5854
-
#5373 én rosszul vagyok tőle. én biza elzavarnám. -
Fidolorous #5372 jah nem értem hogy esztétikailag mért fikázzák itt sokan, igaz hogy a feje picit fura de nem zavarnám el az biztos :D -
#5371 danát dugnám keményen -
Csak77 #5370 Hátbakker, nem gondoltam volna, hogy pont "Ő" az ezévadi besugó... -
#5369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy biztos, a CTU kommandósai marhábbak, mint az a magyar rendőr alezredes, aki "szolgált és félt" pár méterre az eseményektől, amikor pár napja kinyírták azt a szír férfit. Ennyire gyülevész bandát ami a CTU-nak (és a helyi rendőrségnek dolgozik), még egy Dolph Lundgren-Marc Dacascos akciófilmbe se tudtak volna bezsúfolni! :D -
rumkola #5368 Az 5. szerintem a legjobb, még azt is el tudtam volna képzelni lezárásnak. -
#5367 Sokan az 5. évadot is rossznak tartják de nekem az valamiért nagyon tetszett. Konkrétan a 7. évad első felével sem volt bajom de utána megint jöttek a hülyeségek dögivel. -
rumkola #5366 Hát igen, úgy érzem a Redemption volt a csúcs (messze jobb volt mint a 6. és 7. évad), azzal kellett volna lezárni mindent....
Mondjuk egy önfeláldozós halállal... -
#5365 Hát én még mindig azon kevesek közé tartozom akik imádják a 24et de ez sajnos már nekem is too much volt. Most tényleg komolyan kedvenc Starbuckunk beolvad a CTU-ba mint terrorista de egy expasi az megtalálja. Hihetetlenül logikátlan. Szomorú hogy már évek óta ugyan azt lövik el( CTU elleni támadás, tégla stb)pedig elő lehetne itt még rukkolni új ötletekkel.De úgy néz ki hogy a 8.évadra már elfogyott a Kraft . -
Fidolorous #5364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értelek, azért ennyi évad után én is már mindenre számítok ebben a sorozatban, szóval meglepni nem nagyon tud. Viszont ha már fordulat, értelmes és logikus körülmények között zaljon. Most gondoljatok bele, terroristákkal dolgozik együtt a csaj és egy expasi zaklatja. Nem telefonál nekik hogy kéne egy gödröt ásni mert basztatják az álcáját, hanem AZT kockáztatva egy rablásban vesz részt. Nagyon logikus ugye ?
-
Ragnar360 #5363 ekkora egy szarság faszság marhaságot
ez már megint az a kibaszott nagy ökörség ami a 7 évadba volt... hirtelen egy orbitális nagy váltás -> Tony mégiscsak rosszfiú - az akkora egy szaaar volt hogy hihetetlen
most meg ez, nevetséges... ha végig gondolom Dana eddigi szerepléseit az évadban, meg hozzáveszem Corizt, ahogy pár résszel ezelött elsírta magát a csaj meg minden apróság... lényeg a lényeg hogy ez igy eddig megint nagy szar húzás volt -
rumkola #5362 meg mertem volna esküdni rá, már 2-3 résszel ezelőtt
aki sok 24-et látott annak ez egyáltalán nem meglepő.... -
kamen24 #5361 A 15.-16. rész lesz két hét múlva. -
#5360 Már az IMDB-nek sem lehet hinni. Most azt írják, hogy a 1516 lesz egy estén Április 5-én.
De én már ezek után nem hiszem. Eddig úgy volt, hogy a kőzépső két részt adták le egyben. Úgy látszik ez idén kimarad :) -
Fidolorous #5359 mármint ez:
"A 13. és 14. részt fogják egyben leadni március 22-én. IMDB szerint."
Na még egy spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a téglás dolog nekem nagyon úgy tűnik mintha már az írók se tudták volna hova vezet ez a Dana-s szál, és akkor ez egyik mély gondolkodás után megszólal: "Tudom már, csináljunk belőle árulót !"
