24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Az csak egy EMP volt, simán túléli a csávó.

Az operációs rendszeren is túl...

desigo
az a vízbe dobás is egy vicc volt
belökték a szélén a fél méteres vízbe,lol
simán megtalálhatja bárki...
Ami még eszembe jut, hogy a Danás vonalban jelenleg az a legidegesítõbb, hogy az ember jól tudja, hogy a való életben a hullák vízbe dobása után 90%, hogy a dolog végleg lezárult volna, semmi nyom nem vezetett volna hozzájuk. De ez a nevelõtiszt felbukkanás erõsen azt mutatja, hogy ez egy tévésorozat, itt kell jönnie még valami kalamajkának. Értem én, hogy egy sorozat az nem a valóság, de azért ennyire nyilvánvalóan nem szabadna felbillenteni a logikai egyensúlyt. Hasonlóan idegesítõ volt még a negyedik évadban, amikor Audrey férje hirtelen bekómált.
3 évad óta lefelé megy a lejtõn sajna... ha nem Sutherland játszana benne, akkor simán C kategóriába lehetne nevezni a sorozatot. Sajnos.
Az önismétlés meg vicc és már idegesít. Miért kell minden évadban ugyanannak történnie? Az alagútban eltûnõ autóktól pl. már sírhatnékom van.

fotográfik kolomp edisön :D

desigo
GPS-el tökéletesen lehetett pozicionálni a bombát,hogy megadott helyen aktiválja magát...
Srác viszont tényleg vicc volt aki meg akarta oldani autó elvitelt xD
Na, ez az epizód az élõ bizonyítéka annak, hogy a készítõk híján vannak az ötleteknek, és minduntalan önismétlésekbe bocsátkoznak. Ha nem támadás, akkor tégla. Ha nem tégla, akkor támadás. (Eddig a 3.évad volt az egyetlen, amelyikben egyik sem volt!)
Be kellene, hogy fejezzék, még a mozifilm esetleg jöhet, aztán finish. Mert szerintem innen már csak lefele vezet út, függetlenül attól, hogy az évad hátralévõ része még lehet jó.
Szolnokboy1
"Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívûl robbant volna az a szar."

vagy a motor leállításakor indult az idõzítõ vagy akkor, amikor a kocsi a CTU körzetébe ért (mondjuk bement az alagútba). vagy van egy tégla a CTU-n belül, aki aktiválta az idõzítõt, amikor ott volt a kocsi.

"Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétõl fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte?"

Egyetértek. Az a csaj ellenszenves, csúnya és még szar színész is. Hatalmas miscast.

"És még egy dolog: a múltheti részben a srác helybõl kiugrott a kórház ablakán ebben meg Jack és Cole együttes erõvel 3-4 golyóval lõtték szét a bank üvegajtaját, hogy bejussanak."

hát azért egy második emeleti kórházablak más üvegbõl készül mint egy bank ajtaja. 😊 mit kellett volna csinálniuk, ugorjanak rajta keresztül? 😊

"A rendõrrõl, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lõtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? "

Ez igaz. Ez faszság volt. De amúgy azok nem kommandósok voltak, csak sima rendõrök roham egyenruhában géppisztolyokkal. A legnagyobb baromság, hogy nem volt rajtuk golyóálló?? Tarin simán hátbalõtte õket egy 9 millissel. Teszem hozzá, utána kisétált az elvileg rendõrökkel körbevett épületbõl.

Sok baromság van a sorozatban mint mondtam, el kell fogadni. Ha mégis lesz 9. évad ki kell rúgni a mostani írókat a picsába.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Azért annyira nem rossz csaj 😄

Szeretem a cicákat

És még egy dolog: a múltheti részben a srác helybõl kiugrott a kórház ablakán ebben meg Jack és Cole együttes erõvel 3-4 golyóval lõtték szét a bank üvegajtaját, hogy bejussanak.
Üdv mindenkinek!
Nem vagyok egy nagy kommentelõs, de ezt a legutóbbi részt már nem bírtam szó nélkül:

SPOILER:

Ekkora baromságot mint ez az idõzített emi én még nem láttam. Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívûl robbant volna az a szar. Egy jól átgondolt terrortámadásnál ilyet nem lehet bevállalni. És itt megjegyezném a hõs securitys fickót aki azt hitte, hogy 2 másodperc alatt kiparkol a kocsival. A rendõrrõl, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lõtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? A hülye szõke CTU-s tyúkot meg remélem lecsukják és sötétkamrába zárják. Nem is értem, hogy a készítõk, hogyan gondolták, hogy bárkit is érdekelni fog ennek a hülye p...ának a kínlódása! Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétõl fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte? Én részrõl részre azért izgulok, hogy valami történjen vele. De sajnos a felvételek megsemmisültek az emitõl, úgyhogy továbbra is velünk lesz az évad hátralevõ részeiben is.

