24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
naja, a faterja is nagy színész 😄
Eddig tetszetõs a 8. évad. 😊

Nem tudom láttátok e már az alábbi videót, de azért bemásolom. Innen kiderül, honnan tanulta/örökölte Bauer a "képességeit" 😊

http://www.youtube.com/watch?v=OMpqzwJkK8Q
Bandee1987
Én is megnéztem az elsõ 4 részt.

7.5/10

4.rész vége 😄DDDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sambauer
nálam nem jön be 😄

Turn Me On Dead Man

desigo
ariak <#eljen>
Régebbi kép, de jópofa:

fotográfik kolomp edisön :D

logan miatt szerintem, annak a pofájába mindenki szívesen bemocskolna párat 😄

sambauer
ötödiket nem tudom miért bírják annyian, az egyik leg B-sebb évad a negyedik után.

Turn Me On Dead Man

Nekem a 3. az 5. és 2. évad a kedvenc.

Pontosan. Nekem a 3. és 4. a kedvencem.

ez azért nagyon erõsen ízlés dolga

Riddick21
LOL, messze a 7. évad a legjobb mind közül, toronymagasan, talán még az 5. az, ami versenyezhet vele...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

igen, sajnos azóta nálam is az volt az utolsó, amit nem bírtam letenni....
ezt és az elõzõt bármikor abba tudom/tudtam hagyni

egyetértek.... a negyediket 2 nap alatt néztem végig, nem bírtam abbahagyni....
az utolsó 2 nem volt annyira magávalragadó...
Nekem is....... meg ennél is igazából. Nekem az ötödik évadig volt olyan "igazi" 24 érzésem 😄

nekem az elõzõ évadnál volt ez

csak én vagyok a sorozattal úgy,hogy az elsõ rész után valamiért nem érzem azt az erõt mint az eddigi évadok kezdetén ? Vhogy nem izgat a következõ rész és ilyen érzésem az eddigi évadok alatt sohasem volt!
szóval így megpróbálok várni 1-2 hetet és gyûjteni a részeket 😄 aztán lehet nem bírok magammal és csak megnézem a sorit 😛
már meg is van....
köszi!
desigo
nincs még kész
http://hosszupuskasub.com/ -ot figyeld
szia mindenkinek!
Szerintem jól indult a várva várt sorozatunk, és lényegtelen, hogy ki hány éves mikor csinált gyerekt stb...
Ez tényleg "csak" 1 sorozat és nem dokumentumfilm...
Viszont... ki tudja hol lelhetõ meg a 4. epizód felirata? Az amgolom már kopott és nem nagyon értem....
szép estét és kitartást a jövõ heti várakozásig...
üdv: Fj
még 😊

Jaa, nem is általánosságban kérdeztem,
"Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítõ motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében. "
Csak most a 8. évad esetében nem tapasztaltam eddig ilyet.
sambauer
Pedig asszem eddig minden évadban volt hogy Jack egyedül nyomoz a helyes úton, amíg a CTU bénázik, rosszabb esetben Jacket üldözik.

Turn Me On Dead Man

Én nem tapasztaltam semmi olyasmit hogy az egész állam Jacket üldözné, vagy hogy rákentek volna valamit, se megfenyegetésrõl nincs szó. Mire gondolsz?<#nemtudom>
Akkor is 50 felett kell, hogy legyen a sorozatban, mert évek teltek el az évadok között. Az elõzõ évad és a mostani között is legalább 2 év eltelt, mert jacki unokája már legalább lehet 2-3 éves.

Na de mind1, nem akarok kötekedni, igazából lényegtelen ezen rágódni, mert mint az elõzõekben is mondtam, ez csak egy sorozat.

És egész jól indult ez a 8. évad, csak félek, hogy ez is el fog laposodni a felétõl, mint az elõzõek :S. Az elõzõ évad is nagyon jól indult, aztán a második fele már nem volt olyan jó.

Meg ebben az évadban már igazán kihagyhatnák azt a számomra már eléggé idegesítõ motívumot, amikor az egész állam jacket üldözi, mert hogy valamit rákentek, vagy mert megfenyegették valamivel, és valamit tett ennek következtében.

Most ez a tégla meg ezek még okésak, de legalább ezt az 1et kihagyhatnák.
Vagy még jobb megoldás lenne, ha elõfordulna egy ilyen helyzet ebben az évadban is, de valaki rávilágítana arra, hogy hát már ez legalább a 8. alkalom, és nem ártana a dolgok mögé nézni 😊. Ez egy afféle fellélegzést váltana ki a nézõkbõl szntem 😄.

Csacsi
Az egy dolog, hogy 2001-ben mutatták be az elsõ évadot, de attól az még játszóthatott a 2004-es évben 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

2001-ben volt az elsõ évad... <#crazya>

Csacsi
Most annyira részletesen nem mennék bele, mert az éveket nem tudjuk, hogy mikor is játszódnak az évadok. legalábbis én nem. De a Wikipedia szerint Jack Bauer 1966 Február 18-án született. Kim pedig 1985-ben. Tehát 19 évesen csinálta Jack 😊

Szóval ha így vesszük. Akkor az elsõ évadban ha Kim 19 éves volt, akkor az elsõ évad 2004-ben játszódik, amikor Jack 38 éves volt.

Nah innentõl lehet tovább számolgatni, hogy most mennyi 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hi emberek. 1 valamit nem értek csak a sorival kapcs. 😄😄. Lehet volt már róla szó.