-
Fidolorous #5358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát most már, támadás ÉS tégla ! (éljenek a kreatív forgatókönyv írók) :D Azért Renee-t jó volt újra látni, tudtam én hogy lesz még itt szerepe. A kérdés az hogy Jackel mi lesz, mivel eléggé leépült a 13 rész alatt, viszont ha ezek után is nyugodtan akciózik, akkor már tényleg Chuck Norris paródia az egész évad.
Amúgy mi van a be igért két résszel ? -
ba32107 #5357 Hát ez érdekes volt.........
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az írók nagyon sok negatív visszajelzést kaptak a szőke buláról, ezért gonoszat csináltak belőle, az én tippem hogy meghal az elkövetkező néhány rész folyamán. -
#5356 Elektromágneses Impulzus -
Quantumleap #5355 Hogy micsoda? -
Quantumleap #5354 Egy vízihullán nincsenek ujjlenyomatok.:) -
#5353 Az csak egy EMP volt, simán túléli a csávó. -
#5352 az a vízbe dobás is egy vicc volt
belökték a szélén a fél méteres vízbe,lol
simán megtalálhatja bárki... -
Quantumleap #5351 Ami még eszembe jut, hogy a Danás vonalban jelenleg az a legidegesítőbb, hogy az ember jól tudja, hogy a való életben a hullák vízbe dobása után 90%, hogy a dolog végleg lezárult volna, semmi nyom nem vezetett volna hozzájuk. De ez a nevelőtiszt felbukkanás erősen azt mutatja, hogy ez egy tévésorozat, itt kell jönnie még valami kalamajkának. Értem én, hogy egy sorozat az nem a valóság, de azért ennyire nyilvánvalóan nem szabadna felbillenteni a logikai egyensúlyt. Hasonlóan idegesítő volt még a negyedik évadban, amikor Audrey férje hirtelen bekómált. -
rumkola #5350 3 évad óta lefelé megy a lejtőn sajna... ha nem Sutherland játszana benne, akkor simán C kategóriába lehetne nevezni a sorozatot. Sajnos.
Az önismétlés meg vicc és már idegesít. Miért kell minden évadban ugyanannak történnie? Az alagútban eltűnő autóktól pl. már sírhatnékom van. -
#5349 GPS-el tökéletesen lehetett pozicionálni a bombát,hogy megadott helyen aktiválja magát...
Srác viszont tényleg vicc volt aki meg akarta oldani autó elvitelt xD -
Quantumleap #5348 Na, ez az epizód az élő bizonyítéka annak, hogy a készítők híján vannak az ötleteknek, és minduntalan önismétlésekbe bocsátkoznak. Ha nem támadás, akkor tégla. Ha nem tégla, akkor támadás. (Eddig a 3.évad volt az egyetlen, amelyikben egyik sem volt!)
Be kellene, hogy fejezzék, még a mozifilm esetleg jöhet, aztán finish. Mert szerintem innen már csak lefele vezet út, függetlenül attól, hogy az évad hátralévő része még lehet jó. -
#5347 "Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívűl robbant volna az a szar."
vagy a motor leállításakor indult az időzítő vagy akkor, amikor a kocsi a CTU körzetébe ért (mondjuk bement az alagútba). vagy van egy tégla a CTU-n belül, aki aktiválta az időzítőt, amikor ott volt a kocsi.
"Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétől fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte?"
Egyetértek. Az a csaj ellenszenves, csúnya és még szar színész is. Hatalmas miscast.
