24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belökték a szélén a fél méteres vízbe,lol
simán megtalálhatja bárki...
Az önismétlés meg vicc és már idegesít. Miért kell minden évadban ugyanannak történnie? Az alagútban eltûnõ autóktól pl. már sírhatnékom van.
fotográfik kolomp edisön :D
Srác viszont tényleg vicc volt aki meg akarta oldani autó elvitelt xD
Be kellene, hogy fejezzék, még a mozifilm esetleg jöhet, aztán finish. Mert szerintem innen már csak lefele vezet út, függetlenül attól, hogy az évad hátralévõ része még lehet jó.
vagy a motor leállításakor indult az idõzítõ vagy akkor, amikor a kocsi a CTU körzetébe ért (mondjuk bement az alagútba). vagy van egy tégla a CTU-n belül, aki aktiválta az idõzítõt, amikor ott volt a kocsi.
"Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétõl fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte?"
Egyetértek. Az a csaj ellenszenves, csúnya és még szar színész is. Hatalmas miscast.
"És még egy dolog: a múltheti részben a srác helybõl kiugrott a kórház ablakán ebben meg Jack és Cole együttes erõvel 3-4 golyóval lõtték szét a bank üvegajtaját, hogy bejussanak."
hát azért egy második emeleti kórházablak más üvegbõl készül mint egy bank ajtaja. 😊 mit kellett volna csinálniuk, ugorjanak rajta keresztül? 😊
"A rendõrrõl, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lõtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? "
Ez igaz. Ez faszság volt. De amúgy azok nem kommandósok voltak, csak sima rendõrök roham egyenruhában géppisztolyokkal. A legnagyobb baromság, hogy nem volt rajtuk golyóálló?? Tarin simán hátbalõtte õket egy 9 millissel. Teszem hozzá, utána kisétált az elvileg rendõrökkel körbevett épületbõl.
Sok baromság van a sorozatban mint mondtam, el kell fogadni. Ha mégis lesz 9. évad ki kell rúgni a mostani írókat a picsába.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Azért annyira nem rossz csaj 😄
Szeretem a cicákat
Nem vagyok egy nagy kommentelõs, de ezt a legutóbbi részt már nem bírtam szó nélkül:
SPOILER:
Ekkora baromságot mint ez az idõzített emi én még nem láttam. Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívûl robbant volna az a szar. Egy jól átgondolt terrortámadásnál ilyet nem lehet bevállalni. És itt megjegyezném a hõs securitys fickót aki azt hitte, hogy 2 másodperc alatt kiparkol a kocsival. A rendõrrõl, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lõtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? A hülye szõke CTU-s tyúkot meg remélem lecsukják és sötétkamrába zárják. Nem is értem, hogy a készítõk, hogyan gondolták, hogy bárkit is érdekelni fog ennek a hülye p...ának a kínlódása! Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétõl fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte? Én részrõl részre azért izgulok, hogy valami történjen vele. De sajnos a felvételek megsemmisültek az emitõl, úgyhogy továbbra is velünk lesz az évad hátralevõ részeiben is.
Hát mozgalmas rész volt az tény, de amennyit bénáznak az már több mint nevetséges. Fõleg az elején az az NYPD-s csávó aki bassza követni a parancsot hát már ott a fejemet vakargattam..
Szeretem a cicákat
"24 may live to see another day after all. Multiple sources confirm to me exclusively that 20th Century Fox has approached NBC about picking up the series should Fox opt to cancel it — and the Peacock is considering it. "There's definitely some interest," says an insider close to the talks. Earlier this week, reports surfaced that 20th (a.k.a. the studio) and Fox (a.k.a. the network) are nearing a mutual decision to end the serial thriller after eight seasons due to declining ratings and rising costs. A move to NBC — while still considered somewhat of a long shot »
- Michael Ausiello"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én is szeretem (szerettem), de belátom, hogy ha tényleg nem tudnak új dolgokkal elõállni, inkább zárják le szépen
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szeretem a cicákat
Spoiler jövõheti rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretem a cicákat
most mennyire jó azévad? hanyadik résztõl kezdett beindulni a dolog?
eddig kibirtam h ne nézzzem meg a részeket és eléggé szar érzés ,de próbálom magam türtõztetni és majd a végén egyben megnézni az összeset!
szóval spoiler nélkül némi infot vkidobjon már, köszi szépen =)
Szeretem a cicákat
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
btw észrevettétek, hogy Hassan lánya mennyire jó suna? 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szeretem a cicákat
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Végre lezárult ez a Dana féle szál, legalábbis ez a feleslegesen keverõs része, és jöhet a lényeg: mi lesz vele és Cole-lal. Van rá tippem, de egyelõre megtartom magamnak, mindenesetre Cole for president! Hatalmas arc, tökéletes elõadásban.
Legkeményebb beszólás Jacktõl, a biztonsági õrnek, aki fegyvert fogott rá: "Son, you better put that down, or you're going to get hurt." Epic.
Plusz a lehetõ legtöbbet hozzák ki Hastings karakterébõl, valahol félúton van a tag, vívódik, és mindig kicsit kibillen vmelyik irányba, ettõl a szememben hiteles lesz.
Plusz Fahrad karaktere is hihetõ, akár Bazhaev-é is... mintha a mellékszereplõket jobban megírták volna ebben az évadban, mint korábban!
Szóval most végre úgy érzem, hogy tényleg a maximumot hozzák ki az évadból, kicsit talán túl jó is volt ez a rész!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat