24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom láttátok e már az alábbi videót, de azért bemásolom. Innen kiderül, honnan tanulta/örökölte Bauer a "képességeit" 😊
http://www.youtube.com/watch?v=OMpqzwJkK8Q
7.5/10
4.rész vége 😄DDDD
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fotográfik kolomp edisön :D
Turn Me On Dead Man
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ezt és az elõzõt bármikor abba tudom/tudtam hagyni
az utolsó 2 nem volt annyira magávalragadó...
szóval így megpróbálok várni 1-2 hetet és gyûjteni a részeket 😄 aztán lehet nem bírok magammal és csak megnézem a sorit 😛
http://hosszupuskasub.com/ -ot figyeld
Szerintem jól indult a várva várt sorozatunk, és lényegtelen, hogy ki hány éves mikor csinált gyerekt stb...
Ez tényleg "csak" 1 sorozat és nem dokumentumfilm...
Viszont... ki tudja hol lelhetõ meg a 4. epizód felirata? Az amgolom már kopott és nem nagyon értem....
szép estét és kitartást a jövõ heti várakozásig...
üdv: Fj
"Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítõ motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében. "
Csak most a 8. évad esetében nem tapasztaltam eddig ilyet.
Turn Me On Dead Man
Na de mind1, nem akarok kötekedni, igazából lényegtelen ezen rágódni, mert mint az elõzõekben is mondtam, ez csak egy sorozat.
És egész jól indult ez a 8. évad, csak félek, hogy ez is el fog laposodni a felétõl, mint az elõzõek :S. Az elõzõ évad is nagyon jól indult, aztán a második fele már nem volt olyan jó.
Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítõ motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében.
Most ez a tégla meg ezek még okésak, de legalább ezt az 1et kihagyhatnák.
Vagy még jobb megoldás lenne, ha elõfordulna egy ilyen helyzet ebben az évadban is, de valaki rávilágítana arra, hogy hát már ez legalább a 8. alkalom, és nem ártana a dolgok mögé nézni 😊. Ez egy afféle fellélegzést váltana ki a nézõkbõl szntem 😄.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval ha így vesszük. Akkor az elsõ évadban ha Kim 19 éves volt, akkor az elsõ évad 2004-ben játszódik, amikor Jack 38 éves volt.
Nah innentõl lehet tovább számolgatni, hogy most mennyi 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szal, ha elsõ évadban 19 éves volt a lánya jackinek, akkor a sorozatban már 50 év felett kéne lennie jackinek mert 8 évad alatt több mint 10 év eltelt.Talán 15 is. Nos a valóságban 40 körül van most. Ha az elsõ évadban 40 volt a soriban, akkor is az azt jelenti, h 20-21 éves korában csinálta a lányát 😄😄.
Szal ahhoz képest, h bauer má 50 felett van elég jól tartja magát 😊. De nem baj, elvégre ez csak egy sorozat nem a valóság 😊.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudja valaki mikor lesz itthon magyarul a 7. szeria?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Már igen-igen várandós.
a választ elõre is köszönöm.
Már az elejétõl fogva ismerõs volt Cole....... hát õ volt Zack a csaj nem jár egyedülben 😄 A másik ami feltûnt, hogy a szõke csaj neve Walsh.......... mint az elsõ évad elsõ részébõl a CTU fõnöknek. Talán van valami kapcsolat?
A néger fõnök pedig rohadtul idegesít, állandóan úgy áll a feje mint akinek a tarkóján van egy kõ, és mindig felemeli a kezét amikor lerakja a telefont 😄
Turn Me On Dead Man
Azt remélem, hogy Sark az Aliasból nem csak egyepizódos karakter lesz, és remélem, hogy genya.<#vigyor0>#vigyor0>
Gumiember/Percy Wetmore kicsit meghízott.
Na, az elsõ és negyedik évadban már megtanulhattuk, hogy ha az elején Jack Bauernek nyugodt, kiegyensúlyozott élete van, akkor az az évad végére már rohadtul nem úgy lesz. Tuti nem az fog történni, hogy a végén Kimmel, a pasijával, meg a kiscsajjal felülnek a repülõre, és vidám zene kíséretében LA fele veszik az irányt. Ha kiderül, hogy ez lesz az utolsó évad, akkor meg lehet kezdeni a találgatásokat, hogy Jack majd milyen halálnemet hal és miért.<#wow2>#wow2>
Chloe - Szokásos
Jack - Szokásos
Ez a Cole Ortiz kezd szimpatikus lenni (Bár szerintem nem illik a szerep Freddie Prinze JR.-re.
Szóval jó lesz ez. A növendék meg alakul 😊