"És még egy dolog: a múltheti részben a srác helyből kiugrott a kórház ablakán ebben meg Jack és Cole együttes erővel 3-4 golyóval lőtték szét a bank üvegajtaját, hogy bejussanak."
hát azért egy második emeleti kórházablak más üvegből készül mint egy bank ajtaja. :) mit kellett volna csinálniuk, ugorjanak rajta keresztül? :)
"A rendőrről, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lőtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? "
Ez igaz. Ez faszság volt. De amúgy azok nem kommandósok voltak, csak sima rendőrök roham egyenruhában géppisztolyokkal. A legnagyobb baromság, hogy nem volt rajtuk golyóálló?? Tarin simán hátbalőtte őket egy 9 millissel. Teszem hozzá, utána kisétált az elvileg rendőrökkel körbevett épületből.
Sok baromság van a sorozatban mint mondtam, el kell fogadni. Ha mégis lesz 9. évad ki kell rúgni a mostani írókat a picsába. -
Fidolorous #5346
Azért annyira nem rossz csaj :D -
PeToth #5345 És még egy dolog: a múltheti részben a srác helyből kiugrott a kórház ablakán ebben meg Jack és Cole együttes erővel 3-4 golyóval lőtték szét a bank üvegajtaját, hogy bejussanak. -
PeToth #5344 Üdv mindenkinek!
Nem vagyok egy nagy kommentelős, de ezt a legutóbbi részt már nem bírtam szó nélkül:
SPOILER:
Ekkora baromságot mint ez az időzített emi én még nem láttam. Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívűl robbant volna az a szar. Egy jól átgondolt terrortámadásnál ilyet nem lehet bevállalni. És itt megjegyezném a hős securitys fickót aki azt hitte, hogy 2 másodperc alatt kiparkol a kocsival. A rendőrről, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lőtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? A hülye szőke CTU-s tyúkot meg remélem lecsukják és sötétkamrába zárják. Nem is értem, hogy a készítők, hogyan gondolták, hogy bárkit is érdekelni fog ennek a hülye p...ának a kínlódása! Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétől fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte? Én részről részre azért izgulok, hogy valami történjen vele. De sajnos a felvételek megsemmisültek az emitől, úgyhogy továbbra is velünk lesz az évad hátralevő részeiben is. -
rumkola #5343 KLIKK -
ba32107 #5342 Ez tényleg ütött, főleg a vége, megint volt végre egy libabőrös-izgalmas epizódvég :D -
#5341 rengeteg baromság van a sorozatban (ebben a részben hatványozottan), de én már megszoktam. :) ettől még nem unalmas az évad, csak azt a idióta szőkenőt meg a hülye problémáját ne erőltetnék. -
Fidolorous #5340 Spoiler:
Hát mozgalmas rész volt az tény, de amennyit bénáznak az már több mint nevetséges. Főleg az elején az az NYPD-s csávó aki bassza követni a parancsot hát már ott a fejemet vakargattam.. -
#5339 Nem tudom, miért mondják, hogy unalmas ez az évad. Ez a rész is kurva jó volt, a következő promoja meg -
#5338 Talán még van esély:
"24 may live to see another day after all. Multiple sources confirm to me exclusively that 20th Century Fox has approached NBC about picking up the series should Fox opt to cancel it — and the Peacock is considering it. "There's definitely some interest," says an insider close to the talks. Earlier this week, reports surfaced that 20th (a.k.a. the studio) and Fox (a.k.a. the network) are nearing a mutual decision to end the serial thriller after eight seasons due to declining ratings and rising costs. A move to NBC — while still considered somewhat of a long shot »
- Michael Ausiello" -
#5337 Igazad van :) Rosszl fogalmaztam. Úgy értettem, hogy remélem nem éli túl ezt a napot. Ezt sajnos másékpp nem lehet befejezni. -
rumkola #5336 biztos nem végelgyengüés lesz :DD -
rumkola #5335 6-7-8 már tényleg nyögvenyelős volt
én is szeretem (szerettem), de belátom, hogy ha tényleg nem tudnak új dolgokkal előállni, inkább zárják le szépen -
#5334 De ha már így lesz, akkor remélem akkor hősi halált hal Jack.