24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
fasza <#eljen>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

desigo
ez pro
köszi!
tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Japep

Köszi... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

brutálisan szép lett szerintem <#eljen><#worship>
Csacsi
Nah látom készült itt banner. Akkor én nem küzdök. Ez úgyis tetszik nekem. Valami hasonlóra gondoltam én is....csak én ezt a képet használtam volna háttérnek.

ha lesz idõm, majd lehet megcsinálom. Bár mint mondtam, ez nekem nagyon tetszik 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Japep

Nekem is az egyik kedvenc sorozatom, igaz ide még nem nagyon írtam, nemrég értem a 7.évad végére.
Láttam, hogy bannereket csináltok, csináltam egyet én is... 😊

?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
3900 x 2636
nagy méretû de foltos :/
Csacsi
Ha valaki ezt belinkeli normális méretben, akkor szívesen csínálok egy bannert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez esetben elnézésedet kérem és minden tiszteletem a tiétek! igazából 2 FAV volt akkor a szökés fordításánál fordulhatott elõ... Egyébként igen tanulok angolul. de csak a magam módján. tanárra, képzésre nincs rávalóm. És köszi a helyre igazítást jogos volt! <#integet2>

Szolnokboy1
én ebbõl nem tudok, meghaladja a tudományomat. fotóbolthoz nem értek, paintben meg nem lehet ebbõl a képbõl. 😊

Szolnokboy1
szívesen mindenkinek! 😊

desigo
ebbõl kellene inkább mert õk lesznek...
de addig lehet a másik

Riddick21
Na, akkor már tudjuk, kik az Istenek! Elõre is köszi a munkátokat, ha a 7. évadot is Ti csináltátok, akkor meg maximális respect! (ugyanis tudok angolul, és kurva jó lett! élvezet volt olvasni!)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szolnokboy1
összedobtam egy bannert. paintben csináltam, szóval nagyon ne szidjatok! 😊

Victor1103
Olyan kár hogy nincs most egyébként olyan mint tavaly meg tavaly meg 3 éve hogy kikerült a netre az elsõ 4 rész dvdripbe...Már úgy belevetném magam 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Guer
Ezer köszi a munkátokat!

És nagyon várom már az új évadot ... 😊

<#worship>
desigo
jó munkát majd a fordításhoz <#eljen>
Szolnokboy1
kedves Omega Red. A fordító én voltam tavaly (G@bee-->😉 és idén is én leszek HunBauer kollégával. Soha a vérgõzös büdös életbe nem volt olyan, hogy 2 hetet kellett volna várni a feliratra, maximum 4 nap alatt mindig elkészültünk, most sem lesz 1 hét vagy annál több. Úgy tervezzük, hogy az elsõ 4 részhez 5 napon belül elkészülnek a feliratok.

btw el lehet kezdeni tanulni angolul és akkor egyetlen napot sem kell várnod a feliratra.

lol pont most nézem én is 😄

fotográfik kolomp edisön :D

huuuubazzz most néze már csak 8 nap :| eez durva 😄
Én úgy emlékszem, hogy tavaly mindig csak pár napot kellett várni a magyar feliratra.
desigo
Mivel két nap alatt négy rész jön ezért biztos,hogy nem lesz egybõl mindhez felirat.
Már közeleg az idõ! Egy kis életet vigyünk a topikba! Ja remélem azért startra készen állnak a fordítok és nem úgy lesz mint tavaly várni kell 2 hetet egy-egy epizód fordítására...

"U son of a bitch" 😄DDDDDD
KLIKK

😄DD

Nem tudom, ezt akkor honnan vehették, Pierce karekterének a védjegye, hogy Jacken kívül csak õ szerepel minden évadban.
Riddick21
Igaz, elnéztem, mert egy hírben olvastam, hogy nem fog szerepelni a következõ évadban, csak éppen azt nem néztem, hogy 2007-es dátummal jött ki mindez (mondjuk mentségemre szóljon, hogy egy önmagát naprakészként hirdetõ 24-blogban történt mindez...)

Aaron majd bekopog Jackhez:
-Hello Jack
-Hello Aaron. Mi a helyzet?
-Nem sok. De ha már így találkoztunk,van egy olyan érzésem hogy húzós egy napunk lesz...
-Jajjaj,engem is idegesít hogy itt vagy,ez nem sok jó kecsegtet.
-Nekem mondod,nem nekem szól a szerzõdésem 24 részig. Bármikor meghalhatok, szóval lépek is.
-Ok. Vigyázz kicsit csúszik a lépcsõ.
-Köszi,hogy szó...áááá
Honnan tudod, hogy nem lesz Aaron? Ha eddig minden évadban benne volt, nyilván itt is lesz majd szerepe.
Riddick21
Elõzményfilmrõl is lehetett hallani, ami a lehetõ legjobb ötlet!
Melyik rajongó ne lenne kíváncsi a Victor Drazen féle koszovói küldetésre?!
És akkor simán kinyírhatják a 8. évad végén xD
Csak azt sajnálom, hogy se Tony, se Aaron nem lesz 😞

Victor1103
Igen csak ennen az az érdekes hogy a következõ részben meg értesítik az Elnököt hogy a meghalt.De erre is gondolhatja az ember hogy csak eltusolták szla mindenre van magyarázat...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

theone91
sambauer
többek között kiderül belõle hogy a hetedik évad egyik fõgonosza túléli Jack haverjának az önfeláldozását.

Turn Me On Dead Man

EMBEREK! Ne mondjátok már, hogy ennyire felületesen nézitek a sorozatot! Loganröl annyit látunk a nyakszúrás után, hogy a mentöben hirtelen szípolni kezd a lélegeztetö, a mentösök pedig kapadoznak, hogy "Jajj, elveszítjük!". Majd tikk-takk, epizód vége. A következö epizód visszatekintöjébe bele se került a jelenet. És amit Renee mond a 7x01-ben, szerintem már abból az derül ki, hogy Logan él.
Szolnokboy1
ez teljesen ugyanaz, mint ami akkor jött ki dvdn, amikor a Redemptiont leadták az usában. ami most jött ki, az szerintem egy új kiadás lehet, de ugyanaz teljesen.

Szolnokboy1
a mentõs mondta, hogy elveszítjük és úgy lett vége a résznek. jack nem mondott semmit. így minden bizonnyal nem halt meg.

most ménem jó?? :S

KLIKK

desigo
24 Redemption Extended Cut
102 perces verzsön
valaki nézte már,hogy milyen jelenetek vannak benne plusz ?
Bandee1987
Kiütötték úgy látszik 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

De lehet,hogy én emlékszem rosszul.Bocsi érte.
Én úgy emlékszem,hogy Jack mondta is,hogy Logan meghalt.Meg a gép hangja is sípolt.
Bandee1987
Azt nem mutatták, hogy meghalt...csak azt hogy elveszettte az eszméletét, nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

De õ meghalt a 6.-ban.MInek akarják feltámasztani?
Visszatérö szereplö a 8.évadban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Charles Logan
desigo
ha lesz benne bõven akció akkor hibátlan évad lesz...
hátnemtom,de én ezt megnéztem és bánom,mert igy már várom nagyon,mégjobban mint eddig 😄