24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy órája kapcsolgattam a tv-t, és A HírTV-n (lol) Draskovics Tibike ilyet nyilatkozott:
"Magyarország szerencsére csak az újságokban és a televízióban lát terrorizmust, hiszen fél magyarország nézi a 24 c. sorozatot"
A politikusok számára ennyire közkedvelt a 24? Egyszer még a Blikk (lol) is lehozta, hogy a politikusok kedvence... 😄
"Magyarország szerencsére csak az újságokban és a televízióban lát terrorizmust, hiszen fél magyarország nézi a 24 c. sorozatot"
A politikusok számára ennyire közkedvelt a 24? Egyszer még a Blikk (lol) is lehozta, hogy a politikusok kedvence... 😄
berontott és szarrá lõtt mindenkit élõ egyenes adásban, aztán az öreggel kilõtték magukat, ott meg jött már a felmentõ sereg...
ja a törököt a faterja akarja megöletni
ja a törököt a faterja akarja megöletni
fotográfik kolomp edisön :D
skacok lemaradtam a tegnapi részrõl, mert a hülye mi1 korábban adta....és késõn tudtam meg...na mi volt benne? azt tudom, hogy jack kiszabadította a csajt..az apját is, hogyan, berontott aztán szarrá lõtt mindenkit? és mi volt még ,a srácot, mármint a kis török srácot a faterja akarja megöletni? mit szóltak a terrorísták ahhoz, hogy jack beleköpött a lveseb?
fotográfik kolomp edisön :D
spoileres!
de érdekes😄
http://spoilertv.blogspot.com/2009/05/24-latest-casting-news.html
de érdekes😄
http://spoilertv.blogspot.com/2009/05/24-latest-casting-news.html
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
mtv-n akár hd-ben is adhatnák.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
MIÉRT A COOLON ? MIÉRT KELL ÍGY LEALÁZNI A LEGJOBB SOROZATOT HAZÁNKBAN ? ÁHH..
Turn Me On Dead Man
Junius 9-tõl 6.évad a Coolon.
Junius 2-tól 3. évad az egyesen.
Junius 2-tól 3. évad az egyesen.
Jack meg az asztalra ütött volna és egy damn it hagyta volna el a száját 😄
ReaL MaDRid x siempre
-Reneé eléggé feljavult az utolsó részre
kocsi oldaláról lövöldözött,bukfencezve leugrott végén keménykedett <#eljen>#eljen>
-Chloe hiába szerepelt az évadban nem volt már sajnos a régi.
-Taylor elnökasszony végre helyes döntést hozott.respect
-Ethant és Aaron nagyon szimpatikus volt,nem semmi fejeket tudnak vágni
remélem,hogy a következõ évadban is szerepelni fognak
-Tony már annyiszor állt jó,rossz,saját oldalra,hogy a végére már nem volt hiteles
-Jack eléggé rettegett már a végén.Meg fog lepõdni ébredés után 😊
-Kimtõl nagyon vártam,hogy mikor kezd már végre akciózni.Jó volt a laptopmentése
fun lett volna tõle a végén,hogy :
Sajnálom, apu.
De még nem készültem fel rá, hogy elengedjelek.
Szerepelned kell a következõ évadban!
kocsi oldaláról lövöldözött,bukfencezve leugrott végén keménykedett <#eljen>#eljen>
-Chloe hiába szerepelt az évadban nem volt már sajnos a régi.
-Taylor elnökasszony végre helyes döntést hozott.respect
-Ethant és Aaron nagyon szimpatikus volt,nem semmi fejeket tudnak vágni
remélem,hogy a következõ évadban is szerepelni fognak
-Tony már annyiszor állt jó,rossz,saját oldalra,hogy a végére már nem volt hiteles
-Jack eléggé rettegett már a végén.Meg fog lepõdni ébredés után 😊
-Kimtõl nagyon vártam,hogy mikor kezd már végre akciózni.Jó volt a laptopmentése
fun lett volna tõle a végén,hogy :
Sajnálom, apu.
De még nem készültem fel rá, hogy elengedjelek.
Szerepelned kell a következõ évadban!
De a 7.évad fele elöbb le lett forgatva, semminthogy a redemption ötlete egyaltalán megszületett volna.
Tom Lennox sem maradt a hatodik évad fináléja után.
Hát hogy marad-e,azt nem tudom,de nem õ lesz a chief of staff.
Az elnöknõ megmarad,vagyis jobban mondva CherryJones-nak van szerzõdése a 8.évadra. És az új chief of staff lesz ez a Chris gyerek,hogy Ethan-nel mi lesz,azt nem tudom.
Mintha azt hallottam volna, hogy ö lesz.
Hát remélem, hogy nem ez a nagymama lesz az elnök az utolsó évadban.
sztem új adminisztráció. elnöknéni valószínûleg nem sok eséllyel indult a választásokon a 7. nap eseményei után. (viszont egy új elnök akár a CTU-t is visszaállíthatja)
Sajna Ethan helyét fogja átvenni.
"Chris Diamantopoulos lesz a 24 8. évadjának egyik állandó szereplõje."