Ez tényleg ütött, fõleg a vége, megint volt végre egy libabõrös-izgalmas epizódvég 😄

Szolnokboy1
rengeteg baromság van a sorozatban (ebben a részben hatványozottan), de én már megszoktam. 😊 ettõl még nem unalmas az évad, csak azt a idióta szõkenõt meg a hülye problémáját ne erõltetnék. <#szomoru1>

Spoiler:

Hát mozgalmas rész volt az tény, de amennyit bénáznak az már több mint nevetséges. Fõleg az elején az az NYPD-s csávó aki bassza követni a parancsot hát már ott a fejemet vakargattam..

Szeretem a cicákat

Szolnokboy1
Nem tudom, miért mondják, hogy unalmas ez az évad. Ez a rész is kurva jó volt, a következõ promoja meg <#wow1>

Szolnokboy1
Talán még van esély:

"24 may live to see another day after all. Multiple sources confirm to me exclusively that 20th Century Fox has approached NBC about picking up the series should Fox opt to cancel it — and the Peacock is considering it. "There's definitely some interest," says an insider close to the talks. Earlier this week, reports surfaced that 20th (a.k.a. the studio) and Fox (a.k.a. the network) are nearing a mutual decision to end the serial thriller after eight seasons due to declining ratings and rising costs. A move to NBC — while still considered somewhat of a long shot »

- Michael Ausiello"

Csacsi
Igazad van 😊 Rosszl fogalmaztam. Úgy értettem, hogy remélem nem éli túl ezt a napot. Ezt sajnos másékpp nem lehet befejezni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

biztos nem végelgyengüés lesz 😄D

6-7-8 már tényleg nyögvenyelõs volt
én is szeretem (szerettem), de belátom, hogy ha tényleg nem tudnak új dolgokkal elõállni, inkább zárják le szépen

Csacsi
De ha már így lesz, akkor remélem akkor hõsi halált hal Jack.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kár érte, egy rendesen összerakott kilencedik évadnak még örültem volna..

Szeretem a cicákat

ENNYI:

KLIKK

Szolnokboy1
én úgy tudom, hogy a 16-17. (húsvéti hét) lesz egyben leadva. de lehet, hogy a 13-14. is.

Csacsi
A 13. és 14. részt fogják egyben leadni március 22-én. IMDB szerint.

az elõre leírtak szerint 2 részt kellett volna adniuk. annyit is adtak le? mert én perpill egyrõl tudok csak...

Csacsi
Jó a megérzésed. Nézd meg a következõ rész promóját 😊

Spoiler jövõheti rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már megint a CTU-t támadják 😊 Kicsit unalmas már.

Na basszus, ez egy hatalmas rész volt. Asszem innentõl kezdve beindulnak majd a dolgok 😊

Szeretem a cicákat

desigo
nem is tûnt fel <#eljen>
Lassú az évad,elsõ 4rész még elment,azóta sok minden nem történt. Remélhetõleg így az évad közepén kicsit felpörögnek az események.
srácok vki mondjon már vmi infot a soriról 😄
most mennyire jó azévad? hanyadik résztõl kezdett beindulni a dolog?
eddig kibirtam h ne nézzzem meg a részeket és eléggé szar érzés ,de próbálom magam türtõztetni és majd a végén egyben megnézni az összeset!
szóval spoiler nélkül némi infot vkidobjon már, köszi szépen =)
Renee-t akarok ! 😄 El se hiszem hogy tényleg csak ennyi szerepet szántak neki ebbe az évadba. Bár még van hátra 13 óra az alatt csak beugrik majd a képbe..

Szeretem a cicákat

Bandee1987
Nehéz volt észrevenni a csador meg a sok ruha miatt 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szolnokboy1
a köv rész promoja alapján sajnos folytatódik ez az idõhúzás. <#szomoru1>

btw észrevettétek, hogy Hassan lánya mennyire jó suna? 😊

Kaplan
De amúgy tényleg, ahelyett, hogy berontottak volna és egybõl lábon lövik. Nem kéne rohangálni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Guer
de itt legalább történt azért vmi 😊
ha nem is sok....

