nem volt vmi jó rész :\ az évad színvonala megy lefelé a lejtõn és persze Jack szenvedései miatt. azért 6 és fél évadon keresztül az ment,hogy Jack ment mint az ökör és hentelt,hát ilyen 6 és fél évad után ember legyen a talpán,aki legalább olyan jó fél évadot tud csinálni egy beteg,esetlen Jack Bauerrel...szerintem elbaszták. ezután már tényleg csak az hozhatná vissza a sorozatot amit mondtam: jönne a Crank feeling,8. évad azzal indulna,hogy Jack fekszik a mûtõben,egy ketyere rá van szerelve és az pumpálja neki az ellenszert - amiben persze kis adrenalin is van 😉 így Jack barátunknak elkezdõdne az utolsó nagy hentelése 😄

ReaL MaDRid x siempre

andi0811
Tony is a szemünk láttára halt meg...

Nyilván csak megvezetés volt.
Szolnokboy1
volt egy olyan hír, miszerint Voight-nak szerzõdése van a 8. évadra is.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

mert? Kellerman tuti hogy él.
😄DD

desigo
tisztára mint a szökés topikban a szenvedés kellermannal....

botrány
Nem igaz, hogy egyesek miket fantáziálnak. Már hogy a fenébe élne? A szemünk láttára robbant szét a kocsi! Varázsszert ivott, ami tüzállóvá tette, vagy mi a franc? Azon akadtam még ki hasonlóan, amikor egy másik fórumon valaki azt írta, hogy Michelle tuti él, és Tony azért teszi mindezt, mert vele zsarolják.<#guluszem1><#conf>
nekem átlag alattinak sajnos 😞

andi0811
"Martinnak ebben mi a pláne?"
Mondjuk a pénzt, amit Hodgestõl kaphat.

Szerintem nem. Csak egy kérdés:Martinnak ebben mi a pláne?
Ráadásként:ki ült a kocsiban?