24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
fotográfik kolomp edisön :D
Turn Me On Dead Man
dvd visszaszámláló meg baromság mert nem sok embert érdekel a dvd 😄
Cseszõdjön meg minden korrupt, megkenhetõ díjátadó! Bárki bármit mond, én nem hiszem el, hogy természetes módon történt úgy, hogy Haysbert semmi díjat nem kapott Palmer kemény kétévados alakításáért, ez a fakanalas nagymama meg egy évad gyenge közepes után bezsebeli az Emmy-t.<#violent>#violent>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Jah, aki real-time nézett szezont, hogy oldotta meg, hogy 42 perc az a 60 perc? Minden 42 után 18 perc szünet? Vagy netán tényleg a helyükön kivárta a 4 perces reklámokat? Vagy non-stop, bár az ~16,8 óra, szal csalás! Egyet újranéznék így (újat nem, azt húzom, nyúzom, hogy ne legyen hiány belõle...)
Köszke.
btw szerintem olyan lenne, mint a Redemption. viszont úgy meg a cím nem klappolna.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Én arra volnék már kíváncsi, hogy ez az utolsó évad lesz-e, és ha igen, akkor Jack hogy hal meg a végén. Bár ilyesmit, gondolom, úgysem engednek kiszivárogni.
Stephen Saunders
(amúgy linket kimásolni, végére kérdõjelet és már jó is)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mert én egy szóval sem írtam 172 részt
ja bocs most nézem 😄
a 172 rész azt jelenti = a 172 nap azt jelenti
ezt akartam irni 😊
azt hittem rájöttél amit utána írtam 😊
mind1
Nálam 7x24=168 + 1 (redemption), de akkor is csak 169 rész 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
vagypedig 2 hét múlva kezdjük el nézni a sorit a elejétõl