Szal, ha elsõ évadban 19 éves volt a lánya jackinek, akkor a sorozatban már 50 év felett kéne lennie jackinek mert 8 évad alatt több mint 10 év eltelt.Talán 15 is. Nos a valóságban 40 körül van most. Ha az elsõ évadban 40 volt a soriban, akkor is az azt jelenti, h 20-21 éves korában csinálta a lányát 😄😄.

Szal ahhoz képest, h bauer má 50 felett van elég jól tartja magát 😊. De nem baj, elvégre ez csak egy sorozat nem a valóság 😊.

Szolnokboy1
8x2, 8x3 feliratát beküldtem, hamarosan kikerül. aki köszönni szeretne, PM vagy email.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tudom, de attól miért kéne felemelni a kezét? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amik nem tetszenek, az Jack kabátja, Dana Walsh (ha már Kim nem idegesít, muszáj belerakni egy másik szõkét az idióta problémáival?), plussz ronda feje van, és elég debella. Farhad meg mint egy gusztustalan törpe patkány :S A sztori nekem nagyon tetszik, bár az idegesít ,h hiába Cloe a legpróbb számítógépes szakember, teljesen háttérbe szorítja a debella szöszi, meg az az Arlo gyerek. Ortiz karaktere egész jó, talán hasonló Chase-hez, akár õt is visszahozhatták volna már. Renee meg átvette Jack szerepét, azért remélem Jack is visszatér a régi valójához. Jól esett ez a négy rész egyszerre, de most egy egész hetet kell várni 😞( Azt hogy menyi idõ telt el sztem csak Terike korából lehetne megállapítani egyenlõre, ami sztem kb 3 év idõkihagyást jelenthet. Renee pedig biztos hogy nem a 7. és 8. évad között épült be az oroszokhoz, a 7. évad elõtt kellett h legyen.
<#idiota>

tommygear
hello!
tudja valaki mikor lesz itthon magyarul a 7. szeria?
Riddick21
ezt õ nyilatkozta.

ok,köszi,bár jó lenne ha Gabee is nyilatkozna ezügyben valamit.
Riddick21
feliratok.hu-n azt írták, hogy szerdánál elõbb semmiképpen, ami ma van, szóval ott tessék nyomkodni az F5-öt 😊

Tisztelettel érdeklõdnék az illetékesektõl,hogy mikor érkezik a többi részhez is/2-4/ a magyar fordítás?
Már igen-igen várandós.

a választ elõre is köszönöm.
Csacsi
Mert van valami a kezében, amivel kinyomja a telefont 😊

Durva volt a 3. rész vége! 4-szer néztem meg egymás után, olyan igazi 24-es módon izgalmas volt! A 4. rész végén elég fasza csavar volt a fúrészes dolog 😄 I'm not gonna cut the bracelet 😄😄
Már az elejétõl fogva ismerõs volt Cole....... hát õ volt Zack a csaj nem jár egyedülben 😄 A másik ami feltûnt, hogy a szõke csaj neve Walsh.......... mint az elsõ évad elsõ részébõl a CTU fõnöknek. Talán van valami kapcsolat?
A néger fõnök pedig rohadtul idegesít, állandóan úgy áll a feje mint akinek a tarkóján van egy kõ, és mindig felemeli a kezét amikor lerakja a telefont 😄

Smuge
majd jön a scooby doo sztorivonal is 😊

Csacsi
Lehet én értelmeztem rosszul, de Renee, még a 7. évad elõtt volt beépülve.

sambauer
Ha jól értelmeztem Renee 6 éve beépült a ruszkikhoz majdnem két évig, Kim lánya is jóval idõsebb mint a hetedik évadban..Szal az az 1 év nekem elég karcsú 😄 btw Negyedik rész vége aranyos volt, jó lesz ez az évad úgy érzem <#hehe>

Turn Me On Dead Man

Eddig még csak a 8x01-et néztem meg angol felirattal.

Az nagy csalódás volt, hogy Aceveda már most az epizód végén megmurdélt. Azt gondoltam, hogy nem teljes évados szereplõ lesz, na de azt nem, hogy mindössze egy epizódig húzza.<#shakehead>
Azt remélem, hogy Sark az Aliasból nem csak egyepizódos karakter lesz, és remélem, hogy genya.<#vigyor0>
Gumiember/Percy Wetmore kicsit meghízott.
Na, az elsõ és negyedik évadban már megtanulhattuk, hogy ha az elején Jack Bauernek nyugodt, kiegyensúlyozott élete van, akkor az az évad végére már rohadtul nem úgy lesz. Tuti nem az fog történni, hogy a végén Kimmel, a pasijával, meg a kiscsajjal felülnek a repülõre, és vidám zene kíséretében LA fele veszik az irányt. Ha kiderül, hogy ez lesz az utolsó évad, akkor meg lehet kezdeni a találgatásokat, hogy Jack majd milyen halálnemet hal és miért.<#wow2>
Csacsi
Szerintem körülbelül olyan 1-1,5 év telhetett el.

sambauer
Azt nem tudjátok hogy most akkor hány év telt el a 7 és 8ik évad közt ?

Turn Me On Dead Man

Asszem ugyanazt értjük növendék alatt, jó lesz ez, jó lesz 😊)
Csacsi
Hát ez jó kis kezdés volt.

Chloe - Szokásos
Jack - Szokásos
Ez a Cole Ortiz kezd szimpatikus lenni (Bár szerintem nem illik a szerep Freddie Prinze JR.-re.

Szóval jó lesz ez. A növendék meg alakul 😊