24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Jobbulást neki. De kicsit ellentmondsásos a hír, mert a 8. éved januárban kezdõdött. Szóval valamit nagyon nem értek 😊

De mind1. ...a lényeg, hogy mielõbb meggyógyuljon, és nézhessük sorozatunkat hétrõl hétre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tommygear
jobbulást néki
zaki
Leállt a 24 forgatása

Félbeszakadt a nagy sikerû 24 címû tévésorozat folytatása, mert vesecisztát fedeztek fel a fõszereplõ Kiefer Sutherlandnél, akire mûtét vár - számolt be hétfõn a Los Angeles Times. A napilap a színész szóvivõjére, Evellyn Karamanosra hivatkozva közölte a hírt. Ezek szerint Suhterland a sorozatot gyártó Twentieth Century Fox stúdióval egyetértésben úgy döntött, hogy azonnal aláveti magát a mûtétnek, és nem várja meg a forgatási munkálatok hat hét múlva esedékes végét. A 24 mûsorbeosztása azonban így sem változik - jelentette be a stúdió. Az Egyesült Államokban márciusban már a nyolcadik évaddal folytatódik a sorozat, amelynek fõszerepében Kiefer Sutherland, alias Jack Bauer ügynök immár 2001 óta hiúsít meg terrorakciókat.

Mihamarabbi jobbulást neki.

sambauer
na ez már nagyon szánalmas, 5 forgatókönyv író nem tud semmi újat kitalálni ? Elõzõ rész eléggé lerontotta ezt a végülis jól megindult évadot, de ahogy látom lesz még hova süllyedni..

Turn Me On Dead Man

az én is megtenném szívesen, persze akkor amikor tele van 😄

fotográfik kolomp edisön :D

De ha a nyolcadik évad az utolsó lett volna úgy, hogy nem lesz mozifilm (vagy lesz, de elözményfilm), akkor nyilván a jelenlegi évad végen halt volna meg.
Nem baj, majd biztos felrobbantja a pesti parlamentet élete feláldozásával.<#wow2><#vigyor0>
tommygear
😄
Jajmá szegény jackit mér kell állandóan sokkolni 😄😄. Második évadban is halálra sokkolták szó szerint, aztán a kínaiak is sokkolták, most az oroszok ehh. Az egész világ keresztül megy rajta 😊

tommygear
sambauer
Mért olyan fontos neked hogy mikor fog meghalni ? Elöttünk van még több mint 1 fél évad (vagy akár több is) és mire film lesz ebbõl az is 2 év szal szerintem full korai még ezen filózni...

Turn Me On Dead Man

Akkor Jack nem a tévében, hanem a vásznon fog meghalni. Remélem, hogy nem realtime-ra tervezik, durva lenne, ha két óra alatt megmentené Európát.
Egy elözményfilmnek jobban örültem volna.

sambauer
s08e07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most már komolyan nevetséges a CTU bénázása.. "we dont know" lol Jack is biztos beütött valami kódot ha a következõ 17 órát szúrt sebbel fogja végig akciózni

Turn Me On Dead Man

Szolnokboy1
dettó. ráadásul engem a színésznõ maga is borzasztóan idegesít, nagyon irritál már az is, ahogy kinéz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Belõlem ugyanazt a hatást váltja ki kb mint Kim, baromira idegesít. És nem csak a hülye háttértörténete miatt, hanem azért mert háttérbe szorítja Cloe-t<#szomoru1>
theone91
Szerintem maradhatna, mert a karakterrel nekem semmi bajom, csak a köré épített sztori az ami idegesítõ és vontatott.

Lécci, lécci, bukjon már le Walsh, és húzzon a CTU-tól. Jack abban a szemüvegben 😄 Olyan óriási elõrehaladás most nem volt a sztoriban, bár nem bánom. Én azért izgultam, nem tudtam hogyan ússza meg Jack a végén.
végre lõni fog.... 😊
remélem dühbõl 😄

Riddick21
"You have me."
Váááá, imádom, alig várom... Nem bírom, vááááá....

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tommygear
köszi , lementem...
sambauer
ja nekem is furcsa, pedig jó rész volt bauer elõször gyújtott rá 8 évad után 😄

Turn Me On Dead Man

Ez fura. Nem mondanám, hogy özönlenek a hozzászólások egy epizód lemente után.
desigo
nem sírdogálunk feliratok miatt...
lol
thx desigo -.- lol 😄

sambauer
Itt le van írva az összes rész dátuma, amúgy mehetne a bannerba mert késõbb elég cinkes lesz visszakeresni..

Turn Me On Dead Man

sambauer
<#taps>

Turn Me On Dead Man

Csacsi
De van. Jó rész volt. nekem tetszett 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

üdv!
ma nincs 24 ?
na srácok még mindig csak az elsõ részt néztem meg :S ááá nemtom kibírom-e az utolsór részig 😄 pedig nagyon akarom és egybe az egészet!
am az ucsó részt mikor is fogják vetíteni ?
Nem gondoltam, hogy valaki kiakad itt ezen a linken, hisz ez mégsem a Szívek szállodája fórum. Amúgy nem hiszem, hogy az öreg Sutherland élesbe nyomta volna 😊

Na, de mindegy. Ezen analógia alapján állatbarátok ne nézzék meg a linket! Az emberbarátok pedig ne nézzék a sorozatot!
<#idiota><#eljen><#eplus2>

sambauer
Spoiler, de gondolom már láttátok:
az elõzõ részben engem kifejezetten idegesített így utólag hogy az egész CTU az összes high tech kütyüvel simán hagyja Jack-et hogy kövesse azt a "fake" kocsit, ahelyett hogy a kamerával addig félszemmel figyelnék hogy nem jött e ki más a raktárból. Elhiszem én hogy ez egy sorozat, de azért ennyire B-s jelenetek nem kellenének bele ráadásul vagy 5 ember írja a forgatókönyvet szal nem hiszem hogy logikusabb megoldásokat nem lehetne kitalálni..

Turn Me On Dead Man

Persze mindezt 24 óra alatt 😊

Szerintem nem megvezették, csak így akart beépülni a marhamaffiába, hogy utána lebuktathassa az egész terrorszervezetet<#nevetes1>

desigo
Renee magasan legjobb eddig <#eljen>
többieknek nincs határozott feladatuk csak tengnek
persze Jack tuti fel fog pörögni

Shep
Hát ez az évad eddig csalódás számomra, nincs izgalom, nincs feszültség olyan üres eddig az egész. Volt az elején az a kis akció azóta meg Renee depressziója és a szõke csaj szenvedése megy. Ez így számomra kevés. Remélem azért elõbb utóbb beindul a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[/poiler] Háát, ha kiderül a múltja kivágják a CTU-tól, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy visszaéljen a pozíciójával és pénzhez juttassa a csöves ex-pasiját.. plusz nem fog megszabadulni tõle akkor sem^^ A legjobb az lenne ha felhúzná Kevint, az meg leszúrná szépen. [/spoiler]
tommygear
hát igen csak akkor kiderülne a múltja a csajnak, de akkor is nagyon erõltetett
Bandee1987
Ja, mennyibe telne neki börtönbe juttatni a csávót.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tommygear
énis már hányok walsh szerencsétlenkedésétõl, fõleg az az idétlen palija idegesítõ
mrs president meg egy szentfazék 😄
na én is mérges vagyok.....
ugyanaz mint az elõzõ évad

Jack hanyagolva van, autóban ül egész végig, és számomra tök érdektelen szereplõk nyavajgását kell néznem.

Nagyon sanda gyanúm van, hogy Renee-t most vezetik föl, és ha folytatják a sorit Jack nélkül, köré építik majd az egészet. Totál úgy viselkedik, szerintem jól nyomja. De ez nem 24.

24=Jack és ez legyen is így, pláne az utolsó évadban!!!

Szolnokboy1
nekem egy kicsit unalmas volt ez a rész. remélem, a következõ pörgõsebb lesz.

8x6 promo:

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nem tetszett:
Hassan hirtelen pálfordulása. Egy csomószor ellõtték már, hogy egy egyébként teljesen racionális és szerethetõ karakter hirtelen megszállott lesz egy ötletével, és szinte "gonosszá" válik.

Olyan kevés ez a 40 perc egyszerre, nem bánnám ha minimum duplában menne 😊
Dana Walsh annyira szerencsétlen a buzi expasijával, minek kell ezt néznem a jó kis Renee beépülõs sztorija helyett? Annyira örülnék ha feltörne valamilyen kódot, Cloe lebuktatná és kibasznák a francba. XD Renee rendesen össze van zuhanva lelkileg, tanulhatna Jacktõl. Madam President pedig példát vehetne inkább Hassanról, neki is inkább ki kéne végeztetnie a bûnözõket. Renee bent van, a következõ résztõl bedurvul a történet tutira 😄😄
sambauer
s08e05
Hát ha továbbra is ilyen részek lesznek akkor nehéz lesz várni 7 napot.

Turn Me On Dead Man

sambauer
hát ez rohadtul nem vicces, ilyenkor jelezzétek hogy állatbarátok inkább ne nézzék, vagy vmi....

Turn Me On Dead Man

Csacsi
Nah jó kis rész volt.
Renee megint kemény volt 😊 Jack meg hozta a szokásos "Damn It"-et 😊

Magyar felirat csak holnap lesz.
Csacsi
Nah mi van....senki nem nézte meg a mai részt? Én lassan nekiállok. Csak még valamit be kell fejeznem.