Hát pedig rohadt B volt sajna ez is. Öngyilkos terrorista fel szerelve egy hatástalanított (!) bombával, és nem ahogy berontanak két lábát kilövik vagy valami, nem: Jack elteszi a fegyvert és "nem bántunk, nem bántunk.." lol. Tipikus idõhúzás volt ez a rész is.

Szeretem a cicákat

Guer
jaja Jackie végre odatette magát!

Huhh ez faszányos rész volt <#eljen>

desigo
Cole nekem is szimpatikus
szerepelhetne,akciózhatna többet !
Riddick21
Nem hiszem, hogy a véletlen mûve ez... Mármint Cole karaktere egy az egyben Jackre hajaz, persze még az elsõ évad zárásában történtek elõtti Jackre, ráadásul minden lépése tökéletesen érthetõ és szerethetõ, ezzel pedig szinte az egyetlen ilyen karakter a fõszereplõ mellett. Okos és profin viselkedik, ugyanakkor hajlandó magánakciókra a saját igazáért... és véletlenül pont akkor bukkan fel, amikor felreppen a hír, hogy ez az utolsó évad Jackkel... 😉

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Igen Cole szerintem is jó, nyomhatna valami durvulást, olyan Chase módjára. 😊

Szerintem a Jackes berontós jelenet elég szánalmas volt....... kezd már kicsit unalmas lenni, hogy Jack akkor üt le CTU õröket amikor csak kedve szottyan, és mindig elsétál 5 perccel késõbb. És mégis mire számított? Hogy majd kiszabadítja Reneét és elszöknek valahova, vagy mi? Eléggé olyan néha Jack, mint egy eszetlen marha akinek bedurran az agya és csak üt. Ez a rész nagyon nem tetszett.

Riddick21
Pfff, kibaszott jó rész volt a tegnapi!!!

Végre lezárult ez a Dana féle szál, legalábbis ez a feleslegesen keverõs része, és jöhet a lényeg: mi lesz vele és Cole-lal. Van rá tippem, de egyelõre megtartom magamnak, mindenesetre Cole for president! Hatalmas arc, tökéletes elõadásban.
Legkeményebb beszólás Jacktõl, a biztonsági õrnek, aki fegyvert fogott rá: "Son, you better put that down, or you're going to get hurt." Epic.
Plusz a lehetõ legtöbbet hozzák ki Hastings karakterébõl, valahol félúton van a tag, vívódik, és mindig kicsit kibillen vmelyik irányba, ettõl a szememben hiteles lesz.
Plusz Fahrad karaktere is hihetõ, akár Bazhaev-é is... mintha a mellékszereplõket jobban megírták volna ebben az évadban, mint korábban!

Szóval most végre úgy érzem, hogy tényleg a maximumot hozzák ki az évadból, kicsit talán túl jó is volt ez a rész!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Nekem kissé kiábrándító volt :S

Dana szánalom!!! :SSSS Lassan visszasírom Kimet. Annyira szurkoltam hogy legalább kapjon már egy golyót, de neeem, nem képesek megölni. :/ Most különösen kiszámítható volt, hogy Fahrad beijed, Cole leállítja Danát, Jack beront a kihallgatásra (de az legalább jó Jackes volt 😄 Ahogy a régi szép idõkben. Annak mondjuk örülök hogy végre nem kell Fahrad patkányfejét bámulni, nem volt egy komoly "fõellenség". Kevinékkel meg Renee lelki bajaival úgy ahogy leszámoltak, most már remélem több idõ jut az akcióra.
na ja azóta meglett, jó rész volt 😊

Szeretem a cicákat

olyan hajnal 4 körül jött ki kb. a legújabb rész 😉

Most akkor lesz ma rész ? Mert én meg sehol semmit se találok 😞

Szeretem a cicákat

Jaja, azt én sem tartottam túl logikusnak. <#szomoru1>
Én azt nem értettem, hogy miért nem tudták szatelliten követni az autót, ami elvitte Jack-et, ha egyszer tudták hol jöttek ki az alagútból?

Nagyon tetszett Jack szökése, ez volt a legpörgõsebb jelenet eddig az évadban, de azért erõs hiányérzetem van, mégsem az igazi :S Csomó idõ elmegy hülyeségekre, amik se nem viszik elõre a történetet, se nem érdekelik a kutyát sem. Mint Kim a 2. évadban. :// Renee kész idegroncs, nem lehet már vele mit kezdeni, remélem nem fogják erõltetni tovább. Dana óriási húzása remélem a visszájára fordul és õ kapja a golyót. Fahrad egy nyálas buzi, maradjon inkább Josef a "fõellen". És hagyják már végre kibontakozni Jacket!!!