5854
  • tommygear
    naja, a faterja is nagy színész :D
  • lamella
    Eddig tetszetős a 8. évad. :)

Nem tudom láttátok e már az alábbi videót, de azért bemásolom. Innen kiderül, honnan tanulta/örökölte Bauer a "képességeit" :)

http://www.youtube.com/watch?v=OMpqzwJkK8Q
  • Bandee1987
    Én is megnéztem az első 4 részt.

7.5/10

4.rész vége :DDDDD
  • sambauer
    nálam nem jön be :D
  • desigo
    ariak
  • rumkola
    Régebbi kép, de jópofa:
  • rumkola
    logan miatt szerintem, annak a pofájába mindenki szívesen bemocskolna párat :D
  • sambauer
    ötödiket nem tudom miért bírják annyian, az egyik leg B-sebb évad a negyedik után.
  • Reg5
    Nekem a 3. az 5. és 2. évad a kedvenc.
  • ba32107
    Pontosan. Nekem a 3. és 4. a kedvencem.
  • rumkola
    ez azért nagyon erősen ízlés dolga
  • Riddick21
    LOL, messze a 7. évad a legjobb mind közül, toronymagasan, talán még az 5. az, ami versenyezhet vele...
  • rumkola
    igen, sajnos azóta nálam is az volt az utolsó, amit nem bírtam letenni....
    ezt és az előzőt bármikor abba tudom/tudtam hagyni
  • fjozsi71
    egyetértek.... a negyediket 2 nap alatt néztem végig, nem bírtam abbahagyni....
    az utolsó 2 nem volt annyira magávalragadó...
  • ba32107
    Nekem is....... meg ennél is igazából. Nekem az ötödik évadig volt olyan "igazi" 24 érzésem :D
  • rumkola
    nekem az előző évadnál volt ez
  • Dean Winchester
    csak én vagyok a sorozattal úgy,hogy az első rész után valamiért nem érzem azt az erőt mint az eddigi évadok kezdetén ? Vhogy nem izgat a következő rész és ilyen érzésem az eddigi évadok alatt sohasem volt!
    szóval így megpróbálok várni 1-2 hetet és gyűjteni a részeket :D aztán lehet nem bírok magammal és csak megnézem a sorit :P
  • fjozsi71
    már meg is van....
  • fjozsi71
    köszi!
  • desigo
    nincs még kész
    http://hosszupuskasub.com/ -ot figyeld
  • fjozsi71
    szia mindenkinek!
    Szerintem jól indult a várva várt sorozatunk, és lényegtelen, hogy ki hány éves mikor csinált gyerekt stb...
    Ez tényleg "csak" 1 sorozat és nem dokumentumfilm...
    Viszont... ki tudja hol lelhető meg a 4. epizód felirata? Az amgolom már kopott és nem nagyon értem....
    szép estét és kitartást a jövő heti várakozásig...
    üdv: Fj
  • rumkola
    még :)
  • edhi8
    Jaa, nem is általánosságban kérdeztem,
    "Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítő motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében. "
    Csak most a 8. évad esetében nem tapasztaltam eddig ilyet.
  • sambauer
    Pedig asszem eddig minden évadban volt hogy Jack egyedül nyomoz a helyes úton, amíg a CTU bénázik, rosszabb esetben Jacket üldözik.
  • edhi8
    Én nem tapasztaltam semmi olyasmit hogy az egész állam Jacket üldözné, vagy hogy rákentek volna valamit, se megfenyegetésről nincs szó. Mire gondolsz?
  • MagyaR
    Akkor is 50 felett kell, hogy legyen a sorozatban, mert évek teltek el az évadok között. Az előző évad és a mostani között is legalább 2 év eltelt, mert jacki unokája már legalább lehet 2-3 éves.

Na de mind1, nem akarok kötekedni, igazából lényegtelen ezen rágódni, mert mint az előzőekben is mondtam, ez csak egy sorozat.

