24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mind1. ...a lényeg, hogy mielõbb meggyógyuljon, és nézhessük sorozatunkat hétrõl hétre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Félbeszakadt a nagy sikerû 24 címû tévésorozat folytatása, mert vesecisztát fedeztek fel a fõszereplõ Kiefer Sutherlandnél, akire mûtét vár - számolt be hétfõn a Los Angeles Times. A napilap a színész szóvivõjére, Evellyn Karamanosra hivatkozva közölte a hírt. Ezek szerint Suhterland a sorozatot gyártó Twentieth Century Fox stúdióval egyetértésben úgy döntött, hogy azonnal aláveti magát a mûtétnek, és nem várja meg a forgatási munkálatok hat hét múlva esedékes végét. A 24 mûsorbeosztása azonban így sem változik - jelentette be a stúdió. Az Egyesült Államokban márciusban már a nyolcadik évaddal folytatódik a sorozat, amelynek fõszerepében Kiefer Sutherland, alias Jack Bauer ügynök immár 2001 óta hiúsít meg terrorakciókat.
Mihamarabbi jobbulást neki.
Turn Me On Dead Man
fotográfik kolomp edisön :D
Nem baj, majd biztos felrobbantja a pesti parlamentet élete feláldozásával.<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
Turn Me On Dead Man
Egy elözményfilmnek jobban örültem volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Turn Me On Dead Man
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
remélem dühbõl 😄
Váááá, imádom, alig várom... Nem bírom, vááááá....
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ma nincs 24 ?
na srácok még mindig csak az elsõ részt néztem meg :S ááá nemtom kibírom-e az utolsór részig 😄 pedig nagyon akarom és egybe az egészet!
am az ucsó részt mikor is fogják vetíteni ?
Na, de mindegy. Ezen analógia alapján állatbarátok ne nézzék meg a linket! Az emberbarátok pedig ne nézzék a sorozatot!
az elõzõ részben engem kifejezetten idegesített így utólag hogy az egész CTU az összes high tech kütyüvel simán hagyja Jack-et hogy kövesse azt a "fake" kocsit, ahelyett hogy a kamerával addig félszemmel figyelnék hogy nem jött e ki más a raktárból. Elhiszem én hogy ez egy sorozat, de azért ennyire B-s jelenetek nem kellenének bele ráadásul vagy 5 ember írja a forgatókönyvet szal nem hiszem hogy logikusabb megoldásokat nem lehetne kitalálni..
Turn Me On Dead Man
többieknek nincs határozott feladatuk csak tengnek
persze Jack tuti fel fog pörögni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mrs president meg egy szentfazék 😄
ugyanaz mint az elõzõ évad
Jack hanyagolva van, autóban ül egész végig, és számomra tök érdektelen szereplõk nyavajgását kell néznem.
Nagyon sanda gyanúm van, hogy Renee-t most vezetik föl, és ha folytatják a sorit Jack nélkül, köré építik majd az egészet. Totál úgy viselkedik, szerintem jól nyomja. De ez nem 24.
24=Jack és ez legyen is így, pláne az utolsó évadban!!!
8x6 promo:
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Hát ha továbbra is ilyen részek lesznek akkor nehéz lesz várni 7 napot.
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man