2009. 05. 22. 10:32 - Írta: winnie @ sorozatjunkie
2009. 05. 22. 10:32 - Írta: winnie @ sorozatjunkie
pontosan. és én se fogok itthonra olyan készülékért nagy pénzt kiadni, amivel csak játszani lehet. (ok, hogy ma már egy ps2 nem pénz, de alaposan át is lépett rajta a kor)
#5010: thx, mire vonatkozik a (?) ?
válaszolhatsz Dollhouse topikba is, hogy ne legyen off 😄
#5010: thx, mire vonatkozik a (?) ?
válaszolhatsz Dollhouse topikba is, hogy ne legyen off 😄
de én meg játszani akarok vele 😄 egy játék miatt meg nem fogok ps2-t venni.
ReaL MaDRid x siempre
Látom vendégbloggerkedtél Sorozatjunkie-n... Igen terjedelmes Dollhouse elemzést(?) sikerült összehoznod, grat!
Inkább ne... 😄
A portolás során méginkább elcsezték volna az amúgy is gyenge gameplay-t/irányítást... Nem egy nagy eresztés, egyetlen kiemelkedõ elem a sztori (ami azért mégiscsak egy gyenge évad lenne) és a szinkronok...
A portolás során méginkább elcsezték volna az amúgy is gyenge gameplay-t/irányítást... Nem egy nagy eresztés, egyetlen kiemelkedõ elem a sztori (ami azért mégiscsak egy gyenge évad lenne) és a szinkronok...
A 24: The Game-ben elég sokat láthatunk Palmer rehabilitációjáról (2.-3. évad közt játszódik)... Kerekes székben van, gyenge, be van kötözve a keze, komplett orvosi stáb kezeli és ilyenek.
nem tudom, hogy kell-e még spoiler, de most akkor nem írok olyat.
Tony tudta, hogy Jack pár órán belül meghal, ráadásul elég sok fájdalom közepette.
Elnök férjének a szemében meg az volt, hogy gyakorlatilag mindkét gyereke életének annyi. Ezt akarta volna elkerülni akár minden áron is.
Amúgy, én nem vagyok benne biztos, hogy a 8 évad ennek a sztorinak a folytatása lesz. esetleg csak menetközben elmondja egy-két szereplõ, hogy mik volt akkor. de ha emlékeztek asszem a 2. évad avval ért véget, hogy Palmer-t megmérgezték, aztán abból is csak annyi folytatást kaptunk, hogy heges volt a keze, illetve a tettes egy másik történetkapcsán újraelõkerült. de részleteket nem tudtunk meg arról a merényletrõl
Tony tudta, hogy Jack pár órán belül meghal, ráadásul elég sok fájdalom közepette.
Elnök férjének a szemében meg az volt, hogy gyakorlatilag mindkét gyereke életének annyi. Ezt akarta volna elkerülni akár minden áron is.
Amúgy, én nem vagyok benne biztos, hogy a 8 évad ennek a sztorinak a folytatása lesz. esetleg csak menetközben elmondja egy-két szereplõ, hogy mik volt akkor. de ha emlékeztek asszem a 2. évad avval ért véget, hogy Palmer-t megmérgezték, aztán abból is csak annyi folytatást kaptunk, hogy heges volt a keze, illetve a tettes egy másik történetkapcsán újraelõkerült. de részleteket nem tudtunk meg arról a merényletrõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy sztem az elnöknõ férje is bünös lehet,midnez nekem a nézésbõl jött le meg ahogy egybõl védte Oliviát.
Én Tonynak kicsit-megbocsájtottam fõleg h megmondta h mit miért tett!De azért az kemény h jackat felakarta robbantani a céljai elérése érdekében :|
Én Tonynak kicsit-megbocsájtottam fõleg h megmondta h mit miért tett!De azért az kemény h jackat felakarta robbantani a céljai elérése érdekében :|
Rég vártam már ennyire a következõ évadot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó, hogy sikerült Tony-t végül a két "pólus" közé rakni: se nem tökéletesen jó és nem is feltétlenül negatív szereplõ. Bár azért megrohadhatna a börtönben, mert amit tett (vagy tett volna, ha az FBI és Jack nem állítja meg),az nem megbocsátható. Jack-et sajnálom, de mivel biztos, hogy lesz még egy évad, így nem kételkedem benne, hogy valamennyire is felépül...mondjuk utolsó óráiban beindulna tolószékkel, egy adag morfiummal egy nagy revansra, hát nem tudom :]...majd meglátjuk. A végére azért érdekes lett az elnöki szál is és egy rakás befejezetlen dolog van, nyílván azért, hogy felkeltse az érdeklõdést a következõ évadra nézve. (Szerintem a 6.évad befejezésébe egy kicsit belebuktak, mert minden lezárult, akár a sorozat vége is lehetett volna szerintem.) Érdekes 8. (és egyben utolsó?) évadra számíthatunk.
Van benne valami, én az elsõ ötöt daráltam, és a 6, 7-et néztem részenként, és egyik sem tetszett annyira, mint a többi.