És egész jól indult ez a 8. évad, csak félek, hogy ez is el fog laposodni a felétől, mint az előzőek :S. Az előző évad is nagyon jól indult, aztán a második fele már nem volt olyan jó.

Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítő motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében.

Most ez a tégla meg ezek még okésak, de legalább ezt az 1et kihagyhatnák.
    Vagy még jobb megoldás lenne, ha előfordulna egy ilyen helyzet ebben az évadban is, de valaki rávilágítana arra, hogy hát már ez legalább a 8. alkalom, és nem ártana a dolgok mögé nézni :). Ez egy afféle fellélegzést váltana ki a nézőkből szntem :D.
  • Csacsi
    Az egy dolog, hogy 2001-ben mutatták be az első évadot, de attól az még játszóthatott a 2004-es évben :)
  • OMEGA RED
    2001-ben volt az első évad...
  • Csacsi
    Most annyira részletesen nem mennék bele, mert az éveket nem tudjuk, hogy mikor is játszódnak az évadok. legalábbis én nem. De a Wikipedia szerint Jack Bauer 1966 Február 18-án született. Kim pedig 1985-ben. Tehát 19 évesen csinálta Jack :)

Szóval ha így vesszük. Akkor az első évadban ha Kim 19 éves volt, akkor az első évad 2004-ben játszódik, amikor Jack 38 éves volt.

Nah innentől lehet tovább számolgatni, hogy most mennyi :)
  • MagyaR
    Hi emberek. 1 valamit nem értek csak a sorival kapcs. :D:D. Lehet volt már róla szó.

Szal, ha első évadban 19 éves volt a lánya jackinek, akkor a sorozatban már 50 év felett kéne lennie jackinek mert 8 évad alatt több mint 10 év eltelt.Talán 15 is. Nos a valóságban 40 körül van most. Ha az első évadban 40 volt a soriban, akkor is az azt jelenti, h 20-21 éves korában csinálta a lányát :D:D.

Szal ahhoz képest, h bauer má 50 felett van elég jól tartja magát :). De nem baj, elvégre ez csak egy sorozat nem a valóság :).
  • Szolnokboy1
    8x2, 8x3 feliratát beküldtem, hamarosan kikerül. aki köszönni szeretne, PM vagy email.
  • ba32107
    Tudom, de attól miért kéne felemelni a kezét?
  • edhi8
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amik nem tetszenek, az Jack kabátja, Dana Walsh (ha már Kim nem idegesít, muszáj belerakni egy másik szőkét az idióta problémáival?), plussz ronda feje van, és elég debella. Farhad meg mint egy gusztustalan törpe patkány :S A sztori nekem nagyon tetszik, bár az idegesít ,h hiába Cloe a legpróbb számítógépes szakember, teljesen háttérbe szorítja a debella szöszi, meg az az Arlo gyerek. Ortiz karaktere egész jó, talán hasonló Chase-hez, akár őt is visszahozhatták volna már. Renee meg átvette Jack szerepét, azért remélem Jack is visszatér a régi valójához. Jól esett ez a négy rész egyszerre, de most egy egész hetet kell várni :(( Azt hogy menyi idő telt el sztem csak Terike korából lehetne megállapítani egyenlőre, ami sztem kb 3 év időkihagyást jelenthet. Renee pedig biztos hogy nem a 7. és 8. évad között épült be az oroszokhoz, a 7. évad előtt kellett h legyen.
  • rumkola
  • tommygear
  • AkyBoy80
    hello!
    tudja valaki mikor lesz itthon magyarul a 7. szeria?
  • Riddick21
    ezt ő nyilatkozta.
  • hm1978
    ok,köszi,bár jó lenne ha Gabee is nyilatkozna ezügyben valamit.
  • Riddick21
    feliratok.hu-n azt írták, hogy szerdánál előbb semmiképpen, ami ma van, szóval ott tessék nyomkodni az F5-öt :)
  • hm1978
    Tisztelettel érdeklődnék az illetékesektől,hogy mikor érkezik a többi részhez is/2-4/ a magyar fordítás?
    Már igen-igen várandós.

a választ előre is köszönöm.